| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 14:32
- Nahlásit
cernej caj
právě že byly na dobírku
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 14:43
- Nahlásit
Jsem nakoukla do vedlejší diskuze...
Ještě jednou mýmu psu řekne nějaký chlap, že je fešák
tak z něj toho fešáka fakt udělám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 14:48
- Nahlásit
denyk
tak to samo nemusis vyzvedavat
něj toho fešáka fakt udělám
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 14:50
- Nahlásit
tak to samo nemusis vyzvedavat
však jsem s tím pana poštára poslala zpět
a on na to, ale je to od Vodafooooonu!!!
A já jó vím, potrně jim tam někde vázne komunikace,
modem už mám doma od minulého týdne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 15:01
- Nahlásit
denyk
se nekdy stane vzpominam kdyz kamoska kdysi objednavala modem od o2, prisel chlapek, zazvonil a oni ze musi do 5tky (s vytahem) a on, ze roznasej jen do 3ky at si prijdou nebo jim hodi do schranky listek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 15:04
- Nahlásit
denyk
si mě donutila si to vygůglit ten příšernej vobrázek
já myslela, že už ani nehrajou
cernej caj
koukám to se vyplatí mít internet od mobilu
sem si stáhla do mobilu lupu, to se mi bude určitě někdy hodit, třeba v krámě, až budu čučet na ty bleší písmenka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 15:08
- Nahlásit
nezabezpečené kamery ,sledujte si koho chcete, naše republika je teda dost vostuda http://insecam.com/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 15:17
- Nahlásit
tip na dárek, třeba k narození dítěte by to bylo hezčí než obligátní zlatý šperk http://tip.seznam.cz/tip-dne-2
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 15:28
- Nahlásit
Maya
co lupu hlavne abys mela kompas
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 15:54
- Nahlásit
ufff - včera univerzitní sportovní den a naši katedru nenapadnl lepší nápad, než jít pěšky na Prezidentskou (zdejší šéfka zamáčkne slzu) na oběd a zase zpátky... (pro neznalé 10 km nonstop do kopce a pak volný pád směrem zpátky) a když jsem večer padla k PC - tak zdejší diskuze mimo provoz...
A dneska od rána v práci den blbec. Zato mladík psí mi teď udělal radost - krásně se dvakrát za procházku nechal muchlat malými dítky (předškoláky) - a užíval si to on i děti - a byl překvapivě opatrný. Matky v šoku... jak takové těleso umí být klidné a přátelské... Si našplhal...
Pondělí zvažujeme, snad to klapne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 16:31
- Nahlásit
xerxova
ja se moc tesim ma stenika I muze, doufam ze je vstricnej k amaterskym fotografum
maya
pekny medailonky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 16:37
- Nahlásit
Nazdar babizny,
moc si to tam uzijte a pozdravujte se ode me navzajem. Skoda, ze mi to nevyjde. Aspon ale pak dovalte furu fotek (to se netyka Cifa! ).
Asi sem nemela vcera jist ten rybi salat...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 16:41
- Nahlásit
čaj
původem vysokoškolský učitel matematiky - neboj, pedagog je dobrej...
Na štěníka se netěš - on fakt umí lítat lidem nad hlavou, když se rozjede To tedy doufám, že nerozjede a bude alespoň tak ovladatelnej, jako dneska.
Jestli půjdem - fotky budou. A víceméně hned...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 17:01
- Nahlásit
Fifi
tak snad rybi salat nenapacha skody
xerxova
supr
ja fotky mit budu teda az pozdejc, v 1 v noci vam je sosat nebudu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 17:09
- Nahlásit
no - hned nemyslím pondělí (jen že ne za rok či měsíc)... Máme pondělek nějak akčnější než jindy... jen se vrátíme, jde Pepa na chvíli do práce a pak máme na škole koncert k 17. listopadu - rektor pozval paní Martu Kubišovou - takže opravdu vhodně zvolený host. No uvidíme, kdy vywebíme ...
Ono taky bude záležet na chování Nighta - jestli bude páník fotit, nebo krotit mustanga...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 17:15
- Nahlásit
cernej caj
snad rybi salat nenapacha skody
Nenapachal, ale bylo to tesny.
mit budu teda az pozdejc, v 1 v noci vam je sosat nebudu
To bych po tobe ani chtit nemohla.
Xerxová
hned nemyslím pondělí
Ja to taky tak nemyslela, psala jsem "pak".
jen že ne za rok či měsíc)
Ano, proto na fotos od fajfkovych vubec nedoufam.
pondělek nějak akčnější než jindy.
Ty jo, tak to budete mit srumec teda.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 17:28
- Nahlásit
Fifi
no to já tam původně napsala "víceméně hned" - a ono to tak často bývá - jen mně pak došlo, že v to pondělí nebude moc času na stahování a úpravu fotek.
Jsem zvědavá, jestli procházku čokl zvládne a nebo se budeme muset vydat jiným směrem, neb puberťák bude nesnesitelně blbej...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 17:31
- Nahlásit
a já se a vás fšechny těšííííím!
A zároveň mám staženou řiť, co bude vyvádět hovád po dvou tejdnech striktního klidu způsobenýho mojí chorobou (vivat Robitusin, 2 tejdny kašlu jak bezdomovec poslední vteřiny před smrtí, nic mi na to nezabíralo, včera jsem si ho koupila a když nezapomínám "mlsat", tak jako když utne)
Před chvílí ztratil majitel našeho kmenového zverimexu poslední iluze o mojí příčetnosti - stavovala jsem se pro maso a vodítko (který už nevyráběj a on mi ho dokázal sehnat) a nad účtem jsem si povzdechla, že ten pes se teda má, on odvětil, že to je pravda, že zná jenom málo takovejch. Když jsem mu pak s úsměvem oznámila, že jdeme příští pátek na workshop psích hlavolamů, tak už jenom vytřeštil oči a nevzmohl se ani na slovo
A teď jsem se dozvěděla, že v Haf a Mňau vyjde první díl seriálu o pozitivnim posilování pro lajky, kterej sepsal můj kamarád. Zvažuju, jestli ten časopis kvůli tomu pustit přes práh, protože věřim, že od něj ten článek bude stát za přečtení
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 17:32
- Nahlásit
Xerxová
nebo se budeme muset vydat jiným směrem, neb puberťák bude nesnesitelně blbej...
neboj, většina přítomných psůch bude normálních a já počítám s tim, že my se odpojit budeme muset
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 18:54
- Nahlásit
denyk
co lupu hlavne abys mela kompas
máš padáka!!!
cernej caj
pekny medailonky
jo pěkný, ale ty kamery mi nefachaj ani doma a to jsem si myslela, že se kouknu na finskej fjord
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 18:55
- Nahlásit
birma
to jsem zvědavá, jak vám ty hlavolamy půjdou, mě se psi vybodli i na kvákací míček, takže investovat x set do hlavolamu mě ani nenapadlo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 19:00
- Nahlásit
Maya
tohle je seminář, kde se naučim dělat ty hlavolamy z věcí, co se normálně nacházej v domácnosti Adam pro dobrotu bude doma klidně stát na uších, tak věřim, že mu to půjde
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 19:05
- Nahlásit
PetraK
A končím s ruliíčkama - poslední dobou je ten vůl žere
Jako hajzl trubky?
birma
kde se naučim dělat ty hlavolamy z věcí, co se normálně nacházej v domácnosti
Tyjo, to budes moc vzdelana! Pro Kremyla je ideal ta hajzltrubicka, maximalne nekde schovana. Ostatni slozitosti by tlapou umlatila, rozmlatila, rozhlodala a tak..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 19:06
- Nahlásit
birma
taky ho chudaka nenechas ani v klidu prodavat jen granule a mlsky jeste takovy soky mu pripravujes
Maya
nektery mi fachaj ale tarychlost
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 19:07
- Nahlásit
birma
jo tak, já myslela, že tam budeš učit psa právě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 19:08
- Nahlásit
cernej caj
nektery mi fachaj ale tarychlost
no já zkoušela jen Finsko a nás a ani prt
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 19:08
- Nahlásit
a kdyby se někdo z pražskejch chtěl zejtra nebo v sobotu za mnou stavit a pokecat, budu ráda
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 19:10
- Nahlásit
Maya
budu učit psa i sebe jsem dost zvědavá
Fifi
Pro Kremyla je ideal ta hajzltrubicka, maximalne nekde schovana. Ostatni slozitosti by tlapou umlatila, rozmlatila, rozhlodala a tak..
nj, když ta je hned pryyyyč i když je zesložitěná, chtěla bych něco u čeho by zapojil mozgovnu taky trochek
cernej caj
taky ho chudaka nenechas ani v klidu prodavat jen granule a mlsky
holt si musí zvykat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 19:16 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
a hele našla jsem laponský kamery, když už tady je poptávka po těch lapinách http://www2.liikennevirasto.fi/alk/kelikamerat/kel ikamerat_5.html
edit: tam maj sněhu už!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 19:19
- Nahlásit
birma
Kremyl za nejvyssi hlavolam povazuje denne to, jak se dostat k posmrkanym papirovym kapesnickum. Ne, ze by se povalovaly vsude mozne, ale... Je profik, umi udelat zirafu az na skrinku, aniz by zvedla vsechny ctyri ze zeme, umi tu svoji kebuli protahnout mezi svickou a notasem, aniz by cokoliv shodila, frnakem otevrit zip u batohu, kapsu u mikiny atd.
chtěla bych něco u čeho by zapojil mozgovnu taky trochek
To sem zvedava, jak se na to bude Adamit tvarit.
|