Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3384 . 3385 . 3386 . 3387 . 3388 . 3389 . 3390 . 3391 . 3392 . 3393 . 3394 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 13:11
- Nahlásit

Janiii
tak myslim doodpocinout tak snad bude uz brzo lip, prece jen se ti to taky tahne uz tak 14 dni, ne?

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 13:22
- Nahlásit

birma
věříš že Matt má reálně psa? Já začínám pochybovat.

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 13:26
- Nahlásit

máme po procházce Pocvičili jsme si zóny na kladině a Adam navštívil spoustu myších rodin u nich doma byl nadšen

kachna_
věříš že Matt má reálně psa?
myslim že jo, přijde mi trochu jako mistr světa amuleta - mám první štěně, už jsou mu 4 měsíce a poslouchá, tudíž bych se mohl výcvikem psů živit a lepšího nade mě není

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 13:32
- Nahlásit

birma
byl az u mysicek? pozvali ho na caj?

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 13:35
- Nahlásit

cernej caj
byl az u mysicek? pozvali ho na caj?
řekla bych, že chvílema už byl skoro v Austrálii na čaj ho asi nezvaly, neříkal, že by si něco krom hlíny dal

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 13:52
- Nahlásit

dneska ve výběhu pózoval

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 14:05
- Nahlásit

birma
je to fesak

ale jak sleduju z okna to pocasi venku, tak si o vikendu radne uzijem zrejme

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 14:09
- Nahlásit

cernej caj
poděkoval by ti, ale je tuhej
tady je za oknem azúro

grimmh
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 14:33
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Tady chvilku člověk není a hned prošvihne 2 oslavy
cernej caj a fifi
Doufám, že jste si oslavy pěkně užily. Dodatečně přeju všechno NEJ, NEJ, Nejlepší a hlavně hodně zdraví

grimmh
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 14:33
- Nahlásit

birma
Pěkně jste si zařádili a fotka móóóc pěkná. Fešák ♥

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 14:38
- Nahlásit

grimmh
dekuji, to budu potrebovat pac po 30tce prej uz ses jednou nohou v hrobe (tak snad doufam, ze minimalne do 80tky to platit nebude

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 14:52
- Nahlásit

grimmh
kujem

cernej caj
po 30tce prej uz ses jednou nohou v hrobe
tak já tě o víkendu zkouknu, jestli to platí nebo ne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 14:57
- Nahlásit

birma

me ale budes muset neco vykopat vedle myho chrupplacu

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 19:03
- Nahlásit

cernej caj
ta aplikace z toho odkazu je placená, to se mi moc nechce, ale zkusím tu aktualizaci, jestli se mi podaří nějak zjistit, jak se to vlastně jmenuje, ono už to v tom mobilu bylo
jinak jsem přišla na to, že ten budík jde deaktivovat, takže tam zůstane, ale nezvoní, tak alespoň tak, já to používám jen výjimečně, tak snad to bude stačit, i když blbý, že tam nejde zadat víc budíků, kdyby člověk potřeboval víc časů, tak to musí furt překlikávat, holt nějaká starší verze

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 19:06
- Nahlásit

a jako starý mobilek pěknej, mívala jsem podobnej, taky jsem se dlouho bránila chytroušovi, ale musím říct, že když jsem třeba šla od doktorky, tak zjištění jak mi dopoledne jede domů bus na dvě kliknutí v aplikaci je daleko příjemnější než složitý vyhledávání na netu například a aplikace na vyhledání nejbližších bankomatů se mi taky tenkrát hodila, i baterku už jsem párkrát použila, takže si nestěžuju
jediný co mi vadí je, že se fakt musí furt dobíjet, to je pro mě dost peklo

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 19:35
- Nahlásit

taky jsem se bránila chytrýmu telefonu a teď ho miluju. Zvlášť, když si uvědomím, že bych místo něj nosila foťák a garmina a normální mobil, abych měla ten komfort, co mám s ním Další můj postup bude asi k něčemu takovému, neb mi ta chytrá věc furt padá a padá a padá a nějak jí to asi nedělá úplně dobře

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 20:23
- Nahlásit

Maya
aha to sem si nevsimla, ale kdyz pohledas na netu snad najdes. Nebo jak radi fifina, kup si budik

no aspon by ses pocvicila i poslepu pak na to

jinak ja su rada, ze su obojetna - na volani a smsky a bezny pouzivani ten svuj a v batuzku do mesta hozenej firemni na net nebo na mapy na vandry a vyhovuje mi to takhle nejvic

si taky kup power banku kolem 500 koupis ze to treba ma 5000mAh a to treba 2x dobijes i na cestach a powerbanka bude velka jak ten telefon a tezka (takze zanedbatelna)

birma
jj, to chapu taky. akorat me stve, ze kdyz sem se odhodlala k svymu tak bych ho nestrcila do kapsy tak by me byl k nicemu na vylety

jo jinak - stejne se ti android, baterka nebo neco vysere tak po 2 letech, takze nema smysl moc kupovat neco, co stoji 2x tolik proto, ze je to odolny, pac je asi lepsi si v pripade nouze kazdej rok koupit telefon za 4t nez jednou za 3 roky za 10... a aspon to budes mit novy technologicky vychytavky... vetsina lidi, co ma androidi kolem 2-3 let tak to hromadne odchazi tady ty telefony

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 20:33
- Nahlásit

Stajn vespolek. Pondeli a zadny volno, zavist Esusce, ktera si to prej uziva skvele.
Jinak jsem si zasla do lekarny, po dlooouhy dobe, neb me hlasivky dostavaji v posledni dobe prisernej zahul. Coby asocial nejsem zvykla prokecat treba 7 hodin denne a v patek vecir dycky znim jak nachcipana a lidi se me desi.
Kdo by mel podobnej problem, ala unaveny, vymluveny hlasivky, tak doporucuju pastilky Vincentka. Fakt to zabira.
birma
dneska ve výběhu pózoval
Modelin jeden! Slusi mu to, i kdyz ty barvy jsou naky moc, ci se mi to zda?
cernej caj
Ja ti psala maila vcera, koukalas? Ty noho v hrobe..

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 20:33
- Nahlásit

cernej caj
pac je asi lepsi si v pripade nouze kazdej rok koupit telefon za 4t nez jednou za 3 roky za 10...
ten poslední tam byl za 5, což už mi přijde celkem rozumný, když vezmu do úvahy, že tomu mýmu za chvilku přestane držet zadní kryt, protože už tam nemá žádný nožičky skoro, nemluvě o tom, že se po každym pádu (leckdy na beton), bojim, že už to nevydejchá...

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 20:35
- Nahlásit

Fifi
Fakt to zabira.
tak to je moc dobře, že ti to pomohlo a můžeš holčičkám zase normálně velet a nemusíš na ně šeptat
modelín to je, vydržel tak stát na několik fotek jen na povel čekej, je to šikula
jj ty barvy jsou moc, dělá mi to mobil automaticky, aby to bylo hezčejší

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 20:58
- Nahlásit

Překreslila jsem holkám nad postel Bubetku a smítka
Martínek ještě postýlku hotovou nemá, musim si na to koupit fixy

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 21:01
- Nahlásit

kachna_
jééé to je kouzelný to se bude holkám hezky usínat

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 21:06
- Nahlásit

birma
dík, ještěže Nesvadba kreslí tak jednoduše

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 21:07
- Nahlásit

hele, můžete se připojit?
http://shop.plivnik.cz/
měl by tam být rozvrtanej e-shop

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 21:08
- Nahlásit

kachna_
Ty jo, kachno, smekam!! Ja neco kreslit, tak maj nocni mury a ne krasny sny. Krasa! Martinek si zatim hovi s vama v posteli teda?

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 21:08
- Nahlásit

kachna_
hele, můžete se připojit?
Pripojim se a nic nevidim.

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 21:10
- Nahlásit

Fifi
Martinek si zatim hovi s vama v posteli teda?
Martínek má vlastní postýlku těsně u tý naší, značka ideál, doma dělanou, takže když ho v noci nakrmim, šoupnu ho o půl metru vedle do jeho postýlky
nic nevidim.
já taky ne a nevim, jestli je to moje vina nebo ne

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 21:28
- Nahlásit

kachna_
Aha, tak psala, ze jeste nema hotovou, tos myslela teda kreslenou jen?
já taky ne a nevim, jestli je to moje vina nebo ne
Za to muzou trpajzlici!

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 21:30
- Nahlásit

Fifi
tos myslela teda kreslenou jen?
jj, mám moc silný štětce.

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 22:46
- Nahlásit

kachna_
obrázek pěkněj, web se mi neotvírá nic na tý stránce
co budeš prodávat?
cernej caj
já budík mám, právě telefon používám vyjímečně na buzení, i když pravda budík mě u taky vypek s baterkou, bohužel nijak nesignalizuje, že se hodlá zastavit
no já níkde tak dlouho necestuju, v práci nabíjím z pc a doma nabíječkou, ale vzpomenout si na to, jako myslíš, že bych si mohla nabíjet v buse z power banky když zapomenu? to bych ale musela zase myslet nato, nabíjet powerbanku ne?
Fifi
cucavou vincentku potvrzuju, když jsem přišla o hlas, tak jediný mi pomohly

<< 1 ... 3384 . 3385 . 3386 . 3387 . 3388 . 3389 . 3390 . 3391 . 3392 . 3393 . 3394 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání