Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3393 . 3394 . 3395 . 3396 . 3397 . 3398 . 3399 . 3400 . 3401 . 3402 . 3403 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 09:01
- Nahlásit

Maya
lol, radsi se neptam co ste za podnik

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 09:09
- Nahlásit

cernej caj
lol, radsi se neptam co ste za podnik

to máš z toho, že vy jste americkej podnik, tak co nějaký delegace, ledaže Obama by k vám přijel
a to jsem se smála známý když mi vyprávěla o delegaci u nich ve výzkumném ústavu
ale tak doufám, že si to nerozmyslej, jako odchod v pátek dřív by se mi líbil, když to ani nemusím mít nadělaný, mohli by jezdit častějc

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 09:16
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Tááákle byli ráno Koláče s Rumíčkem špinavý,tááákle jako tudle strejdové:

Neb jsme si dali honičku kolem hřiště, měla jsem vodu až v holinkách a to prasca zrzravé na mě skočilo ešče. Abych byla taky prasca asi nebo co. A Bubinka krásně aportovala. A Rumíček se mlátil s Avankou, pak kvůli tomu zmlátila Ryanka Avanku. Pak Bubitka měla němý rozhovor se setřicí. HOlky stály tak tři metry od sebe a cosi - řekla bych ne úplně pěkného si sdělovaly. Ani jedna nehodlala přijmout argumenty tý druhý , Bubi se nakonec převlíkla za rýžbejka a vytvořila si na zádech kartáč . Následně se v tichosti dámy rozešly, ale Bubi šla počůrat ten trs, kde stála setřice . Myslím, že se považovala za morální vítězku

birma

birmidlo - hele já to takhle neberu, no. Já si tam chodím zatrénovat a učit psa soustředění a hru se mnou v rušivým prostředí. Kladinu psi viděli jednou, rozloženou, aby se s ní seznámili, stejně jako s áčkem. Jestli se tam někdo učí, měli bychom to být hlavně my, pač ty psi běhat uměj, ale my je musíme umět dobře navést což u mě je naprosto zbytečný, protože ukazovat nebudu umět nikdy , leč to mě netrápí. Páč agi mě nebere a cvičáky taky ne, jsem tam vždycky s kvůlivá tomu čokloj a nikdy ne na dlouho, nebo nastálo. Já jsem s nima radši venku, tohle máme jako doplněk, aby měl pes kuldůrní a společenský vyžití. Zóny netrénujem žádný, páč nemáme na čem , páč se furt běhá po zemi, skočky, skočky, tunýlky a občas juknem na něco co jsme ešče neviděli. Je to školička.

grimmh

, že pro druhou půlku to bude šok

nebude, páč ta výchova půjde za tebou . Pamatuju si, jak Brtnik komusi ze svých kolegů, který se ho ptali na vižlu tvrdil, že: "Zvěř? to je v pohodě, vižla nic nehoní! To se učit nemusí" myslela jsem, že mu rozšmelcuju makovici. Nebyl to von, kdo si ulítal s Ešátorem nohy, kdo s ním byl víc venku než doma, kdo naběhal na chalupě tisíc kilometrů do kopce z pole na chalupu, když jsem Ešovi brala kramle v momentě, kdy předstíral, že uši mu nenarostly, von se nemordoval se stopkou, neměl ani jeden infarkt z toho , že šlápnul vedle bažanta atd. On jen chodil ven s hotovým psem

ak píšeš, že jsi líná

já sem fakt, fakt. Hrozně líná a čím dál tím víc to vystrkuje růžky.
No ale teď jsem to myslela hlavně na to, líná kodrcat se od nás někam složitě MHD.

cernej caj

ty nejsi lina jist proto, ze snist pul pomerance nezabere tolik energie

ale houby!!
Já měla dneska hooooouby, k snídani, obalovaný. Já totiž papám moc ráda. na jídlo líná nejsem.

sikovni ste byli a supr, ze na hracku cvicil
to jo z toho mám fakt radost z tý hračky. Já z něj nehodlám mít hračkovýho maniaka, psa kterej hypnotizuje balonek, hračku. To se mi ani nelíbí, ale chci ho naučit, že hra se mnou je super. Abychom to měli jako s Ešátorem, kus procházky se venčí, kus procházky se hraje, kus se dělá ohaří práce, kus se cvičí. Aby ten pes jen tak naprázdno nepobíhal a nejel si vyloženěj jen sám svoje.

Maya

co ty předvádíš se říká lenost
no jsem líná, dřív bych toho zmákla mnohem víc.

a zejtra asi půjdu vo hoďku dřív z práce heč
prej nějaká delegace a vodstřelovači a tak, takže nás vykopnou dřív, jako vybrali si dobrej den pátek

Tjoooooooooooooo!! závidim a přeju ti to. paráda, že zrovna v pátek. Se vyhneš i špičce cestou dom, co?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 09:29
- Nahlásit

Maya
to by mohli jezdit castej, ale i knam

PetraK
zarlivky jedny

s brtnikem si pobavila

no jsem líná, dřív bych toho zmákla mnohem víc.
to ja bych nezmakla ani za 3 zivoty

jo s tou spickou, maya psala ze bude doma nejdriv v 7 tak sme si dali 2hodinovku na chodove pac sme netusili co v praglu delat a abysme se pak zas nasli (ale maj tam moooc dobry bistro jedno a kdyz sme o pul 7 prijeli tak uz byla doma davno

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 09:38
- Nahlásit

cernej caj

s brtnikem si pobavila

no jo, von to tak bral, že to ten pes prostě umí. Asi sám vod sebe. A proto jsem měla tu svalovou horečku tehdá

nezmakla ani za 3 zivoty
ale ono to tak vypadá, fakt. Já třeba teď na chalupě už vůbec nic nedělám nějak. A doma taky ne, uvařím, provedu základní úklid a nic víc. Jak se to loni tak blbě sešlo, to že mi vodešel Ešus a to v tý práci, tak mě to nějak sebralo veškerou zásobárnu energie. dost mě to na sebe štve.

a kdyz sme o pul 7 prijeli tak uz byla doma davno
to vona sválně určitě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 09:40
- Nahlásit

PetraK
ale ja treba ani nevarim, ani neuklizim

ono ja nemam energie ani tolik co ty i kdyz sem "plna energie"

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 09:46
- Nahlásit

cernej caj
kdyz sme o pul 7 prijeli tak uz byla doma davno 0
no to teda neee, přijela jsem asi 10 minut před váma, ale jako fakt v pátek je to + - hoďka a většinou přijedu až k tý 7, a říct nějakej přesnej čas není možný, tak zas lepší čekat v obchoďáku než někde v autě
a co vůbec ta pračka? vyzkoušela jsi to s těma otáčkama?

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 09:48
- Nahlásit

cernej caj
přesně tak a je to čím dál horší se mi zdá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 09:53
- Nahlásit

Maya
jj, zkousela - vyprala sem 3 pracky, pac mame v pokoji 3 susaky, jinak by sme fakt chodili asi s fikem a jako cast pradla uz mam schovanou ve skrinich, povleceni je skoro suchy (teda topime na 19stupnu v pokoji, kde je termostat, tam v tomhle bude o malinko min) a jako luxus celkem. Vetsinu tricek sem vcera slozila na topeni a myslim, ze budu mit minimalne na jednu pracku zitra misto, takze fakt supr holt jak usetrit 12 000, stavit se na chodove v datartu (to myslim byla fakt dobra souhra nahod, ze sme jeli do ty prahy a jeste teda sme v ramci zkraceni do toho obchodu sli, jinak mame kram za hafo penez, kterej mozna zas tak nepotrebujem

Maya
no a to jeste prej do ty 30tky su na vrcholu, ted uz to pude jen z kopce

grimmh
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 09:57
- Nahlásit

PetraK
nebude, páč ta výchova půjde za tebou
tys u nás asi byla, když se to probíralo, ne?
On opravdu žije s tím, že já budu psa vychovávat a on přijde k hotovýmu. Nijak se tím netají a veřejně prohlašuje, že já ho budu 2 roky vychovávat a on se po těch 2 letech k nám připojí (jde do důchodu 2 roky po mě).
Já jsem s tím srozuměná, páč on není důslednej, jen bych nesměla mít pochybnosti o sobě - abych to zvládla. Dočítám Šustovu knížku, je pěkně podaná a zdá se, že i většinou chápu co se autor snaží předat. Jen se obávám, že v té dané konkrétní situaci až nastane budu vědět kulový.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 09:58
- Nahlásit

cernej caj
jinak mame kram za hafo penez, kterej mozna zas tak nepotrebujem
a tak v sušičce bys to měla suchý za 2 hoďky, ale bez dětí to asi fakt nestojí za ty prachy
jako to by mě teda taky nenapadlo taková vychytávka s otáčkama, ale když se nad tím člověk zamyslí, tak je to logický
no a to jeste prej do ty 30tky su na vrcholu, ted uz to pude jen z kopce
to jen tak neznatelně, ten strmej pád následuje až po 40, to si ještě počkáš

celkem zajímavý věci některý http://mytechnologyworld9.blogspot.in/2014/10/thin gs-you-should-have-learnt-in-school.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 10:12
- Nahlásit

Maya
tak hlavně ono když bys za ni dala 12 000 a ještě to ročně třeba 1000 prožere, tak 2h sou sice fajn, ale ja měla problém, že sem to měla mokrý i 14dní, když to teď uschne do týdne, budu spokojená (a v létě suším venku, tak to neřeším).

ano, když se zamyslí

a tak tos mě teda uklidnila

jo a veci sou fakt supr, nektery dost zajimavy

grimmh
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 10:14
- Nahlásit

PetraK
jak Brtnik komusi ze svých kolegů, který se ho ptali na vižlu tvrdil,
tak to znám, jen z jiného prostředí, kdy Pavel podával zaručené info ohledně zahrádky

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 10:48
- Nahlásit

Maya
cernej caj
přesně tak a je to čím dál horší se mi zdá

tak jsem ráda, že v tom nejedu úplně sama. Já už na sebe jsem tak nějak naštvaná, protože mi přijde, že se jen tak plácám. Už bych ráda, aby mě tohle opustilo a začla jsem zas fungovat.

cernej caj

máááš novou pračkůůů?? jo?? Gratuluju!!

grimmh

tys u nás asi byla, když se to probíralo, ne?
On opravdu žije s tím, že já budu psa vychovávat a on přijde k hotovýmu

nebyla, ale tak to prostě je , ty chceš psa, on se jen poveze

jen bych nesměla mít pochybnosti o sobě

tak se na to musíš vykašlat. I když hihi, když se k nám dovalil Štajn , říkala jsem si, že nám to spolu možná nepůjde- on se svou povahou, já se svou džuznou v duši. Jenže musí jít, mám za něj zodpovědnost, takže musím pěkně hodit zadkem. A ač jsem tedy původně vykřikovala, že to bude Brtníkův pes, já jen budu vychovávat a chtěla jsem, aby se navázal hlavně na něj, já že budu stranou..... posunulo se to nějak

, že v té dané konkrétní situaci až nastane budu vědět kulový.

neblbni. nepotřebuješ vědět moc věcí. Jen základ, vědět, že pes se nerodí poslušnej, že se všechno musí naučit - hrou, že musíš být důsledná, ale držet nerv na uzdě. že když jsi se psem, musíš věnovat svou plnou pozornost jemu, průserům předcházet, takže když vidím psa, zvěř, bordel, nečekám, až se dá pes do pohybu, ale zastavím si ho ještě v momentě, kdy to ustojí, pokud to neudělám, rovnou běžím..... , že se všechno musí učit po krůčkách, který on sám dokáže zvládnout za daný situace, že všechno nejdřív učíš doma.......... no. nic složitýho. nebuj.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 10:55
- Nahlásit

Maya

ten strmej pád následuje až po 40, to si ještě počkáš

ešče sem nepadla zatim.

grimmh

, kdy Pavel podával zaručené info ohledně zahrádky

aha, takže ten Japonec Vonoseto, že jo?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 10:57
- Nahlásit

PetraK
nemam novou pracku, ale usetrila sem za nakup susicky, kterou asi nepotrebuju tak akutne, pac stacilo zvednout z 600ot na 1000,aby pradlo neschlo 2 tydny

posunulo se to nějak a ses spokojena

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 11:08
- Nahlásit

cernej caj

kterou asi nepotrebuju tak akutne, pac stacilo zvednout z 600ot na 1000,aby pradlo neschlo 2 tydny

a táák, já myslela, že sis přivezla domů nějakýho novýho domácího mazlika spotřebního. Jojo, otáčky udělají hodně. A počkej, tys ty vyšší nepoužívala?

a ses spokojena

no jo, no sem, sem. Taky se mi Brtnik furt směje. ALe je ftipný, jak se kynologicky posunul i von. Hezky spolupracujeme, držíme v podstatě jednu lajnu, i když pochpitelně rozdíly nějaký vždycky jsou.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 11:17
- Nahlásit

PetraK
lajnu, i když pochpitelně rozdíly nějaký vždycky jsou.
a tak to je detail, když ti nekazí moc výchovu

grimmh
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 11:21
- Nahlásit

PetraK
Japonec Vonoseto, že jo
jj,to je přesně von
no. nic složitýho. nebuj.
nebojím, ale strach mám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 11:36
- Nahlásit

PetraK
muz si domu privezl novej reprak

nene, nepouzivala. pac mamka dycky pouzivala taky 600 i kdyz mela pracka vic, ze to je dobry k pradlu tak sem taky automaticky pouzivala celejch tech 6 let co si peru sama tech 600 a zas treba merino vecem to urcite vyhovuje vic nez 1000, sem se nikdy nezamyslela, k cemu to je dobry

držíme v podstatě jednu lajnu,
jj, to je supr

grimmh
no zkus toho japonce zaprahnout i ty a uvidis, co si manzel pomysli

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 11:47
- Nahlásit

Maya

a tak to je detail, když ti nekazí moc výchovu

ne, ne,už ne. Základy jsou stejný, už bere i některý moje detaily. Třeba u Ešusa mi zkazil krásný přivolání s předsednutím, který jsem u něj vypěstovala. Páč von nejni kynológ a je mu fuck, že si sedne pes křivě. Až když jsem mu předvedla, jak poměrně důležitý je, aby pes při přivolání přimastil okamžitě,předsednul a soustředil se na mě a ne na to, zda jde kolem pes. letí pták nebo houká auto, došlo mu to. Leč.....mezitím to stačil zmrvit. Tak tohle snad už teď nehrozí.

grimmh
jj,to je přesně von

to je velmi nebezpečnej pán

a neboj se, protože když se budeš bát, budeš nervozní. A to ne dóbře, to ne dóbře. Jo a taky si zapiš za uši, že nesmíš chtít mít dokonalýho psa, neexistuje takovej. Jako my lidi i voni mají svoje mouchy.Tak je zbytečný si kazit vztah touhle předstvou nic není dokonalý.

cernej caj
muz si domu privezl novej reprak

takže přijdeš o svoje místo spolujezdce?

a zas treba merino vecem to urcite vyhovuje vic nez 1000, sem se nikdy nezamyslela, k cemu to je dobry

tak určo. Svetry - když nějakej máme, ale my vlastně nemáme, to jen když peru mámě, tak taky jedu na menší otáčky, ale džíny, mikiny, ručník..... dám na max.

no zkus toho japonce zaprahnout i ty a uvidis, co si manzel pomysli

JOOOOOOOOOOOOOOOO TO JE NÁPAD!!

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 11:47
- Nahlásit

cernej caj
a zas treba merino vecem to urcite vyhovuje vic nez 1000
no na tyhlecty věci já mám teda u pračky extra programy, kde už jsou nastavený jiný hodnoty než na běžný praní
já teda používám jen jeden, co je na nešpinavý propocený věci, že jako tolik neždíme a pere jen půl hoďky, že se ty věci tolik nezničej hned a je fakt, že jsou mokřejší po vytažení než po normálním praní, kde to vyždíme skoro do sucha

grimmh
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 11:53
- Nahlásit

cernej caj
zkus toho japonce zaprahnout
jj on se zapojil - seká trávu

grimmh
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 11:58
- Nahlásit

PetraK
nesmíš chtít mít dokonalýho psa
tak takový mety si já ani nemůžu klást
když se budeš bát, budeš nervozní. A to ne dóbře, to ne dóbře
jj, to už jsem se tu dočetla. Myslím, že nervozita vygraduje ještě před pořízením štěněte a pak snad bude mít klesající tendenci Nervozita z toho, jestli do toho jít nebo ne - abychom to zvládli.
Pak už to bude jasně dané a nervozita by tedy z tohohle důvodu měla zmizet. Pak už přijde jen naštvanost, když něco nebudu zvládat, ale to bude můj problém, se kterým se budu muset vnitřně srovnat tak, aby se to nepřenášelo na pejska (FENU)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 12:02
- Nahlásit

Maya
no tak hlavne ja mam u pracky jen autorezim na teplotu podle programu, jenze vetsinou peru vse na 30 i na tech rezimech, co by bezne pouzili vyssi teplotu + otacky si pracka sama nenastavuje.

Ja to teta skoro suchy nemam, ale mam to vyrazne sussi ted "D

grimmh
vonosetosamo seka travu? a tak aspon tak

grimmh
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 12:15
- Nahlásit

cernej caj
Abych nekřivdila - když vidí, že rvu něco těžkýho, hudruje a jde to udělat sám. Až na to, že se chlubí cizím peřím, je fajn

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 12:43
- Nahlásit

grimmh
uvidis, vsak to zvladnes

no tak to je hodnej

me stve, ze mi padla dnesni masaz, clovek se tesi, ceka jak je rok dlouhej na termin apak to bouchne. Ta zlobiva lopatka se zacina zas dost ozyvat a cekat dalsi 2 mesice nekde na termin, pekne vopruz

grimmh
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 12:50
- Nahlásit

cernej caj
Tak to je pech, člověk se na to upíná a doufá, že se mu už brzy uleví a pak prd....
mělas jít na klasickou nebo Dornovku?
Snad tě objednají za nějakou krátkou dobu....

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 12:52
- Nahlásit

cernej caj
tak jestli to odpadlo jejich vinou, tak by ti měli dát přednostní termín ne?

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 12:57
- Nahlásit

PetraK
tak určo. Svetry - když nějakej máme, ale my vlastně nemáme, to jen když peru mámě, tak taky jedu na menší otáčky, ale džíny, mikiny, ručník..... dám na max.
a tak to já dávám všecko na 1200 a mít ta pračka ještě víc, tak klidně ještě na víc.
Hele, postřehlas ten návrh, spojit birmu a mě do jednoho obědodne (ne, že bysme se snad dělily o jídlo, ale o čas se klidně podělím)?
cernej caj
vonosetosamo seka travu?
u nás trávu seká teda Michal dobrovolně, ovšem zásadně v době, kdy má dělat něco jinýho!!! (podle mě teda)

<< 1 ... 3393 . 3394 . 3395 . 3396 . 3397 . 3398 . 3399 . 3400 . 3401 . 3402 . 3403 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání