Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3384 . 3385 . 3386 . 3387 . 3388 . 3389 . 3390 . 3391 . 3392 . 3393 . 3394 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2014 21:00
- Nahlásit

Xerxová
kafe to má daný tak, že nesměj bejt vidět psovi koule a ani zbytek jeho nádobíčka, toho u dogy nedosáhneš ale jinak naprosto chápu, on i caník stačil na zasněžení celýho bytu

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2014 21:01
- Nahlásit

Xerxová
on je nyny <3

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2014 22:18
- Nahlásit

Xerxová
krásná fotka, černý pes na modrým koberci je super, alespoň je vidět s jakým pozadím fotit černého psa, aby z nej nebyl černej flek

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2014 22:19
- Nahlásit

birma
no to se právě obávám, že u buhunda budou taky koule na světle božím

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2014 22:23
- Nahlásit

Maya
tak pořídíš fenu, no

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2014 23:29
- Nahlásit

birma
no jasně a dvakrát ročně jí budu držet ve sklepě, protože by nemohla ani bejt na zahradě

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2014 23:36
- Nahlásit

nemáte někdo tip na nějaký dobrý budík do telefonu? tam nějaký mám a teď když jsem ho chtěla prvně použít, tak jsem zjistila, že jednou zadaný buzení se nedá smazat, což mi teda dost vadí, máma má ten samej telefon, jen novější model, budík vypadá stejně, ale smazat buzení jí normálně jde, jako mi to docela vadí, jsem vstala dřív a chtěla to smazat a prt, tak potřebuju nějakej jinej

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2014 23:48
- Nahlásit

Maya
Sorry, ale ja, coby stara struktura s prehistorickym mobilem se fakt musim smat tvejm problemum. Mam budik extra pristroj, na mobilu pravekym velmi neprijemny, zesilujici zvoneni. Kdyz ctu tady furt naky ty problemy s aplikacema, ficurama a dalsima vymozenostma dneska, pevne verim, ze mi trilobit bez fotaku vydrzi jeste par let. Zrovna vcera sme fotakem porovnavaly nase mobily, mathea a jeji pokrok a ja a muj pravek. Zkusim dat foto.

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2014 23:50
- Nahlásit

Fifi
Kdyz ctu tady furt naky ty problemy s aplikacema, ficurama a dalsima vymozenostma dneska, pevne verim, ze mi trilobit bez fotaku vydrzi jeste par let

ach jak vám rozumím pani! mluvíte mě z duše ....já su taky konzerva

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 00:00
- Nahlásit

Fajka
tak tady pro konzervy pohlazeni po dusi.

Pricemz muj zastaraly kompakt take nebyl schopen zaostrit a nejak to pobrat.

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 00:05
- Nahlásit

Fifi
tak tady pro konzervy pohlazeni po dusi
jéé jééé já bych měla jasno kdybych si měla vybrat ))

Pricemz muj zastaraly kompakt take nebyl schopen zaostrit a nejak to pobrat

neměla bys ho reklamovat? dyž tak Ešuska ti poradí co a jak

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 00:08 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Fajka
neměla bys ho reklamovat?
Nee, ten mam kdysi od Roxany, esli ji este od akit pamatujes, bobek funguje doted venku hezky, jen na nejaky to domaci foceni na stole se nehodi.
A ja to pocitala, a ten muj chcipak je fakt kolem 12 ci 13 let star, tomu rikam kvalita, mam v nem treti baterku (diky, cajdo) a jinak funkce plni krasne, tj to, co od mobilu chci, volat, prijimat tlf, sms. Sem divna, vim, v dnesni dobe.

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 00:19
- Nahlásit

Fifi
ten mam kdysi od Roxany, esli ji este od akit pamatujes
jo jo

bobek funguje doted venku hezky, jen na nejaky to domaci foceni na stole se nehodi.
no jo no...máš trošku máznutý drápečky ale jinak dobrý

ten muj chcipak je fakt kolem 12 ci 13 let star,

ted jsem zahlídla v telce nějakej ten retro pořad a bylo to vo mobilech...mám pocit že už by mohl mít snad i historickou hodnotu

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 00:24
- Nahlásit

Fajka
mám pocit že už by mohl mít snad i historickou hodnotu
to klidne muze, ale nedam. Staci, ze sem kdysi prodala trabanta.
Radsi budu retro, i straceni radnej dekl na nej ted mam...
Preju krasnou noc, se srovnanim hodin s prirodou se mi bude radostneji a veseleji vstavat.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 05:56
- Nahlásit

přidám se ke skupině starých obyčejných telefonů. Moje Nokijka sice má budík (stejně se budím dřív - dneska před pátou...) ale jinak je to stará věcička (stála kdysi 1Kč)... SMS, telefonování a budík zvládnu. Víc nepotřebuji. U nás nosí při sobě mobil muž (a kdo mně chce volat, stejně už většinou volá jemu ) Mobil totiž většinou nenosím. Na výuku nikdy, na porady nikdy - dopoledne spinká v kabelce. Na procházky chodí, jen pokud jdu sama (a nezapomenu ho)... A ten druhý - služební - nepoužívám skoro vůbec. Jen v poledne a večer kouknu, nejsou-li na něm zmeškané hovory. Stejně se po škole naháníme složitě a nakonec se to vyřeší e-mailem - a počítač mi běží skoro stále - na fakultě i doma...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 07:15
- Nahlásit

