Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3393 . 3394 . 3395 . 3396 . 3397 . 3398 . 3399 . 3400 . 3401 . 3402 . 3403 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 12:58
- Nahlásit

grimmh
na klasiku, na dornovku si zajdu spis tak jednou za cas (pac 800 za sezeni je celkem dost), a bohuzel mi to moc nepomaha s tou lopatkou

Maya
no uvidime, ono samo taky blby, ze to nefunguje tak, ze prvni volnej termin v case po praci bude za tyden jo, kdybych mohla treba v 9 rano

grimmh
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 13:10
- Nahlásit

cernej caj
tak snad se brzy zadaří.

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 13:12
- Nahlásit

teda, na samotu přijede pošťačka a hned je svět vzhůru nohama????
jdu se zbytkama od oběda na kompost, holky beru s sebou. za barákem slyšim, že někdo troubí - řikám si Pošťačka veze balík.
otočim to zpět, krabičkus e zbytkama pokládám v pergole na stůl a jdu s holkama před barák. jdu dovnitř pro peníze. najednou veeeelký vrčení z pergoly - hrome, zbytky!! zařvala jsem z pokoje a letim zadem do pergoly - za pergolou kupodivu sedí Apolena a Terreza stojí nad ní a hlídá si ji??? čekala jsem to naopak, ale ne, mladá si zřejmě zbytky na stole přivlastnila, potvora.
seřváno dostaly vobě, protože u stolu nemaj co dělat. potvory.
divim se, že pošťačka vydržela a nevystála důlek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 13:26
- Nahlásit

Janiii
postacka mela aspon vzruso

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 13:41
- Nahlásit

cernej caj
řvala jsem za barákem - možná myslela, že pořvávám na ni něco ve smyslu ať vydrží? nevim každopádně, kdyby si to vyložila špatně, tak by tam už asi nebyla - tak snad ještě přijede

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 14:25
- Nahlásit

pro lamy
http://www.usethefuckinggoogle.com/

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 14:26
- Nahlásit

Janiii
a tak když se neporvali, tak dobrý
u nás to naštěstí nehrozí, protože žrout je jen jeden
naposledy to odnesla vařečka, byla od jídla no

birma
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 14:27
- Nahlásit

dali jsme si krásnou procházku, já toho psa žeru, když má chvíle s mozkem v hlavě

kachna
nevím jestli postřehla Petra, ale já jo a moc děkuju za nabídku a ráda uvidím jak tebe tak následníčka, když to takhle bude Ešusce o chuti

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 14:29
- Nahlásit

Maya
tak je to moje blbost, položila jsem to tam a nějak to nedomyslela, tim, že šly se mnou dopředu. ale co je to má co zajímat, když je to na stole, že jo u svého žrádla to srovnaný mají, tereza, ač rychlejší popelnice, tak prostě ví, že musí počkat, pak si jdou vyčistit misky navzájem.

birma
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 14:48
- Nahlásit

a jen abyste viděly, jak to taky vypadá v Praze... (už jsem dostala kontakt na paní, která by měla mít pravomoc to tam překontrolovat a poslala jsem jí mail)

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 15:08
- Nahlásit

grimmh
abychom to zvládli.

a čeho se bojíš, že nezvládneš? Výchovu? Vyžití? Myslím, že když si dopředu zjišťuješ, tak pokud nejsi úplnej blb, tak základ zvládnete vždycky. I když budou chyby, protože je prostě děláme, tak to ale nebudou chyby fatální. Vyžití - však budeš doma, času bude fůra, takže čeho se bát?

kachna_

(ne, že bysme se snad dělily o jídlo, ale o čas se klidně podělím)?

no klidně, třebas, třebasa. Já jen to budu mít v takovým kratším módu než dřív.

dávám všecko na 1200 a
aji záclony?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 15:09
- Nahlásit

Janiii

kdyby si to vyložila špatně, t

a jak jinak si měla vyložit řev "JEDEŠ TY POTVORO NENECHAVÁ?"

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 15:10
- Nahlásit

birma
CO vypadá v praze? nyc nevidim.

birma
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 15:16
- Nahlásit

PetraK
nevidíš kozlíčka na něčem, co vypadá jako skládka inertního odpadu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 15:18
- Nahlásit

birma

jedinej kozlíček, kterýho dneska vidim, je vedle Mattla, co je kozel zahradnikem

birma
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 15:20
- Nahlásit

PetraK
tak tady spešl pro tebe koza na stejnym místě (tu už vidět musíš )

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 15:42
- Nahlásit

birma

nikde ani koza asi je zas Benda neuhlídal, už neuhlídá ani ty kozikozikozi, jak by řekl Argošek. Vidim enem to co napíšeš, vobrásek žáden.

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 15:46
- Nahlásit

PetraK
aji záclony?
tak jsem se šla podívat, na kolik mám nastavenej program syntetika a odpověď zní JO
birma
ten je krásnej, podobnýho bych chtěla.

(add. oběd OK, sakra škoda že nefunguje frgál )

birma
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 15:49
- Nahlásit

PetraK
Vidim enem to co napíšeš, vobrásek žáden.
asi buď ráda

kachna_
ten je krásnej, podobnýho bych chtěla
jestli půjdou do útulku, dám ti vědět byl tam kozel, 4 kozy a 2 kůzlátka

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 17:59
- Nahlásit

Ufstajn,
jsem jakesi uhonene. Kdyz k tomu pripoctu este bloklej krk, tak je to uplne uuzasny.
Vcera rano deda mraz jak svina, skrabat auto? Dneska folie na prednim a ono co? no jiste, nemzlo.
birma
Jee, tys nasla kozi a budes kozospasitelka? Bude pecinka?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 18:10
- Nahlásit

kůzelčí řízky já taky rád... Ale majitelka fóra mě za tohle tvrzení vyžene. Ona mláďata nepapká...
Najt začal žebrat, zmetek jeden... Myslí si, že když pohodlně dosáhne do talířů, tak by taky mohl jíst u stolu...

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 18:13
- Nahlásit

Xerxová
Najt začal žebrat, zmetek jeden...
To abys mu radnej bryndak poridila? Nebo rovnou odvodnovaci stoku kolem stolu nejakou.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 18:50
- Nahlásit

Xerxová
tak pořád lepší když žebrá, než aby se obsluhoval sám

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 19:00
- Nahlásit

Xerxová
Ona mláďata nepapká...
může si dát toho kozlíka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 19:15
- Nahlásit

jojo - Ešuska dostane starýho kozla a my kozlečí řízečky

Fifi
bryndák nenosí (na rozdíl od výstavních bernardýnů a fundláků), ale malé froté ručníčky máme všude. Každý týden peru jednu vyvářku psích ručníčků a jednoho prostěradla

Maya
no - všechny dogy v tomhle věku samoobsluhu zkoušely. On taky. Ta radost z krádeže - a žádné potupné poskakování a stavění se na zadní... všude dosáhne. Ale všechny dosavadní doguše se to naučily - že se z linky a stolů nic nesmí. Uvidíme, co Najtík - ale doufám, že to taky zvládne.
Nejhůř se hlídají dítka - jednak ona toho zneužívají - co nechtějí, dávají automaticky té velepopelnici a tak psisko občas zkusí jim jídlo odebrat... Naštěstí hlavně ta mrňavka mrňavá ječí při obraně své porce jak Viktorka u splavu a je schopná ho tlouct lžicí po tlamě... Ta se nedá

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 19:24
- Nahlásit

Xerxová
děti se učej rychle u nás 3letá neteř jak dostane něco k jídlu do ruky, tak to už automaticky drží nad hlavou, zrovna tuhle jsem říkala, že se hned pozná dítě ze psí rodiny
Kim taky ví, že nesmí a před nikým jídlo nekrade, jedině potajmu, to bych asi musela líčit nějaký pasti nebo co, schovávání někde za rohem pozná

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 19:30
- Nahlásit

no - ale u nás držet jídlo nad hlavou znamená podávat to psovi
Mrňavka je dvouletá a opravdu maličká... Ten čtyřletý má rspekt výrazně větší

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 19:40
- Nahlásit

Xerxová
ale u nás držet jídlo nad hlavou znamená podávat to psovi
no jo, máte kapku jiný dimenze

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 20:03
- Nahlásit

tady jezdíte hodně vlakem
http://www.lupa.cz/clanky/ceske-drahy-vypravily-mu j-vlak-aplikace-hleda-v-jizdnich-radech-i-offline/ #utm_source=rss&utm_medium=text&utm_campaign=rss

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 20:19
- Nahlásit

jedna historická...
aneb dosáhnout na stůl je hračka. Jen podotýkám, že Beta byla fenečka, Night ji už přerostl - a to mu není 9 měsíců...

<< 1 ... 3393 . 3394 . 3395 . 3396 . 3397 . 3398 . 3399 . 3400 . 3401 . 3402 . 3403 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání