| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 08:10
- Nahlásit
Tinta76
já mám zase se Schn. špatnou zkušenost, když mi štěně sežralo
jed na mravence..v sobotu večer. On to sice vzal ale neměl vůbec potřebu mi pomoct, že to mám nechat do rána a prostě laxní přístup
Předtím jsem tam byla se psem na rtg a pes se pohnul, tak nadával, že musí dělat snímek znovu...no a stejně jsem ho zaplatila, takže to bylo jedno....takže já zase k němu už ne.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 08:10
- Nahlásit
Tinta76
Taky moc držím pěsti. Hlavně najdi někoho, kdo má dobře vybavenou ordinaci - rtg, sono,.......
Určitě to dobře dopadne - neboj. Ale k vetovi určitě - pro klid duše.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 08:14
- Nahlásit
grimmh
Včera jste psaly, že jste od ní měly z předchozího dne nepřijaté hovory a včera se tu vůbec neobjevila..
myslím, že jí jenom přepadla práce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 08:18
- Nahlásit
denyk
nevim, jestli 512 neni moc malo ram, nevim kolik mas ted. Idealne bych 512 nebrala ale zas to asi neni nic tak zasadniho, kdyz se ti jinak libi
ja si objednala v pondeli a zaplatila ten telefon, dneska streda, objednavka se stale vyrizuje, neprisli vubec zadny maily o zmene nebo tak, tak sem tam psala, no trochu me to desi, abych akorat neprisla o penize, pac su zvykla na trochu jinou komunikacni cetnost z eshopu...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 18:03
- Nahlásit
Už zase fungujem? No hurá
Mně se právě instaluje komp - místo 20 Giga budu mít 1 Tera, jestli to Honza stihne dodělat...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 18:34
- Nahlásit
Hufstajn.
Tinta76
Tak jak??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 18:48
- Nahlásit
birma
tak to je supr
tinta76
taky su zvedava
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 19:05
- Nahlásit
teda už jsem myslela, že to tady nadobro zrušili
Tinta76
taky jsem zvědavá
denyk
já mám taky samsung, na tenhle xcover jsem koukala v krámě, si ho lidi i na netu vychvalujou, že fakt vydrží, ale já to nepotřebuju, tak je pro mě zbytečně mohutnej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 19:09
- Nahlásit
cernej caj
zaplatila ten telefon, dneska streda, objednavka se stale vyrizuje, neprisli vubec zadny maily o zmene nebo tak
Mi pripomina, kdyz si mathea nedavno objednavala mobil, taky dobra strapace. Ale nakonec ji to prislo a je spokojena. Tak snad to bude tak i u tebe.
birma
jestli to Honza stihne dodělat...
Ze ho zdravim.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 19:31
- Nahlásit
Fifi
Mi pripomina, kdyz si mathea nedavno objednavala mobil, taky dobra strapace
proto já radši na dobírku, i mobil z alzy jsem radši platilo dobírkou, i když s nima asi problém neení
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 19:40
- Nahlásit
cernej caj
tak to je supr
bohužel to nestihnul, takže v tuhle chvíli mám ten disk jenom jako paměť a to jsem úplně nepotřebovala...
Fifi
Ze ho zdravim.
Pozdě, už odjel, ale vyřídim, až s nim budu mluvit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 19:49
- Nahlásit
Fifi
ta moje firma je uz 2 mesice v insolvenci, mail z webu neexistuje a cislo je nedostupny uz sem konzultovala s eninkou uz.
Maya
jj ja beru na dobirku 99%, holt sem se ted presvedcila, proc to delam
birma
ale dyt prece muzes i instalovat soft tam a tak, to ti nevadi ze ho nemas jako systemak prece... jen v instalaci softu nastavis, at se instalje na ten novej a je to, ne? jak myslis, ze to delaj lidi s 20GB SSDckama diskama, ktery jeste 2 roky zpatky stali 6000 a 120gb stal i 15 000 a to si samo nikdo nekoupil, ze jo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 20:00
- Nahlásit
cernej caj
dyt prece muzes i instalovat soft tam
to jasně že můžu, to jsem mohla i dotěď instalovat na exterák (a taky tam část věcí mám), ale jaksi mi to nevyřeší problém s nedostatkem místa na céčku, malou virtuální pamětí a věčně naštvanym kompem, kterejch chodí šnečim tempem, protože má málo místa na disku C... (a jo, vim že to bude tim, že chci mít najednou otevřenejch 10 prohlížečovejch oken, skype, excel, puštěnej film a upravovat v Gimpu fotky, ale to je něco co prostě nutně potřebuju k životu )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 20:01
- Nahlásit
cernej caj
ta moje firma je uz 2 mesice v insolvenci, mail z webu neexistuje a cislo je nedostupny
No ty vole, cajdo, ty si umis vybrat teda s kym obchodovat!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 20:04
- Nahlásit
birma
virtualni pamet muzes nastavit taky na jinej disk (nebo i vypnout, kdyz bys mela vic ram)
+ zkusila si nekdy promazat windows/temp a user folder/temp ?
to ti trochu pomuze aspon docasne
Fifi
ze jo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 20:08
- Nahlásit
cernej caj
ty jo, tak to je masakr s tím mobilem, doufám, že z nich ty prachy vyrazíš
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 20:14
- Nahlásit
cernej caj
virtualni pamet muzes nastavit taky na jinej disk
to mám, i tak je to málo
zkusila si nekdy promazat windows/temp a user folder/temp ?
v poslední době i dvakrát tejdně, jen aby mi něco jelo
jako teď jak se v tom Honza hrabal se mi zčistajasna (bez toho, že by kdokoliv cokoliv mazal) objevily na místě 4 giga volnýho místa (doteď jsem hodně bojovala, abych byla nad 100 mega a 0,5 giga byl vrcholnej úspěch)
taky držím palce, ať se ti povede prachy dostat zpátky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 20:16
- Nahlásit
birma
nj, tak holt proste musis nejakej software odinstalovat a preinstalovat na novej disk, 100mb je fakt malo. Jinak muzes zkusit promazat slozku prefetch, ale ta ti moc nepomuze. 4gb sou supr, to sis ted polepsila, co
Maya
hm, realita je mene prizniva pro me
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 20:25
- Nahlásit
cernej caj
holt proste musis nejakej software odinstalovat a preinstalovat na novej disk
už moc nemám co
nezbývá než doufat, že honza brzo dorazí a nainstaluje novej disk a bude, už je rozdělenej, na systém bude 250 giga
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 20:36
- Nahlásit
birma
tak me prijde dost divny, ze na 20gb nemas na nic misto a zaroven mas vsechen soft jinde i page file, se mi zda nejak podezrely
ale supr, ze uz se ti to blizi
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Lis 2014 20:44 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Takže ... je po operaci, rtg ukázal něco ve střevech i v žaludku ... ano byly to spoďáry, celkem velkej kus, vyblejt je nemohla - silonová nit z nich už byla ve střevech, z kterejch to vytáhnout nešlo, páč při zatáhnutí ty střeva řezala, museli střeva na dvou místech říznout ... vykadit by to nevykadila, páč střeva už nechtěly pracovat, nit byla natažená skrz až někam do prdele (cituju veta) ...
nakonec jsme byli v Sosnový u Russa, páč v RBK před náma byla nějaká zrovna rodička s plodem ještě uvnitř ... myslím, že líp jsme si vybrat nemohli ...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 20:46
- Nahlásit
cernej caj
tak mám tu pár programů, ale třeba gimp jsem na Fko instalovala xkrát a ani jednou tam nechodil a pro mě je to klíčovej program, Word Manager jsem tu měla dřív, než nastal problém s místem a nechci s nim moc šíbrovat, neb se při každý instalaci musí zadávat klíč, kterej jsem už dala pár dalším lidem (mám rodinnou verzi) a pak už tu mám snad "jenom" prohlížeče a přehrávače. Mazat už nic nebudu, jednou jsem si při mazací akci smázla i ovladače ke zvukovce a byla jsem dost na nervy, než je Honza našel na netu...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 20:47
- Nahlásit
Tinta76
tak huuuuf že jste jeli a holčička je v pořádku. Holt to bude chtít líp zabezpečit podobný nejedlý dobroty, aby se k nim příště nedostala
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 20:52
- Nahlásit
Tinta76
Huuf ty blaho, tak at fenecka pekne srusta a hoji se, cuza jedna spodarova!! To byly asi drahy spodary. Hlavne uz zadny pozirani hnusu, durazne (az se vyzdravi) ji promluv do duse. Hovadko pazrave.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Lis 2014 21:01 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
tady ji máte, trubku, samozřejmě, že bude řádně poučena, teďkon nesmí 4 dny absolutně nic pozřít, kromě vody a později ještě vývaru, tak snad si to aspoň trošku zapamatuje ...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Lis 2014 21:04
- Nahlásit
jo a díky moc všem za podporu!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 21:07
- Nahlásit
Tinta76
Esisi, to je kukuc vycitavej, jak kdybys ji ty spodary sama rvala do krku... 4denni hladovka, fiha, to bude asi narocny.
Jinak nezapamatuje, verim tomu, ze pri dalsi prilezitosti by je sezrala znova.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 22:04 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek
jsme doma, ach jo tydle služebky mě zabijou... jet do Tater na otočku, to je fakt na bednu
Tinta76
ježíš to je jelito trubkovitý (( ted to čtu celé ... to je teda něco!
Tak at se dobře a rychle hojíte !
(fenka a žere spoďáry ..to jsou nápady...to bych čekala spíš vod psiska než vod feňule
no leda že byly krajkový a líbily se jí a nevěděla jak je voblíct !!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 22:15
- Nahlásit
Fajka
jet do Tater na otočku, to je fakt na bednu
No to ale total na palici, kor do tak peknyho prostredi. Takova dalka, lity, lity.
fenka a žere spoďáry
To je ale casty, sak i cajde Ferina je krade, ne? Cuby u nas nastesti takovyhle fetisistky nejsou, ovsem obcas fusku smrdutou cornou. Ale nezerou teda.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2014 22:30
- Nahlásit
Fifi
No to ale total na palici, kor do tak peknyho prostredi. Takova dalka, lity, lity
no prááávě naposled jsem tam byla před 10 lety ...a ted na otočku aaach joooo...
je ale casty, sak i cajde Ferina je krade, ne? Cuby u nas nastesti takovyhle fetisistky nejsou, ovsem obcas fusku smrdutou cornou. Ale nezerou teda.
jako ty moje dvě paka dělaj různý nepřístojnostě ale todle fakt neznám
|