Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3411 . 3412 . 3413 . 3414 . 3415 . 3416 . 3417 . 3418 . 3419 . 3420 . 3421 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 14:56
- Nahlásit

cernej caj
no já si furt říkám, že bychom třeba společně přespali v autě, že v půlce prosince zas takovej mráz nebude, Adam si umí teplo dobře kumulovat a já bych ve spacáku taky neumrzla. Ale nevím nevím

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 14:59
- Nahlásit

birma

když já mám podezření, že u nás bych to nedávala akorát já
když se nad tím zamyslím, ehm....

birma
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 15:02
- Nahlásit

denyk

birma
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 15:23
- Nahlásit

miluju takový blázny

worick
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 15:23 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

denyk
líčila jsem Tomovi, že máš nový veslovací stroj (jéé, i Fifiová
no, nenabídnul mi ho jako dárek k vánocům, za to mi řekl, že bych měla na zádech hrb, jako všichni veslaři fakt?? Fifino, jak jsi na tom s hrbem?
birma
já vím, že právě píšeš, že běháš...a závidím, že ti to jde a baví

birma
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 15:25
- Nahlásit

worick
ono mi to moc nejde, hlavně jsem v poslední době furt marod ale je fakt, že mě to baví

worick
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 15:32
- Nahlásit

kachna_
dík za odkaz, kouknu, já to tu našla až teďka ještě, že jsem zalistovala dost zpět
U nás (a hlavně tedy ve vedlejší k nám připojené vsi) je to samý Martin Jak je to u vás vlastně? Taky gratuluju k svátku, ať je to kluk zdravý jak řípa. A toho koně mu radši nekupujte (potřebuju toho do zimy venku ještě hodně udělat )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 15:33
- Nahlásit

birma
v aute ok, si zatopis trochu nejhur prece

birma
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 15:50
- Nahlásit

cernej caj
to sice jo, ale hrozně blbě se tam spí, vůbec nevim, nakolik bych druhej den byla schopná nějak fungovat a ještě to večer odřídit domů...

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 17:58
- Nahlásit

worick
jak jsi na tom s hrbem?
Zalezi na uhlu pohledu, mam ho od narozeni, vada mirna vrozena patere. Z veslovani urcite neni, leda bych si veslovala nozickama uz v plodovce. Trenazer na nej naopak skvele zabira.
birma
Adam si umí teplo dobře kumulovat a já bych ve spacáku taky neumrzla.
Hanči! Vrbato!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 18:14
- Nahlásit

uffff - dnešek byl náročný - a psisko je stále plné energie. Páník ráno odjížděl na MOravu - vstávala jsem s ním v pět, v půl šesté jsem šla s Nightem do lesoparku. Tma, nikde nikdo, teplo. Užil si více než půlhoďku volného průzkumničení. Já pěšky do i ze školy (2x 30 minut velmi svižné chůze). Odpoledne jsem chlapce vzala na civilizační vodítkovou procházku. Celkem hodinu a třičtvrtě - uprostřed jen s pětiminutovkou u našich - kde stihnul zblajznout dvě vařená vajíčka (na srst) a kus salámu (děda zaplakal). Na vodítku jde hezky - dokud nevidí psa. Pak se snaží jít kamarádit - a tváří se, že tam nejsem... a že s tím závažím na vodítku nemluví... No - sedící to zvládne - ale za pochodu s míjením psa máme potíž. Psi řvoucí u plotu ho svádí k výzkumu, zdali dostanou infarkt, když na ně bude zblízka zírat a nadšeně vrtichvostět... Lidi... Když je pěšáků lidí víc najednou - neřeší je (průchod kolem obchodů, školy, sídliště). Pokud je pěšák jeden - chce ho jít nadšeně pozdravit... Ale lidi jdou zvládnout - s piškotem hravě. Psi... to je jiný oříšek.

Žádný náznak agrese - jen touha po hrách a honičkách. Beta to měla taky - vyrostla z toho a byla pak dokonale poslušná. Jen je blbý, že to nukleární hovado nevypadá ani trošku jako milé hravé nedorostlé štěňátko

birma
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 18:32
- Nahlásit

Xerxová
ty kráso on roste aspoň 5 čísel denně, ne? hlavně, že ty psy nežere, že se nemusí s každym kamarádit ho určitě časem naučíš

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 18:34
- Nahlásit

ono mile hrave stenatko vazici tolik co ja, se tem psum nedivim ale ste sikovni, dost ste toho zvlsdli dneska

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 18:35
- Nahlásit

Xerxová
nukleární hovado nevypadá ani trošku jako milé hravé nedorostlé štěňátko
No to teda fakt nevypada! Je to obr uz ted, ten poroste snad az do nebes.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 18:47 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

Xerxová
jakože volat na lidi Nebojte se, to je jen malý štěňátko!! asi nemá smysl? :
Kim byl taky takhle kamarádskej, teda víc na lidi než na psy a ještě na ně chtěl skákat a zlomilo se to nejvíc tak v roce, tak u vás to taky určitě přijde a bude v pohodě

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 18:48
- Nahlásit

no já schválně vybrala fotku, kde vypadá jak mamut... Ve skutečnosti jsou mu vidět všechna žebra - jen je pravda, že díky fyzicky náročnému dětství má vyvinutější svalstvo než jeho vrstevníci...
Holt můj maličký brouček...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 18:54
- Nahlásit

maya volat opravdu nemá cenu - i když pokud někdy nestihnu psisko v terénu na volno připnout dřív, než si psa všimne, tak tuto informaci ječím... Protože páníci pak nepodléhají tak panice, když ví, že je to submisivní štěně, které se ještě i naštvanému jorkovi klidí z cesty... Naštěstí těchto "úletů" máme minimum. Připadám si jak Apač na válečné stezce... jak vyhlížím kde kdo je.
Ráno - ještě za tmy - jsem pokecaly s podobně postiženou paničkou - má ročního obrovského statného pita (vypadá jak amstaf, ale nos má hnědý) - a ten miluje všechny lidi a hlavně děti. I psiska mu zatím nevadí - hlavně když je sranda... No a on jí zdrhá za dětma - a to u psa této pověsti není zrovna sranda...

birma
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 18:55
- Nahlásit

Xerxová
je nádhernej, ale teda život takovýho mamutka bych fakt nechtěla

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 19:07
- Nahlásit

život nebo živit ??

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 19:11
- Nahlásit

Xerxová
život nebo živit ??
Ono asi oboji. Jak se na nej kouka okoli a kolik toho spapa - kolik vlastne denne ma masa?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 19:14
- Nahlásit

málo - je hlavně na granulích. Maso má jen jako mlsku - tak půlkilíčko denně...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 19:23
- Nahlásit

Xerxová
nadhernej je

kolik toho tak sezere? kg pytel na tyden?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 19:32
- Nahlásit

pytel mu vystačí na měsíc. A k tomu denně balíček krků či skeletů, nějaké to jablíčko (jogurt, med, ořechy, zelenina - ne vše každý den...) a hrst piškotů (velký pytlík piškotů Opavia máme na týden) A to je teď největší spotřeba - pak se to výrazně sníží až doroste - vynechá minimálně třetinu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 19:36
- Nahlásit

Xerxová
to bych teda zivit nechtela, jako birma

birma
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 19:40
- Nahlásit

Xerxová
já četla nějaký dogaře na FB, že zkrměj 3 kila masa denně, velice rychle mě přešla touha po obříkovi

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 19:40
- Nahlásit

Xerxová
a hrst piškotů (velký pytlík piškotů Opavia máme na týden)
Ty jo, tak velka sladka davka, pravidelne? Neni to prilis? Ja cubam sladky vubec nedavam, piskoty obcas a nactvrceny.
pytel mu vystačí na měsíc.
Otazka zda 10 ci 15 kg.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 19:42
- Nahlásit

Fifi
Otazka zda 10 ci 15 kg.
to spíš asi 20 nebo 25?

Tinta76
# Zasláno: 11 Lis 2014 19:48 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Bré večír, omlouvám se že votravuju, ale toto je zřejmě nejživější fórum na cz-psu a já potřebuju poradit, vy určitě budete vědět ...
Naše pažravá čuba včera něco sežrala (vloupala se do koupelny a z koše na špinavý prádlo ukradla pár kousků), odpoledne jí bylo evidentně blbě a navečír vyzvracela jeden kousek (torzo spodního prádla), pak za hodinu další kousek. Pak normálně snědla večeři, pak umejt-vyčurat-a-spát a nad ránem vyhodila i tu večeři s dalším kouskem koupelnovýho úlovku. Pořád nejni ve svý kůži a já se ptám - kdy se mám začít bát (bojim už teď), že je něco vopravdu špatně?
edit: Teď dojedla večeři a leží (což nejni vona, páč normálně neleží, leží jenom když hluboce spí )

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 19:51
- Nahlásit

Tinta76
A kadila od vcera?

Tinta76
# Zasláno: 11 Lis 2014 19:54
- Nahlásit

Fifi
Kadila asi ráno, jestli přes den nevim stopro

<< 1 ... 3411 . 3412 . 3413 . 3414 . 3415 . 3416 . 3417 . 3418 . 3419 . 3420 . 3421 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání