| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 09:21
- Nahlásit
cernej caj
jak skladovat zeleninu (salát, mrkve, ředkvičky...) pokud nemám špajz ani sklep - v lednici?
ředkvičky nevím, ale salát a mrkev určitě v lednici dole v těch plastových kontejnerech, vyndat je z igeliťáku!!
léta praxe s ječícím morčetem, lednice po ruce, sklep daleko
Janiii
to bude krásný podkroví
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 09:23
- Nahlásit
cernej caj
bude to celé na půdě v přízemí bydlí naši (a teď namáčknutá naše maličkost)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 09:23
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Proč jsou kurnik ty víkendy tak krátký, hm? Zazimovali jsme již. Pocourali po polích. Zvířata nula , přemýšlím kde nějaký v okolí najít, páč už by bylo fakt na čase. Štajn sice funguje, ale, je ešče malej a čím víckrát a na blízko, tím líp. Takhle zatím trénujem jen odvolání ze stopy. Fotky nemám žádný, protože jsem ten foťák ani jednou s sebou nevzala. Byl na schodech na chalupě. Bubitka v sobotu dováděla a zlobila Rumíčka s talířem lítacím. Já jsem hrabala listí, stříhala jakohody, pivoně, květenu. Leč hrabání neměla valné ceny, fšécko listí ešče na stromech - krom bříz. Doma čeká veleúklid, zahájila jsem včera-po příjezdu z chalupy jsem odmrazila lednici a mrazák. Tak jedna nemilá povinnost je fůůč.
Xerxová
co to má Nýtek s gezichtem??? boží fotky moooc boží,
kachna_
Jaro - Cir líná, špic ne
Léto - všichni línaj, špic ne
Podzim - Cir pomalu začíná nasrsťovat
Listopad - začal línat špic
birma
vzala jsem Adama na stopku
a co? dal si na držku?
cernej caj
nerikalas posledne ze rodis dycky kdyz lina? tak pozor at nemas dalsi dite v nasledujicich dnech
nééééééééééé!
Fajka
na Ptačích kupách, Holubník,
jé, tam jsme byli na posledním výletě s Hošíčkem lezl tam po tom žebříku
birma
ááá taky pěkný fotky, moc dobře jste se měli. A věřím, že Adamita potěšil.
Xerxová
bylo z hatí vždy vidět hodně rosnatek. Chodili jsme se tam na ty malý masožravky rádi koukat.
a to sou voni!
hatí vždy vidět hodně rosnatek. Chodili jsme se tam na ty malý masožravky rádi koukat.
cernej caj
z hor se fakt nevyrovnaj
co kecáš??
grimmh
ale ty jsou božííííííííííííí holčíičky germánský!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 09:48
- Nahlásit
Janiii
tak to vypadá dobře bude to supr bydlení my tu půdu neřešili, i když mamka chtěla a furt nás přemlouvala,ale když nemusíme, tak lepší nemuset na to ani šetřit
Maya
jj z pytliku vyndávám dycky, tu lednici teda začnu používat
PetraK
uzi si ten veleuklid. Ja neodmrazovala lednici za tech 5let nikdy, nevadi to?
co kecáš??
vyrazila sem z domu v 7.30, abych v 10.30 vylezla z vlaku to fakt neni moc za humnama, no
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 10:03
- Nahlásit
PetraK
Furt ti píšu, že u nás je zvěře dost (i tý čtyřnohý) - srnek nepočítaně. Máte to k nám odhaduju do 80 km, možná míň, tak si udělejte výlet
ale ty jsou božííííííííííííí holčíičky germánský!!!
jsou, jsou ♥ , ale ještě mě neopustila touha maďarská
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 10:04
- Nahlásit
Janiii
Až to budete mít hotový, to bude nádher. Těším se i za vás
Nezapomeň dokumentovat postup prací. Takový černobílý fotky by byly i krásná dekorace do hotového interiéru.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 10:47
- Nahlásit
cernej caj
nevadi to?
když je samoodmrazovací, tak co.
uzi si ten veleuklid.
no moc se těšim . Já to vždycky měla ráda, pustila jsem se do toho postupně, třeba už v září, sem tam nějaká skříň, komoda, probrat, umejt skříň, a pohodička. Ale jak jsem od loňska rozbitá, tak se mi do ničeho nechtělo, nebyla jsem schopná se nakopnout, Takže jsme se dohodli, že až zavřem chalupu, vrhneme se hned do bytu, pořádně ho vycídíme a pak si budem užívat advent, vono už tady bude co?? za tři neděle totiž. A mám paniku, protože dárky nejsou. nemám. Jindy už jsem taky měla a letos prd.
grimmh
do 80 km, možná míň, tak si udělejte výlet
když velejt pro mě není o cvičení :-D. Já jsem trochu rozmazlená tím, že jsem vlezla - ať už doma, nebo na chalupě - do polí a měla k dispozici matroš, na kterým jsem mohla psa učit. Teď prd.
Ráno byl ftipnej Pan Prtka - viděl hejno holubů, nechal se zastavit, dobrý, vzala jsem ho za obojek, postoupili jsme, ale nepustila jsem ho, páč měl obojek furt napnutej. Pak holubi uďáli frrr a zvostal enem jeden. Noooo a to bylo nervní pekíčkoooo, holub si z něj dělal srandu. Když pak odlítnul, dala jsem mu volno, ať si to tam pročuchá. Našel si ešče jednoho zapomenutýho holoubka a ten uďál frrrr - enemže jen do prvního patra vypadalo to, že holub a Rumíček před barákem vytvořili sousoší s názvem "Péf s vyvrácenou hlavou a holub ne na střeše"
Ta drobounká germánská černá holčina, se mi líbí moc.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 10:57
- Nahlásit
PetraK
a jak se pozna, jestli je samoodmrazovaci? stala 5000 ta lednice nevim, jestli to v sobe ma takovou funkcni ani...
nebyla jsem schopná se nakopnout
jenze tady asi zrovna radi ten pravej, ale ja bych se na to vykaslala, pokud proste to nejak nende... udelala zakladni, nutne, ale tohle klidne odlozila, az ta energie bude.
Neco jinyho je to u cloveka, co treba uklizeni celkem nesnasi a nekdy se donutit musi ale pokud tys to mela rada a ted to nende, nenut se.
holub si z něj dělal srandu
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 11:01 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
PetraK
do polí a měla k dispozici matroš, na kterým jsem mohla psa učit. Teď prd.
no právě kvůli tomu "PRD" jsem to psala
Když bude prd i nadále, tak víte kam přijet
Ta drobounká germánská černá holčina, se mi líbí moc.
ano, ta je krásná. Je to Abby - 6 měsíců. Její mamka Alma je hnědá, táta byl černý. Je papírová, Lenka má CHS . Je to moc fajn holka (25). Její dvojče Zdeňka má mamku hnědouše a 5 měs dceru taky hnědouše. Obě jsou hodně tmavé s malým množstvím světlých znaků.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 11:02
- Nahlásit
PetraK
za 3 neděle advent?? já mám jeden!! dárek
letos to bude fakt děsný
jak byla ta adresa na fleru na ty mejdla a tak? asi něco nakoupím a pak tak nějak porůznu podaruju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 11:03
- Nahlásit
grimmh
menší fotku už tam nemáš?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 11:04
- Nahlásit
nebyl by tip na nějaký film, kde je hodně karate, ale ne karate kid nebo tak nějak, to bych měla pořešenej další dárek
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 11:05
- Nahlásit
Jipííí vložila jsem fotku. Postupovala jsem stejně jako včera a to se mi vložily jen ty adresy
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 11:06
- Nahlásit
Maya
: napraveno. Ty vogo, dyk já byla ráda, že se tu fotka vůbec objevila
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 11:34
- Nahlásit
grimmh
to už je lepší
mě se sem z rajčete taky blbě vkládá a povede se to jen jednou začas, jinak to vyhodí jen odkazy, asi je to prohlížečem jak si přebere ten link
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 11:37
- Nahlásit
cernej caj
nevim, jestli to v sobe ma takovou funkcni ani...
tak otázka tedy zní? Můžeš ešče zavřít, otevřít dveře od mrazáku? Máš tam místo na potraviny, nebo jen led? pokud můžeš otvírat a vkládat potraviny, tak cajk
ale ja bych se na to vykaslala, pokud proste to nejak nende... udelala zakladni, nutne, ale tohle klidne odlozila, az ta energie bude.
jenže mě samotný vadí tohle vnitřní hnití, myslím, že se potřebuju nakopnout, když to neudělám, uplácám se v tom. Vždycky jsem měla to předvánočnění ráda a proto mi ten úklid nevadil (jinak ho bytostně nesnáším) a tak nějak si myslím, že bych se v tomhle místě mohla odpíchnout už do normoš režima
grimmh
právě kvůli tomu "PRD" jsem to psala
já vím, no. Jenže jak jsem psala, sem líná někam jezdit nejradši bych, aby mi zvěř naservíroval někdo, jak jsem byla zvyklá , je to i tím, že nejsem řídící.
ano, ta je krásná.
je z nich nejhezčí - má ešče něco navíc, čím mě drapla
Maya
á mám jeden!! dárek
no vítej v klubu
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 11:40 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
PetraK
má ešče něco navíc, čím mě drapla
mám to stejně, je mi tak nějak nejblíž a miluju jí ♥
A tos jí ještě neviděla in natura
Ad dárky: nemám ani prd.
Zatím to neřeším. Mladým koupíme dálniční známky a poukazy - na thaj.masáže, Tomovi knížky a Lence nějaký poukaz do parfum.
Babičkám klasika - nejvíce ocení dárkové koše s pochoutkama, bo hadrů, drogerie a vybavení domácnosti mají hafo. Obě jsou mlsounky, tak si pochvalují mlsoty, které by si samy nekoupily.
Co koupím manželovi zatím jen tuším - sportovní boty, pokud bych zakopla o nějakou sportovní bundu s teplákama a knížky. Hadry a boty si stejně bude muset odzkoušet.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 11:43
- Nahlásit
český prádlo http://spoltex-kravare.cz/
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 11:46
- Nahlásit
Maya
tos sem asi dávala, abych se zastyděla a začala makat na postavě, co?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 11:47
- Nahlásit
já mám dárky dva z asi deseti, ze zbytku tuším akorát mamce, která chce parfém
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 11:47
- Nahlásit
grimmh
řekla bych, že Maya četla na hlavní stránce seznamu článek o podprdách
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 11:49 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
grimmh
Maya
ja mam nastesti 3 darky, horsi ze jeste musim posefovat tatku, segru a muze k narozkam kamosku az v lednu, uffff
film s hodne karate? co kungfu panda akcni film se mi libil naked weapon ale to zas asi nebude pro mladez (trocha erotiky asi byla) nebo se mi moc libila tahle akcnarna pacific rimno ale karate to asi nebylo, no
na fleru si zadej tuhe mydlo/prirodni mydlo a najdes jich tunu.
PetraK
tak vetsinou muzu, pac tam skoro nic nemam no ale mozna je to tim, ze pres zimu nechladakuje?
tak se odpichni, ale nenapichni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 11:52
- Nahlásit
birma
řekla bych, že Maya četla na hlavní stránce seznamu článek o podprdách
ano ano a protože tohohle výrobce jsem fakt nikdy v obchodě viděla, tak jsem se musela podívat, jako nic pro mě, ale třeba jsou tady nějací patrioti co ocení českou výrobu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 11:55
- Nahlásit
cernej caj
co kungfu panda
to je ale nějaká sranda ne? erotiku ne
jako mě napadlo něco s van damem, ale jsem se dívala, že těch filmů natočil nějak moc a vůbec netuším, který jsou s karate a který ne
fleru si zadej tuhe mydlo/prirodni mydlo a najdes jich tunu
jj, už jsem hledala a něco našla, ale vezmu asi odsud, se mi líbí, že se dá vybrat velikost http://www.prirodnimydla.cz
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 11:56
- Nahlásit
Maya
já bych si i vybrala, ale když jsem u jedný hezký našla velikosti jen do D, tak mě to odradilo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 11:58
- Nahlásit
Maya
je to kresleny a trochu humorny ale nahodou skvely
black belt,
na podprdy a mydla juknu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 11:59
- Nahlásit
Maya
mrkni i na lush, mýdla mají taky a já mám s jejich výrobky skvělou zkušenost (mám dvě masážítka a bezmezně je miluju)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 12:01
- Nahlásit
birma
hm stejny problem, co sem nakoukla, nemaj Dcka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 12:03
- Nahlásit
cernej caj
a co teprve H
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2014 12:05
- Nahlásit
cernej caj birma
vy jste hrozný prsatice. Nevím jestli mám závidět nebo být ráda, že na mojí velikost (malost) se sežene skoro vždycky
|