| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 19:24
- Nahlásit
Maya
a kde maj ty lapiny?
Fifi
tak to je dobrej labuznik
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 19:30
- Nahlásit
jsem si vzpomněla k trubkožravosti Rumajzla... Beta a o osm let později Night byli vzorní štěníci. Od malinkata nic moc neničící - zhruba od začátku pátého měsíce měli k dispozici celou domácnost včetně bot, koberců, sedačky... Většinu dopoledne prospali, hráli si jen s hračkami - ale neničili. Zlom nastal kolem osmého měsíce (kdy už byli dávno zcela přezubení), kdy začali hlodat... Betka polena a taky ratan na svém dvoukřesle, Night najednou likviduje plasty a taky je dřevomorka. Naštěstí polenožravá, nábytek ho nezajímá. Boty, koberce... to vše je stále k dispozici a zůstává bez újmy. Zajímavá je ta shoda věku při náhlém skoku hlodavosti.
Díky psaným týdeníčkům to lze dohledat... Když jsme byli na začátku září na dovolené, vůbec jsem se nebála nechat Najta samotného v cizím bytě - teď bych se bála, že z plastové lopatičky či smetáčku udělá hroudu plastu. Naštěstí i sebemenší úlomek plive... není to žrout ani dřeva, ani papírů ani textilu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 19:32
- Nahlásit
Fifi
Kremyl za nejvyssi hlavolam povazuje denne to, jak se dostat k posmrkanym papirovym kapesnickum
vzhledem k tomu, že mám v pokoji otevřenej koš, tak tenhle hlavolam u nás neobstojí ale Křemýlšk je šikulka nejšikovnější s otvíráním zipů
To sem zvedava, jak se na to bude Adamit tvarit.
určitě dobře, dyž se u toho bude jíst a na kurzu máme akorát bordery a brabantíka, tak ti by mu nemuseli ani připadat moc děsiví
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 19:33
- Nahlásit
cernej caj
a kde maj ty lapiny?
no to musíš právě koukat až půjde nějaká kolem tak tam bude
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 19:39 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
tak to je dobrej labuznik
Prase je to. Ale co nadelas, aspon nevyzira diry do spodniho pradla, to mi prijde jako vetsi uchylka. A ja se svoji alergii halt kapesnicky papirovy (nesnasim hadrovy, to by uz asi byla taky ucpana a po operaci) musim mit furt po ruce a ne vzdy je cas pofrkanej vyhodit.
Hledá Maya lapiny,
pane, ty maj ťapiny!
Birmě jihne zrak
už chystá fusak.
Vyrazí si do Laponska!
Od Prahy je to jen kouska
cesty krátké, přímé,
ve fusaku zdřímne
v teplotách pod bodem mrazu
a na srazu
všechny řádně překvapí
nejen Adam ušatý.
Me uz sibe, chci patecek!
edit birma
vzhledem k tomu, že mám v pokoji otevřenej koš, tak tenhle hlavolam u nás neobstojí
Tak otevrenej kos by byla prilis vysoka vyzva.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 19:40
- Nahlásit
Maya
až půjde nějaká kolem tak tam bude
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 19:41
- Nahlásit
Fifi
to je kráááááásnýýýýýý přesně něco takovýho jsem si teď potřebovala přečíst
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 19:47
- Nahlásit
týýý jo - na Fifinu sedla múza Tak snad ji perdelice s kremylem nezaženou
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 19:48
- Nahlásit
Děcka přestaňte už brát ty drogy :-D
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 19:49
- Nahlásit
Fifi
jee to je bozi
Maya
24hodinova smena?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 19:50
- Nahlásit
Fifi
ááá to je super
vychytávky do bytu, kdo má málo místa
https://www.facebook.com/video.php?v=3395577728619 05&set=vb.311791845638498&type=2&theater
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 19:51
- Nahlásit
cernej caj
24hodinova smena?
no když nebudeš moct spát třeba
ale heč jsem viděla před pár rokama autentickou lapinu focenou v Laponsku na fotce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 19:54
- Nahlásit
denyk
Rika ta prava, na kterou padaj vozraly muzici a knedlici!
Xerxová
na Fifinu sedla múza
To se mi stava pomerne casto, jen si to ventiluju potajmu. Perdelice s Křemýlem
nejsou žádným obtížem.
Spíše je to naopak,
múze často tříbí zrak.
Jen uz mam fakt po tydnu zase dost, este prezit zitrek a pak tadaaa, tri dny volnicko, netesim se vubec!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 20:02
- Nahlásit
Fifi
Rika ta prava, na kterou padaj vozraly muzici a knedlici!
halucinace jsou taky sviňa
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 20:04
- Nahlásit
Teď jem se mrkla na FB viděla jsem fotky Sáry-Bukísovi mamky, nádor na slezině...nechtěli jí operovat ale už byla kost a kůže, takyže to bylo buď a nebo . Nádor měl 4kg, holka přežila, snad se brzo zahojí....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 20:13
- Nahlásit
denyk
tak snad bude ok...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 20:35
- Nahlásit
denyk
Nádor měl 4kg, holka přežila, snad se brzo zahojí....
Chudak mala, ale fuj, ty se muselo ulevit. Snad nenastanou dalsi potize.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 20:45
- Nahlásit
Žrala jak zjednaná ale všechno jí sežral ten sviňák uvnitř
Ale už o tom dost.
Já dnes vzala zrzafce asi na půl hoďky ven, jsem to přehnala, je to moc brzo, převázala jsem mu to, přišlo mi že to trochu krvavé
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 20:49
- Nahlásit
denyk
jsem to přehnala, je to moc brzo, převázala jsem mu to, přišlo mi že to trochu krvavé
To ste vyrazili bez boticky, jen v obvazu? Zvolna, zvolna, jako neni to invalida, ale rado to tece. Hlavne zadny navlhlosti obvazovy, aby se mu tapacek po vychazce este nejak nezaparil, radsi boticku nebo nejaky igelity a fusku a igelit a fusku pres obvaza. Anebo teda prevazovat po prochazce pravidelne.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 20:53
- Nahlásit
Měl i botičku a ani na tu nohu moc nešlape, ale je hnusně...
Jo převazuju o víkendu mu to doma nechám jen lehce ovázané ať to dejchá...on je ale fajn marůdek, nic si nestrhává je hodňous.
A leží ,leží leží a chrápe
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 21:04
- Nahlásit
denyk
Vzorny pacient! Tak to ma byt. A esli s tebou si to nebude hnoustat vubec, nechala bych to doma dychat i bez obvazu. Tak at se hoji dobre, zrzavoprdelec.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 21:15
- Nahlásit
Fifi hnoustat to je zase slovo..uvidim hlavne mam v obyvaku koberec a ten ikdyz poradne vysaju tak stejne tam zustane bordylek, ze. Po byte samozrejme cestuje hlavne za mnou kdyz oteviram lednici. Tak budu desinfikovat betadinou no. Dobrou vsem su volake mrkvolne....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 21:28
- Nahlásit
denyk
Nádor měl 4kg, holka přežila
držím všechno co mám, ať je holčička v pohodě.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 21:49
- Nahlásit
Adam právě našel a sežral bonpar, že by láska k bonbonům byla taky rodinná záležitost?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 21:57
- Nahlásit
denyk
hnoustat to je zase slovo..
Hňoustat. To zcela vystihuje, co si Kremyl provadi, kdyz ji naka tlapicka svrbi.
birma
Adam právě našel a sežral bonpar,
Z toho by byly cuby zmateny, sladky a kulaty, maly. Hlavni, ze ho pocucal a nespolknul a nezaskocil mu.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2014 22:00
- Nahlásit
Fifi
Z toho by byly cuby zmateny, sladky a kulaty, maly. Hlavni, ze ho pocucal a nespolknul a nezaskocil mu
nebyl to první bonbon, co si dal, občas si ho i vybalí z papírku, ale spíš je kouše, než že by vzorně cucal hrozně mu pak jde ta chemická vůně z tlamy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 05:59
- Nahlásit
ferina je xas po me a bonbony kouse. akorat ja je nenechavam rozkousany ns podlaze
jinak jen trha, zuzla ale nezere nastedti
u nas mlha jak svin a pohresuju nakrcnik, su zvefava zda ho najdu po zime?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 06:20
- Nahlásit
Mórgen,
u nás téda teplo a nemlha
Zvířátko se po mně sápalo už od 4 hodin, asi se mu už nece spát, jak není vyběhaný . Večer jsem mu do té botička vrazila igeliťák, doma mu obvaz spadnul, ale nemá to krvavý to jsem jen plašila, je to ta blbá barva betadine
Jo hoky a díky, taky doufám, že Bukísova mamina bude co nejdřív okej
Vám psi žerou bonpari a bonbóny jo? Tak to je gól, Bukís dne ráno ani piškot nechtěl, laskavě ho sežral až když jsme přišli z venku
Jinak já mám teď nějaké spací období, chodím docela brzo spát, bohudík si nepamatuju ty moje blbý sny a spím docela dobře
Fifi
Hňoustat. To zcela vystihuje, co si Kremyl provadi
tak to mi je jasný, no ona má trochen větší tlamičku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 06:24
- Nahlásit
tady je teplo, jasno - měsíček i hvězdičky svítí... a při zemi je mlžný opar. Zjistila jsem právě teď, že po tmě v lesoparku není černý pes vůbec vidět, jen slabě cinká... To Beta - díky výrazné bílo-černé kombinaci byla vidět vždy a všude.
Jsem nespavec - před šestou vstávám pravidelně. Budík na půlsedmou použiji tak jednou za kvartál
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2014 06:37
- Nahlásit
Xerxová
že po tmě v lesoparku není černý pes vůbec vidět
ani tmavý velký pes není vidět
Taky nemám problém brzo vstávat, kdyby byla možnost,
chodím do práce na čtvrtou a byla bych doma "poo"
|