Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3420 . 3421 . 3422 . 3423 . 3424 . 3425 . 3426 . 3427 . 3428 . 3429 . 3430 ... 3431 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 19:56
- Nahlásit

Tinta a tušíš, co všechno sežrala ?? Inventura prádla v koši ??

Tinta76
# Zasláno: 11 Lis 2014 19:59
- Nahlásit

Xerxová
to právě taky netušim, určitě dvoje spoďáry (který teda vyblila) a asi nějaký papírový kapesníky ... jestli něco dalšího fakt nevím, ještě měla v pelechu košili, ale ta je naštěstí celá

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 19:59
- Nahlásit

Tinta76
a leží (což nejni vona, páč normálně neleží, leží jenom když hluboce spí
Tak dej na svuj pocit, ty ji znas nejlip. Asi bych valila za vetem.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 20:00
- Nahlásit

Fifi piškoty jsou u nás hlavně symbol odchodu. Jdu pryč bez psa - na pelech mezi hračky letí hrst piškotů. A pak se na ně přivolává... Sladké neřeším. Všechny dogy u nás občas dostali i buchtu, koláč, tatranku. Koneckonců Milan Štourač kdysi jednomu hubenému dogákovi radil dávat vánočku s máslem a na přepravu štěníka ze Španěl mi taky doporučoval nezapomenout piškoty... Ale já jsem obecně špatný krmič Já to moc neprožívám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 20:01
- Nahlásit

Tinta76
většinou asi dobrý taky olej (já pro 15kg psa 4lžíce), aby to rychle prošlo a zkontrolovat, zda to vyšlo v bobku nebo peroxid aby vyvolal zvracení, hned poté, co něco takovýho sežere...

Asi může udělat docela bordel nějaký prádlo v pupku...

jak říká fifina, s vetem bych minimálně konzultovala

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 20:03
- Nahlásit

Tinta a určitě hlídej venčení - vždy po nějaké takové "chybce" je nutné vědět kdy a jak a kolik... Venči teď na vodítku, nebo dokonale vyčisti zahradu a hledej výtvor...

Tinta76
# Zasláno: 11 Lis 2014 20:13
- Nahlásit

tak jsem jí dala ten olej (taky mě to mohlo trknout dřív), teď šla s páníčkem ven ... zahradu jsem prolezla, ale byla už tma, našla jsem jedno bobo samá tráva a jedno bobo papírový kapesníky, jinak nic ... kapesníky byly stopro její, ale mohly bejt včerejší ...
s vetem je to teď večer problém, proto se ptám tady ... jestli se to do rána nezlepší, pojedem k němu zejtra dopo ...

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 20:14
- Nahlásit

Tinta76
tak papírový kapesníky by podle mě vadit neměly, to se v žaludku rozmáčí a rozloží, spíš jestli jí nezůstalo v břiše kousek látky, pokud je to pruh, může se to zamotat do střeva, pokud si nejsi jistá, tak bych asi taky šla za vetem na sono radši

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 20:23
- Nahlásit

sono ne všechno odhalí... spíš se dělá kontrastní RTG střev...

Tinta76
# Zasláno: 11 Lis 2014 20:36
- Nahlásit

takže véču vyzvracela ... možná kvůli tomu oleji, nevím ... volala jsem vetovi, bohužel dneska už nemůže, bude tam ráno, tak pojedem hned ráno na rtg ... uffffff

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 20:36
- Nahlásit

Tinta76
Ja mam doma profi kradacku papirovejch kapesniku. Teda ta je coruje bez igelitovyho obalu. Z papirku nezbyde nic, v hovnajsovi neobjevis. Ale obcas vykadi vicko od Petlahve, kus hracky, provazky...
jestli se to do rána nezlepší, pojedem k němu zejtra dopo ...
Jo, asi jen rozumny, byla bych ve strehu mirnym i pres noc. Latka byva potvora, snad se ji to nekde neomotalo. Jak rika Xerxova, venci na voditku, at vidis, zda kadi a co.
Xerxová
Ale já jsem obecně špatný krmič Já to moc neprožívám
Ja taky ne. Jen mi pytel piskotu tydne prisel dost. Ale jak vidno, dorostenci to svedci.
U nas zase frci "prichodny". To je nas ritual, vyzadujou kus mrkve, kedluben, jabko, kvetak, list cinana, chrupavku, proste neco, ze byly chudinky par hodin samy samicky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 20:37
- Nahlásit

Tinta76
takže véču vyzvracela ...
Ty jo... tak to bych asi jela za jinym vetem, nekde na pohotovost, to mi neprijde dobry.

Tinta76
# Zasláno: 11 Lis 2014 20:40
- Nahlásit

Fifi
Jako ta naše ludra taky sežere kde co, jednou vykadila modrobíle proužkovaný bobo (plavky), jí furt říkáme, že na to jednou dojede ... uvidíme zejtra ... ráno moudřejší večera ... ale klidná teda nejsem vůbec

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 20:47
- Nahlásit

Tinta76
ráno moudřejší večera .
To jak kdy. Nechci rozhodne bejt za hysterku a nekam te honit, jen rikam, ze ja osobne bych jela uz asi ted vecir. Tak snad to bude OK.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 20:57
- Nahlásit

Tinta76
já bych asi taky nevydržela a jela, když nevíš, co všechno mohla sežrat. Z papírovejch kapesníků bych strach neměla, ale různý tkaničky, provázky, gumičky a podobně můžou mít fatální následky

Tinta76
# Zasláno: 11 Lis 2014 21:27
- Nahlásit

Teď jsme přišli z venku, nevím, prostě nevím ... táhla na vodítku jak prdlá ... žrala trávu ... teď leží na pelechou a kouká na nás ... přijde mi o malinko lepší ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2014 23:39
- Nahlásit

Vůbec nestíhám, vyrážíme na služebku, ale Ešuska a Kachna má Emila !!!

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2014 06:31
- Nahlásit

[Morgen ve spolek,
včera jsem na stroji "pracovala" půlhoďku, trochen mě bolely ručičky, ale dnes zdá se být vše okej, tak znova.
Pak jsem šla "na jedno" mosela jsem totiž předat domácí klobásky od kluků z Velemína.

birma
to jsou "hezcí" blázni

worick
nevím, no já když na tom cvičím tak mám záda rovně, ale u opravdových veslařů je to asik trochen jinak

Fifi
veslovala nozickama uz v plodovce
blbááááá

Xerxová
má krásnou barvičku sameťák

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2014 06:37
- Nahlásit

Tinta76
ach jo to je taky pakouš, snad to dobře dopadne, ještě možná to kysaný zelí bych prubla

Papírový kapesníky byly i Bukíse oblíbená pochoutka když byl ještě štěndo.
Teď krade jen ponožky-i ze sušáku, ale nežere je.

Fifi
To je nas ritual, vyzadujou kus mrkve, kedluben, jabko, kvetak, list cinana
jsou totok opravdu psi?
Dělám si prdel, je fajn že sežerou téměř všechno

Tinta76
# Zasláno: 12 Lis 2014 06:47
- Nahlásit

Bré ráno,
jenom pro informaci - ráno vyblila trávu, co sežrala večer. Takže na devátou jedem k tomu našemu vetovi. Večer jsem ještě volala jinýmu, kterej je teda vocaď sice 40 km, ale vím že by nás vzal kdykoliv, bohužel to ale nezvedal, zřejmě měl nějaký akutní případ ...

denyk
je to pako, tak pažravýho psa jsem ještě neviděla ... paradoxně na ní ta její pažravost nejni vůbec vidět

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2014 06:55
- Nahlásit

Tinta76
tak já držím palce, aby bylo všechno OK a už ve střevech nic neměla.

Ono jak nevíš, kolik toho sežrala, tak je to průser. Asi je málo pravděpodobný, že to v ní zůstane, ale i tak bych neriskovala, protože i ta malá pravděpodobnost může stát psa život.

grimmh
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2014 06:57
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Birma
Ty jsi pakoš - spát v autě v půlce prosince . Ať tě to ani nenapadne!!!
denyk
Tak to je fajn, že už jsi najela na trénink Doufám, že hned od začátku nelámeš rekordy. Hezky postupně zvyšovat dávku
A hlídej si osvalení, aby ti příště důvěrně neříkali Helenka Fibingerová
Xerxová
Krásný "štěňátko". Najtík se vám fakt povedl

Dělám si starost o PekruK. Včera jste psaly, že jste od ní měly z předchozího dne nepřijaté hovory a včera se tu vůbec neobjevila....... Snad je u nich všechno OK.

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2014 07:05
- Nahlásit

grimmh
A hlídej si osvalení,
osvalení pod sádlem nie je vidieť

Tinta76
držím palce, ať je to v cajku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2014 07:18
- Nahlásit

denyk
a hlidej si tepovku, nejlepsi je aerobni pasmo aby zmizely

grimmh
tak ja myslim, ze esuska hlavne nestiha a neprijaty hovory sem pochopila zas jak se dva nahani, furt si navzajem volaj kdyz zrovna muzou a nikdy se netrefi

Tinta76
# Zasláno: 12 Lis 2014 07:28
- Nahlásit

DÍKY
! Akorát že do půl devátý to bude trvat věčnost

denyk
hele ty, ke kterýmu chodíš vetovi? tuchám, že jsi někde z tady poblíž ...

cernej caj
jako, co všechno sežrala, fakt nevím ... zatím vždycky všechno vykadila a že něco sežrala, jsme se dozvěděli skrz ty její boba ... a to se děje prakticky ob den ...

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2014 07:47 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Tinta76
hele ty, ke kterýmu chodíš vetovi
já chodím k Vepřekovi do ordinace v Rumburku, jinak kliniku má v Mimoni
Ještě hodně chválej veta v Sosnové a veterinářku v Doksech
cernej caj
a hlidej si tepovku, nejlepsi je aerobni
jaja budu si ještě moset koupit hrudní pás

a taky po mobilu se ohlížím

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2014 07:49
- Nahlásit

Tak jsem včera mluvila s pánem, co od února zhubnul 40kg.
Njn vážil 140kg/182cm, je mu něco kolem 60tky. Tak jsem mu moc gratulovala . A on mi říkal, e takhle teď zhubnul i jeho
syn, tomu je kolem 30ti, asi 10kg dole.
A říká mi, Denisko, jestli chceš, někdy o tom pokecáme
A já na něj, nooo teorie by byla, ale v praxi pokulhávám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2014 07:53
- Nahlásit

denyk
jak si chces koupit, lepereceno co chces aby umel?
- hodinky s hrudnim pasem sezenes kolem 500kila v poho, tak si taky nadel k jezuchovi

- ja v pondeli objednala a zaplatila muj novy telefon ale furt nedosel zadnej dalsi mail krome toho s platbou, tak su zvedava

jinak to je teda supr s tim panem ale ono se fakt rika ze 80% je strava, kdyz pridas cviceni, urychlis to, ale jen cvicenim malokdy dosahnes vyraznych vysledku, pokud strava je spis desiva

Tinta76
# Zasláno: 12 Lis 2014 08:02
- Nahlásit

denyk
jo tak Vepřeka jsme rovnou vyloučili (po poslední zkušenosti s kočkou)... chodíme ke Schniererovi ... do Sosnový jsem volala, ten to nebral

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2014 08:07
- Nahlásit

cernej caj
tak mám troch vyhlídnutej tenhle
http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu/samsung-ga laxy-xcover/sc-63-c-1-ci-29807/default.aspx

chci aby byl odolný, páč jak chodím po procházkách tak se mi na něm občas/často vysráží voda, občas spadne na zem...
Hlavně GPS aby to mělo, MP3.
Kámoš mi dohazuje Sony Xperia Z, ale je to zase v jiné cenové
relaci...a já mám k Samsungu takový nějaký kladný vztah

<< 1 ... 3420 . 3421 . 3422 . 3423 . 3424 . 3425 . 3426 . 3427 . 3428 . 3429 . 3430 ... 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání