| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 11:01
- Nahlásit
cernej caj
ale zas kdyz by se to pravidelne ojelo tou chlupatou stetkou na prach, tak by to nemuselo byt tak hrozny
nechci ti brát iluze ale je to celý černý...takže bude....otřeš to a za pár hodin na tomu zas uvidíš prach ...
ježíš todle je heslo mejch posledních dnů...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 11:10
- Nahlásit
Fajka
nebo to zabalit do folie, jako to dělají lidi s hrobama už
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 11:18
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
gůtn tág majne líbr Kindr.
Je prima mít místo pejsků kozy. Můžu si s Argoškem volat každé ráno - kozi-kozi-kozi. A nemusím krájet zeleninu. Stačí utrhnout lupen čínskýho zelí, a dát ho čoklům okusovat , pak druhej, třetí, čvrtej. A pak jim dát do misky masíčko.
A Rumíííček se venku přetahuje, přetahuje, možná jednou nebudem potřebovat vůbec vodítko, řeknu dycky - kousni ho! a von kousne do flísoházedla vod Fajfky a povede se . Nesmí enem potka Ebinu, to mu pak povolí držka, házedlo upadne v zapomnění a jde se honit a řezat. A Ebina je nadšená, páč jí někdo honí a vona může někoho šikanovat. Páč se jí moc líbí, když Rumíček jest podlézavý a dělá pacinkou mléčný krok - je skvělý vidět, jak on má hodně široký slovník. Co všechno on umí používat. Jsem zvědavá, jaký bude v dospělosti. No a pak jsme se šli honit kolem hříště. A Bubí mě taky honila a taky mě zakusovala, až sem z toho přišla celá zakousnutá . A taky jsem zapomněla, že Rumíček už se viděl s Ajšadlem. Ajšadlo z něj bylo prej nějaké nadšené a děsivě si hráli. Bubitka řikala Ajšadle, že jí nemá na Rumíčka sahati! Mysleli jsme si fšicí, že Ajšadlo a Bubitka by mohly spolu uzavřít pakt a mlátit Rumíčka, páč Ajšadlo krom Ešusa moc jiný psy nevyhledává, otravujou jí, s Bubitkou se kamaráděj, uměj spolu jezdit v kůfru.Tipovali jsme si všicí zúčastněný, že holky budou z Rumíčka votrávený a budou ho spolu terorizovat. Tak uvidíme při dalším venčení, jak si rozdaj karty, ale je pravda , že milý Rumenige umí zalíbeznit a tak si fšecky votočit kolem své malé tlusté tlapky
No a já mám uklizenej botnik a veleskříň v předsíni. Dneska na mě čekaj knihovny, tooobude těžký, nesmím otevřít ani jednu knížku, znám se
A tu mi přihodili další novou práci, asi abych se nenudila.
Maya
ako jde to omezit, ale odnaučit úplně ne
no a o tom mluvím ,t aky bych nepotlačovala v ohaři, jakémkoliv lovečákovi, jeho vlohy, ale pracovala s nima. Kdyby se svět i pro psy dneska tolik nezměnil, bylo by to o něčem jiným, ale protože lovecký pud může dneska psa dovést k tomu, že ho to bude stát život, ať pod kolem aut, nebo kulkou, nemůže to člověk nechat bez zvládnutí, protože dneska psi žijí s lidma v zahuštěný civilizaci, mělo by se pracovat s tím, aby příšerným štěkáním na cokoliv kdykoliv neobtěžoval člověk se psem okolí. Je prostě normální, že ohlásí, ale nemůže ječet jako pitomej furt. V mým těstnějším okolí se pohybovali - pohybují tři špicouni, jeden žil v bytovce, dva v paneláku, ale ani jeden nebyl - není magorskej štěkal.
To co předváděla ta bordera, to prsotě není normální, to je magorárna.A je to o tom, že jí majitelka nechá. Není důvod aby řvala na kdeco, kdekoho, furt, furt, furt.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 11:33
- Nahlásit
Co teď napíšu asi skolí Fifijovou až dorazí - byla jsem u dochtora nějak to ve mně furt hvízdá a podobně to hvízdalo v babičce, když měla zápal plic, tak jsem si řekla, že o takovej zážitek bych neměla dochtora ochudit ale dobrý, mám prášky a mám ležet, hromadný zděšení se nekonalo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 11:37
- Nahlásit
cernej caj
to ja zametam asi 1x za tyden podlahu a tak 1xza rok proberu skrine za ucelem zjisteni, do ceho uz se nevlezu ale jinak neuklizim nejak vyrazne teda
půjčím ti Štajnidlo - staší i bez Bubitky a budeš vytírat několikrát denně, protože všude roznosí vodu, budeš luxovat min. 1x denně, protože všude budou piliny a rozžvejkanej papundekl. O chlupech nemluvím.
Ten pes se měl narodit původně jako fontánka, pak si to nahoře někdo rozmyslel a udělal z něj psa. A mám to za to, že Ešátor od určitý doby nepil skorem vůbec, musela jsem vymýšlet fígle, aby pil. Tak jako vždy to vezme osud z opačnýho konce a přidělil mi elementa, co chlemtá furt a dost často jen tak pro srandu, aby se něco dělo
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 11:38
- Nahlásit
birma
tak se brzy uzdrav, ať se Adam moc dlouho nenudí .
Je dobře, že ses dokopala k dochtorovi, bo bys fakt mohla dopadnout jako babička
PetraK
pěknej raport pani
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 11:40
- Nahlásit
birma
ještě žes šla, máma má už měsíc kašel na průduškách, druhý atb a furt chrchlá jak tuberák, prej to bude léčit až 2 měsíce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 11:40 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
jak to vypada ty kryty? jako jen ty prezervativy jak se delavali i na stary telefony?
pokud to dobre prenasi dotyk tak asi v poho, ja mam folii proti odreni na displeji a jinak je mi to sumak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 11:41
- Nahlásit
tak samozřejmě čudle na mobil furt najít nemůžu, protože ani nevím jak se to řekne anglicky
zato nacházím jiný perly
buldočkový prsten například
http://www.aliexpress.com/item/30pcs-lot-Gold-Silv er-french-bulldog-ring-bulldog-ring-dog-Ring/20455 43382.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 11:44
- Nahlásit
cernej caj
já právě žádnou folii nemám, jeslti tyhle kryty jsou i před displej netuším, ale bez toho by to asi nemělo smysl právě kromě toho že si ozdobíš mobil
vypadá to takhle http://www.aliexpress.com/item/GEL-Patterned-TPU-S ilicone-Flower-Soft-Skin-phone-Case-Cover-for-Sams ung-Galaxy-S3-Mini-i8190/1549286707.html
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 11:45
- Nahlásit
PetraK
Chlupy, piliny a papundekl mám taky, stejně neluxuju
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 11:48
- Nahlásit
Maya
to muze byt i jen zadni kryt - to mam na telefonu taky pac nesmim mit firemni telefon bez krytu/kapsicky ale ze kryt kryje jen zadek nikoho netankuje
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 11:51
- Nahlásit
Fajka
tak heslo je super - moc se mi líbí
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 11:52
- Nahlásit
Neslyšel jste někdo o 5 Tibeťanech?
Máte zkušenosti?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 12:01 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fajka
dobry heslo (me se to zas po refreshi neukazalo ty novy prispevky a az sem ho napsala ja, tak samo je vidim
PetraK
to aby tu malou tlustou libeznou tlapku mel jeste iv dospelosti
jo ale to ja si nestezuju, ze nemusim uklizet tyhle vsechny veci a vubec, dva dny to neuklizej a pak stejne nepoznas uz rozdil
grimmh
prej je to supr to cvicit jak na zada, tak na energeticky drahy ci co, ale je otazka, jestli by napred clovek nemel pod dozorem nejakyho cvicitele jogy je treba delat a naucit se, pac asi zalezi na milionu drobnosti od dychani pres ja nevim rychlost pohybu... ale protahujes se tim a mirne posilujes, takze dobry to bude dycky asi
edit rozpis cviku
birma
tak snad brzo dohvizdas a doufam, ze zapal plic to neni teda.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 12:06
- Nahlásit
birma
ý, mám prášky a mám ležet, h
tak se pořádně vykurýruj.
Chlupy, piliny a papundekl mám taky, stejně neluxuju
no jo, když mě to vadí. To není nic proti nikomu, aby to nevyzně blbě já jen prostě chci aby tam bylo aspoň relativně čisto a jako u lidí, ne jako u psůch , tak si občas prostě zamávám hadrama. Když přijdu dom a ty dva hovádi dovítaj, smetu ten mrdnik co tam Rumenige s Bubi vytvořili dopoledne při cupování krabiček, na jednu hromadu, frknu to do koše. páč to je fakt jako síla, co oni dokážou, kdybych to neudělala každý den, je z bytu smetiště. Vzhledem k jeho schopnosti roznášet vodu, je to nutný prostě po něm vytřít, jinak se to rozťape po celým bytě. Nenechám Rumíčka cupovat aport činku v obýváku, páč to by mi přidělalo práci, cupovat si jí může tam, kde se bordel snadno uklidí. KDyž přijdeme z venku, jsou oni na pelechu, popadne se lux,udělá se v předsíní a v kůchni bžžžž a je to. Na pět minut čisto. než se ten vůl jde napít
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 12:12
- Nahlásit
cernej caj
Vůbec jsem netušila že něco takového s tímto pojmenováním existuje. Dnes ráno mi říkal kolega v práci, ať to na ty moje záda zkusím. On že cvičil půl roku a srovnal si spoustu neduhů. Cvičil by i dál, ale teď jsou už pár měsíců přes týden pracovně pryč a spí po hotelích, kde koberce nic moc,.....
Podívala jsem se na net a je tam i hodně videí.
Díky za rozpis cviků .
Já budu mít největší problém s dýcháním. Nikdy nevím jak při cvičení dýchat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 12:13
- Nahlásit
cernej caj
dva dny to neuklizej a pak stejne nepoznas uz rozdil
to nedám, to ne. Já nejsem nějak úzkostlivě čistotná, ale od určitý hranice to fakt nejde. On je doma hodně aktivní (protože venku je taky aktivní, je pořád aktivní, aktivista), takže to podle toho vypadá .Zas ale neničí, takže to je prostě daň. Já mám ráda útulno, přijít dom do hezkýho /což teda znamená, že to hezký po příchodu v současnosti musím vyrobit /
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 12:16
- Nahlásit
PetraK
kdyz sem naposledy poradne zametla a umyla podlahy v celym dome, za 30 minut prisel tatinek s chlapama necekane, udelali druhou vrstvu betonu na podlahu a zanosili mi pulku podlahy a vsechno to na botech roznosili pres chodbu, kuchyn do koupelny, na zachod
jako ze mam bezne vsude nejakej drobnej pisek, pac muz ma pocit, ze kdyz nemame v jednom pokoji podlahu, ze se nemusi prezouvat, to po nem nebudu furt zametat, ne?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 12:22
- Nahlásit
cernej caj
udelali druhou vrstvu betonu na podlahu a zanosili mi pulku podlahy a vsechno to na botech roznosili pres chodbu, kuchyn do koupelny, na zachod
Máš štěstí, že jsi splachovací. Mě by asi hráblo, ale asi by to bylo dobře, páč až by mě zhalfli za vraždu, byla by to polehčující okolnost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 12:28
- Nahlásit
cernej caj
no jo u vás je to ale něco jinýho, vy máte ešče provizórium, ale my bydlíme huž usazeně.
A taky já si třeba s čoklema hraju na zemi, válíme se tam fšicí, tak to bych byla už úplně jak pracsa. A pak, když přijede návštěva, je taky fajn, když je tam hezky a čisto.
