Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3402 . 3403 . 3404 . 3405 . 3406 . 3407 . 3408 . 3409 . 3410 . 3411 . 3412 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 15:43
- Nahlásit

kachna_
malíček ti alespoň naroste znova, já v sobotu při uklízení jsem si shodila lampičku a teď do ní nemůžu sehnat žárovku, která samo to odnesla, jako objednalli jí v obchodě, ale nevědí, jeslti dojde, radši bych brala ten malíček fuč

grimmh
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 16:01
- Nahlásit

kachna
tady je to asi nakažlivý, měly bysme dát na Čajdu a na všechno se vytípnout
Ať se ti to brzy zahojí mamino

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 17:36
- Nahlásit

Maya
koupis novou lampicku s lepsim zavitem

tak samo sem prochazku slunecni uz nestihla, i kdyz sem jeste sla se sluncem v zadech ze zastavky a ten fucak, brrrr... zapadli za nama dvere od domu a rozfucelo se tak 3x, myslim, ze sme meli dost stesti, su rada, ze sem dnesni cviceni vymenila za venceni s muzem, to je vzacnost

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 19:24 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
u nás teda žádný vítr není, ale sluníčko neboli světlo přes týden už nestíhám ani omylem
lampičkou novou mám vyhlídnutou, ale stojí 4 tácy a zatím se na ní nějak nedostává
on tam není blbej závit, ale taková pidi halogen zářovka s drátkama bez závitu, akorát na tý lampičce je napsáno 50W a v obchodě tvrdili, že to neexistuje, pak to teda někde našli a objednali, ale jestli bude ví bůh jako měli nějaký 20W, ale to by asi hůř svítilo

birma
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 21:40
- Nahlásit

ten úplně tmavej pupík by se mi líbil

ale jinak mi hrabe - je mi mizerně a to jsem měla na zejtra v plánu výlet, bude prt

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 22:57
- Nahlásit

birma
to jsou cvalíci, to jsou nějací huskyové ne?
to si radši počkej na tu lapinu

birma
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 23:20
- Nahlásit

Maya
To sou samozřejmě lapiňátka, po huskym jsem nikdy neprahla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 05:54
- Nahlásit

maya
budou z toho svalnaty lapiny

celou noc extra brutal fucak, tak sem moc nespala...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 05:59
- Nahlásit

su rada, ze u nasna jihu je to bezny, ze clovek musi jit proti tem poryvum pokrcenej, aby se na zastavku vubec dostal

http://tn.nova.cz/clanek/meteorologove-varuji-seve rovychod-zasahne-silny-vitr.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 07:12
- Nahlásit

dokument o prirodni skole

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 08:13
- Nahlásit

birma
To sou samozřejmě lapiňátka
fakt? tak to bych ani neřekla, že můžou bejt tak světlý jako ten nahoře
cernej caj
u nás ani větérek, já teda nevím, ale vy jste severovýchod??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 08:18
- Nahlásit

Maya
no to prave nejsme, tak proto pisu, ze su rada, ze tam jih moravy nezminuj, to totiz znamena, ze u nas je normalni takovej fucak a ze neni ani treba to nekde psat rikal kolega, ze ma na zahrade nejaky skody, bydli tak 20 km jizne od nas

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 08:26
- Nahlásit

cernej caj
a nebo si na nově pletou jih a sever
no každopádně u nás nic, tak dobrý
akorát prej má večer začít pršet a lejt i přes víkend, tak to by se mi moc nelíbilo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 08:31
- Nahlásit

Maya
jj ma byt zas hnusne, nastesti v sobotu budu behat po vystavisti tak me to nestve, nedele se uvidi, jestli nekam pudem.

rano me pobavila sousedka. rikam, ze vcera brutalne fucelo, ze sem mela stesti ze kdyz sem sla s psama, ze sem to minula a ona "a vy nemate psy na dvore" ? no jako mam, ale to neznamena, ze se neobtezuju nekdy ven

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 08:44
- Nahlásit

cernej caj
neříkej že někdy vytáhneš psy ze dvora ven

birma
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 09:09
- Nahlásit

Maya
No ony bejvaj i takový vlkošedý, tak třeba ten nahoře ještě ztmavne nebo je nestandart, netuším. Zvláštní je, že vlkošedí špicové se mi líběj asi nejvíc a vlkošedý lapiny moc ne

birma
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 09:12
- Nahlásit

cernej caj
Jen je měj hezky na dvoře, co tě to prosimtě napadá s nima někam trajdat?

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 09:19
- Nahlásit

birma
no právě že vlkošei se rodí tmavý a časem světlají, takže tenhle v dospělosti bude spíš ještě světlejší

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 09:19
- Nahlásit

hele věci s lapinama obojíma, to vykrajovátko dole by se dalo použít i jako špic http://www.lappalaiskoirat.fi/?id=yhdistys/myyntia rtikkelit

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 09:29
- Nahlásit

hm a koukám jsou i chlupatější

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 09:38
- Nahlásit

Maya birma
hanba na me, ze

Maya
vykrajovatka dobry, ta psi prdel na druhym obrazku by mohla byt univerzalni pro 20 dalsich chlupatych plemen se zakroucenym ocasem

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 09:45
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek !!!
Nestíhám vůbec nic, herdek už, lidi šílí jak dyby měl bejt advent nebo co

Jo jináč hlásím že Ešuska se ani nepochlubila že už toho svýho zrzavce naučila i psát !!páč dneska mě přišla poptávka od Tomáše Rumíčka !!!

birma
Ježíííš ty lapinky jsou božííí obzvlášt teda ty chlupaťáci to jsou správní medvědi

A fučí tu taky jako blásen .... konec hlášení z hor... du zasejc makat ...

birma
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 09:48
- Nahlásit

Maya
Hezký věci
S tou barvou tedy nevím, fakt je, že fotku takhle světlý dospělý lapiny jsem nenašla...
Chlupatější jsou, to je pravda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 10:10
- Nahlásit

Fajka

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 10:31
- Nahlásit

cernej caj
no jako já se až pak dopátrala že to je Tomáš ale
podepsal se jako Pan T. Rumíček..

Okamžitě mě naskočilo...PAN TILDA RUMÍČEK!!!???

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 10:40
- Nahlásit

Fajka
...PAN TILDA RUMÍČEK!!!???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 10:43
- Nahlásit

Fajka
.PAN TILDA RUMÍČEK!!!??? to je dobry

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 10:49
- Nahlásit

tak mám u číňanů ve wish listu 6 obrázků na další mozaiku a teď budu dlouhodobým a náročným procesem vybírat 1 nebo maximálně 2!!, který koupím, vona to zase tak levná sranda není, ale budou to teda galeje při mý nerozhodnosti

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 11:00
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Táákle dneska dělal pan účící na germánštině, tááákle, jako strejda Tilda

Přišel a byl smuténka pan účící, v půlce hodiny na něj koukám a říkám mu :"Mno, tak to vypadá, že dneska půjdete dom s ešče větší deprézí, než s kterou ste přišel!" Pravil že jo, ale pak ho to pobavilo nakonec. Trochu jsme ho rozproudili.

A včera mi přišel ten poukaz na výherní pobyt!! AA to jsem koukala, to bylo tak milý a hlavně osobní pozvání! S tím, že se jim příběh Blanky moc líbil a že se na ní těší. Moc milý to bylo, musím jim hnedle napsat, že díkujem.

Včera jsem toho stihla tentokrát megahodně, to se musím pochlubit, Byla jsem cvičit, pak jsem byla se nechat ostříhat. Mám na hlavě Kaliméra, heč! , pak jsem byla na póčtě vyzvednout ten dopis, pak jsem byla ve vinotéce koupit víno a pak jsem doma s tím vínem uklízela špajzku a vyndavala špendlíkatý marmeládičky, a pumpiliškovej sirůp a zavařený švéstky a cítila špajzku. Víno mi k tomu pomáhalo. Až do půl dvanáctý. ALe ráno mi to teda nepomáhalo vůbec jako . Po cvičení jsem zabitá, uklízení špajzky mě dobilo a co nestihlo cvičení a špajzka dokonalo víno ale dobrý bylo, Iršájek Oliverův, dobrej. ešče mi tam hodně zbylo v tej flanděře. Brtnik si k uklízení povzal zase Kaberneta a vycídil horní skříňky v lince. Ty dolní debilní mi nechal . Tak si dneska dáme pokračování.

Čokle byli zprůůůzení. Chuderové. ALe tak zase jsem mezi máváním s hadrama buď jednoho pomudlala a nebo se s druhým přetahovala vo starou bačkoru! Apropooo bačkora. Kam se hrabe Kong na starou pletenou bačkoru do který strčíte Rumíčkovi vožvejkanej kus krabičky na vajíčka. Až do špičky. Tooo je vám zábavička. Čoklid vrazí držku do papuče, leč dozadu nedosáhne. A moc chce ten kus vožvejkanýho papíru!! A tak rejdí s papučí prostorem a pánčička může mávat hadrama
A taky máme super vodvolání vod ježka To řeknete: "ŠTajne, vyprdni se na toho ježka, nebo budeš samá blecha. A ešivá budeš zablešenec, nejdeš dom!" A Štajnidlo se vyprdne na ježka, protože nechce bejt samá blecha a rád by po procházce dom Bubice se na ježka už vyprdne rovnou.

cooo děláte??

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 11:04
- Nahlásit

kachna_

N E U K L Í Z E J T E !!!!!
škodí to zdrav

souhlasim, játro to vidí stejně jako ty

kolik ti toho z toho prstu zbylo?? Pro ty co blbě viděj, nebo čtou SE PTÁM NA PRST!

Xerxová
Psisko sebou pláclo na sluncem zalitý

nech toho!! SLunce v zimě nemám šanci vůbec vidět, krom víkendu

dogátku je to u nás občas jak na skládce (třísky, kůra, kusy kartonu, zmačkaný plast a roztrhaný plyšák

myslim, že bydlíme pohromadě.

nesebepoškozovat -
mi to nevyšlo úplně. Od neděle, kdy jsme odšoupli lednici a já tam šmejdila s hadrem, mám v ukazováčku pravý ruky zapíchnutej malinkatej střípek. Bolí to, není to vidět, KDY TO VYHNIJE?

<< 1 ... 3402 . 3403 . 3404 . 3405 . 3406 . 3407 . 3408 . 3409 . 3410 . 3411 . 3412 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání