| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 06:43
- Nahlásit
Taky bych neměla problém s brzkym vstávánim, kdybych neusínala kolem druhý (včera zrovna dneska po třetí)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 07:15
- Nahlásit
denyk
no to je zas nekdy vyhoda, ze pes sezere vsechno a nekdy nevyhoda, no
me posledni dobou psi desne utlacujou v noci, tak su cela zkrivena rano
Xerxová
u nas taky celkem teplo, i kdyz nekde bude i mirne pod nulou co hlasili v radiu ale spis v horach
s budikem castecne zavidim, na druhou stranu ja se rada prospim a stejne o vikendu se vzbudim kdyz pozde, tak treba v pul 8 tak kdyz si potrebuju pospat, tak nic moc.
birma
chapu, chapu
hele co mi prislo mailem zdravometr
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 07:47
- Nahlásit
birma
kdybych neusínala kolem druhý
si něčím naspeedovaná? ..pak se nediv, že máš hyperaktiv Adámka
cernej caj
me posledni dobou psi desne utlacujou v noci, tak su cela zkrivena rano
tak to mi máme striktně oddělenou postel napůl .
Ale nad ránem má ten zvyk (hlavně o víkendu) že seskočí, obejde postel a čumí na mě než nedzvednu peřinu aby se mi mohl usalašit u nohou
Nejlepší je, v noci se probudit a mít nad sebou ty trčící dlouhé štíhlé nóžičkííí
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 07:49
- Nahlásit
Jsem taky u ING ale zdravometr mi neposlali moc jim to teda ale nefachá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 07:49
- Nahlásit
denyk
moji si lehaj k noham nebo mezi me a muze, takze kdyz mam pak nohy jak ve sveraku, tak se ani neotocim
ale chodej az v noci spis, vecer vetsinou kolem betle se naskladaj
z neceho mi ted desne zalehly usi, uaaa je to fakt desnej pocit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 08:07 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
teda u nás děsná kosa poránu
a závidím všem ranním ptáčatům, pro mě je to vstávání do práce peklo, o víkendu když můžu a nemusím vstávat, tak ideál je jít spát ve dvě ve tři v noci a prochrápat celý dopoledne
před půlnocí usnu jen když jsem fakt už totálně grogy, prostě sůůůva no, teda vlastně upír podle toho testu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 08:19
- Nahlásit
cernej caj
takze kdyz mam pak nohy jak ve sveraku
tak já když se pohnu tak ten vůl se lekne a vystřelí
a utíká si do svýho
Maya
prochrápat celý dopoledne
to u nás tak nějak moc nejde, páč před bytovkou máme stavebniny a tam kucí od rána jezděj ještěrkama a vůbec, jsou jak brabenci
Takže o víkendu brzo ráno budíkos a chodíme ven a pak hají
U nás sluní krása a my nemůžem pořádně ven ach jo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 08:30
- Nahlásit
Maya
ja zas zavidim sovam, pac na silvestra se mi dost casto stane, ze po 22h odpadnu a pak me na pripitek musej budit
denyk
tak ti moji ani voko nevotevrou, se pod nima muzu snazit vrtet a nic
mam taky pred barakem stavebniny pres silnici ale v poho, neotviram okno kdyz delaj hluk
jo a zucastnila sem se pidi souteze, kde muzu vyhrat nejaky drobnosti na taboreni (no realne, vyhrat nemuzu ) ale tak co, aspon to zkusim. hlasovat muzou jen navstevnici toho fora, takze samo reportu z dvoudenaku v cr nikdo hlas neda kdyz tam budou samy expedice z hor
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 08:41
- Nahlásit
cernej caj
ja zas zavidim sovam, pac na silvestra se mi dost casto stane, ze po 22h odpadnu a pak me na pripitek musej budit
no jo, jednou za rok to je neštěstí, zato drápat se z postele 5x tejdně napůl v bezvědomí, to je paráda
denyk
u nás tak nějak moc nejde, páč před bytovkou máme stavebniny
a tak to nezávidím, u nás je klid, jen takovej běžnej provoz a to mě nevzbudí, to já zase když už spím, tak spím docela tvrdě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 08:42
- Nahlásit
cernej caj
takze samo reportu z dvoudenaku v cr nikdo hlas neda kdyz tam budou samy expedice z hor
ale třeba jo když to tam zase bude raritka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 08:42
- Nahlásit
Maya
no si musis poridit to auto a muzes spat o hodinu dyl nebo v zombie modu provest ranni nutnosti a dospat v autobuse
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 08:47
- Nahlásit
denyk
si něčím naspeedovaná?
ne, jen obvykla nevstávám moc dlouho před polednem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 09:04
- Nahlásit
cernej caj
nebo v zombie modu provest ranni nutnosti a dospat v autobuse
no však tak to právě dělám a zbytek dospím v buse cestou domů
a nejhorší pak je, když mi něco naruší ten ranní rituál, protože jako v tom zombie modu přehoz na jinej level je děsnej a rozhodí mě to na celej den
birma
ne, jen obvykla nevstávám moc dlouho před polednem
mocně závidíííím, ale jako fakt, pro mě ideál by byl alespoń vstávání tak v 9 nejdřív
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 09:16
- Nahlásit
Maya
jo to verim, taky se snazim pospat nekdy v buse.
silene mam ztuhlej krk a krcni svalstvo, ve stredu mi to kamaradka trochu rozmasirovala tak vcera lepsi a dneska je to tu zas
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 09:21
- Nahlásit
Tak já to mám do kolbenky 3minuty pěšo a někdy aj 2 . Takže se cestou moc nevyspím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 09:22
- Nahlásit
denyk
no zas to muzes dospat v posteli, to ti muzem jen zavidet ale furt to mam lepsi nez maya, vstavam v 5.15 na to, abych byla v 6.30 v praci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 09:22
- Nahlásit
cernej caj
silene mam ztuhlej krk a krcni svalstvo
to mě naučili na rehabce jak protahovat a celkem to pomáhá, chce to jak hlavu na druhou stranu k rameni a dopředu a rukou zvrchu jí tahat dolů a dopředu a zároveň tahat druhou ruku dolů a od těla, nebo jako to popsat stačí párkrát po chvilkách a obvykle to zatuhnutí přejde
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 09:34
- Nahlásit
Maya
jj vim co myslis, zkusim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 09:39
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
BLÍŽÍ SE NÁM SRAŽENINA, TAK ABYCH BYLA STYLOVÁ:
JE PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTEEEEEEEEEEEEEEK
Pipíííí malej gumovej zrzatej je hrozně, hrozně, hrozně líbeznivej, roztomilej a dělá furt tulituli. A hrozně rád si hraje, přetahuje. A momentálně největší hit jsou furt ty díry. Dneska ráno tam musel nutně utikat utikááááááááááááát. Asi tak třikrát. Je na něj hrozně ftipnej pohled zezadu, jak se řítí, nohy mu lítaj do stran, jak když mu maj v následující vteřině odstřelit od tělíčka do prostoru . Dosviští tam, zasmykuje a čučí do děr. Naprosto fascinovaně. Poulí voči. My s Bubíitkou počkáme, až si to vyřídí a hovoříme na téma "Je to prostě malej tydýt!" a Bubi vrtí párečkem a pak mě kousne. A pak oběhneme dětský hřiště na druhou stranu, to už malej tydýt číhá, a pak.......... vystřelí a začne mě honit. Je megarychlej a děsně nadšenej. Abychom se jen tak neflákali, tak jsme si ráno dali chvilku cvičení, dnes na téma jdou dva idioti s pánčikou a jsou na vodítku . Tohle nám "vyloženě jde" . Při návratu domů jsme potkali plachou Miušku a dnešní setkání skončilo tak, že si nakonec hrála. Nejdřív se Štajnidlem a pak i s Bubitkou je vtipná, páč je obrvelká a i přes svou dospělost si neumí poradit se svým velkým tělem. Je roztomilá. No a pak jsme potkali - k velkému nadšení - Rumíčkův velkoživotní vzor - Maximusa. Rumík se mohl rozskočit radostí, jak kdyby se roky neviděli /videli se včera / a musel se vystřelit do prostoru a udělat tam asi tak 1254 koleček s výrazem šílence. Následně se před Maximusem rozprostřel na zemi a Maximák byl u vytržení, že se mu někdo takto koří. Je to taky vůl pometláckej, páč tam má u nosu fenku-jakoháravku-leč dle jeho mentálních schopností je lepší parťák Rumíček
Xerxová
To tedy doufám, že nerozjede a bude alespoň tak ovladatelnej, jako dneska.
a já doufám, že jo!! Hehehe
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 09:44
- Nahlásit
Fifi
Asi sem nemela vcera jist ten rybi salat...
áájéje těsnej krok?
Jako hajzl trubky?
jojo, doteď je jen cupoval a možná něco málo požvejkal ale tekton už to bere durch.
Xerxová
no to já tam původně napsala "víceméně hned"
hehehe, ešivá to bude číst Číííf....
birma
budu učit psa i sebe jsem dost zvědav
jsem zvědavá na raport
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 09:52
- Nahlásit
PetraK
jo vero by i prijela, ale pac se na ni zapomelo v prvnim kole, uz neco slibila muzikovi predevcirem a vcerejsi mail teda prisel pozde
jo a vec c.2 - neco na me leze - trochu me skrabe v krku a trochu rymicka neni to vada vylucujici ze srazeniny?
Bubi vrtí párečkem a pak mě kousne.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 09:52
- Nahlásit
Xerxová
nastal kolem osmého měsíce (
no jsem na to zvědavá, jak to bude dál. Máme taky čistý konto - zatím. Stojí to sice velký uklízení /včera návrat na pilu, páč si donesl dom ešče klacek/. Ešusíno měl pár zářezů, když byl malinkej - což ale byla naše chyba /nedovřená skříň a tak/, a pak už nic. Tady Rumík má zatím úplně čistý konto, na krku sedm a půl měsíca...
Fifi
Me uz sibe, chci patecek!
SPLNĚNO!!
Xerxová
na Fifinu sedla múza
raduje se místní lůůůůza
Fifi čeká na pátek
a ten přijde za krátek!
Koláčovi hráblo
je to velký žrádlo!
a du!
denyk
snad se brzo zahojí....
držím palce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 10:05
- Nahlásit
PetraK
ty máš teda hodný pejsky, já se furt těším na nějakou pěknou pohromu a prt
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 10:07
- Nahlásit
PetraK
tak to je supr, ze ma rumicek cisty konto
a taky ses dobry strevo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 10:17
- Nahlásit
Maya
ty máš teda hodný pejsky, já se furt těším na nějakou pěknou pohromu a prt
ale neboj!!šak vono to přinde! dyk je ešče malej.
cernej caj
tak to je supr, ze ma rumicek cisty konto
je žiškovnej to bez debaty snad mu to vydrží. Ono i s tím čůráním, to mu šlo taky hned - což bylo podle mě i zbytečný,se tak snažit nemusel, jsem naopak počítala s tím, že jak pak začnem chodit do prasé, že to nevydrží a von jo. Je pravda ale, že ráno je to tak o půl-3/4 hodině litání venku, kdy se nejen vyvenčí, ale snažím se, aby se i vyřádil a pak byl rád, že může chrápat (i kvůli Bubi, aby měla klid, ale je to asi i tím, že ona lehne a spí a tak on taky )
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 10:19
- Nahlásit
už jste někdo byl?
http://hobby.idnes.cz/prvni-kocici-kavarna-v-praze -na-zizkove-fc2-/hobby-mazlicci.aspx?c=A141113_125 657_hobby-mazlicci_mce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 10:27
- Nahlásit
Maya
neznam, ale v cukrarne v nedvedicich s nejlepsim jablecnym strudlem na svete pecenym primo tam maji na parapetu bezne kosik s kockou a zakusky si pred ni hlidat nemusime nastesti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 10:52
- Nahlásit
cernej caj
no tak kočku v cukrárně jsem nikdy neviděla, před naším Samem by se hlídat muselo, ten miluje buchty, piškoty a pečivo a tak normálka mu házím piškoty jak psovi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 10:57
- Nahlásit
Maya
ja zigula drzim zkratka, aby lovil mysi a jednu vcera chytil, kdyz byl vpusten do kuchyne a rano pri myti sem taky zjistila, ze byl chytat ve vane - co toho kocoura laka furt lizt do ty vany by me zajimalo, ale odhalim ho podle tech kocicich stop
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 11:15
- Nahlásit
cernej caj
mě občas taky lezou do vany a tam spěj, taky nechápu proč a nebo alespoň v koupelně na podlaze
teď se mi nejstarší kocour naučil chrápat na psacím stole, už mi rozlehnul stolní kalednář, shodil pár věcí jak si dělá místo, naštěstí mp3ka nebo repráky zatím neslítly, ale jestli si myslí, že kvůli němu vyklidím celej stůl, tak to se mejlí
|