Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3402 . 3403 . 3404 . 3405 . 3406 . 3407 . 3408 . 3409 . 3410 . 3411 . 3412 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 10:23
- Nahlásit

Maya
tak ja ti budu ti odstizeny casti posilat, at mas co nasivat

me to prijde supr i jen na holy venceni... ono kdyz ti z poli fuci brutus vitr, tak v riflich na pytel i kdyz jdu ven na hodku a ne na celej den.

dobry, ze ja mam tchibo skoro po ceste z prace, tak se asi pudu podivat, ale jeste i na tom veletrhu o vikendu muze byt tuna supr veci za vystavni ceny.

A nebo si nechat treba na fleru usit na miru

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 10:30
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

tááákle se fčéra taky z Koláče kouřilo, jak ze strejdy Tildy, když makala doma, tááákle:

Milé děti, dnes si povíme velmi krátkou pohádku s názvem:

Kterak Bubitku chtíč přepadl

Bubitka byla ten den jíž od božího rána velmi rozverná. Sama od sebe zmlátila Rumíčka, popadla papučku a vířila byterm. Pánčička tak měla velmi málo času, aby se uvedla do provozu. I vzala pánčička v obvyklou hodinu oba milé pejsky ven. Jako vždy si pejsci doma sedli před dveře, nechali si nasadit občanky a ........... když pánčička vchodový dvéře od bytu otevřela, katapultovala se Bubitka do prostoru a vervala se ven ještě neotevřenými dveřmi. Aby že jako byla úplně první venku. Tam se zase spokojeně usadila a čekala na svůj tradiční piškůtek, že vzorně sedí na rohožce. Rumíček odešel vzorně po vyzvání a neusadil se vzorovaně a nečekal na svůj tradiční piškůtek, ale dělal hopiky kozliky. Když fšicí došli ke dveřím od baráku, Rumíček se usadil a vzorovaně koukal na pánčičku, zatímco Bubitka zase čekala, až bude moci vystřelit, čehož jí pánčička ale nedopřála a musela vyjít ven, jako způsobný pejsek. Ledva se vypustila jako Mrakomor, hnedle začala dělat cukrbliky na dostavivšího se gólijáka Douího. A pak mu utikla. A pak utikla i Rumíčkovi a nakonec utikla i pánčičce, která sbírala Rumíkovi bobky. Bubitka která jest vždy pánčičce za zadnicí propadla v rámci shánčlivosti ohledně budoucího manžela návalu samostatnosti a odešla si kamsi za barák Pánčička si myslela, že asi úplně blbě vidí, když Bubitku nevidí A Bubitka si myslela zase, že když bude dělat, že neslyší, že jí to někdo uvěří. A tak když pánčička hvízdla, nedělo se nic. Pánčička se ešče chvíli točila kolem sama sebe, protože vona totiž, milé děti, Bubitka umí takovou jednu velmi prazvláštní věc, vona umí stát za někým a točit se zároveŇ s otáčejícím se tak, že je v podstatě naprosto neviditelná. Takže když už se pánčičce motala šíša a došlo jí, že tam fakt ta koza není, vydala se tam, kde tu bábrdli potrefenou mohla najít. A byla tam. A poctivě četla a poctivě psala inzeráty, že zdejší Andželína Džolí Bubitka by se ráda seznámila s někým, s kým by mohla jednou v budoucnu - časově neurčeno - třeba založit i rodinu . A Rumíček se radoval! Páč tentokrát zcela výjimečně pánčičky hromský hlas nevolal :"Rume! Ty smetáku okamžitě sem poď!", ale vozvalo se "Bubice!!! BU!BI!CEEE! ty si snad ze mě děláš srandu, ne???!" Rumajzl byl tak rozradostněn, že šel milou Bubitku pozabíjet. Bubitka nechtěla vůbec bejt pozabíjená, Bubitka potřebovala dopsat ešče pár inzerátů, takže s tím hovádiskem malým zakousnutým do zad utikala ešče honem se zviditelnit. Pánčička vůbec nebyla rozradostněná a sdělila oběma dementům, že pakliže se okamžitě nedostavěj na kobereček, maj průser a bude z nich vyrobeno puzzle. Nechtělo se asi býti milým dementům puzzlem a tak se Bubi s ryčícím Rumíkem dostavili oba na ten kobereček. Pánčička je vykopala do správného směru procházky a mohli se jít honit na louku. Bubitka byla tak veselé mysli, že nejen že aportíkovala, ale!! Ona se vám milé děti, dokonce i vášnivě přetahovala!!!!!!!!!!! Což rozradostnilo pánčičku velice. A Rumíček byl taky rozradostněn a moc pěkně taky aportoval, poprvní ani jednou nekravil a sám to všecko pěkně donesl. Pak ukousnul hadovi hlavu a muselo se jít domů, protože pánčička musela jít do práce.Tak si ešče dali fšicí naposled honičku kolem zábradlí, Rumíček si ulovil pánčičku, Bubitka si ulovila pánčičku a šlo se dom. Tam oba pséci upadli do pelechůch a neměli sílu ani mlátit špačky. Rovnou regulerně chrápali. Což jim pánčička mezi dveřma při odchodu dosti záviděla. Tak milé děti a to je konec dnešní pohádky o Bubitce chtíčem posedlé

