| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 15:52
- Nahlásit
denyk
To mi připomnělo sobotní výlet na Milešovku, ti kluci jsou fakt paka, jeden z nich se ptá, jestli si nás může vyfotit a ten druhej: "až mi sleza ta č*ráčí barva"
ehm, vzhledem k výšlapu na stejný kopec cca před 2měsíci, potvrzuji podepsané trvalo dlouho, než jsme se fotili, a i tak radši z větší dálky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 15:58
- Nahlásit
worick
Já běhání taky vždycky nesnášela. Jsem pohybovej antitalent. Ale teď mě to fakt docela baví, vždycky vezmu Adama a v noci si ty dva tři kiláčky indiánským během dáme, v klidu pomalu, průměrka okolo 6 - 7 km v hodině a je to fajn
Za super považuju aplikačku, co mi v přednastavenejch intervalech (já mám po minutě) řve, že mám běžet/jít, takže většinou můžu víc, než mám, strhaná nejem a stejně cítim, jak je to běh od běhu snazší
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 16:26
- Nahlásit
na Milešovku jsem před pěti lety lezla s Betkou. Páník nás vysadil z auta u nějaké hájovny (nezastavujeme pouze přibržďujeme) a pak jsme měli sraz po nějakém tom čase (až vyřídí obchodní jednání) na jakési návsi... Šlapala jsem sama - bez mapy papírové, jen jsem měla v hlavě barvy cest, kterých se mám držet. Neztrácím se - a klapla hurá akce na jedničku. Až na pár drobností - vedro, žízeň, klíšťata, děsnej kopec
Bylo vedro - nahoře měla hospoda zavřeno, psice vypila nejen svoji, ale i moji vodu, dole pod Milešovkou na jakési zarostlé cestě (značené) nás napadly miliony klíšťat - fakt - to jsem nikdy nezažila, světle šedé kalhoty jsem měla od kolen dolů černé hemžícími se klíšťaty. Zázrakem se do mě nekouslo ani jedno, a psice domů donesla kouslá jen tři. Nechápu - ale je fakt, že lesklý hladký kožich (dole bílý) je výhodou a smetla jsem jich většinu na místě a zbytek ještě nezakouslých jsme už ve dvou vytahali u auta...
Fotka je fakt z onoho výletu:
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 17:19
- Nahlásit
Huufstajn... Jste priserny drasalice.
denyk
Jehee, enyky denyky, padaj na te knedliky? Ono asi lepsi, zes zajela k vetovi, jak ctu. Urvany drapecky rady humusej, dobre, ze je Bukis pokrytej antb, prece jen se zranenym luzkem nejsou zerty. Tak at se mu tapak rychle uzdravi. A ktem rozborum krve, az se doleci, nechala bych je udelat. Jen tak pro jistotu. Kdyz nic neobjevi, aspon budes mit jistotu, ze ma jen rychly spalovani. Jinak ale myslim, ze slinivka se taky dela z krve? kdyz mela Dydy od mathey akutni slinivkovej zanet, tak ji neco takovyho delali.
PetraK
Peknej clanek vedle, sikulka. Aj popis dnesni zde, dylku obeho radsi nekomentuju.
cernej caj
ze te to bavi. to ma/chtela i fifijova na zada, ne?
Aano, fifina ma taky veslovaci stroj. Na zada uplne nejlepsi mozna vec. Kdyz je cas a sila, tak zkombinovano s jogou, dornovkou a kalanetikou si clovek prijemne makne. Asi bych se nad sebou mela zamyslet.
Jinak se hlasim do klubu nebehavcu. Nesnasim behani.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2014 17:47
- Nahlásit
Xerxová
krasna fotka
fifi
uzitecnej stroj evidetne I kdyz ja se hlasim I dovklubu neveslovacu. ja jen chodim. vyjimecne sem di nedavno zafotila zavod na 1km s 9ti ucastniky, asi vam hodim goto jedne holcicky, ten vyraz mela huste pohodovej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2014 12:07
- Nahlásit
Zkouska, zkouska, uz to neni rozbity?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2014 12:16
- Nahlásit
No to je dooost že už fo funguje !!!
Ešusováááá co jste pani fčééra chtělááááá??????
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2014 12:22
- Nahlásit
no huraaaa
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2014 12:29
- Nahlásit
ty wogo toto trvaloooo
A já si večer chtěla táááák povídat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2014 12:33
- Nahlásit
hurrráááááá už jsem měla absťák
a rovnou se musim svěřit, že mám naprosto úžasnýho a šťastnýho péfa a nesnášim lidi, co sou bezdůvodně hnusný a hrubý na svý psy...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2014 12:34
- Nahlásit
Janiii
k výšlapu na stejný kopec cca před 2měsíci, potvrzuji podepsané
asik jste to měli krapet horší, bo bylo větší vedro
Xerxová
psice vypila nejen svoji, ale i moji vodu
takový pejsánek (krásný mimochodem) něco vypije
a klíšťata brrrrr
Fifi
nevím jak píšu, vetka říkala ze stolice
knedlíky nepadají-je krize, teda v sobotu na mě padalo pár
podnapilých chlápků ale ne ze stromu
Na zada uplne nejlepsi mozna vec
tak to jsem vybrala fajně, dnes bude cvíčo, včera jsme s klokánkem odpočívali a on byl ták hodnéééj
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2014 12:35
- Nahlásit
birma
všechny tadyk máme úžasný pesýýý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2014 12:36
- Nahlásit
birma
to je skvely, ze ti adamek dela radost a jak ti je?
denyk
ja se byla vcera protahnout, navic cvicebni pomucka by se dala tam kam chodim koupit za 5t, tak to je lepsi nez na webu co sem videla 10, tak na to bych jeste snad mela
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2014 12:37
- Nahlásit
a hurá za lišákem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2014 12:39
- Nahlásit
denyk
knedlíky nepadají-je krize,
Blba.
Jak pacos, mate kontrolu nebo mu to sama mas jen nak prevazat?
birma
rovnou se musim svěřit, že mám naprosto úžasnýho a šťastnýho péfa a nesnášim lidi, co sou bezdůvodně hnusný a hrubý na svý psy...
Takze vse pri starem.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2014 12:39
- Nahlásit
už jsem myslela, že to tady zdechlo na věky
birma
a copak se zase stalo?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2014 12:39 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
a ještě pár podzimních z díí píí
já teda nepřibarvuju joooo
http://img98.rajce.idnes.cz/d9801/8/8258/8258439_2 17188a65f7ce983dc995df5504e70d3/images/DSCN1545.jp g?ver=0
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2014 12:40
- Nahlásit
denyk
všechny tadyk máme úžasný pesýýý
Akurát u Fajkýšů maj dva dementy...
ale svůj k svému my jsme rádi že se máme
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2014 12:42
- Nahlásit
Joo a to sem chtela! Poprat ten uplne prvni svatek kachnovic_ Martinkovi! At si este s prijezdem na bily srne pocka.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2014 12:42
- Nahlásit
cernej caj
navic cvicebni pomucka
jaká?
Fifi
pacos ještě zítra na kontrolu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2014 12:43
- Nahlásit
Fajka
ale tak dementíci jsou také úžasní
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2014 12:43
- Nahlásit
Zdravíčko všem
denyk
to je kráááásný pohled
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2014 12:44
- Nahlásit
cernej caj
jak ti je?
dneska jsem se ještě nepokusila si vykašlat plíce, tak snad už se to bude zlepšovat
denyk
v sobotu na mě padalo pár podnapilých chlápků
ty musíš mít dycky něco extra
Fifi
Takze vse pri starem.
tak nějak, jen většina lidí tu má čokly naprosto nevychovaný a je na ně hodná, tenhle kretén má čubu vycepovanou, ale její kvílení jsme slyšely na víc jak 50 metrů, když udělala něco blbě a to co jsem viděla potom, když přišli blíž, mi nepřidalo. Hlavně že jí debil nemůže vzít na chvíli na vodítko, aby se neshodil a ona měla větší šanci to udělat dobře
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2014 12:45
- Nahlásit
denyk
hurá za lišákem
Jakoze fakt? A byl kontakt? To by se perdelice zcvokly, nastal by drsnej boj asi. Krasny fotos.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2014 12:46
- Nahlásit
denyk
to sou krásný fotky!!
Maya
debil péruje od miminka (v tuhle dobu tak roční) holčičku RR způsobem, kterej jsem snad ještě neviděla
Fajka
nevěříííím Někdy to musíme porovnat, kdo je větší dement
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2014 12:51
- Nahlásit
birma
musíš mít dycky něco extra
jsme byli v Hobittím kraji, oni jsou mi všici po prsa
a pořád říkaj, že se mi rádi koukaj do vočí
pakouši
ale její kvílení jsme slyšely na víc jak 50 metrů
chudinka
Fifi
A byl kontakt
né nebyl, ale měli jsme jí jako na dlani, myškovala na louce, ani o nás nevěděla, tak jsem vyslala Artabana běžel kousek,
pak zalítla do lesa a mamánek se vrátil...Bohudík. Ony lišky prý většinou myškují blízko k noře kvůli možnosti úniku
Ono se to nezdá ale je to docela záhul to vyfotit, foťák nestíhal, musela jsem to přiblížit úplně na nejvíc aby bylo něco vidět...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2014 12:51
- Nahlásit
Fifi
To by se perdelice zcvokly
nejen perdelice
denyk
dementíci jsou také úžasní
jo spíš to jsou úžasný dementíci
krásný nedobarvovaný fotky !
birma
nevěříííím Někdy to musíme porovnat, kdo je větší dement
však nebuuj, se asi brzo dočkáááš...a budeš moc zjistit že jsme plesnivý a pruhovaný nejen na kožichu ale i v hlavě
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2014 12:59
- Nahlásit
Fajka
nejen perdelice
já nevím, jestli je to tím, že on má kolem sebe ty zvířecí puchy vod mala ...škoda že jsem nestihla fotnout když skákal mezi těmi mladými jezevci
A v sobotu v hospodě se pusinkoval s koťátkem nádherným,
á škoda že jsem je nefotla, byli to malí bílí tygři, nádherní šedivě pruhovaní ale jak ko´tátko začalo syčet a zvedlo packu, hned byl ve střehu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2014 12:59
- Nahlásit
denyk
v Hobittím kraji, oni jsou mi všici po prsa
a pořád říkaj, že se mi rádi koukaj do vočí
Denyky coby Snehurka a jeji trpajzlici.
tak jsem vyslala Artabana běžel kousek,
pak zalítla do lesa a mamánek se vrátil...Bohudík
Ty ses taky dobrak teda, este, ze se nekontaktili. Este prasivinu chytit.
Fajka
A u Fifinu tri.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2014 13:05
- Nahlásit
Fifi
Denyky coby Snehurka a jeji trpajzlici
nooo Sněhurku jsem dělala ve 3 ráno, když se
jeden Hobitek/trpajzlik chtěl poprat s cizákama
z Poděbred, tak jsem byla pověřena abych mu vysvětlila
že se nikdo prát nebude a že se jde do pelechu
(jsem prý tam byla jediná s přirozenou autoritou....jáááá
takovej hodňous )
To říkám pořád, že já se rozčilovat nemusím páč lidé mají respekt už jen když si stoupnu
Ty ses taky dobrak teda, este, ze se nekontaktili. Este prasivinu chyt
ale nééé on neloví, jemu se jen líbí když před ním něco utíká, když to stojí na místě, tak si ani srnek nevšímá
|