| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 17:52
- Nahlásit
kachna_
jedno dítě na hrudi, dvě ve vozejčku za sebou
Obdivuju te. Si tam byla s ditkama vsema sama? A satek teda novej se osvedcil nebo jeste neprisel?
Dudka jsem snad v realu nevidela, ale dneska jsem se jedouc domu kochala krasnou sojkou, ani jsem ji autem netrefila, kdyz najednou vypalila z pole.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 17:56
- Nahlásit
Maya
Jj ona nestíhá vyrábět moc na sklad, nejvíc dělá na zakázku (i psí plemena různý), koukni jí do prodanejch
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 18:01
- Nahlásit
kachna_
jé, to jste měli pěkný den. Tedy hlavně holčičky Ale snad sis to taky užila.
Fifi
Kamarádku lituju. Nedovedu si představit, kdyby něco takovýho postihlo synovo berňačku. To by bylo hledání v těch chlupech...na takové ploše
cernej caj
kamaradka s nima ted bojuje
ono asi nejde jen o odblešení psů, ale musí se odblešit všechna místa, kde se pohybují. To je asi sakra makačka, když se většinou pejsci pohybují všude, že..........
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 18:07
- Nahlásit
Fifi
Děkuju za pochvu a za přání Adam je zatim překvapivě hodnej
A zablešence je mi líto, já se furt klepu, abychom se jim vyhnuli, furt mám v živý paměti poslední invazi před pár lety.
kachna_
Žolo závidim, určitě jste si to skvěle užili
cernej caj
Dobrá holčička
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 18:17
- Nahlásit
grimmh
To by bylo hledání v těch chlupech...na takové ploše
No to by nebylo o hledani, ale o boji protiblesim, tezkotonaznim! Presne jak rikas, nevis, esli kde neco nakladly, mrchy, a ze vylihnout se nova invaze muze az za x tydnu.
birma
já se furt klepu, abychom se jim vyhnuli,
Taktez! Obyc Arpalit Neo zatim poresil vse, obcasnou blechu od jezka ci kocky. A to cubam nedavam zadny obojky, spoty, tablety... Snad to tak vydrzi.
cernej caj
nam dneska sef prinesl do kanclu ukazat jeho cca 3letou holcicku a pak pulrocniho kluka a holcicka
Taky jsem dnes zaslechla naky deti na chodbe, co se prisly/prinesly ukazat. Nemam rada deti, tak mi z toho vriskotu za chvili tikalo oko.
zasla sem do velky masny ve meste co sem kolem ni sla. nemeli krky, jatyrka, zaludky, nic.
Tak u nas taky u beznyho reznika tyhle veci nesezenes. Kdyz, tak musis do drubeziho raje. Pri my spotrebe masa bych brzo prisla na buben, zlaty falco. To radsi zajit do naky kamenny prodejny se psim masem v Brne?
hlavne ze muz se uz 3dny neobtezuje vyzvednout tu zasilku, co prisla. Ja bohuzel tech 40 kg do autobusu tahat nechci, kdyz on si zajede autem az ke dverim...
Ze ma velkej cernej punt!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 18:23
- Nahlásit
Fifi
tak me slo o to, ze sem sla zrovna kolem. obtezkana tunou veci pac muz a rodice neco ve meste vyzadujou a jeste budu jezdit mhd na druhej konec mesta ze sem si vzpomela ze by mohli dostat kousek masa, to tak. chtela sem neco na spestreni jen, samo ze kupovat takhle na kazdej den by byl masakr pro neco vetsiho nez je jork.
kolegy deti byli hodny, jen je prisel ukazat a hned odchazeli. ale na mikulase dela firma party pro rodice s detma. nastesti ne na nasem patre
jojo, ma obrovskej puntik, hlavne za ten proplan za 139kc co sem kocourovi koupila, aby nezdech hladem
birma
ja musim zatim zaklepat, ale musi to byt hrozny
a jak odpocivas?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 18:28 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
jo a jeste dotaz,
co vam prijde lepsi mensi fotky po staru nebo kdyz udelam vetsi fotky po novu
kolegove si dost stezovali, ze mam takovy pidi fotky... jenze ono taky mame skoro vsichni velky monitory a chudak maya ma 17tku (mayo, budu mit mozna volnou 19tku, chceees? )
tak ja nevim, jestli mit kompaktnejsi mini vzhled a na cumendu staci maly, nebo takovej trochu vetsi s tim, ze se ty fotky asi tak 5% tech, co ke me chodi, vlezou presne na sirku monitoru (ty 17ti palce).
(taky se mi tim rozbilo trochu centrovani doprostred stranky, ale tak to by se opravilo...). Nevim, co je lepsi.
edit: vetsi buou vetsi a pomalejsi net je taky bude dyl tahat...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 18:51
- Nahlásit
cernej caj
kolegove si dost stezovali, ze mam takovy pidi fotky...
Nam s notasem to je jedno. Vidim jen mirnej rozdil, ale i s tema mensima bych byla spokojena, kdybych umela fotit jak ty.
A ad vetsi a pomalejsi, tak asi dle toho bych se rozhodovala. Na cumendu staci mensi a rychlejsi? Profi si muzes davat nekde jinam.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 18:54
- Nahlásit
Fifi
Nás nakonec zachránil taky Arpalit, byl to ale asi až 5. pokus, protože pro kočky je prej životu nebezpečnej. Po měsíci, kdy jsme se drbali komplet všichni (vždycky ty svině požerou nejdřív mě), mi to bylo už jedno...
cernej caj
jak odpocivas?
Nachystala jsem asi 60 párů náušnic a za chvíli půjdu balit balíčky, aby mi je mamka zejtra mohla poslat, když půjde na poštu, abych tam nemusela o víkendu já
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 19:05
- Nahlásit
birma
no moje kočka jedna má chudák asi všenky a zabírá jí taky jedině Arpalit, normálně na něm píšou, že je i pro kočky a zatím žádnej problém a to se volizuje furt, jako co taky dělat když pipety na kočky moc nejsou a nezabíraj
cernej caj
přišlo tričko, je super a barvu trefili
monitor nechcííí, já jsem spokojená se svým
fotky je mi celkem jedno, stejně jako fifi vidím minimální rozdíl a já stejně na ty náhledy ani moc nekoukám, vono teda tam stejně prt vidím i na těch větších, já to rovnou rozkliknu a projíždím ve velkým
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 19:20
- Nahlásit
cernej caj
ale na mikulase dela firma party pro rodice s detma. nastesti ne na nasem patre
Chapu zcela.
birma
Arpalit, byl to ale asi až 5. pokus, protože pro kočky je prej životu nebezpečnej.
Tak je Arpalit pro kocky a pro psy, dost propastny rozdily ve slozeni.
Maya
já to rovnou rozkliknu a projíždím ve velkým
Taky tak, kor fotky od cajdy.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 19:42
- Nahlásit
Fifi
Jenže mě na ně nic pro kočky nezabíralo...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 20:11
- Nahlásit
jsem upír
http://cs.what-character-are-you.com/d/cs/425/inde x/2213.html
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 20:13 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
tak u mě rozdíl ve kvalitě je (je lepší to nový a je to znát) a to načítání se dá vydržet.
cernej caj
Fifi
taky si myslim, že děti a dospělý by měli mít možnost existovat odděleně (ne doma, ale ve společnejch prostorách)
žolo jsem si užila (jako užila hodně, páč lidí bylo přijatelně a nebylo vedro) jen mě bolej nožičky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 20:19
- Nahlásit
birma
tak to ses teda hodne plodna, 60 nausnic, to je skvely obchody se hejbou?
Fifi
tak oni nebdou o moc vetsi ty fotky, ale de spis o to, ze to poznaj predevsim lidi na pomalym mobilnim pripojeni treba nez nekdo na prumernym kabelu/wifine
Maya
tak to je supr, to su spokojena, ze druhej pokus uz OK
kachna_
tak to si odpocines zitra o vikendu, holky musely byt fakt nadseny, co
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 20:25
- Nahlásit
kachna_
jako užila hodně, páč lidí bylo přijatelně a nebylo vedro
věřim, já tam nejradši chodívala v lednu, když byl sníh a lidi fakt žádný
cernej caj
obchody se hejbou?
moc ne, ale za tejden jsou trhy a potřebuju všechno nachystat. Chorobu na mě zrovna teď poslal někdo fakt extrémně zlomyslnej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 20:32
- Nahlásit
birma
aha, takze prd lezeni, budes nekde venku, snad aspon bude teplo relativne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 20:40
- Nahlásit
cernej caj
nebudu venku, je to ve vytápěný škole, jen budu dva dny v kuse stát ve vydejchaný místnosti s mionem lidí a budu dost mluvit, tak musim bejt na to úplně zdravá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 22:09
- Nahlásit
toto je božíííííííííííííííííííííííííí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 22:13
- Nahlásit
birma
to je fakt dobrý, give me five!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2014 06:50
- Nahlásit
birma
tak aspon, ze nebudes nekde mrznout, aspon toho hodne prodej a na fb klidne hod nejaky link, bdu sdilet prazakum aspon;)
komiks je bozi
ps: ad fotky - ja nemyslim jen nahledy (ty sou upraveny trosku v nove verzi) ale hlavne velikost fotek po rozkliknuti... puvodne mam 800x533 (3:2) a nove to je 1024:683... me de samo o zobrazeni tech celych fotek a ne tech nahledu...
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2014 08:38
- Nahlásit
cernej caj
ty větší fotky budou určitě lepší.
Maya
mě vyšlo, že jsem drak. Snažila jsem se odpovídat po pravdě, ale charakteristika draka na mě teda až tak úplně nesedí.
birma
tak to tě lituju s tím trhem. Koukej se vyležet, protože na vykurýrování už moc času nemáš. A jak tě znám, bude ti líto Adama a polezeš s ním ne na krátkou procházku, ale budeš ho za nějaký den chtít i utahat.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2014 12:25
- Nahlásit
cernej caj
ok, odkaz nahodím a určitě bych ráda vyprodala celý krám, to by mě mohlo zajistit na dost dlouhou dobu ale už se tam těším, i kdybych neprodala nic, tak uvidím spoustu známých, pokecáme a tak
ad fotky - já bych byla pro ty větší, často je mi líto, že je máš takový mrňavý...
grimmh
tak to tě lituju s tím trhem
to nemusíš, tam se těším, jen netuším, jak zvládnu přípravy, když v pondělí má přijet Honza na celej den, v úterý večer bych měla být na nějakém srazu, ve středu jsem na brigádě, v pátek začínají trhy a přesně jak říkáš, měla bych někdy utahat Adama. Empiricky mám zjištěno, že na přípravu potřebuju zdravá tak týden čistého času
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2014 12:27
- Nahlásit
Maya
tak já jsem jednorožec a až na smířlivost a laskavost bych řekla, že to na mě i sedí
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2014 15:12
- Nahlásit
ufff - týden nějak náročný (včera jsem navíc díky stávce jela do Drážďan z Liberce přes Prahu...), ale pár procházek baboletních jsme stihli. Počasí tady bylo sluncovatější, než asi jinde
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2014 15:56
- Nahlásit
ja su dak a nevim nevim, mozna aj trochu jo a trochu ne
koupila sem si vlozky fo bot a boty nz mou haksnu nemeli, ale mam darek pro muze a tchana, pro kamsku I svagra a pro sebe mini benzinovej zapalovac a tu bpa free flasku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2014 15:59
- Nahlásit
nadherny slunny fotky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2014 16:55
- Nahlásit
Xerxová