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 10:32
- Nahlásit

cernej caj
no já mám nějaký merino podvlíkačky, takže když je nejhůř na venčení, hodím je pod rifle, ale nepromokavý to není, ale zase když leje a tak, tak já venčit nechodím
no já mám tchibo trochu z ruky a vzhledem k tomu, že většinou tam všechno nemají, takže se to stejně nedá vyzkoušet, tak se mi tam moc jet nechce
ale prej i ty zimní boty tam mívají super, že jsou nepromokavý a neklouzavý

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 10:35
- Nahlásit

PetraK
asi ti chtěla Bubitka naznačit, že jí držíš moc zkrátka a že si chce taky trochu užít

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 10:36
- Nahlásit

Xerxová

. Taková prda, až spadnul na zem...

to je vůůůl!

A najednou psisko děsně zaječelo, rozklepalo se a ocásek si zasunul až pod čeníšek. No koupil prdu...

a jéje, kožíšek černej "malinkej" to je mi ho líto, holoprtky

dlouhý silný klacek se mu šprajcnul mezi dva stromy a psisko sebou opět fláklo na zem.
To už jsem nevěděla, jestli se smát či brečet..
.

já to mám jednoduchý, já se tu tlemim Von je taky děsnej pometák!

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 10:39
- Nahlásit

Maya

asi ti chtěla Bubitka naznačit, že jí držíš moc zkrátka a že si chce taky trochu užít

Tjo tak ale užívat si může, ale abych vo tom taky něco věděla
Je teď za kropicí konev, tak jsem zvědavá, jestli to hárání přijde. Měla hárat před měsícem. Rumajzlík jí furt prozkoumává, dospělý psy nějak valně zatím neinteresuje. Takže má ještě určitou svobodu podnikání , ale ne že si odcábruje za barák a tam si bude samostatně hospodařit. Navíc na to u ní fakt nejsem zvyklá

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 10:42
- Nahlásit

Maya

ale na rozdíl od ní nepase ovce, ale strhává ovce k zemi

no! tak to bude super až se toho zase chytěj lidi co msej mít módního psa a to plemeno se tu rozjede. Pak budou čokle strhávat kolemjdoucí na zem, místo aby je pásly jako doposud bocky

cernej caj

uz ti ten prst uhnil? vypadá to, že dneska. Včera jsem myslela, že cípnu, když jsem s ním o cokoliv lehce ťukla. Teď jsem před chvílí cosi důležitě řešila s ředitelem a přitom si zuřivě s tím prstem lomcovala a možná jsem to při tom dostala ven, nevím, bolí to míň

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 11:02
- Nahlásit

PetraK
budou vnoucatka?

tak to je supr s prstem

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 11:03
- Nahlásit

PetraK
Pak budou čokle strhávat kolemjdoucí na zem, místo aby je pásly jako doposud bocky
no to by byla sranda na ulicích
ale je to zajímavý a musel to bejt zajímavej proces upevňovat tyhle vlohy
, bolí to míň
mazat tygří mastí ne? to vždycky pomáhalo na tyhle podebratiny

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 11:03
- Nahlásit

cernej caj

budou vnoucatka?

NE! A nestraš. Ona ešče nehárá, to bych z ní to voko nepustila ani u sbírání bobka . Zatím se jen na vědomost dává, že Bubitka se vdádá
prstem

jo ǘleva, taky se mi mnohem líp píše

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 11:05
- Nahlásit

Maya
no to by byla sranda na ulicích

jo vidim to v jasnejch barvách. Páč lidská demence je neomezená.

usel to bejt zajímavej proces upevňovat tyhle vlohy

to jo, ačkoli v- hm určitě to muselo jít líp, než pasení jako takový, sejmout kořist v sobě mají takže.... ale říkám si, že to pro ty ovce musí bejt asi dost sodofka.

mazat tygří mastí ne? to vždycky pomáhalo na tyhle podebratiny

nechala jsem ho , ať se snaží sám

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 11:10
- Nahlásit

PetraK
, že to pro ty ovce musí bejt asi dost sodofka.
no na stříhání se ovce takhle sundavají na zem taky, takže podle mě když jsou zvyklý ,je jim jedno, jestli je na zem složí člověk nebo pes
podle toho co píšou jsou tam ty ovce volně, protože na ostrově nemají kam utéct a holt je občas potřeba nějakou chytit
jinak tady další foto, je krásně vidět, jak mají mohutnější tlamy než bocky a vůbec pasoucí ovčáci

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 11:16
- Nahlásit

Maya

no na stříhání se ovce takhle sundavají na zem taky, takže podle mě když jsou zvyklý ,je jim jedno, jestli je na zem složí člověk nebo pes

ájo, to je pravda, to je pravda.

mají mohutnější tlamy než bocky a vůbec pasoucí ovčáci
to je zajímavý,

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 11:36
- Nahlásit

Maya
tak to aby meli poradnej stisk, ze jo

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 11:55
- Nahlásit

cernej caj
tak to aby meli poradnej stisk, ze jo
no tak jasně

tady treky na Faerech
http://faroeknitting.com/?tag=faroe-islands

jinak kdyby to někdo hledal, originál název je seyðahundur, ale moc se toho najít nedá, asi tak jako s anglickým názvem

birma
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 12:15
- Nahlásit

grimmh
ráda bych se dožila toho, až se budu moct podívat na birminy stránky CHS vysněného plemene
toho bych se taky ráda dožila jen teda nevím, nakolik chci chovat, protože s tím, jaké mínění mám o valné většině majitelů psů, bych žádný štěně neprodala

PetraK
to měly dětišky hezký ráno
tak to bude super až se toho zase chytěj lidi co msej mít módního psa a to plemeno se tu rozjede
jako třeba když ještě změnim názor z lapiny na tohle?
na strhávání lidí nepotřebuješ spešl vemeno na to stačí větší asociál

birma
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 12:18
- Nahlásit

kterak lidská hloupost kvete (jen teda netuším, jestli se smát nebo brečet)

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 12:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma

.to měly dětišky hezký ráno

ano podle Bubitky dozajista, očka jí zářily jak lampijounovej průvod na prvního máje Rumík se taky radoval, páč vona ho pak zmlátila, a já se radovala taky, páč Bubi dělala přetahovacího psa, Rumík dělal aportovacího psa a pěkně posléchnul, když mu letěl kolem hlavy poblblej kosák.

jako třeba když ještě změnim názor z lapiny na tohle?

to ne, toho se nebojím, ale pokud by se jich tu objevilo povícero a pokud by se objevily nadšené názory jak chytrej ten pes je, pokud by se objevil v nějakým pořadu, pořídila si ho celerbríta - máme jich tu za chvíli mnógo, protože proč?? Páč ho ešče nikdo skorem nemá .

o stačí větší asociál

řeknu Brtnikovi, asocijál von je, a velkej taky

hloupost
zas nic nevidim a asi je to dobře, podle toho co píšeš.

jdu na o.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 12:38
- Nahlásit

birma
jen teda netuším, jestli se smát nebo brečet
to není možný!!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 12:45
- Nahlásit

Maya
ty treky sou supr.

nejakej by se mi libil, i jen takovej z nocleharny na nocleharnu vic nalehko.

birma
booooze

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 13:05
- Nahlásit

cernej caj
nejakej by se mi libil, i jen takovej z nocleharny na nocleharnu vic nalehko
no koukám, že jich dělají několik do měsíce a stačí stát se členem, pak můžeš kdykoliv zaskočit na Faery a zatrekovat si
ale jako ty fotky supr, musí tam být krásně a taková exotika

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 13:09
- Nahlásit

Maya
kdykoli to nevim.

ale jo, je to nadhera, ale je to i tim, ze pro nas je to exotika prave, nekdo jinej je vyplesklej z piskovcovych skal.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 13:09
- Nahlásit

PetraK
a pokud by se objevili nadšené názory jak chytrej ten pes je, pokud by se objevil v nějakým pořadu, pořídila si ho celerbríta - máme jich tu za chvíli mnógo, protože proč?? Páč ho ešče nikdo skorem nemá
ano! a to je přesně jeden z důvodu, proč já pošilhávám po takovejch vemenech protože když vidim, jak lidi doku.vili ty rozšířený, tak si říkám, že u těhle ten průser třeba ještě nebude takovej

birma
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 13:11
- Nahlásit

Maya
tady treky na Faerech
to je paráda!

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 13:20
- Nahlásit

birma
to je paráda!
tak až pojede s čajem, tak mě přibalte do kufru, i když pravda pro mě je to teda už trochu z ruky

birma
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 13:25
- Nahlásit

Maya
i když pravda pro mě je to teda už trochu z ruky
no to je pravda, ty to tam máš výrazně dál než my, když bydlíš o tolik jižnějc než já a o tolik západnějc než kafe

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 13:29
- Nahlásit

birma
u těhle ten průser třeba ještě nebude takovej
jo to chápu, protože najít zdravýho jedince je kumšt.

fuj sem si tam opravila tu hroznou hrubku

birma
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 13:30
- Nahlásit

PetraK
protože najít zdravýho jedince je kumšt.
a to nejen zdravýho fyzicky, ale i psychicky. Na agi s náma chodí borderka u který mám strašnou chuť zabít toho vola, kterej takový zvíře vyprodukoval

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 13:38
- Nahlásit

birma
když bydlíš o tolik jižnějc než já a o tolik západnějc než kafe
uááá samozřejmě myšleno tak, že já na rozdíl od vás nejsem zvyklá se trmácet bůhvíkde po všech čertech

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 13:41
- Nahlásit

to jsou parádní fotky http://www.phototravels.net/faroe-islands/

<< 1 ... 3402 . 3403 . 3404 . 3405 . 3406 . 3407 . 3408 . 3409 . 3410 . 3411 . 3412 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání