Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3393 . 3394 . 3395 . 3396 . 3397 . 3398 . 3399 . 3400 . 3401 . 3402 . 3403 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
grimmh
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 06:43
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Xerxová jejda, to je kráááásná fotka ♥
birma
téda vy f tom Práglu máte pěkný ghéto aj s kozama. Esli voni tam nechtějí zřídit novou Zoo a to kozle je počáteční vklad
No to jsem zvědavá, co ti příslušní úředníci sdělí.

levné jízdenky
holky cestovatelky - V lídlu prý mají za 199,- Kč jízdenky, se kterýma se můžete svézt třeba po celé republice za tu cenu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 07:13
- Nahlásit

Maya
ta aplikace vypada slibne, tu zkusim. nakupovat asi nebudu moct, ale ty offline spoje se hodi. Akorat by to chtelo neco jako offline idos, pac casto nevis, zda tam bude vlak nebo autobus

Xerxová
tak pořád lepší když žebrá, než aby se obsluhoval sám

no to jo

Fifi
se stokou si po ranu pobavila tu knizku se omlouvam, ale to proste bude nekdy... az

Xerxová
neterinka se naucila hazet rohliky a takovy veci ze zidlicky psum - neco drzi v ruce, prozkouma pohledem kde sou psy a mrsk to nekam a oni se sebehnou na svatbe byla v te sve jidelni zidlicce, v ruce kus rohliku a snazila se je najit, kde sou, at jim muze hodit. to zklamani, ze zadnyho nenasla

no jestli ji najtik uz prerost, tak na tom stole zachvilu bude moct pohodlne sedet

grimmh
jj, o jizdenkach vim, ale nejakej blbej termin to je

grimmh
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 07:21
- Nahlásit

cernej caj
já jsem to nikde nečetla, jen jsem o tom slyšela, ale prý to platí asi po celý listopad ?

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 07:29
- Nahlásit

grimmh
rý to platí asi po celý listopad ?
8. 16. 22. 29.
http://www.lidl.cz/cs/4926.htm

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 07:38
- Nahlásit

grimmh
jj, jak pise kachna_
ja zvazuju toho 16.11 pac v pondeli je pak svatek, tak by se dalo jeste jit asi nekde na vylet, ale blby, ze aby se mi to vyplatilo tak by to muselo byt tak 2 hodiny cesty aspon daleko a to zas nevim, jestli je lukrativni jen kvuli jizdence nekde jezdit moc daleko

grimmh
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 07:56
- Nahlásit

kachna_ cernej caj

Díky dívky Já stejně nikam nejezdím Víkendy spíš budu na zahrádce nebo výletovat s ohařiskama ♥

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 08:17
- Nahlásit

grimmh
jj, doufam, ze si pres zimu uzijes poradne toho, jaky to je chodit ven kdyz by psa nevyhnal a budes rada, ze ho jeste nemas

grimmh
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 08:28
- Nahlásit

cernej caj
je to asi jako v manželství - .........v dobrém i ve zlém.......nebo jednou jsi dole a jednou nahoře
Beru to tak, že já mu obětuju ze svého pohodlí a on mi to někdy vrátí (v pubertě asi obzvlášť)

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 08:31
- Nahlásit

cernej caj
doufam, ze si pres zimu uzijes poradne toho, jaky to je chodit ven kdyz by psa nevyhnal a budes rada, ze ho jeste nemas
mě se dneska zdál sen, že sem našla ohařisko a musela jsem si ho pár dní nechat v baráku, děsnej sen

chtelo neco jako offline idos, pac casto nevis, zda tam bude vlak nebo autobus
já používám ten pubtran, ale to není offline, zase mě štve, že když si tam navolím jen busy, tak mi to stejně hledá i vlaky, ale jsou tam vobrázečky, tak se to alespoň lehce pozná od sebe

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 09:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Rumíček má novou hru. Prej vůbec není marný se honit kolem dětskýho hřiště, ale budem se prej střídat. Páč jako von mě chytí hned, ale já jeho, já jeho prej nechytim vůbec. No má pravdu. Dusat v poloutopený louce v holinách po půl sedmý ráno už třetí kolečko, to jednoho dost zpomalý A ten malej hajzlík si jen tak na čtvrt plynu vyklusává . Když přišla Avanka, ještě tu hru vylepšili (a já se mohla vydejchat). Avanka ešče nejni dostatečně zasádlená,t akže vběhla za plot a běhali v soustředných kruzích. Ona uvnitř, Štajnidlo vně, páč von už neprojde (zapla't Nadbůch). Bubi mezitím pěkně aportovala, páč vona taky chce dělat, nechce jen tak stát jako blbec, jako panička . Máme malej posun s náhubkem. Už si ho ten pablb chvilku na kušně nechá a nesundává ho, ale je to fakt krátká chvíle. Zato s nákupním košíkem už oba choděj po předsíni jak profesijounálové, už je můžu poslat do sámošky . Taky košikovou hráli včera oba a prej dobrý. A vyprávěl Brtnik ftipnou historku.Šli všicí tři z pole a Rumidlo dalo u okraje chodníku packy na zvýšenej obrubník. Brtnik pravil "Rumeéé!" a Rumíček se schoval..... za tyč od značky a koukal na něj jedním vokem a tvrdil,že von tam neni, takže nemohnul ani na ten vobrubnik stoupnout . Je to vůll. Taky si zas prej našel houno. ale .... možná už je posun nějakej?? Páč se prej po něm nevrhnul, ale enem špičkou jazýčka ošmrdlával, jako tudle těm šprotům ploutvičky. Tak snad se mi podaří ho někdy odprasit a vysvětlit mu, že to fakt nemá dělat.

birma

asi buď ráda

aha, takže asi nic hezkýho

To Xerxová má moc hezkou fotečku , Betka nemá chybu

Xerxová
je schopná ho tlouct lžicí po tlamě...

natočit! natoooooooooočíííííííííít! Mám bujnou fantazii, to jo, takže si to přehraju, ale mít to natočený by nebylo marný

Ešuska dostane starýho kozla a my kozlečí řízečky

tak a máš průser! Uděláme Xerxový pápááá!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 10:06
- Nahlásit

Maya
desnej sen s holoprdkou

PetraK
kdy je prihlasis na nejaky zavody? jestli davaj hodne goly...

jo a enyky denyky zijeeee a ceka az ji opravi nefunkcni instalaci internetu

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 10:10
- Nahlásit

denyky je furt bez spojení? to musí bejt děsný

zajímavý http://www.vice.com/cs/read/ploty-kroje-strojirens tvi

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 10:19
- Nahlásit

Maya

mě se dneska zdál sen, že sem našla ohařisko a musela jsem si ho pár dní nechat v baráku, děsnej sen

jako prooooč děsnej sen?? Třeba kdybys našla Bubitku, tak ta by Ti doma pomáhala (zavírala by skříňky, podávala spadlý věci, nosila nákupní košik - prázdnej ) Rumíček by Ti taky pomohl - do hrobu

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 10:21
- Nahlásit

grimmh

že já mu obětuju ze svého pohodlí a on mi to někdy vrátí (v pubertě asi obzvlášť)

neobětuješ, sama pak budeš chtít chodit, až si zvykneš. my se hrozně těšíme na naše psí výlety do Unhoště, s odměnou v hospůdce. Brtnik, kterej by dřív nevystrčil nos, je schopnej dneska vyrazit i v echt hnusným počasí

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 10:22
- Nahlásit

cernej caj

jo a enyky denyky zijeeee

tak sláááva!

A koukám, že ten pán, co tady ondynoj obtěžoval s sebou stále táhne jako smrad na košili to, že se někdo ohradil proti jeho chování

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 10:25
- Nahlásit

dnešní opětovnou návštěvu pracovníka pošty jsme prosím přežily bez újmy kohokoliv
přišly nám vyvolaný fotky, hafo mooooooc fotek, miluju fotky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 10:42
- Nahlásit

PetraK
sama pak budeš chtít chodit, až si zvykneš. mluv o sobe

Janiii
takze potvora nenechava se vratila znova, jo? tak asi v klidu minule

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 10:47
- Nahlásit

cernej caj

nene, včera to byla místní pošťačka, dneska s balíkem přijel jakýsi mužík tak nevim, jestli pošťačka ještě nesedí s hadrem na hlavě a odmítá do našich končin ....
každopádně prachy za balíček chtěli jak ona tak on, tak doufám, že zas dlouho nikdo nepřijede

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 10:47
- Nahlásit

cernej caj
potvora nenechava se vratila znova, jo

myslim, že se mýlíš dítě milé, mluví o PRACOVNÍKOVI, pracovnice neboli potvora juž nepřišla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 10:54
- Nahlásit

PetraK
no ja su dneska posunuta, ted sem dojedla snidani, za 10 minut na obed... me to zabiji ty pozdni prichody domu

Janiii
lepsi, kdyby je vozili, ze jo

sem byla na poste ve stredu, pro obalku do vlastnich rukou + vyridit papir pro muze, aby mi to mohl vyzvedavat. Nejakej chlap prisel, zacal telefonovat a chodit po poste. Prostor pred postou je tak 2x4 metry, zastavil se tesne za mnou a tam jecel do telefonu. postacka (shodou okolnosti dcera tatky byvalyho spolupracovnika, co sem s ni travila par let na brigade) rika "tady se telefonovat nesmi, ja neco rikam slecne a ona me neslysi" tak chlapek neco rval, ze to tam nikde neni, tak muukazala na dvere tu velkou ceduli a chlap teda ukoncil hovor, sedl si a zacal rval "ja tady cekam, prisel sem uz pred 5ti minutama a furt tady cekam. jak dlouho tu mam cekat? ja tady cekam, vidi me nekdo?" no boze, sem rychle zbalila lejsta a mizela pryc

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 10:56
- Nahlásit

Janiii

jestli pošťačka ještě nesedí s hadrem na hlavě a odmítá do našich končin ....

tak tak

grimmh
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 10:56
- Nahlásit

Zítra nebude jen mamča s cérkou ale ještě jedna mamka s cérou
Jedeme se 4 ohařkami - juchůůůů a má být hééézky
Mám nestíhačku, tak se tu s Váma loučím a užijte si krááásný víkend

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 11:12
- Nahlásit

nechám bez komentáře událost samotnou, ale Češi jsou fakt vynalézavej národ
http://magazin.aktualne.cz/kuriozity/bunda-sedlace k-hradni-faux-pas-inspirovalo-vyrobce/r~9a98dd7860 df11e4aff10025900fea04/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 11:32
- Nahlásit

POZOR ANKETA: Jakou barvu vidis?

prozradte mi, jakou vidite barvu

prislo mi stredne hnedy tricko a eshop tvrdi, ze oni poslali spravnou barvu, ze ja mam nastaveny spatne barvy na monitoru

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 11:37
- Nahlásit

černej čaji, hlásim že vidim barvu bílýho kafe

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 11:47
- Nahlásit

Janiii

jj a dosla mi barva takovato a pry mam spatne nastavenej monitor kdyz nevidim, ze to triko ma tuhle hnedou barvu

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 11:48
- Nahlásit

tak jim napiš, že barvy máš seštelovaný správně a že ještě rozeznáš bílý kafe od mléčný čokolády

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 11:51
- Nahlásit

Janiii

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 11:52
- Nahlásit

Janiii

tak jim napiš, že barvy máš seštelovaný správně a že ještě rozeznáš bílý kafe od mléčný čokolády

D: tys obrjemen!! ale jo , takhle by jim to měla napsat, páč taky vidím bílý kafe

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2014 12:04
- Nahlásit

a podepiš se "černej čaj" - třeba ti pošlou to správný zdarma jako bonus

<< 1 ... 3393 . 3394 . 3395 . 3396 . 3397 . 3398 . 3399 . 3400 . 3401 . 3402 . 3403 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání