Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3411 . 3412 . 3413 . 3414 . 3415 . 3416 . 3417 . 3418 . 3419 . 3420 . 3421 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2014 07:28
- Nahlásit

birma
jj to zni fajne, kdyby xerxova poradila

grimmh
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2014 16:31
- Nahlásit

Kachna
to jsou roztomilý fotky mobil-nemobil, foťák-nefoťák. Kdybys fotila foťákem tak jako Xerxová nebo Maya, tak by mě trefil šlak a už bych umřela od závisti
Focení je pro mě něco podobného jako práce s ostatní technikou - např. s PC
Maya
fotky na fb jsem viděla(krása) a je zajímavý vidět jak se jeden moment dá vyfotit různými způsoby. Krásně si s tím umíš pohrát.

grimmh
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2014 16:33
- Nahlásit

birma
zabraly prášky? Je ti aspoň trochu líp?

Čeká tě pekelnej týden, aby ses na ty trhy připravila. Držím pěsti, abys všechno zvládla.

birma
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2014 17:18
- Nahlásit

grimmh
jj už dýchám i program na týden se mi trochu rozvolnil, jen už bych s těma přípravama fakt měla začít a furt se nemůžu dokopat

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2014 19:15
- Nahlásit

u nás dneska bylo hnusně, jsem chvíli štípala dříví, teď mě bolej ruce, tak celkově nic moc
a ještě mě začal pobolívat zub, doufám, že přestane protože jsem objednaná až na leden a co říkali, mají už volno jen na silvestra

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2014 20:05
- Nahlásit

birma
tak to sou dobry zpravy snad se ti to teda pomalu zlepsi a nebude se to nejak vracet

Maya
aktivisto

tak mam komplet pregenerovany alba za rok 2014

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2014 21:55
- Nahlásit

a jedna dnešní

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2014 21:59
- Nahlásit

kachna_
Psovodka se zda byt necim naprdnuta? Ale slusi jim tom holkam, moc.

Achjo, proc neni vikend delsi? Nechci pindeli zase...

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2014 22:27
- Nahlásit

cernej caj
tak mam komplet pregenerovany alba za rok 2014
a mě říkáš aktivisto?
kachna_
fakt super fotka, mě Kima děti vodit nechtěj, jenom Dorina
Fifi
Achjo, proc neni vikend delsi? Nechci pindeli zase..
však příští bude, už se těšííím a doufám, že bude hezky alespoň tak jak v sobotu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 06:04
- Nahlásit

kachna
bozi fotka

fifi
taky bych brala, posledni dobou nevim proc vstavam I o vikendu brzo a nemuzu dospat a pak nedtiham dohnat deficit

maya
no pristi vikend prodlouzenej bude fajn, si asi budu muset vzit v utery dovcu pac muj plan na vikend obsahuje jen 4h spanku pred pracovnim dnem

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 06:26
- Nahlásit

Fifi
Psovodka se zda byt necim naprdnuta?
psovodka se docela pekelně soustředí, aby psa udržela, páč váhový kategorie jsou vyrovnaný a špic jednat tahá a druhak si z ní nic nedělá.
Maya
mě Kima děti vodit nechtěj
mně paradoxně nechtěj vodit Cira, kterej jedinej netahá a ani nemá skopový nápady.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 06:37
- Nahlásit

dneks píše na Zvířetníku známá grafomanka... zdejší paní domácí... http://neviditelnypes.lidovky.cz/stene-madarske-vi zsly-stajn-na-dovolene-f0s-/p_zviretnik.aspx?c=A14 1107_221044_p_zviretnik_kosa

kachna psovodka je skvělá. Ještě v létě Najta mohla dítka vodit, teď při jeho rozvernosti mu stačí lehce poskočit... a dítko musí vodítko pustit - jinak letíííííí. Mladík má 17, mrňavka mrňavá pouhopouhých 10 a Najtík odhaduji tak 65 Kilo

