| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 23:03
- Nahlásit
Fajka
ty moje dvě paka dělaj různý nepřístojnostě ale todle fakt neznám
neříkej dvakrát, nebo tě s nim nějakej další pes rád seznámí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 00:59
- Nahlásit
abych si (nebo holomkovi?) udělala radost, tak jsem nás přihlásila na workshop hlavolamů a už se hodně těším
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 06:02
- Nahlásit
tinta76
tak skvely, ze bude psova v poradku, je dobre,zes to resila a zvladly ste to pohled ma teda dobre vyvitavej
gifi
jojo, ferina je kradoch, ale ona je nastesti nezere jako ze by je schlamstla, vetsinou jim vykouse otvor, treba na treti nohu
fajka
takze dobra dluzebka teda...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 06:21
- Nahlásit
Dobré ranko,
já jsem včera nahučovala, ale od veta jsme přijeli ve 20:15 to už jsem pak neměla sil, hlavně jsem byla zvědavá jak je na tom feňule od Tinta76
tak to mosím honem dočíst...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 06:27
- Nahlásit
Tinta76
jsme byli v Sosnový u Russa
to jste udělal opravdu dobře, lidé ho chválí
Pozdravuju feňulku ať se brzo zahojí, kamarád, kterého fenka byla na kastraci mi poradil mazat jizvu včelím voskem smíchaným s měsíčkovou mastí.
Ty wogo a ještěže jste jeli, ani nechci domyslet jak to mohlo dopadnout
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 06:39
- Nahlásit
My jeli k vetoj na 15tou hodinu, vezl mě kámoš, kterej jel k jinému vetovi s retrivřicí, tak trochu se okusovala se psy a má prokouslou hubu zadní část z venku a tekl jí z toho hnis, takže anbiotika, mast a prej tu palici nemá nikam strkat
Na netu píší od 15ti hodin, na dveřích bylo do 16ti. Tak jsme se šli trochen projít, ikdyž klokánka nechci moc namáhat. Větší část jsem ho měla na odítku páč už po třech lítá jak šalený
Přistálo tam auto, my odešli, přišli jsme kolem 15:45, stáli tam dva chlapi, pod ním takový zhruba 10ti kilovéhý oříšek ležel na zemi, zabalený do ručníku, no smutný pohled, jenom zvedl hlavu když jsme šli kolem .
Samo šli před náma, v čekárně jsem se ptala chlápka co se mu stalo, jestli je pejsek pokousaný, páč chlápek měl kalhoty a bundu od krve...no a on prý, že pes mu ukradl velkou kost a nechtěl mu jí dát a on se bál aby ho nepokousal, ta mu jí nechal (prý v životě kost neměl) nevím, nevím proč jsem měla už na začátku pocit, že lže podle mě ho těma kostma překrmil...no pejsek chudák kadil a zvracel krev. Tak šli dovnitř, ten druhej chlápek po půlhodině vylez, ptala jsem se jak je na tom a on že jedou na operaci do Mimoně.
Po 45ti minutách vyšel i majitel s pejskem v náručí....
Ptala jsem se vetky, prý už měl břicho zalité krví, perforace tlustého a i tenkého střeva, ten magor ho prý chtěl nechat utratit ....hovado lidský .
Tak nějak mám pocit že snad ani do té Mimoně nejel, páč si od toho druhého chlápka ještě v čekárně půjčoval kilo, že kdyby to věděl....to už nedořekl.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 06:59
- Nahlásit
birma
a to vypada zajimave
denyk
a co vysledky? nebo jeste nemas?
chudak pejsek, to taky moc cloveku neprida takovej zazitek.
jinak ja mam objednany skoro vsechny darky uz, akorat jeste porad nevim, co mamce, asi nejakou dobrou kosmetikou z lekarny neurazim, co
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 07:12
- Nahlásit
cernej caj
oni mu tu krev brát nechtěli kvůli práškům, takže tam budu muset někdy znova. Ale včera přišly grancle, ktré už mám vyzkoušené, že mu chutnají a navíc jsou pro štěnda takže určo nabere. Bylo to vidět hned, vyžral celou misku za pár vteřin "bez keců" . Takže těch 8,5kg co mi zbylo z těch předešlých si veme kámoška.
Jinak pacina není nateklá, dobře se hojí, má jí ještě mít do pátku zavázanou, pak jsen na ven, aby se mu do toho něco nedostalo, ale tak pořád trochu klidový režim....
Co se týče kosmetiky, tak já miluju Magada for life, používala jí moje kosmetička, je taková jemná a krásně jemně voní
Ale abych řekla pravdu, hodně používám Ryor - krém s amarantovým olejem (ten má skvělé léčivé účinky) a poměr/cena-výkon je super
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 07:15
- Nahlásit
Ad. mobil, tak možná polevím z teho že by měl být odolný, každopádně bych chtěla hlavně dobře fungující GPS takže s digi kompasem a taky Samsung, tak nějak mám k téhle značce kladný vztah
Ale je jich hafoooo, tak ani nebudu vědět kterej, nechci žádné pádlo 4" nejvíc a cena cca do 5ti tisíc.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 07:26
- Nahlásit
denyk
aha ja prave myslela ze uz ji vemou, tak si byla jen na kontrole a krev az dobere prasky a dobry, ze se dobre hoji
a supr, ze mu granulky zas jedou a dobry, zes udala ty co moc nezral.
na kosmetiku mrknu, ale mam nejaky poukazky do lekarny, tak mozna to vyuziju takhle pro mamku, ma rada hodne olivovy veci tak treba bych ji nejakou mensi sadu poridit mohla. Ono je to s ni jinak tezky pac se malokdy zavdecis, jinak ryor je supr, to jo
no otazka je, co od toho chces - ten co mam ja, galaxy young je malej ale zas docela fajn a stoji 2t... muzes se mrknout treba i po THC znacce, model 4400 vydrzi na nabiti pri aktivnim pouzivani i 3dny, ale zas je to padlo a stoji kolem 4t a neni to samsung. Kdyz cches samsung, kup si uprimne prvni, kterej uvidis, pac podle me je to uplne jedno, kdyz jediny co od toho chces sou mapy s gps a to bude ten cip vsude stejnej.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 07:35
- Nahlásit
cernej caj
všechny nemají digi kompas
A samo že nutně potřebuju takový blbosti jako MP3 já mám teď ten mini, a GPS se tam načítá hodně dlouho a samo i větší displej kvůli té GPS by to chtělo....
Jestli první co uvidím, já si ho budu stejně objednávat na netu
THC jsem měla, byly to první dotykáč a tehdy teda hrůza
jo to znám, se mamce taky moc nezavděčím, furt remcá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 07:47 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
denyk
ajo ten digi kompas sem prehlidla, k cemu ti je ten digi kompas kdyz budes mit gps a mapu?
v kazdym pripade - proste si kup prvni, co se ti bude libit a bude mit jak digi kompas, tak gps (radsi ber 786mb ram ale kdyz ti stacilo dotech 512 tak je to sumak) a vubec to neres, treba se rozhoduj podle ceny nebo velikosti displeje, ale jak to ma androida a je to od samsungu, tak priplacis uz maximalne za ram, displej, fotak, mechanicky zpracovani krytu atd atd... jako rohozdovat se podle ceny/velikosti tak nemas moc co zkazit
- tehdy byli udesny i huawei, cca 3roky zpatky, co vim a dneska si to znamy co to maj chvali.
v principu - na mobilmania.cz si naklikej parametry co od toho chces a pak si to prohlidni. Ono kdyz se zameris i na ty dva parametry - rozumnej displej a digi kompas, porad plati - vem prvni co ti padne do oka, pac je to uplne jedno (v pripade, ze ti nezalezi na fotaku, coz nezalezi).
edit treba galaxy trend plus s recenzi to koupis od 2500 a ma to 4" displej a digi kompas
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 07:54
- Nahlásit
cernej caj
prý s digi kompasem se rychleji načte mapa, jsem četla na
stránkách geocachingu
jj mobilmania je gut, mrknu tam
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 08:04
- Nahlásit
denyk
no to nevim, tak je to mozny - pac muj telefon by ho mel mit, a vetsinou se mi mapa nacte celkem rychle, ale zadnej soft na kompas nepouzivam a zorientuju se dycky podle mapy (i mapy v tel)
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 08:13
- Nahlásit
cernej caj
taky nefím noo kdybych věděla koupím a nepřemýšlím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 08:15
- Nahlásit
denyk
podle me je to celkem k nicemu, pokud fakt nelpis na tom, abys mohla jednoznacne urcit smer, ale na ten galaxy trend se mrkni, si myslim ze za tech 2500 vypada dobre
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 08:16
- Nahlásit
denyk
já mám samsung galaxy s3 mini, je to 4" a stojí 4 tácy dneska už, gps má, ale kompas asi ne, alespoň teda o něm nevím, ale kdo ví ale to snad není problém doinstalovat nějakou apku?
ale jinak asi jak píše čaj je to jedno
Tinta76
teda ještě že jste hned jeli, to mohlo dopadnout blbě, tak ať se feňule rychle hojí, ale jako to znám, za pár dnů bude skákat jak srnka a ty budeš na prášky
cernej caj
došly mi ty vzorky mejdel, jako to je vůůůůně na celej barák, se teda obávám, že kvůli tomu to nebude nic pro mě, já tyhle voňavý věci obvykle moc nemůžu, no tak jsem zvědavá, jak domejdlim mejdlo, tak začnu testovat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 08:18
- Nahlásit
cernej caj
no já teda se obvykle nehledám, ale v telefonu byly google mapy a nějaká navigace + něco co ukazuje okolní bankomaty a hospody a tak, stáhla jsem si seznam mapy a jen jak jsem to zkoušela, tak to prostě ukáže kde jsem celkem rychle a víc nepotřebuju kdybych se ztratila někde a k čemu by mi bylo vědět kde je sever podle kompasu taky netuším
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 08:34
- Nahlásit
Kachna Ešuska
přišel vám ten emil ode mě? posílala jsem dva reakce žádná, tak nevím jestli mě to vůbec funguje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 08:37
- Nahlásit
Maya
no podle me ti apka nepomuze pokud tam nemas elektroniku na to, ale si nemyslim, ze by to byla nejaka extra uzitecna vec tady po cr, kde se snadno zorientujes podle mapy a nejsi v horach nebo pousti, kde se ti ten sever sakra hodi
navic sem cetla, ze je obcas nutny to kalibrovat, no takze nevim
jako to je vůůůůně na celej barák, to je supr, ale vetsinou sou ty vune delany bud extraktem z bylinek nebo eterakama a ja az astmatik s tim, ze me ty chemicky, parfemy atd vadej fakt hodne, tak ty prirodni sou v poho a vubec me nedrazdi
jinak ten kompas se prave v miste, kde se ztratis muze hodit, pac si zorientujes sever dle kompasu, kdyz ho neznas a pak podle toho zorientujes mapu. Jako uzitecny to byt muze, ale v nasich podminkach mi to prijde k prdu, uz lepsi za kilo koupit normos kompas a mit ho v batuzku a zorientujes se dycky na sever a pak doladis mapu (i kdyz vetsinou se zorientujes i podle terenu bez kompasu, no...)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 08:44
- Nahlásit
Fajka
to musis zkusit jeste z toho mailu co nepouzivas, aby si akorat zafixovali spatnej navyk
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 08:56
- Nahlásit
cernej caj
já teda vždycky myslela, že když se mi otevře mapa v mobilu, tak je sever vždycky nahoře, takže ho hledat nemusím
ale já s tím zkušenosti fakt nemám, nějak si nedovedu ani představit, že tady u nás by se mohl člověk tak definitivně ztratit, že by potřeboval kompas
jinak ty apku fakt jsou, ale chtějí nějaký magnetický senzor, to by mě zajímalo, jak to zjistím, jestli ho můj tlf má nebo ne http://stahnu.cz/mobilni-nastroje/kompas-a-compass -mobilni
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 08:57
- Nahlásit
cernej caj
galaxy trend
jo koukla sem, já pokukuju po S4mini, ale i ta S3mini co má Maya vypadá gut
Maya
jako to je vůůůůně na celej barák
by mě asik za chvíli bolela hlova
Já teď asik 2měsíce používám sprchový olej od Saloosu, s vůní mojito, je takovej jemnej, s jemnou vůní a tělový peeling s mořskou solí mojito je úplně nejvíc gut, je taky s oleji, takže pokožka nezůstává vysušená
bankomaty a hospody
Maya
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 08:58
- Nahlásit
Však jak říkám, tomu něpanimáju, se teprv vzdělávám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 09:04
- Nahlásit
Maya
jasny, sever je dycky nahore, to je jasny, ale nevis treba kde je sever v terenu a to asi potrebujes vyrazis spravnym smerem, a ne tim kterym drzis telefon
noten magnetickej senzor je ten digi kompas vlastne, prave bez ty elektroniky ty appky fungovat nebudou, pokud ji mas, tak budou (takze zrejme mas digi kompas v telefonu - a ano, mas podle specifikace sx mini. a prave pokud ten telefon to nema, ta apka ti nemuze nikdy fungovat.
denyk
tj, uvidis ja si nasla na netu bazarovej foun a objednala u pani, tak holt zas misto novyho holt budu mit ojetinu (pac na druhej novej uz neeeni
ja teda zkousela domaci peeling, sul do olivace a to skoro nevoni ale zato to fest peelinguje
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 09:09
- Nahlásit
cernej caj
netu bazarovej foun
tak do elektroniky-bazarové bych asik nešla, nějak k tomo nemám důvěru
Ale držím palce ať je všecko v cajku
sul do olivace a to skoro nevoni ale zato to fest peelinguje
no aby z tebe něco zbylo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 09:10
- Nahlásit
cernej caj
to musis zkusit jeste z toho mailu co nepouzivas, aby si akorat zafixovali spatnej navyk
no já to posílála jen z něj
a ted fakt nevím jestli funguje nebo ne páč reakce žádná, a protože jsem s centrumem měla dřív problémy byl nespolehlivej, (a jak to vypadá je doted) tak se marně snažím aby se používal můj seznam a né centrum..páč pak já vypadám že nepíšu neopovídám...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 09:23
- Nahlásit
denyk
ale tak to ja v poho, kupuju skoro vsechno bazarovy a nebojim se toho.
Vyjimku bych videla u veci, ktery maj obecne kratkou zivotnost, jako treba telefony se samsungem, tam bych starsi nez rok nekoupila, ale jinak taky jo
ono paradoxne se tam nema moc co porouchat a kdyz to funguje ted dobre, tak to asi bude dobre fungovat jeste nejakou dobu - horsi je to s nachylnejma mechanickejma castma nebo moc staryma vecma
Fajka
tak mi zkus napsat taky aja ti obratem dam vedet, zda fungaaa (jinak na centrumu si zkus nastavit automaticky presmerovavani na seznam)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 09:28
- Nahlásit
cernej caj
ted sem ti poslala...a prosím ještě mrkni..psala 10.11. jsem že se zůčastníme a dávala jsem odeslat všem tak prosím mrkni jestli to taky přišlo ...
to přesměrování vím že je ale nevím jak se dělá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 09:30 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fajka
10.11 ve 21.24 jo? ten prisel
jinak to presmerovani - nekde v nastaveni - personalizace - filtry, nebo tak. si tam vytvoris podminku ze napriklad vsechno co v adrese odesilatele obsahuje: @ bude preposlano na seznam.
|