Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3384 . 3385 . 3386 . 3387 . 3388 . 3389 . 3390 . 3391 . 3392 . 3393 . 3394 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 14:22
- Nahlásit

petrak
mame ti to privest ukazat ? do 17h casu dosti

birma
tak to se mi raky lepi vuc nez na starou ale re to celkem

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 14:23
- Nahlásit

PetraK
Jasně, že štěně ulítne, ale pak jsem megarychlá
no já takovou megarychlost jako pes teda vyvinout neumím,
ale pravda, že v Praze by člověk měl mít asi oči na šťopkách a bejt v pohotovosti furt, to ne jako u nás, kdy si po stopadesátý lozíme v klídku po louce a najednou se v trávě vedle nás objeví cyklista, než jsem stihla mrknout, hlodnul ho Dorin do holýho kotníku, jel jen v pantoflích, naštěstí to byl je špicí štípanec a byl to známej, tak se tomu smál, ale mě celkem vomejvali z infarktu

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 14:27
- Nahlásit

PetraK
jediný co bych nechtěla, aby si to nějak nahrál na hadrdisk a jinak by mi to bylo fučiik
on už to tam dávno má.. Tohle mi navíc přišlo spíš jako přeskok než jako cílenej útok, prostě ještě zuřil na psa (a to dost) a nejednou se mu něco hejblo prakticky před hubou, tak to vzal.
Co chlap na to?
Pak až začala ta naše výměna názorů, do tý doby to on asi považoval za naprosto normální průběh procházky a já se držela a mlčela abych sprostě neječela na celou máchalku

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 14:46
- Nahlásit

birma

a nejednou se mu něco hejblo prakticky před hubou, tak to vzal.

jo tak, takže nešel cíleně.

já se držela a mlčela abych sprostě neječela na celou máchalku

to chápu , to je hrozný tohle. Otráví to, naštve to, nas...to.

Nemám sice tak blbej zážitek jako ty, ale jednak jsem včera byla za divnýho exota mezi pejskaří, protože, když jsme docházeli k takovýmu tomu klubu psích venčičů, který se tam schází, tak jednak jsem nejdřív nechala Rumíčka si sednout, a až pak mohl vypálit za ostatním a druhak se divili, že tu hračku co on má, že jí schovávám, tak jsem jim vysvětlovala, že to je spešl hračka, že on moc venku nemá zájem o společnou hru se mnou, a že na tom pracuju. koukali na mě jak na debila, protože oni vezmou po práci psy, dojdou s nima na ten plácek, tam je všechny vypustí, hodí jim tam hromadně hračky, aby se navzájem honili a vyběhali se a to je celý. V podstatě jsou vodítka, který je dovedou tam a zpátky. Na společným vztahu jim až tak nějak nezáleží. Jako pro ty psy to není špatně, to ne. Ale je to o tom, že mají svojí bandu, ty lidi nepotřebují. nevnímají. To m přijde málo. Jako pravda, oni nepotřebují nic zvláštního, protože ty psy mají na vodítku a pustí je jen tam, jenže to mě nestačí. Nechci dopadnout jako ta paní včera, co dělala závaží třicetikilovýmu maďarovi, kterej s ní smýkal k nám, kde seděl Rumíček a čekal. Vzhledem k tomu, že paní po otázce, zda můžu nechat Rumíka navolno pravila, jestli je to fenka tak ano - pes jí pořád táhnul k nám a jestli je to pejsek, tak i když je to štěně tak ne -a pes jí pořád táhnul dál.... jsem Rumíčkovi to volno nedala, vzala jsem ho pro jistotu na vodítko a s prověšeným vodítkem (huráááá!) jsme odcházeli pryč a za námi smykovala paní. psa vůbec nezajímala. proč taky. Trochu smutný vztahy tuhleto.co?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 14:48
- Nahlásit

Maya

ale pravda, že v Praze by člověk měl mít asi oči na šťopkách a bejt v pohotovosti furt

tak! já se fakt mega snažím mít povědomí o všem. I třeba kvůli dětem,lidem který se bojí psů - jakmile vidím - volám psa/psy k sobě. To stejný, je-li pes na vodítku. Učím teď Rumíka, že když vyrobí bobek a já ho musím sebrat, měl by být kolem mě, protože v ten moment mám tu pozornost na... houno doslova a jinak musím reagovat megarychle a dostat se k tomu psovi obratem.

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 14:51
- Nahlásit

PetraK
takže nešel cíleně
podle mě ne, ale to neznamená, že on to na lidi cíleně neumí, protože umí...
Trochu smutný vztahy tuhleto.co?
Dost smutný. Hlavně to, že to těm lidem nevadí, nevidí to. A přijde mi to dost nedostatečný i pro ty psy, zvlášť teda pokud to nejsou vyloženě gaučáci, pro ty, co maj potřebu pracovat hlavou, musí bejt tohle žalostně málo

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 15:11
- Nahlásit

birma
podle mě ne, ale to neznamená, že on to na lidi cíleně neumí, protože umí...

já vím, že jo, ale tak to je zas něco jinýho, tohle jsem si říkala, jestli jako nebyla rvačka už.

pro ty, co maj potřebu pracovat hlavou

dobrmanka, zlaťanda, pitbulka, kokr, a tak. stačí?
Jako ti psi jsou v pohodě, oni mají zábavu -svojí ale. nefungujou s lidma jako smečka. Jsou tam furt, ti psi asi nic jiného neznají.zas na druhou stranu - nemusí poslouchat jako Rumíček s Bubitkou, někdo to vidí třeba tak, že tamti jsou šťastnější. A vlastně ani já to nevím, třeba by radši žili takhle? I když nevím, oba po určitý době, co tam řádí, pak přijdou za mnou a jestli už se jde dál za jinýma věcma.

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 15:19
- Nahlásit

PetraK
tohle jsem si říkala, jestli jako nebyla rvačka už
to naštěstí ne, to bych to nebrala tak v klidu
stačí?
stačí
třeba by radši žili takhle?
nemyslim si, mám za to, že psi jsou fakt jako malý děti a stejně jako děti potřebujou zaměstnání, řád a pravidla. Stejně jako děti bude bavit, když je necháš si pohrát s dalšíma dětma, tak pro ně ale nebude dobrý a vlastně ani tolik zábavný, když to bude jediná jejich činnost (a zvlášť pokud to bude neřízená zábava, která se může snadno zvrtnout).
Aspoň něco u Adama řešit nemusim, na něm je vidět, že ho jiní psi bavěj tak v jednom případě ze sta a i pak ho to s nima baví jenom chviličku a už si jde za mnou nebo si hledá zábavu sám. (teda pokud pomineme výjimku jménem Angee, kterou naprosto neřízeně miluje a hodlá se s ní oženit a vlastnit jí a už k ní nikdy jinýho psa nebo fenu nepustit jediný štěstí je, že se s Angou vidí jen v létě na táboře, jinak by jí z něj hráblo )

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 17:35
- Nahlásit

tak jsem právě viděla fotku štěněte bratránkovy dcery. Nezbývá než doufat, že to, co z toho vyroste, bude jrt alespoň vzdáleně připomínat Fakt je mi líto, že to ten její kluk vyřešil zrovna takhle, když za stejný prachy jako ne úplně povedenýho bezpapoše ne pro ně vhodnýho plemene mohli mít štěně vhodnějšího plemene z dobrý chovky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 18:43 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

birma buď optimista - třeba to zrovna dobře dopadne - i když chápu, jak tě to štve

Xerxes cizí psy nemusel - pohrál si se štěníky, občas se pohonil s nějakou fenku, psy toleroval a nenapadal. Ale od malička byl člověčí víc než psí...
Betka milovala psy a nemusela kontakt s cizími lidmi. Protože vzrostlá doga špatně kamarádí s "náhodně kolemjdoucími psisky" (majitelé se bojí), byla naučená, že se může "poprat" a vyblbnout s náma. Fungovalo to - celý život dokázala vyměnit nepovolenou hru se psy za vyřádění s námi.
Najt je zase jiný (i když se neví, co s ním udělá dospělost), chce se pozdravit s každým. Psem i člověkem.
Co pes - to jiná osobnost...

Už se těším, jak zítra bude vyšilovat v těch davech psů v Brně.

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 19:00
- Nahlásit

Xerxová
buď optimista - třeba to zrovna dobře dopadne - i když chápu, jak tě to štve
jestli je to reakce na to štěně, tak už teď vidím značné rozdíly mezi tím prckem a fotkama těch, co občas přidá kamarádka, co jrt má. A to nejen v špatném pigmentu nosu a chybějícím pigmentu jednoho očního víčka.
Nemluvě o tom, že kdyby chtěli, tak jsem jim mohla pomoct najít slušnýho chovate prakticky jakýhokoliv plemene, kdybych rozhodila sítě, místo toho nechci myslet na to, jak třeba taky žije maminka jejich prcka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 19:08
- Nahlásit

birma - jasně - vždyť píšu, že chápu, jak tě to štve.
Tím, že jsem napsala že to může dobře dopadnout - jsem mínila, že bude mít kliku na zdravé vychovatelné štěně a že se jim bude společně dobře dařit...

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 19:10
- Nahlásit

Xerxová
že to může dobře dopadnout - jsem mínila, že bude mít kliku na zdravé vychovatelné štěně a že se jim bude společně dobře dařit...
v to se modlim, i když vychovatelnej rasl? neni to protimluv?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 19:33
- Nahlásit

není to protimluv - v sousedství bydlí pán, který měl kdysi boxery, pak, před důchodem úžasného velikého amstafa a teď má vychovaného veselého ovladatelného rasla.
fotka z doby, když byl Night asi čtyřměsíční...

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 19:38
- Nahlásit

Xerxová
taky znám vychovaný raslíky, ale ani tak bych je prostě neoznačila jako (snadno) vychovatelný

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 19:51
- Nahlásit

chicht - nepsala jsem že snadno... ale snad od tebe věděla, do čeho jde. Asi se obtížnosti výchovy nebojí...

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 20:03
- Nahlásit

Xerxová
ono to je o tom, že lidem co nikdy psa neměli, to můžeš říkat horem dolem nesnadnosti a snadnosti výchovy a oni vůbec nevědí o čem je řeč, to je holt poněkud nepřenosná zkušenost

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 20:03
- Nahlásit

jednou, jednou.... naučím některého svého psa skákat přes švihadlo

Xerxová
nepsala jsem že snadno...
já vím, jen u nich mám strach, že když to nepůjde snadno, tak to nepůjde vůbec. No snad se pletu.
snad od tebe věděla, do čeho jde. Asi se obtížnosti výchovy nebojí...
věděla, mě řekla, že si tedy radši poříděj něco jiného (pokud vůbec, nebyla si úplně jistá, jestli vůbec psa pořizovat) a pak dostala tohodle prcka od přítele jako překvápko

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 20:05
- Nahlásit

před chvílí odjela černej čaj s mužem, konečně nermám pocit, že mi z monitoru vypadnou voči
s foťákem to prej je horší, holt budu dělat stejně mázlý fotky jako dosud

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 20:07
- Nahlásit

PetraK
jo ještě mě napadlo, že tohle info by se mohlo líbit i tobě - Katka vypsala termity na přivolávače a klikr kdybyste někdy razili (až se ochladí a nebudete jezdit na chatu), dej vědít a vyrazíme třeba taky - máme tam o něco pozdějc agi, tak bychom dali třeba obojí

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 20:07
- Nahlásit

Maya
konečně nermám pocit, že mi z monitoru vypadnou voči
vivat kafe

grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2014 07:56
- Nahlásit

Zdravíčko všem
birma
Ještě že je Adam za chvíli splachovací a není nasratý tak dlouho jako ty
To video se šikovnou paničkou a úžasným pejsem je fakt moc pěkný
Vidím Fajku, jak trénuje ten výskok na záda s Jelítkem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2014 09:32
- Nahlásit

birma
takze nakonec maj bezpapirovyho ne moc vohdnyho jrt? sem myslela, zes rikala ze sou rozumny a aspon vyberou plemeno aby jim sedlo...

Maya
s fotakem je to jeste horsi, podle internetu ma dva rezimy. Auto a P. P vetsinou znamena maximalne moznost si nastavit vlastni ISO, u tebe sem to nenasla, jen moznost ovlivnit expozici do svetlejsi/tmavsi.

nasla sem si jeste rezenci a celou ji procetla a je to tak. Nicmene abys nebyla smutna, ze po jedne cajove navsteve si zjistila, ze tvuj fotak vubec neumi to, co sis myslela te trochu uklidnim tim, ze ten tvuj fotak neni vubec spatnej ale vic by se hodil na bezny rodinny foto/vylety.

Na psy v pohybu proste s automatem nevyzrajes, stejne jak esuska.

Tudiz nesmis rikat ze to je rozmazany, to zni ze to je blbe vyfoceny, musis rikat, ze si zaostrovala kima a je to fotografuv zamer ze tam je mala hloubka ostrosti a tudiz je dorin nedoostrenej

grimmh
ja vidim fajfku jak neco dela na zahonu a pak reje nosem v hline

birma
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2014 09:42
- Nahlásit

Kamarádce včera zemřel po krátké nemoci ani ne dvouletý pejsek. Podrbte ty vaše za uchem a ať jsou tu všichni s námi ještě moc a moc dlouho.

cernej caj
Přesně tak. Viděla jsem se jen s ní, nevim co z toho řekla jemu a štěně pořídil on jako překvápko...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2014 09:43 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma
tak to je mi lito kamaradky

tak snad to nejak zvladnou a budou spokojeni jak oni tak stene

a abych nezapomela, pomudlali sme si kima, ten je teda brutalne hunatej a takovej mazilek a dorin teda z uctive vzdalenosti akorat stekal, tak sme meli stesti ze nesel po kotniku

grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2014 09:59
- Nahlásit

birma
To je mi moc líto - pejska i kamarádky. Jsou to vždycky moc smutný chvíle, měsíce, roky.

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2014 11:20
- Nahlásit

birma
chjo achjo achjo. Já se sem jdu pochlubit, že mám nosící šááááátek a tady takový smutný zprávy

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2014 11:32
- Nahlásit

birma
achjo. zase se to s tím šeredným podzimním počasím nějak množí, tyhle smutný zprávy
kachna_
a ty se klidně chlub! jakej jsi nakonec vybrala??

cernej caj
a ty mě máš na svědomí včera jsem seděla asi 3 hodiny nad homestylerem

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2014 11:49
- Nahlásit

Janiii
jakej jsi nakonec vybrala??
tenhle, ten ale zatím nemám

Mám elastickýho Mobyho

v tmavě zelený

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2014 12:41
- Nahlásit

Janiii

kachna_
taky dobry ale vyber schvaluju, i tmave zelenou

jo dneska sem byla v papirnictvi a mely tam ty zdravy lahve, dokonce tu co sem si vybrala na netu jako nejhezci a prej pro deti od 3 let ze mladsi by mohli spolknout ty maly mechanicky casti... tak sem to nekoupila

<< 1 ... 3384 . 3385 . 3386 . 3387 . 3388 . 3389 . 3390 . 3391 . 3392 . 3393 . 3394 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání