| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2014 12:44
- Nahlásit
birma
myslela sem vubec, necuralo ani venku
PetraK
no a nekousalo, by znamenalo taky ze nemuze ani zrat, ze jo... takovej pes co nemuze kousat = zrat, a zaroven nemusi curat vubec by ale vlastne mohl byt dokonalej, pac by nemusel nutne ven a usetrilo by se za zradlo
Maya
supr sou vlci a kote s ptackama
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2014 12:56
- Nahlásit
birma
jsem si musela najít co je to to domino, zdá se, že nežádoucí, no zase bys měla levnější štěně
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2014 13:00
- Nahlásit
cernej caj
by ale vlastne mohl byt dokonalej
žádnej problém, a jaký je i výběr
http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=robot+dogs
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2014 13:49
- Nahlásit
http://www.pribliznycas.cz/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2014 13:51
- Nahlásit
tady máte další vlakovou aplikaci https://play.google.com/store/apps/details?id=com. circlegate.tt.navlak.android
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2014 13:54
- Nahlásit
Maya
máte to bloknutý a nebo máš blbej prohlížeč?
vim já? vim, jen že nic nevidim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2014 13:55
- Nahlásit
cernej caj
zaroven nemusi curat vubec by ale vlastne mohl byt dokonalej, pac by nemusel nutne ven a usetrilo by se za zradlo
Psékus by z tvých logických závěrů měl radost. A takovejhle pes by bohužel vyhovoval většině lidí, který si psa poříděj a pak je otravuje se o něj starat.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2014 14:06
- Nahlásit
Maya
no zase bys měla levnější štěně
to jo, ale asi by to nebyl úplně nejvhodnější základ na chov u nás
budu se na to muset podívat někdy pořádně na ty jejich barvy
cernej caj
třeba Altar nekousal krmení, on to prostě vdechnul (obzvlášť v době, kdy byl na granulích) a čurání s krmenim nemá zas tolik společnýho, ne?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2014 14:15
- Nahlásit
PetraK
koukám, že už máte i blechy na odvolání
budu teprve zpětně dočítat.
Ale všimla jsem si toho víkendového pobytu - moc gratuluju!!!Vypadá to tam moc sympaticky. Určitě si to krásně užijete.
Kdy vyrazíte?????
birma
Ti prcatí válečkové jsou fakt moc pěkní
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2014 14:22
- Nahlásit
Fajka
Vás s Fajkou s miskou v hubě bych chtěla ráno potkat. To by hned den získal jiný rozměr a do práce bych přišla vysmátá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2014 14:37
- Nahlásit
birma
no tak by necural a jen kadil, no
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2014 15:07
- Nahlásit
grimmh
Kdy vyrazíte?????
no až na jaro nejspíš, je to dost daleko pro nás, tak to chce hezký počásko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2014 15:52
- Nahlásit
birma
to jo, ale asi by to nebyl úplně nejvhodnější základ na chov u nás
tak já myslela, že chceš psa
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2014 15:53
- Nahlásit
Maya
no radši bych psa, ale třeba němu budu časem chtít i fenku, stát se může všechno rozhodně mi přijde jako ne úplně dobrý rozhodnutí tahat prvního jedince do republiky nestandartního ať je to co je to
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2014 16:14
- Nahlásit
birma
hele a on existuje i Faerský ovčák, který vypadá podobně jako bocka, ale na rozdíl od ní nepase ovce, ale strhává ovce k zemi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2014 16:18
- Nahlásit
birma
tak jak vybírat, ke konci máš komentář s obrázkama http://www.lappalaiskoirat.fi/english/breeding/jud ges_guide_lapponian_herder.pdf
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2014 16:26
- Nahlásit
Maya
Dík a nepleť mi hlavu s dalšim plemenem, už takhle pravidelně vzpomínám na islandskýho špice
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2014 16:48
- Nahlásit
tak jsem dneska cvičila dogušku elektrikou !!!
Začalo to skvěle - páník si šel zasportovat a já se rozhodla sportík vyměnit za procházku s psiskem kolem ranče Malevil. Mají tam spoustu socializačních prvků - od dítek na trampolínách až po husy a krůty a holuby a kočky a koně a kozy a ovce a osla a mývala a veverky a..... tak bych mohla ještě dlouho pokračovat.
Psisko vzorné - slušně se pozdravilo s poníky, u ohrady s kozama (je tam odstraněné jedno prkno, aby malá dítka mohla kozy hladit a krmit) olízal čumáky asi 15 kozenek černých malých i flekatých standardních, pak blbnul s oslíkem - a rozjel se tak, že běhal podle plotu (osel z druhé strany) až to ten černý blbeček napálil bokem do stromu. Taková prda, až spadnul na zem...
O kus dál minul stádo velkých koní, a šly jsem podél "tranzitní" ohrady zpátky (v ní koně nejsou, ale ženou se skrz ní ze stájí na pastviny). Pro jistotu jsem si sáhla na dolní i horní drát - a nic. Tak jsem byla v klidu a nechala Njata průzkumničit. Nějak jsem netušila, že impulz probíhá ve vlnách... A najednou psisko děsně zaječelo, rozklepalo se a ocásek si zasunul až pod čeníšek. No koupil prdu... Ale statečně to rozchodil docela brzy a nálada se mu vrátila už u lam. Pak okouknul krůty, vyhnul se "stádu" pávů (ti ho vyděsili posledně, neb jich asi deset naráz vzlétlo) ... a šli jsme od civilizace do lesa. Užíval si svobodného lítání, bahnění, klackování... a pak - dlouhý silný klacek se mu šprajcnul mezi dva stromy a psisko sebou opět fláklo na zem.
To už jsem nevěděla, jestli se smát či brečet...
Co všechno lze stihnout za hodinovou "procházku"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2014 19:36
- Nahlásit
Xerxová
chudák Najtík, samý neštěstí ho dneska potkávalo
birma
nepleť mi hlavu s dalšim plemenem, už takhle pravidelně vzpomínám na islandskýho špice
že jo, ten je taky super, ten už tady snad jeden v republice je, ale prej snad pes
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2014 21:24
- Nahlásit
Xerxová
chudak najtik, ale jinak to teda zni idylicky
petrak
uz ti ten prst uhnil?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2014 21:32
- Nahlásit
Xerxová
chůdě malý
Maya
ten je taky super
to teda je! Docela mě děsí na jak nedostupnejch plemenech začínám ujíždět
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2014 07:50
- Nahlásit
birma
ono je vyhoda ujizdet na nedostupnejch, pac za ne nebudes utracet
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2014 08:11
- Nahlásit
cernej caj
ono je vyhoda ujizdet na nedostupnejch, pac za ne nebudes utrac
a nebo ti to nedá a dáš za ně životní úspory
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2014 08:12
- Nahlásit
teda venku je hnus fialovej, doufám, že do víkendu se to trochu vybere
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2014 08:48
- Nahlásit
Maya
tady chcalo jen kdyz sem sla do prace (a v noci) ted nic. ted pudu na masaz a jeste sem dostala vcera od kamaradky poukazku k narozkam, nasla mi salon 700m od prace tak je nejhodnejsi a jeste si mozna letos uziju druhy kolo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2014 08:53
- Nahlásit
cernej caj
to budeš promasírovaná ze všech stran
tady neprší, ale hustě mží a vypadá to, že bude celej den
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2014 09:04
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Xerxová
to zní jako suprové odpoledne. Bydlíte na bezva místě, když máte v okolí možnost tak zajímavých procházek.
birma
ráda bych se dožila toho, až se budu moct podívat na birminy stránky CHS vysněného plemene
Maya
u nás bylo do včerejška sluníčko, bezvětří, ale dnes už to od rána vypadá, jakoby se to mělo pokazit.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2014 09:13
- Nahlásit
v tchibu mají odedneška zimní věci, jako ty flísovky a bundy tam mají fakt pěkný levný, to bych si i vybrala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2014 10:12 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
hm, to budu muset nakouknout ale hader mam tunu...a v sobotu sportlife, takze to abych mela s sebou aspon 2000
ty kalhoty vypadaj mega dobre na venceni a vylety asi jako dobra vec v zime
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2014 10:20
- Nahlásit
cernej caj
takový kalhoty já bych asi neužila, ale vypadají pěkně, pro mě blbý, že většina normálních věcí je mi krátkých, kalhoty a u bund rukávy, takže objednat bez vyzkoušení je mi nanic
|