| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 09:35
- Nahlásit
cernej caj
já mám kompas v telefonu? jdu ho hledat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 09:37
- Nahlásit
Maya
to samo nenajdes, jen ti to bude fungovat nejaka ta appka treba "compas" - bude ti teoreticky ukazovat sever, ale na telefonu nijak nepoznas, ze to tam je
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 09:41
- Nahlásit
cernej caj
10.11 ve 21.24 jo? ten prisel
jo tak to funguje akurát že vůbec nikdo nevodpověděl tak sem myslela že to nefunguje...
to presmerovani - nekde v nastaveni - personalizace - filtry, nebo tak. si tam vytvoris podminku ze napriklad vsechno co v adrese odesilatele obsahuje: @ bude preposlano na seznam.
Ok díky, zkusím na to večer mrknout a nastavit si to
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 09:49
- Nahlásit
Běžte už někam s těma kompasama
A jinak děcka moc ráda bych vás poznala, ale hyenidlo je ještě ve stavu nemocinkavých a nechci ho tahat na nějaké tůry a navíc von a psi
Kdyby byl zdráv třeba bych ho vrzla ke kámošce, ale v tmhle stavu necí.
Navíc mám na pondělí tak trochu domluvené lázničky v Bad Schandau-Toskana therme
A děkuju mocinky za pozvání - cmuk
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 09:52
- Nahlásit
Fajka
Nj, tak kdyby odpovídali všichni na všechno, tak si můžem akorát tak zarezervovat společnej pokoj v blázinci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 09:56
- Nahlásit
cernej caj
no už jsem si ho nainstalovala a fakt funguje, už vim, kde je sever
pak to ukazuje souřadnice a nějaký další čísla co nevim co jsou, ale huš se teda neztratím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 09:58
- Nahlásit
denyk
A děkuju mocinky za pozvání - cmuk nic proti, ale nedelej nam z toho mimi bazar
Maya
no vidisto, jeste ze mame enyky denyky bez ni bys ztracena byla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 10:02
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
tááákle je mrtvý Koláče, táákle:
CO JE TO TU ZA BORDEL? ČÉZET BUĎ NEFUNGUJE VŮBEC A NEBO SE NEJDE DOSTAT NA DISKUZI A NABÍHÁ JEN ÚVODNÍ STRÁNKA jsem včera neměla šanci se sem dostat. Jak to že vy jo?
A koukám, že zrovna na nás přišla kouknout Tinta!!!!! Dobrý den, celý den, TINTA LEZE KOMINÉÉÉÉM!
JIŽ DNES JE MI JASNÉ, ŽE V PONDĚLÍ BUDU MÍT NEJZLOBIVĚJŠÍHO ČOKLIDA NA ZEMI. Neb včera a dneska byl lůůůůůůůůůůůkcusní, přehodnej, převzorovanej, přešikovnej. Byli jsme na cvičáku a tam byl fakt za pana úžasňáka. Má totiž novou přítelkyni. Prasnici MInipidipískací prasnici. A je z ní naprosto vyrvanej. Je schopen stát na uších a k tomu si z ocásku vytvořit vrtuli. Začátek hodiny byl "ftipnej" SEšli jsme se před hodinou venku, nechali trochu proběhat čoklidy a pak jsme to museli zrušit, protože dostavivší se dva poslední kousky- štěně australáčka a kříženec kníra rozpoutali slušnou bitku. Hlavně knír teda. Což ale jeho páníčkovi tak nějak bylo fučik. A fučik mu bylo i to, že když jsme pak šli už před halu, tak jsme zase fšicí měli čoklidy na vodítkách, protože v hale, která je otevřená, cvičila hodina před náma. Jedinej,kdo tam rotoval byl zas knír. Když jsem pána poinformovala, že by bylo dobrý, vzít si psa na vodítko, odvětil, že by se ale měli psi před hodinou vyběhat (jde tam snad se psem nevyvenčeným???) .Že bychom tím rozbili hodinu těch před náma mu bylo celkem šumák asi. A když jsem ho na to upozornila s tím, že je jaksi dost pravděpodobný, že pak když je pustíme, tak všichni ti dementi malý naběhnou do tý haly, tak odvětil : "Ale třeba nééé!" mno, nedořekl a čokla měl fuč. Další jeho vtipnopst byla, že když před tou halou svýho psa- jako teda jedinýho- odepínal z vodítka, ptal se ho: "A budeš mě poslouchat? Asi nééé co?" a odepnul karabinu. Uvažování některých lidí mě nepřestává udivovat. když ví, že ho neposlechne, proč ho pouští?
No tak jsme tam byli fšicí kapek zpruzený z pána, ale pak mě to přešlo, páč von teda Rumíček byl fakt boží a dokonce preferoval i hru se mnou a Prasnicí, před honičkou s kámošema . Tak jsem pak Prasnici šoupla do batoha a vyslala ho řádit s ostatníma. A taky ho paní cvičitelky moc chválily, že mu to suprově jde, že je šprt. No potíž je v tom, že mně to nejde (bože to motání se na kterou ruku co a kdy a jak... ) a nějak extra neba, takže z nás žádný hvjézdy jasný nebudou. Taky jsem jim to říkala, že tam chodím kvůli jeho soustředění se, učení se, že nejsem duší igeliťák. Zkrátka, včera byl za zlatýho Chlapínka a je mi jasný, že už zejtra si budu rvát vlasy. Ešče dneska ráno byl za hodnýho, tak mu to asi kapek vydrží a pak mě začne volochtávat
Tinta96
brej den paninko, koukám, že teda nový přírůstek máte? Už jsem vás předlouho neviděla. A měli jste teda sakra štěstí, to je koza praštěná! Známá takhle taky dopadla s výmarkou, ta sporcovala pytlík, šňůrku a kus hadru, ve střevech se to celý spojilo a šlo se pod kudlu . Tak ať se to brzo zahojí a pacinetka neblbne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 10:13
- Nahlásit
PetraK
pritelkyne prasnice
a bude urco nejhodnejsi no a jinak takovy lidi no, holt co dodat, je to bohuzel bezny...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 10:15
- Nahlásit
cernej caj
ale nedelej nam z toho mimi bazar
na bazaru nakupuješ ty
no vidisto, jeste ze mame enyky denyky bez ni bys ztracena byla
si na svojí postavu docela děvče vodrzléééé
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 10:22
- Nahlásit
birma
Nj, tak kdyby odpovídali všichni na všechno, tak si můžem akorát tak zarezervovat společnej pokoj v blázinci
no vodo nešlo spíš šlo o to že sem posílala důležitej dotaz a nereagoval nikdo vůbec na nic tak proto sem měla podezření že to fakt nechodi..
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 10:37
- Nahlásit
denyk
cernej caj
copak kompas, ale jak funguje to hledání podle souřadnic? to se někam píšou a vyhodí to mapu nebo jak??
se musím v tomto dovzdělat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 10:48
- Nahlásit
Fajka
no ja tam v tom mailu zadnej dulezitej dotaz nevidim ale, v tom z 10.11 tak mozna proto to vsichni brali jako info?
denyk
to vis, ja se s tim bohuzel uz narodila (s tou vodrzlosti i velikosti, no
Maya
jaky hledani podle souradnic? jako myslis gps souradnice? no tak asik jednoduse, ukazuje ti to tvoje souradnice, tak mozna nekam zadas ty co chces a ono ti to tam soupne sipku se smerem a mozna i vzdalenosti? napis jeste tu tvou apku si ji vyzkousim a reknu ti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 10:49
- Nahlásit
tak kompas jsem si zase odinstalovala neb se mi začal zobrazovat na šířku a jak jsem teda s tím mobilem furt šachovala, aby to bylo na vejšku, tak sice to přeskočilo na vejšku, ale vzhůru nohama a to zase nemusím mít všechno
ale sever to ukazovalo furt dobře
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 10:51
- Nahlásit
cernej caj
napis jeste tu tvou apku si ji vyzkousim a reknu ti
no na to já právě žádnou nemám, to právě jsem si myslela, že někam zadám nějaký souřadnice, ty moje to zná a ukáže mi to cestu, ale vůbec nemám tucha kam se ty souřadnice jako zadávají, když někdo hledá třeba kešku, tak to přece hledá podle souřadnic?
do toho kompasu se nic nikde psát nedá, to jen ukazuje souřadnice a nějaký čísílka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 10:58 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
cernej caj
no ja tam v tom mailu zadnej dulezitej dotaz nevidim ale, v tom z 10.11 tak mozna proto to vsichni brali jako info
néé ten dotaz byl jen pro Kachnu a Ešusku a páč nereagovaly a došlo mě že vlastně ani nereagoval nikdo na můj potvrzující mail a z toho mě vyplynulo že to nefachá ....
....jinak nebylo třeba, aby někdo reagoval to vůbec.... to v pohodě jen sem si fakt myslela že chyba je namám přijímači...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 11:02
- Nahlásit
Maya
ajo takhle, mas aplikaci jen na ten kompas, mozna to bude chtit jinou aplikaci nebo je to v nejaky placeny verzi nebo tak, nebo je to proste jen kompas a navigovat to neumi.
kesku prave hleda pomoci GPS souradnic vetsinou, malokdo to hleda s kompasem (ale kompas ti ukazuje tvoje, takze aspon vis, jestlises na tom miste uz, nebo podle novych souradnic poznas smer, kam mas jit aspon, i kdyz nemas sipku)
to pak asi proste zalezi na te ktere aplikaci, ten kompas nepotrebuje mit zapnuty gps, coz pri navigovani uz je nutny.
Fajka
jasny, ten mail kterej ti ony ignoruji, no tak treba jen nebyli na mailu a snad brzo daj vedet
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 11:05
- Nahlásit
cernej caj
ten mail kterej ti ony ignoruji, no
no až tak to nemyslím to vůůůbec však mají svých starostí víc než dost
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 11:11
- Nahlásit
Bóže že já se ptala, teď jsme v tom taky zamotaná asik si
nechám tu stařešinu a hotovo
cernej caj
to vis, ja se s tim bohuzel uz narodila (s tou vodrzlosti i velikosti, no
já si dělám prču, páč očividně toho víš víc jak já
já jsem stará škola no, už barevná televize mě překvapila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 11:37
- Nahlásit
Fajka
co nefachá, co se nepotvrzuje? Ničehož nevim.
jááá sem volalaláááááááá
cernej caj
pritelkyne prasnice
no ale velká, velká přítelkyně prasnice. Von jí naprosto miluje
Jo a pozor, pozor, pozor. Ten jemen zrzavej se vzhlídnul v zlaťácích od Mathei v sobotu. A naprosto ho nadchlo jejich kutání. Vzhledem k tomu, že tuto aktivitu nechci nadmíru rozvíjeti obzvláště na zahradě, snažím se tento zájem směřovati jinam. No ale!! Za barákem kdosi vykutal dvě džuzny a Rumíček tam tetkon chodí každou procházku dělat stavební dozor. Stojí nad nima - střídavě nad každou a strká do nich makovici . Vždycky tam úplně zběsile utíká, tam hodí smyka a dozoruje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 11:37
- Nahlásit
denyk
tak to vis, rozdil jednoho desetileti je asi znat, no
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 11:46
- Nahlásit
PetraK
střídavě nad každou a strká do nich makovici
to mosí být otomilouš ...Buk taky kutá a když se mu povede vykutat (2x za rok) myšku, tak jí plácne po hubě, diví se že se přestane hýbat, tak znechuceně odchází pryč...
Následně přiběhne kámoška labradorka a chramst
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 11:46
- Nahlásit
cernej caj
tak to vis, rozdil jednoho desetileti je asi znat, no
myslím, že to nebude věkem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 11:48
- Nahlásit
PetraK
roztomilouch a šikovňouch najednou, jo? To musí bejt božííííí
Miluju, když psi kutaj myšky, strašně se mi líbí, jak do tý díry funěj a jak maj pak špinavej čumec
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 11:49
- Nahlásit
denyk
to mosí být otomilouš
děsnej! on je roztomilej snad úplně u všeho. Dneska ráno jsme potkalio šeltiáka Dreama. A Štajn si před ním kecnul na zadnici, lehce se pokroutil a tlapičkoval, že je jako to malý ščenááátkoooo a že ho děsně oblibuje. Dream byl naprosto unešenej, že ho někdo takto uctívá a hopikal kolem. Vypadalo to velmi ftipně, páč von už je větší než Dream pochopitelně
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 11:50 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
birma
jak do tý díry funěj a jak maj pak špinavej čumec
jooo to je přesný a když pak začne rvát ty drny hubou a
zůstane mu všechna ta mokrá hlína v hubě a on z toho má nerva, že to nende ven a mlaská a pak přijde deryk a kutá hlínu z huby a má zasraté ruce tak jsme úžasňákovi
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 11:52
- Nahlásit
PetraK
je mi to jasný, to se prostě musí vidět, držtička rozverná zrzavá
|
cernej caj
Člen |
- Nahlásit
birma
fakt? me teda kutani mysek vubec supr neprijde, hlavne kdyz ty svine mrnavy lezou husim krkem do pokoje a ferina se napere do ty policky a drapama tam cinka o podlahu/kovovej stojan lampy a dela takovej kraval, ze mys utece a ja se vzbudim
PetraK
doufam, ze se budu moct zaucovat na par roztomilejch stajnich drapkach
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
denyk
enyky denyky - máš kontakt na grimmíka? že bys jí dala echo o té pondělní akcičce? Třeba by taky chtěla.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 11:54
- Nahlásit
denyk
tak Adam nic hubou nerve, všechno hezky haxnama, akorát fousy má pak zahliněný
cernej caj
tak mně naštěstí nelezou do pokoje a brajgl tu dělaj jiný žvižátka
|