Stačí, že Bubice vyleje hned při vítání celou misku vody
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 12:31
- Nahlásit
grimmh
ti tibeťani, to byl mega hit tak před 20 rokama, to nepamatuješ? tuším to bylo první cvičení tohohle typu,co se tu objevilo, tak to bylo halo, ale jeslti to někomu pomohlo fakt netuším
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 12:32
- Nahlásit
grimmh
tak ono je to tezky, kdyz zijes v dome, co si rekonstruujes pod rukama asi o velikosti panelakovyho 2+1, tak si asi predstavis, ze nemas moc kam se schovat, kam utect pred tim.
Me to samo desne sere, ale taky chapu, ze nemam na uctu mega, abych si na 14dni zaplatila hotel a nabehlo 20chlapiku, ktery by to vsechno smahem vzali pri jednom.
PetraK
no ja se obavam, ze az ja budu bydlet usazene, budu jen castej umyvat podlahu a taky k nam navstevy nechodi
a taky nevim, ale moji psi vodu pijou, nerozlejvaj
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 12:32
- Nahlásit
cernej caj
kdyz sem naposledy poradne zametla a umyla podlahy v celym dome, za 30 minut prisel tatinek s chlapama necekane, udelali druhou vrstvu betonu na podlahu a zanosili mi pulku podlahy a vsechno to na botech roznosili pres chodbu, kuchyn do koupelny, na zachod
Anoooooo! Přesně si pamatuju ten pocit, kdy jsem několik tejdnů překračovala v chodbě zbytky suti po vybouraný zdi, protože to přece nebudu uklízet, když bude Honza ješ tě bourat. Pak jsem se nasrala, vynosila toho x kýblů, vymetla odevšaď ten sviňskej omítkovej prach a.... do hodiny tam stál Honza s bouracim kladivem v ruce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 12:34
- Nahlásit
PetraK
tak ono je to o tom že v bytě se ten pořádek udržuje líp a sežere to mnohonásobně míň času než v baráku, v bytě uděláš bzzz a máš vyluxovaný v podstatě skoro celý byt, v baráku bys musela luxovat dvě hodiny na stejnej výsledek, zvlášť pokud máš ještě patro a schody atd., tak ono pak už člověk tak nějak trochu rezignuje, poněvadž by v podstatě nedělal nic jiného než uklízel
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 12:48
- Nahlásit
hlavně ta první stránka je super, ale úvahy o jídle a tak taky
http://templari.tecka.eu/dokumenty/seltr_vystup_20 14.pdf
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 12:49
- Nahlásit
birma
vynosila toho x kýblů, vymetla odevšaď ten sviňskej omítkovej prach a.... do hodiny tam stál Honza s bouracim kladivem
ano, ano, presne tak
Maya
tak to ja su v klidu, kdyz muj barak je velikosti toho bytu ale predsinova zouvaci zona zadna, nejak furt nemame prah, tak pri burinach nam trochu protika pod dverma
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 12:53
- Nahlásit
cernej caj
njn, při rekonstrukci je holt třeba obrnit se trpělivostí. A člověka fakt musí štvát, že úklid přijde hned vniveč
Až to budete mít hotový - nový, krásný, tak ti to nedá a budeš taky šůrovat
Maya
ti tibeťani, to byl mega hit tak před 20 rokama, to nepamatuješ
nebyl to rejpaneček na věk?
člověče já vím fakt prd. Asi jsem dneska objevila Ameriku
Ale jedno vím jistě - jdu do toho - za zkoušku to stojí. Píšou, že výsledky by se měly začít projevovat už po měsíci a to mi za to fakt stojí. Potřebuju být přece pro příští roky v kondici
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 12:57
- Nahlásit
Maya
hlavně ta první stránka je super, ale úvahy o jídle a tak taky
krindapána, kde berou lidi čas tohle vytvářet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2014 12:58
- Nahlásit
grimmh
nojo, v nejblizsi desetiletce to asi nebude, tak su v klidu
jinak si taky vzpominam, ze tibetani letely hlavne kdyz sem byla dite, ale tak ono dycky je neco novy, kazdej o tom mluvi a pak se to zpusobne zapomene v ramci nejake dalsi nove veci...
jestli chces, mam doma tunu knizek o domacim cviceni, muzu je probrat a decentne se jich zbavit tvym smerem (mozna i nejaky dvd pilates by se naslo
|