Maya
"ten (obecně) špic je krásnej" ale tak můžu teda napsat ta špicová je špicová a lapina je taky špicová

Xerxová
jak se tam rozvaluje

Maya
dvakrát ročně jí budu držet ve sklepě, jediny stesti ze su v kanclu sama jinak by prisli na to ze nedelam co bych mela

a nestacilo by si zjistit jak se jmenuje ta aplikace a jen ji aktualizovat s google play?
pripadne recenze g alarm

Fifi
chapu, chapu, muj telefon je velmi podobny tomu tvemu a za nic bych ho nevymenila
ten muj ma teda jen 10 let, no ale proste ja ti dokonale rozumim (akorat muj ma i supr budik

Xerxová
ja uz ho mam jako hodinky hlavne, i kdyz mam hodinky krasne loni k narozkam od nasich, ale po tech letech bez hodinek na ne porad zapominam a taky kdyz mam dlouhej rukav tak se mi treba nedari ho vydolovat, tak je moc nenosim

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 07:32 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Rumštáááájn
Se zpožděním přeju vše nejlepší

Já jsem s chytrym telefonem nadmíru spokojená - fotim si na něj soupisový archy po posuzování (takže to nemusim složitě kopírovat). Foťák bych potřebovala lepší ale (potřebuju, aby to mělo vlastnosti levnýho foťáku), děti si na něm hrajou pexeso, využívám (často) mapy au toho lg mi navíc i funguje dobře baterka (teda ne, že svítí, ale že dlouho vydrží).
Maya
budík mi tam funguje normálně , tak neporadím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 09:00
- Nahlásit

kachna_
ja si chtela k narozkam koupit chytrej telefona pak sem zjistila, ze aby umel co chci a zaroven byl dost malej do me kapsy, tak mam smolika

ale muzes fotit i normos fotakem, ne?

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 09:47
- Nahlásit

cernej caj
muzes fotit i normos fotakem, ne?
můžu, ale narozdíl od telefonu, se mi u foťáku dost často daří zapomenout ho doma/nevzít mu baterku/zapomenout nabít mu baterky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 09:56
- Nahlásit

kachna_
tak to chapu

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 10:09
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek ,
ku*va..dneska už musím dodělat to DPH nebo bééé pjůůůseeeer!!!

Xerxová
Na výuku nikdy, na porady nikdy - dopoledne spinká v kabelce. Na procházky chodí, jen pokud jdu sama (a nezapomenu ho)... A ten druhý - služební - nepoužívám skoro vůbec.
jéééé je ..to je můj sen !!! ale vzhledem k tomu že já sem Mrázek ústředna a jdou přes mě všecky hovory firemní tak si to nemůžu dovolit...o to víc si o víkendu užívám to že zahodim mobil a do pondělka nevím kde je !!

Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 10:48
- Nahlásit

Fajka
fujtajbl pani, kdyby měl číííííf minutku, sepsal by mi toho maila, síím?
že děkuju a uctivě nechávám pozdravovat ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 11:00
- Nahlásit

Fajka
no nestezovala sis, ze budes mit spoustu casu?

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 11:12
- Nahlásit

http://www.lidl.cz/cs/4926.htm
jízdenka ČD

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 11:41
- Nahlásit

Janiii
fujtajbl pani, kdyby měl číííííf minutku, sepsal by mi toho maila, síím
sem mu tovyřídila ale je nemocnej...(rozuměj má rýmičku a kašílek tak prosím o trpělivost :rolleyes

cernej caj
nestezovala sis, ze budes mit spoustu casu
jo dyť jo, jen todle odkládám dycky na za pět minut dvanáct bo mě to neba kdyby mě to ba tak to mám už dávno hotový levou zadní

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 11:56
- Nahlásit

kachna_
hm, dobra akce, skoda ze nevim, kam bych jela

Fajka
to chapu.

Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 12:10
- Nahlásit

Fajka
sem mu tovyřídila ale je nemocnej...(rozuměj má rýmičku a kašílek tak prosím o trpělivost
ou jeeeeeee, tak to našlapuji po špičkách a nic neřikám
co na tom, že jsem stále nachcípaná, kašlajíc, dusíc se už 14 dní - cáááááájk ne?

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 12:14
- Nahlásit

Janiii
co na tom, že jsem stále nachcípaná, kašlajíc, dusíc se už 14 dní - cáááááájk ne
jako bys už nevěděla, že ženský maj dycky lehčí průběh !!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 12:17
- Nahlásit

Janiii
to mas o vikendu dolezet poradne, at to nekde nesedne na prudusky

Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 12:26
- Nahlásit

neležela jsem - páč mi kromě občasných záchvatů kašle, co fakt stojej za to - opravdu nic není. teplota, nic. takže ležet bych nevydržela, upadly by mi záda ale krom krátkých pobytů venku, kdy jsem byla nabalená, jsem byla doma a v teple a snažila se léčit. tak uvidíme

<< 1 ... 3384 . 3385 . 3386 . 3387 . 3388 . 3389 . 3390 . 3391 . 3392 . 3393 . 3394 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání