| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 11:07
- Nahlásit
worick
já teda nevím, ale nebylo by lepší teda vymyslet nějaký jiný druh pohybu, vždyť těch strojů jsou mraky
a nebo to chce nějakou instruktáž, možná běháš blbě, nedávno jsem někde četla, že když běháš správně, tak za půl roku je každej schopnej uběhnout 20 km, ale zkoušet to teda fakt nehodlám
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 11:08
- Nahlásit
Maya
a co máš za mučící nástroj
koupila jsem si veslovací trenažér....
Než jsem měla Bukíse, měla jsem crossový od Ketllera,
ale pak jsem si přivezla to hyperaktiv mládě a do jeho
roku a půl jsem byla jako na mateřský . Takže jsem cross
prodala, hodně mě to bavilo, cvičila jsem na něm 4x týdně po hoďce. Teď už je Bukís klidnější a chůzí břicho a záda moc neposílím, tak jsem si koupila předčasného Ježucha a zároveň dárek k narozkám. Dnes jdu na to
tak nějak se to zahojilo samo
mno já posera jela jsem na tu veterinu, tak mu to oholili, vydezinfikovali, dali mast a pořádně zavázali, prášky na bolesti a taky antibiotika. Vetka říkala, že to ale má "hezký" páč si to strhnul úplně a není třeba nic rvát dál atd...a dráp prý i doroste
grimmh
věřím, že ho používat budu, baví mě to, rotoprd mě třeba nikdy nebavil a bolela mě na něm záda.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 11:14
- Nahlásit
cernej caj
u sebe a u muze 4
fajn! a určo se cítíte líp, ne?
cernej caj
bych se na flek ...
worick
Doma na pásu, mezi lidi bych nevylezla, ani kdyby mi platili
muhehee, taky šikula já bych taky mezi lidi nevylezla a to mám posilku asi 50m od baráku a navíc jsem s pejskem doma, že
Tak ať ti to vydrží...já s mojí váhou už bych ani běhat nemohla, páč bych si klouby zničila
Nedovedu si představit, že už bych měla běhat do konce života, abych se v tomto stavu udržela. Dá se říct, že jsem celý den v permanentním stresu z toho, že druhý den ráno, budu muset zase běhat
to chápu, je blbý, dělat něco, co tě tak šíleně neba
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 11:17
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Majne líbe Kindr, sem mrkef! Byt jest vycíděn ale! Tak asi na pět minut . A pséci už nebudou zpruzení, že se doma hlavně mává hadrama. A máme dva víkendové "supr" zážitečky zase. Včera ráno, zas excelovala dementní paní s nukleárním hovadem Deniskou. Deniska jí vzala - jaký to div, když jí neposlouchá - kramle a utekla za náma. Rozstřelila Bubitku, Štajna, neb si není vědoma své velikosti,rozstřelila mě. Sežrala mi připravenej salám na zemi. Takže to navíc B+R viděli. Dementní paní (je fakt momentálně zaostálá, má štěstí, že Denisa je v pohodě, ale takovejhle člověk by psa rozhodně mít neměl) kráčela volným krokem těch dvěstě metrů, nezrychlila. Volám na ní, jesli si jako může hergot už toho psa vzít. Paní je sice dementní, ale hubu má prořízlou dost na to aby drze odpověděla - že jestli jí dobře pozoruju tak jde (šnečím tempem, rychlejš asi neumí) Vidouc, že paní je schopná svižné komunikace, ptám se jí, proč psa pouští, když jí neposlouchá. Odpověď byla překvapivá : Já zase vidím, jak poslouchaj ty vaši. Což řekla v momentě, kdy jsem klepla na nohu, řekla "Jdeme!" a oba čoklidi valili za mnou. Ovšem jaksi její pes taky. už to se mnou pěkně cloumalo, takže když volala, jestli můžu počkat, nebo jí psa chytit, jen jsem se otočila a suše se optala :PROČ? a šla dál. Minule její pes málem přizabil souseodic malou holčičku, když se k nám nařítil. grr. Pak mají být ostatní k pejskařům tolerantní No a aby to bylo komplet, tak včera při návratu z polí se Štajnem, jsme potkali paní, kterážto bude taková ta ambicijouzní panička v majetku vlkošedky. Když nás viděla, mávala tam rukama jak větřník, aby čuba sedala, helala, pozicovala.... odložila se. Což všechno jako supr, dobrý. Pes odložen, paní přichází, já pravím s úsměvem: "áá sloužíme jako výcviková pomůcka, že" Paní se zeptala, jestli jí může nechat navolno. To už jsem se blížila a identifikovala co asi za čubu to je, ale nebyla jsem si jistá, a říkám teda: "No pokud není asociál atoleruje štěně, proč ne" Protože se jednou chtěla nasomrovat do Bubice. Štajnidlo vzorně sedělo a čekalo. Paní se usmála a dala volno. A já se nestačila divit, ta mrcha dolítla a normálně do Štajna nastoupila, s patřičnýmzvukovým doprovodem.Odeřvala jsem jí, ona zas vlitla k němu a stála mu nad krkem a čekala. Paní pravila, že ona nic neudělá a usmívala se zas jak debil. Zařvala jsem , že to asi teda špatně vidí, a nestojím o to, aby mělo moje štěně takovýhle zkušenosti s tak magorským psem. paní se překvapivě urazila Jsem blázen já, nebo jak to je?
Ale jinak jsme si krásně užili v polích, to zas jo. V pátek jsme si se Štajnem a Bubitkou ve třech šlápli do bažantího hnízdečka a měli z toho fšicí žinfárkt - teda já hlavně. BUbi stoicky stála, Štajn nechápal, co mu to vybuchlo u kušny, ale zůstal hezky stát. NO a v sobotůůůůůůůůůůůůůů přijela Matheááá a Zlatý moje prciny a Arnoštek. Arnoštek jest rozmilý . Nejdřív se hrála hra s názvem :"Chyť si svého Arnoštka", kdy Arnošt byl jak neřízená střela a nadšeně drandil prostorem ščasten, že ho někdo honí.Rumíček byl taky ščasten, protože měl koho honit. Bubitka si jednu chvíli asi vybrala Arnoštka za ženicha a taky ho honila pak jí to přestalo bavit. No a pak jsme hráli hru :"Nikdo se nebude kamarádit s Arnoštkem!"....... páč ARnoštek se nám zahovnil .Mathea si odvezla plný auto věcí do Skřivan a já se vrátila k pucování bytu. NO a tetkon už si můžem jen užívat podzim a advent. Není to krása???
Jo a jeden Bubištajní článek tu:
http://neviditelnypes.lidovky.cz/stene-madarske-vi zsly-stajn-na-dovolene-f0s-/p_zviretnik.aspx?c=A14 1107_221044_p_zviretnik_kosa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 11:27
- Nahlásit
kachna_
žjoooooooooooooo, Lůcu zožral hroch!! dobrý fotky, jen teda jsem zaražená. Není vona Kačenka nějak moc velká? Nemá ešče furt sedět v tý pidi sedačce, jako minule, co jsme se viděly?
Maya
tjo koukám, že sis hrála s fotkama - dobrý, tohle mi asi nepůjde
denyk
DENYK??? DENYK JE TU?? žije? Chudera Bukís, ať pěkně srůstá!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 11:33
- Nahlásit
Jj ptala jsem se na tu štítku, prý mu teď dá injekce, takže testy dělat nebude, ještě mi říkala, že by to mohla být špatná funkce slinivky, ale to se prý dělá vyšetření z bobků.
No a ještě boulička, bohudík jen tuková
PetraK
nukleárním hovadem Deniskou
všechny Denisky jsou tak trochen hovádka
a koukám že máš taky štěstí na blbý lidi
Ku*va drát, si vždycky říkám, klíd, ten pes za to nemůže
Ty wogo, a Rumíček už pěkně vyrostl, prďolka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 11:33
- Nahlásit
denyk
koupila jsem si veslovací trenažér....
jéé, tak to mocně závidím, ten mě vždycky v posilce bavil nejvíc, uka jakej a to se ti vejde do bytu? to je asi nějaská mini verze?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 11:38
- Nahlásit
PetraK
Nemá ešče furt sedět v tý pidi sedačce, jako minule, co jsme se viděly?
a kde by jako byl Martínek, co?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 11:39
- Nahlásit
Maya
nemam fixu? a v pracce by mi to znicilo triko pockam si dom a pak to nabatikuju nebo neco naornamentim konturou.
worick
to neres, tady sou samy grafomani
muzi se zatim nic nelepsi, ale rikaj aspon 3mesice, muzi to nevadi, tak minimalne ty 3zkusime, idealne 6. samo vanoce budou asi zatezkavaci obdobi
tak to ses dobra s tim behem. Na behani dost doporucujou sporttester a behat v aerboni tepovce (tusim 55-75% maxima?) klidne ze zacatku indianskym behem... tak jestli si nenakladas moc?
podle me pokud se citis pak fakt vycerpana, tak to neni dobry. Zavidim, ze se zpevnilo telo, to je supr
jak pise Maya najdi si radsi jinej druh pohybu, ne?
PetraK
tak to zni dobre, teda to me pobavilo, ze ti tvoji jo a supr, budou bubitko arnostcci deticky?
denyk
dobre, ze je jen tukova
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 11:40
- Nahlásit
Maya
mám tentok http://www.fitham.cz/tunturi-r25
Mám byt 3+1 a jsem sama, navíc mám nábytek jen v 13té komnatě, která slouží též jako skladiště,
takže můžu cvičákovat jak v obyváku, tak v ložnici, není to asi to co mají v posilkách, je to na domácí použití, ale myslím že menší asi není
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 11:40
- Nahlásit
worick
tak to tě děvče obdiuju - moc. Běhání k smrti nenávidím. Ještě mám v živé paměti basketbalová soustředění na horách, kde se naběhalo spustu kilometrů do kopce, z kopce. Z vyčerpání jsme se v půlce kopce vyblily a muselo se pokračovat dál. Už nikdy více. Raděj budu cvičit. Myslím, že vhodně zvoleným cvičením bys to zpevnění těla taky docílila a neštvalo by tě to tak jako to běhání.
denyk
Ty vogo - to veslovací - to se mi vždycky líbilo. Panečku, břiško (jestli tedy vůbec nějaký máš) bude dole a tělo pěkně pevný.
Bukísek je hrdina - paní doktorka určitě na něj byla hodná, ale i tak - muselo ho to chudinku bolet...... Snad z vyšetření zjistí, v čem má Bukísek problém s tou váhou a budete ho moct dát do pořádku. Držím pěsti.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 11:50
- Nahlásit
grimmh
břiško (jestli tedy vůbec nějaký máš)
no ono se tomu už bříško říkat fakt nedá
Jsem za rok a půl +12kg
Bukísek je hrdina -
na jednu stranu je stresor, v ordinaci bojí, ale ani nepípne, nezakňučí, neožene se nezavrčí...milásek
Jj a vážili ho, má 23kg
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 11:50
- Nahlásit
denyk
se na tu štítku, prý mu teď dá injekce, takže testy dělat nebude, ještě mi říkala, že by to mohla být špatná funkce slinivky, ale to se prý dělá vyšetření z bobků.
co je s Bukísem?
e máš taky štěstí na blbý lidi
jo. No tohle ještě nebylo tak úplně blbý,ale proč to kurnik musí bejt? A ani jedna z těch kreténskejch ženskejch se neomluví!! To mi vadí fest!!
už pěkně vyrostl,
to se zdá, přijde mi právě malej (aby ne, když jsem chtěla velkýho psa ) momentálně mu rostou tak akurát kulky
prima, že boule je jen o tuku!! gratulace
kachna_
a kde by jako byl Martínek, co?
a no jo! vlastně, musela honem vyrůst, aby byl kam dát
cernej caj
a supr, budou bubitko arnostcci deticky?
ne naščestí ne. Ale bylo to moc fajn venčení. Rumíček zjistill jak dobrý je kutat džuzny a jen tak jsme se placatili fšicí.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 11:53
- Nahlásit
denyk
no ses ale fakt husta, ze te to bavi. to ma/chtela i fifijova na zada, ne? boze, vetsi opruz uz je snad jen eliptical
worick
mohla bys plavat misto behani
jo normalne vcera, boze. jak z hororu, jeli sme dom, na konci vesnice stara zenska, sla pomalu, s velkym hnedym psem. po chodniku se motal fakt desne podvyzivenej asi buldocek nebo mops ja nevim, jedno oko uplne hnusny skelny fuj, jak sme prijeli, otocil se a sel k nam a zustal nam pred dverma, tak sme mu tam dali neco mekkyho, mel normalne na krku obojek a znamku, no sem nevedela vubec, co delat. jestli je starej a nemocnej a jestli ho tema granulema "nezabijem", no zbastil to v cuku letu a pokracoval dal za pani... tak nevim, jestli mu vzdycky neco chystat kdyby sel kolem, ale zas aby se nam pak nesbihali toulavy cokli a kocky... a taky tuna jinejch cokluch co projde kolem
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 12:00
- Nahlásit
PetraK
co je s Bukísem?
snad nic, je ale pořád kost a kůže, tak si říkám,
jestli raději neudělat testy abych věděla?
A ani jedna z těch kreténskejch ženskejch se neomluví!!
je to 14dní co jsem potkala známého s křížencem NO+bull...
Šel kousek odemně a říká, ty máš fenu že? Říkám ne, ja mám psa a pes jako by to slyšel, letěl k nám, já ěla Bukíse na vodítku, klekla jsem si, Bukíse napravo, toho druhýho jsem chytla levou rukou za srst na krku, páč neměl ani obojek, že . Řvu jak kráva a ten magor seřval psa a ani se neomluvil . Ono se sice nic nestalo že ale Bukís je čím dal tím větší stresor....
V tu chvíli jsem neměla ani čas vytáhnout paralyzér.
cernej caj
vetsi opruz uz je snad jen eliptical
a já ho fákt milovala
boze. jak z hororu,
...černej pes mrtvej kostelník
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 12:04
- Nahlásit
denyk
to ani ne, ale fakt byl priserne hubenej, mu docela brutalne lezly zebra a pater na zadech... a proste kdo vi, je starej uz a nezere? nebo se o ne zenska nestara? jak to poznas? navic podle znamky nepoznas, cich to je
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 12:05
- Nahlásit
zdravííííím!
denyk
jéééé vítej vzácná návštěvo
Bukíska s drápkem je mi líto tedy, ale fajn, že to má ošetřené a ty budeš mít klidné spaní.
worick
a neběháš moc rychle? Zkus pomalejc, ideálně tak, abys u běhu mohla i mluvit a rychlost i vzdálenost navyšovat pomalu. Ideál je si měřit tepovku a držet ji nízko. Kamarádka začínala s běhánim letos v zimě, teď běhá půlmaratony a chystá se na maraton, tak to máme s kafem v přímym přenosu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 12:08
- Nahlásit
birma
jj, birma ma pravdu, pulmaraton dala za cas neco pres 2h a uz pilne trenuje na jarni maraton takze jo, za pul roku by se dalo rict, ze by se pulmaraton dal a ona prave si hrozne pochvalovala, jak si s porizenim sporttesteru a hlidanim tepu zacala vic zlepsovat
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 12:11
- Nahlásit
cernej caj
hubenej, mu docela brutalne lezly zebra a pater na zadech... a proste kdo vi, je starej uz a nezere? nebo se o ne zenska nestara?
ještě že nebyl rezavej starej není, že bych se nestarala,
to asi taky né
Navíc jsem mu teď u řezníka sehnala cca6kg kravského vemene, takže jsem mu to doma porcovala, Bohudík to nějak nepáchne, jen mlíko zo toho teklo a chutná mu to teda fest
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 12:11
- Nahlásit
PetraK
ne, že bych ti ty zážitky přála, ale jsem fakt strašně ráda, že nejsem takhle nasraná na okolí neustále jenom já a tudíž nejsem ta divná já, ale oni
NO a v sobotůůůůůůůůůůůůůů přijela Matheááá a Zlatý moje prciny a Arnoštek
mám závidět Mathee nebo tobě?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 12:15
- Nahlásit
denyk
bukis je v supr kondici proti tomuhle psovi, mas ho fest vykrmenyho
to se ma bukisek s vemenem.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 12:25
- Nahlásit
vím, že jsem sem ten blog dávala, než vyjel, ale musím znova, je úžasný moct tyhle krásný blázny sledovat
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 12:25
- Nahlásit
birma
že nejsem takhle nasraná na okolí neustále jenom já
si taky připadám jak blbec někdy...
ještě zážitek z Trenčína, šli jsme s mamkou, ségrou, dvojčaty a Bukí scházeli jsme z mostu, vedle cyklosteska pán a paní, už bylo šero, měli čokla, měl krásnej svítící obojek...
A štrádoval si to k nám, volali, samo, že nic, no byl trochu
menší než Bukís ale ani to nemám zapotřebí aby on někoho zpral, že takže už mi byl téměř o nohy já řvala : " Do riti, prečo nemáte toho psa na vodítku, keď vás nepočúva?" Pokoušel se mě obejít, a jít na Bukíse, tak jsem ho chytla za obojek a něžně odhodila směrem k majitelům, takže se z něj stal na chvilku létající kolotoč. Majitelé ani neměli tendenci si pro něj jít,asi se báli mě . Pak k nim doběhl, tak ho ještě litovali.
Moje rodinka zůstala mlčky stát bez hnutí a ségra pak po pár vteřinách pronesla: " Deniska, však my sa ťa aj trochu bojíme"
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 12:27 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
denyk
Deniska, však my sa ťa aj trochu bojíme"
fakt jsem moooc ráda, že nejsem sama
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 12:32
- Nahlásit
A budou Vánoce, tak se někomu šikne třeba tahle knížka
vychází nebo vyšla teď v listopadu http://www.tajemstvistredohori.cz/ a vypadá moc hezky
birma
no hele, v těhle situacích, si vždycky říkám, jestli si vůbec budu chtít jednou pořídit dalšího pejska....
A kámoška furt radí ať si koupím pastevce, že ve stresu nebudeme ani jeden a budeme tu po okolí žrát "ty myši" na volno
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 12:34
- Nahlásit
denyk
v těhle situacích, si vždycky říkám, jestli si vůbec budu chtít jednou pořídit dalšího pejska....
to mi ani neříkej
A kámoška furt radí ať si koupím pastevce, že ve stresu nebudeme ani jeden a budeme tu po okolí žrát "ty myši" na volno
jasný!!! Nebo picbuma, či jemu podobnýho, když mu dáš ještě ostnáč ostnama ven nebo normální obojek s bodcema, tak uvidíš běhat všechny ty dementy, co dneska nezrychlej krok
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 12:40
- Nahlásit
denyk
" Deniska, však my sa ťa aj trochu bojíme"
ja nesmim utracet... kolik tak muze stat nova strecha? no at je to kolik chce, je to o 100% víc, než můžu zaplatit a když těch 100% neseženu během příštího roku, může cena vzrůst i na 200% až kvůli střeše začnou přidružený potíže na domečku, takže ideálně zjara bude u nás střešní kalkul...
ja si vlastně asi příštích pár let už nekoupím nic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 12:50
- Nahlásit
cernej caj
jak uděláš střechu, tak máš vystaráno, skoro i finančně, takže od dalšího roku budeš utrácet jak divá
já si objednala knížku tady, náš okres tam jako novinku ještě nemají, ale hodili nám do schránky leták, maj tam toho mraky
http://historie-heraldika.cz/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 13:02
- Nahlásit
Maya
myslis dalsiho od toho, az bud dosetrime nebo dosplatime pucjku? pac ono s hypo se blbe setri, ze
vubec netusim co to muze stat takova strecha totiz, klidne i 300t asi, ne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 13:06
- Nahlásit
cernej caj
myslis dalsiho od toho, az bud dosetrime nebo dosplatime pucjku
až budete mít střechu, všechno ostastní je prkotina
no cena střechy asi dost závisí na tom, co všechno budete dělat, jestli i krovy a nebo jen pokládat a tak a v podstatě asi i na ceně materiálu, třeba bobrovky nebo plast, to je dost propastný rozdíl v ceně
|