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 06:40
- Nahlásit

Dobré ranko,
tak jsem večer vyhledala přítelkyni na tydlifounu, paní Fifi....
Slíbila jsem, že se tuná zastavím, teda zastavila jsem se nejen
kvůli slibu, mám doma konečně od čtvrtka ty internety, ale nějak jsem od té doby nebyla pořádně doma . Navíc mi přivezli mučící nástroj, tak mi ho kámoš sestrojil, v pátek jsem ho hned musela prubnout (né kámoše, ale stroj :lol a v sobotu ráno jsme jéchali do Velemína.
Bylo nádherně, tak jsme se rozhodli pro Milešovku. Svítilo, nefúkalo, sice byl trochen opar, takže viditelnost nic moc, ale
i tak jsem ráda, že jsem se tam konečně dostala.
Nahoře trochu adrenalin, milión čoklůf, byl slyšet jen ten můj . Ale tak v pohodě, všici byli kultivovaní. Jen jeden chlupáč bílej ve velikosti špice tam běhal navolno, bez obojku. Přišel provokovat, takže jsem i na Milešovce známá, jak umím řvát .
Utekl, ale cestou dolů běžel před náma, najednou jsme slyšeli pískot..bohužel pokousal psa nějaké holčiny, takového prdolu, asi 10ti kilového. Ječel, odnesla to přední packa . Pes, který napadal ostatní byl asi z Milešova, nikdo neví. Dole jsme s ním měli ještě jeden incident, Bohudík bylo nás víc a kluci mi pomohli.
Ale závěr výletu se nepovedl, včera večer když jsme jeli domů, tak si Bukís při vystupování z vlaku v Děčíně urval celý dráp na zadní noze . Krve jak z vola, samozřejmě já neměla obvaz, tak jsem mu tam dala vložku a papírové kapesníčky, nakonec šel se zeptala průvodčího, samozřejmě obvaz měl, byl moc ochotný...
Takže mám doma klokánka . Máme na nějakou dobu po běhání Dnes ráno jsem mu to převazovala, má to amputované, ani kus drápu nezbyl, jsem domluvená s kámoškou, že s ním raději zajedu na veterinu.
Taky jsem se včera dověděla, že jeho mamka má nádor na játrech a jen na tom zle

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 06:43
- Nahlásit

A jak se máte vy tady tuná? Doufám, že jste i se svými chlupáči jakš-takš v pohodě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 07:39
- Nahlásit

kachna_ Xerxovádenyk
tvl kolik vas tu je po 6te rano?

kachna_
no to verim, ze je potreba silne soustredeni

Xerxová
zkusim mrknout, jak bude cas

denyk
HURAAAA

mam radost, ze mas jak net, tak mucici nastroj uz doma

vylet zni suprove, ja nebyla nikdy na milesovce ani snezce, mam resty

s psem teda nezavidim
A s bukiskem, chudak ale tak nastesti ste to osefovaly a drap se myslim brzo zahoji, ferina si taky urvala zadni drap na vylete, ale kontrola vetem nic nezkazi a mohla by dost pomoct boticka aspon na venceni treba proti bordelu nebo by i s tim lip chodil treba? zalezi, jak ho to boli, tlamicku.

a s jeho maminkou je mi to taky lito

ja du pristi sobotu na takovou soukromou lekci s ferinkou, tak su zvedava, urcite je supr, kdyz nekdo zhodnoti, pomuze poradi tak nejak mimo to, ze se musi venovat milionu jinejch psu. Vtipny nakonec, sem o tom mluvila s kamoskou o vikendu na vystavisti a rikala mi, ze tu holku sem musela videt, ze tam prisla s jeji kamoskou, kterou ja od videni trochu znam i kdyz ja si ji teda nakonec nevsimla, ale tak potvrdila mi, ze co se tyka psu, ze je dobra, tak su zvedava.

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 07:53
- Nahlásit

cernej caj
po 6te rano?
tvl já

pomoct boticka aspon
jj botičku měl dnes ráno, s tou ale vůbec nechodí, on chodí jen když to nemá zavázaný . Ono to teď stejně potřebuje pár dní klídek, než se to trošku zahojí...
A když už tam budem, nechám mu asik hned udělat testy na štítnou žlázu a já nevím co ještě, páč se mi nelíbí že je pořád takový hubeňour, tak abych měla čisté svědomí, mluvila jsem o tom včera s Fifiovou. Navíc má nějakou bouličku vypadá to jen na tukovou, njn mimíííí

mam radost, ze mas jak net, tak mucici nastroj uz doma
no s tím internetem, zařizovala jsem ho od konce září .
A na stroji můžu teď cvičit do zblbnutí, když mám marůdka

soukromou lekci s ferinkou
to jsem moc zvědavá

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 08:18
- Nahlásit

Chtěla jsem teď učesat Batušku. Jdu pro hřeben, špic sedí vedle mě, Mája s Cirem se tam flákali kolem. Našla jsem hřeben, koukám, koukám, kolem nebyl ani chlup, ani peříčko, i kohout zdrhnul

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 08:21
- Nahlásit

kachna_
kolem nebyl ani chlup, ani peříčko, i kohout zdrhnul
se nediv, když je tak mučíš

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 08:44
- Nahlásit

denyk
nazdáár
a co máš za mučící nástroj?
kachna_
Našla jsem hřeben, koukám, koukám, kolem nebyl ani chlup
to děláš něco blbě ne?
já teda vytáhnu hřeben a nastane srocení psůch, asi že u nás to není tak často?

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 08:45
- Nahlásit

denyk
Bukíska dráp se zahojí, neboj, se mi tohle jednou stalo když jsem kdysi hlídala borderu, vyrobila jsem efektní obvaz a bordera za chvíli lítala po zahradě s vlajícím obvazem za sebou, tak jsem se na to vybodla a tak nějak se to zahojilo samo

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 08:53
- Nahlásit

Maya
to děláš něco blbě ne?
ten génius v pěti měsících naznal, že hřeben je téměř vražedná zbraň, což pak dorazila ta první alergie, no a je taky možný, že tu kůži má celkově citlivější.
Kam zmizeli ti dva a kohout nemám tucha
nastane srocení psůch
tak to u nás před Batynkou bylo taky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 09:00
- Nahlásit

denyk
jj, tu stitnici nech, to ono i ze treba nema moc chut k jidlu s tim klido muze souviset, tak su zvedava, co doktor.

vidis, muzes zacit makat

kachna_
i kohout zdrhnul

Maya
ferina to taky moc neresila ale nektery to resej vic.

jo a zitra 9tydnu bez lepku. HLasim zmereny ubytek 1kg u sebe a u muze 4! to sem ani necekala, ale zacina se blizit zase k ty 80tce, coz su rada. na svatbe mel skoro 90 a to je uz celkem dost na to, ze je spis strizlik postavou.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 09:05
- Nahlásit

kachna_
no je jasny, ze batynka svuj nazor jasne predala dal timicek ten si o to dokonce rika, kdyz prestanu cesat, takovyho psa mi kazdej skoro zavidi

jo hele, co je horsi - chodit se svetle bezovym trikem na kterym je asi oranzovej vyzranej cakanec asi od pomerance (nechapu, jak se to tam vzalo?) primo mezi nadry, nebo s trikem naopak ze je kazdymu jasny ze je naruby ale bez cakance? pac samo sem to zjistila az v praci

grimmh
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 09:09
- Nahlásit

denyk
Nazdar děvče. Vítej po takové době a hned takový špatný zprávy - mímísek má bebíčko. Pofoukej mu ho i za mě a vyřiď přání brzského uzdravení a poňuchej ho za mě

Blahopřeji k internetu a taky k mučícímu nástroji. Jsem zvědavá, cco napíšeš za půl roku - jestli ho pořád využíváš. U nás přes zimu, jinak sporadicky. Teď máme stejně prd, bo nám to zabavili mladí

grimmh
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 09:12
- Nahlásit

cernej caj
Tak jsem zvědavá, jaké budeš mít dojmy z té soboty - jak zapracujete s ferinkou.
Tričko flekem navrch, třeba to bude vypadat jako že majitelka je kreativní a je to tam schválně.
S bezlepkovým jídlem - závidím. Nevěřila jsem, že to dáš. Jsi fakt dobrá.
Kachna
Malá je důležitost sama Pěkná fotka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 09:16
- Nahlásit

grimmh
no blby, ze je to fakt na prsach, to je mam pocit prvni stycna plocha

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 09:44
- Nahlásit

denyk
se nediv, když je tak mučíš
no ale fakt jsem se divila, že tam jenom pomalu nedopadalo k zemi peříčko
To je super, že už seš intronetovaná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 09:49
- Nahlásit

musim se pochvalit, podarilo se mi ani nevim jak zaridit, ze mi chodi vsechny energie z toho novyho sipa a sipo pekne na mail od posty, tak usetrim za ten papir co chodil postou, ale nevim, jestli by to nechtelo jednou za cas vytisknout a uchovat na papiru?

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 10:49
- Nahlásit

cernej caj
co překreslit flek fixkou na nějaký super obrázek?
pak to přinejhorším vyhodíš

worick
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2014 10:52
- Nahlásit

Čau holky, nějak vás nestíhám ani číst, nebyla jsem tu mrknout snad 14dní, takže se nechytám
cernej caj
a krom úbytku váhy na vás něco pozoruješ, lepší se něco? Muži ta lupénka co?
Já začala běhat Doma na pásu, mezi lidi bych nevylezla, ani kdyby mi platili Běhat já, která běh odjakživa k smrti nenávidí. Ale za jedno plíživě kynu a hlavně jsem byla už celá taková ,,sulcovatá"...fuj Běhám 4měsíce. Ještě jsem nedokázala s přestávkou uběhnout ani 5km. Běhám 3km, 500m chůze na vydýchání a 1,5km. Nedokážu tam prostě ani přidat těch 500m...ani zaboha I tak málem potím krev, posledních 200m už ani nevnímám A ať mi nikdo netvrdí, že mne to někdy začne bavit, to teda sotva Klady: tělo se zpevnilo, držím si zase svou váhu, i když s jídlem hřeším. Zdá se mi, že se lepší moje ,,lítání na malou" Zápory: jsem k smrti vyčerpaná pak celý den. Bolí mne nohy...tu lýtka, tu kotníky... Celulitida se nezlepšila ani o fous...a v to jsem doufala nejvíc Nedovedu si představit, že už bych měla běhat do konce života, abych se v tomto stavu udržela. Dá se říct, že jsem celý den v permanentním stresu z toho, že druhý den ráno, budu muset zase běhat Nedokážu to ne-nesnášet Na druhou stranu, si nedovedu představit, že bych běhat přestala, zase nakynula a dívala se na rozblemcané tělo Parádo trp

<< 1 ... 3411 . 3412 . 3413 . 3414 . 3415 . 3416 . 3417 . 3418 . 3419 . 3420 . 3421 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání