| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2014 20:44
- Nahlásit
Xerxová
Najt je dokonalej (a smekám hluboko přehluboko před fotografem)
Mimochodem, na tý druhý fotce si Míchal ani netroufnul odhadnout plemeno
Jaro - Cir líná, špic ne
Léto - všichni línaj, špic ne
Podzim - Cir pomalu začíná nasrsťovat
Listopad - začal línat špic
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2014 20:47
- Nahlásit
kachna_
Ja to zkratim ala Kremyl.
Jaro - listopad = Kremyl lina. Obcas vic, obcas min.
Ale kdyz zacne linat spic, to musi bejt extra labuzo. U kremyla to resi velkou merou terminator, u spice asi nic nezabere?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2014 20:54
- Nahlásit
Fifi
nejhorší je Mája
u spice asi nic nezabere?
vyrazit na zahradu a pustit až když dolíná
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2014 20:58
- Nahlásit
Zdravím!
Napřed jsem se rozhodla, že nepojedem a pak skoro v poledne, že jo Prošli jsme se z Černošic na Karlštejn a bylo to nakonec moc moc fajn vzala jsem Adama na stopku místo postroje a o to víc si to užíval
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2014 21:13
- Nahlásit
xerxova
nadherny fotos jako vzdycky a ta krajina
a jak mu vlaji zgrane
Fifi
dneska nadhernej den, skoda ze mi padl vylet ale aspon kamaradky rukodelny jezky sem si pofotila a jednoho dostala domu
kachna_
nerikalas posledne ze rodis dycky kdyz lina? tak pozor at nemas dalsi dite v nasledujicich dnech
u nas teda jeste nic, tak zatim jeste muzou do postylky
birma
tak to je supr, ze ste nakonec neco stihli
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2014 21:18
- Nahlásit
cernej caj
nerikalas posledne ze rodis dycky kdyz lina?
já říkala, že Mája lína, když rodim já
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2014 21:27
- Nahlásit
kachna_
ajooo maja
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2014 21:30
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek !!
Xerxová
dneska byli v Jizerkách (jak jinak). Zdolali jsme Poledník (děsnej kopec), ale Night si užíval boj v záplavě listů - řádil jak praštěnej, prý se v listí dá plavat jako v moři...
jéééé my takýýýý máme v nohách skoro 35 a jsem KO, jelito je KO , neteřinka je KO... takže se výlet velice povedl
Skvělý fotky !!!
Dneska bylo fakt úžasně a krásně teplo, chodili jsme jen v mikče a vůbec nefoukalo, a ten výýýhled!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2014 21:33
- Nahlásit
kachna_
Jaro - Cir líná, špic ne
Léto - všichni línaj, špic ne
Podzim - Cir pomalu začíná nasrsťovat
Listopad - začal línat špic
Fája jakožto špic líná celej rok to by se chudák do domu nedostala
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2014 21:58
- Nahlásit
Fajka
Fája jakožto špic líná celej rok
no a teď si představ, že to, co z Fáji padá celej rok, bude teď padat z Batynky během třech tejdnů. (než mi začneš závidět, tak podotýkám, že na celoroční línání mám Cira)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2014 22:00
- Nahlásit
Fajka
to zni skvele, zavidim vylet a moc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2014 22:01
- Nahlásit
kachna_
bude teď padat z Batynky během třech tejdnů
jj to měla Fája dřív taky před hárání
ale teda to musí bejt na palici mít víc psů, jeden skončí druhej začne
u nás je to tak že línaj voba celej rok...takže už sem si na ty chlupy zvykla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2014 22:07
- Nahlásit
Xerxová
Zdolali jsme Poledník (děsnej kopec
ted na to koukám...to jste byli na protějším kopci
my byly na Ptačích kupách, Holubník, Černá hora a Sněžný věžičky
cernej caj
to zni skvele, zavidim vylet a moc
bylo to skvělý! neteřinka se asi potetila bo šlapala jak profííík a taky mě ukradla pfááá a téměř celou cestu si vedla jelito sama
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2014 22:18
- Nahlásit
Naše dnešní fotky. A zapomněla jsem napsat, jak velikou radost mi Adam udělal - naběhnul k nám na den přesně 4 měsíce starej pindík, kterej měl bejt asi NO, ale nejspíš to byl mamut, páč nebyl o moc menší než Adam a Áda na něj byl hodnej a vteřinku to i vypadalo, jako by si hráli jsem moc ráda, že existujou i štěňata, co mu nepřijdou děsivý
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2014 22:25
- Nahlásit
birma
taky jste měli krásně
ta fotka jak si užívá v tý vodě jak kačenka je boží
něj byl hodnej a vteřinku to i vypadalo, jako by si hráli jsem moc ráda, že existujou i štěňata, co mu nepřijdou děsivý
skvělý
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2014 23:00
- Nahlásit
Fajka
Taky jsme oba vyřízený 20 kiláčků sice neni moc, ale za 4,5 hodiny už je to znát
Zejtra si dáme voraz, ráno se jenom proběhnem, odpoledne agi a jinak budem relaxovat
Vy budete ještě zejtra výletničit se statečnou neteřinkou?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 05:51
- Nahlásit
Fajka jééé - to jsme se fakt málem potkali, neboť páníka to táhlo právě na tu Vaši trasu. Chodíme ji kratší - z Nové Louky - máme tam takové místní "zkratky", abychom nemuseli skoro vůbec po asfaltu. (brodění Kamenice v místě bývalého mostu nám neva ) . Ale já mu to zakázala, že je brouček ještě malej - že s trasama nad dvanáct kiláčků musí počkat na jaro.
Sice se psisko netváří, že by mu docházeli síly, ale chci, aby většina jeho bláznění netrvala zatím víc než tři (výjimečně 4) hodiny v kuse.
birma hezké fotky, šikovný Adam
a k línání - Night nám po příjezdu vylínal a potom krásně zarost. Hustou lesklou srstí. V červenci... Celý srpen a září z něj nevypadnul ani jeden chlup. Blíží se zima - Night začíná línat (ale zatím jen tak normálně)... Uvidíme, jak Španěl zaroste na zimu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 07:55 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
birma
20 kiláčků sice neni moc, ale za 4,5 hodiny už je to znát
no to joo, to jste měli pěkný tempo
Vy budete ještě zejtra výletničit se statečnou neteřinkou
dnesku už nééé, jednak je neteřinka unavená já tééž a taky musím rabootať....
Xerxová
jééé - to jsme se fakt málem potkali, neboť páníka to táhlo právě na tu Vaši trasu
no tak to fakt skoro jooo
Chodíme ji kratší - z Nové Louky - máme tam takové místní "zkratky", abychom nemuseli skoro vůbec po asfaltu
jo tak to se máte..my museli po tom asfaltu, ale zase jako trénink na jelitovo nehonění bičiklistů taky dobrý
Uvidíme, jak Španěl zaroste na zimu
essi bude pravá zima tak se bude španěl divit
jo a tutaj nějaká ta fotééška
http://fajka.rajce.idnes.cz/Jizerky_listopad/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 08:51
- Nahlásit
birma
supr vylet, pocasi vyslo vcera skvele, ze
Fajka
to je nadhera, nekdy fakt budu muset do jizerek zavitat na vic dni
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 09:36
- Nahlásit
Fajka
fotodokumentace skvělá. Mezi Ptačími kupami a Holubníkem bylo z hatí vždy vidět hodně rosnatek. Chodili jsme se tam na ty malý masožravky rádi koukat.
Máme rádi hory bezlidnaté - a tak při hezkém počasí o víkendu raději volíme "nepopulární" trasy - třeba ten Poledník. Potkali jsme za tři hodiny jediného člověka (s boserónem) a další lidi až kolem parkoviště na Oldřichovském sedle.
No a nebo neznačené cestičky v horách, kde cyklisti nehrozí a ví o nich málokdo. Trochu to občas čvachtá ... ale to nám nevadí.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 09:51
- Nahlásit
Fajka
dnesku už nééé, jednak je neteřinka unavená já tééž a taky musím rabootať...
chňápu neteřince to s jelitem moc sluší
cernej caj
supr vylet, pocasi vyslo vcera skvele, ze
to jo, vůbec jsem to nečekala
nekdy fakt budu muset do jizerek zavitat na vic dni
naprosto souhlasim! vždycky nad fotkama slintám vyřešíme nějak dopravu a vyrazíme spolu?
Teď jsem koukala na FB nato, co možná bude na jaře na Bludný psici a vypadá to hodně zajímavě, skoro neodolatelně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 09:51
- Nahlásit
Xerxová
jeden by vam skoro az zavidel, v jakych nadhernych koncinach bydlite a kam muzete vyrazet na vychazky s najtikem.
par fotek z uterkaz naseho vyletu, ale teda vasim z hor se fakt nevyrovnaj
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 09:54
- Nahlásit
A Adam už od léta nasrsťuje, tváří se, že bude tuhá zima a že jeho dědeček byl lední medvěd
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 09:55
- Nahlásit
cernej caj
krásný fotky! A Vlastík je odvážlivec, brodit se na konci října
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 10:00
- Nahlásit
birma
to su zvedava, az bude nasrstenej teda
jojo. Vlastik byl hodne odvaznej, ja bych do toho teda nesla, brrr
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 12:23
- Nahlásit
černej čaj - je tady krásně (hory nám začínají opravdu blízko) - ale ono je krásně skoro všude. Stačí se jen koukat kolem sebe. Vždyť tvoje fotky jsou taky krásné a i placatá krajina má své kouzlo.
Dopoledne jsme byli jen chvilku v lese (asi 10 minut autem), opět vyhrály bučiny. Sluníčko je od rána - teplo, jasno. I motýli lítají. V listopadu...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 12:29
- Nahlásit
birma
su slepon, na psici kouknu a klidne do jzerek muzem spolu
xerxova
ale to jo, ale radsi bych mela neco hezkyho bliz nez 2 h minimalne dopravou s blizko jen pole 3x jinak
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 16:34 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
Zdravíčko všem
To byl náááádhernej víkend. Já jsem si ho krásně užila s ohařiskama u Berounky. ¨Kamarádka fotila pořádným dělem a fotky se moc povedly stejně tak jako celé odpoledne .
Pro zájemce - dávám odkaz. Fotky sem vkládat zkrátka neumím
URL
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 16:49
- Nahlásit
Xerxová
Moc pěkný fotky Najtíka. Video by určitě bylo výstižnější. Dovedu si živě představit, jak v tom listí řádil
cernej caj
Pěkní ježečkové
birma
Prohlídla jsem si fotky na rajčeti. Musel to být pěkný vý¨let. Chtěla jsem se zeptat co je to stopka a až když jsem viděla fotky, tak mě to konečně docvaklo
Fajka
Vy jste ďábli a ještě kazíš i neteř - 35 kiláků - blázínkové. Chudák Jelítko
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 16:50
- Nahlásit
grimmh krásné fotky, krásní psi...
klikneš na fotku pravým tlačítkem myši. Objeví se roleta - volíš vlastnosti. Vybereš URL adresu - a celou ji zkopíruješ (CTRL C) - bacha - celou - havně rajče má dlouhou řadu znaků ..."i za roh"
Nad oknem, do kterého tady píšeš příspěvky je "čudlík" s čtverečkem, trojúhelníčkem a kosočtverečkem. Klikneš na něj - objeví se pole a tam vložíš (CTRL V) adresu. A je to.
Přeji hodně zdaru se vkládáním fotek
|