Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3384 . 3385 . 3386 . 3387 . 3388 . 3389 . 3390 . 3391 . 3392 . 3393 . 3394 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 11:10
- Nahlásit

To je pěkný dar pro Skřivánky

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 11:14
- Nahlásit

PetraK
Je to třicet kilo žrádla, nějaký šámpůny a věcičky a navíc asi dva tisíce korůůůn!!
ty jo, tak to je něco, to velká gratulace, a dobře načasovaný, se to určitě po vánocích šikne
PetraK
furt potíže s těma kamnama?
no jo, furt

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 11:40
- Nahlásit

přicucávací hrnek na cesty
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedd ed&v=xZ4_cnpnRzo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 11:43
- Nahlásit

petrak
tak to je skvely

hadejte kdo jede smer prahaaa a uz je na dalnici

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 11:47
- Nahlásit

cernej caj
ty jedeš do prahy? co tu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 12:06
- Nahlásit

grimmh
To je pěkný dar pro Skřivánky

jojo,to jsem ráda, a jak říká Maya v čase vánočním se to bude hodit. jsem ráda i za ty peníze protože tamje hodně starých nemocných pesů, takže to teče ty prachy.

Maya
no jo, furt

a reklamace nic?

cernej caj
hadejte kdo jede smer prahaaa a uz je na dalnic

jedeš k nám do Prahé? co tubudeš dělat?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 12:33
- Nahlásit

maya
mam se stavit na fotakolekci?

petrak
volal mi pred obedem muz jestli s nim nepojedu tak sem jela.

jojo takhle pred vanocema to je dokonalej darek pro ne a asi dost necekanej

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 12:48
- Nahlásit

tak máme za sebou dvě poprvé - poprvé se Adam někomu cizímu pověsil na rukáv a poprvé mi to bylo dost jedno, protože kdyby to neudělal on, tak to o pár vteřin pozdějc udělám já musim z tý Prahy vypadnout, protože jinak to tu vyvraždim...

cernej caj
no vítej u nás venkovane

PetraK
znova gratuluju, koukala jsem, žes vyhrála, cos mohla (a my zas utřeli hubu )

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 13:02
- Nahlásit

cernej caj
mam se stavit na fotakolekci?
no nebylo by to špatný, akorát ten foťák mám doma, což teda nené v Prahééé
birma
co se stalo?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 13:07 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

a kdy budes doma? ses kousek pod dalnicou ale to asicasove budem mimo a sedacku nemame

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 13:09
- Nahlásit

cernej caj
večer, ale je to cestou z Prahy na Tábor, ne do Brna, tak nevím

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 13:12
- Nahlásit

Maya
landseeří miminko velký jako stodola se naběhlo přátelsky pozdravit bez toho, aby se umělo slušně chovat. Adam ustál ještě to nalítnutí, ale to, že mu ta stodola olizovala asi minutu pinďoura a naprosto ignorovala jasný signály, že se mu to nelíbí, už prostě nedal. A jak se nasral, tak vzal probíhajícího páníčka jedním vrzem (ten samozřejmě zrychlil krok až ve chvíli, kdy se něco dělo). Výsledek byl, že jsem se dozvěděla, že jeho pes je ještě mládě, takže on nemůže nic dělat s tim, že si ho nedokáže přivolat a že pokud nám to vadí a nechceme potkávat psy, tak máme chodit jinam (byli jsme v lesoparku, kde v tu dobu fakt nikdo jinej nechodí). Pán se na oplátku dozvěděl, že má mít psa na vodítku, když si ho neumí zavolat a že my na něj fakt nejsme zvědavý a jeho pes nás nemá co otravovat.
Adam to pustil z hlavy asi 20 vteřin poté (naštěstí), já jsem nasraná ještě teď.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 13:13
- Nahlásit

aha tak to si nejak blbe pamatuju, tak nic. jinak jak ctu tenprimal blueprint, tam pise ze adpon 2h tydne chuze, 15min silovyho cviceni a par sprintu staci ke zdravi

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 13:15
- Nahlásit

birma
jo ještě bych měla asi doplnit, že miminku bylo odhadem tak 10 měsíců...

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 13:16
- Nahlásit

cernej caj

volal mi pred obedem muz jestli s nim nepojedu tak sem jela.

ty jo to máš cajk, čajdo, že se takhle můžeš sebrat a odfordit, Tak si to v matičce Prahé užijte.

birma
znova gratuluju, koukala jsem, žes vyhrála, cos mohla (a my zas utřeli hubu )

díkuju.Mám fakt velkou radost, Skřivánci potřebujou jakoukoliv podporu no a pak jsem taky i ráda, že se článek jako takový líbil.

co se stalo, že Adam zasahoval?

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 13:20
- Nahlásit

PetraK
co se stalo, že Adam zasahoval?
máš to o kousek vejš

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 13:30 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
aha tak to si nejak blbe pamatuju, tak nic
no možná ne, je to zajížďka, ale zase ne tak oobr, ale fakt jsem doma až tak kolem7, tak smolík no
birma
hm, ještě že fakt to Adam moc dlouho neřeší
na druhou stranu ale jako jak má člověk pak ve městě naučit štěně přivolání?
jako fakt nevím jak to ve městech chodí, ale když ho bude furt vláčet na vodítku, tak ho toho moc nenaučí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 13:33
- Nahlásit

petra
v kanclu sedel sef a ja uz mela 4,5 h odpracovano a dnes nic dulezityho tak v poho

birma
sem zapomela, zes taky posilala, tak skda, ze vy nic ale aspon si nevo napsala I pro sebe uzitecnyho

maya
mi zlobi net, msm za to ze bydlis kousek pod dalnici okres brnesov, ne? kdyztak napis v kolik budes doma hodinove, my se v praglu zdrzime trochu a kdyby v 6, tak by sme se mohli domluvit

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 13:36
- Nahlásit

Maya
na druhou stranu ale jako jak má člověk pak ve městě naučit štěně přivolání?
kdybych viděla, že se ten chlap snaží ho něco naučit a prostě jim to ulítlo, tak nemám problém. Ale když mu někam letí pes a chlap x metrů za nim Bertíkůůůů, Bertíkůůůů a nezrychlí krok ani nijak neřeší, že se pes ani neotočí, protože je to prostě mládě a tak je to normální a může, tak mě to prostě sere.
Učit ho to může třeba když ho bude mít jištěnýho na stopovačce, nebo na přehlednym místě, kde bude vidět na co mu pes reaguje, taky tu jsou oplocený psí louky, kde si může trénovat do aleluja a ne, že se někde vynoří čokl a letí a po jaký době se zpoza zatáčky vynoří pomalým krokem majitel.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 13:39
- Nahlásit

birm
to je fakt na presdrzku

maya
muz rika ze ok, jestli chces. muzu mrknout I ns pc

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 13:42
- Nahlásit

A ještě jsem se teď donasrala, neb mi přišla mailem nabídka karimatek eva za poloviční cenu a nejspíš kvalitnějších, než ta, co jsem nedávno koupila... Tu teď ještě prohlídnu a asi zvážim nějakou reklamaci, protože mi fakt vadí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 13:48
- Nahlásit

birma
jj zkus to reklamovat, to fakt si mela zniceny hodne

jo a pokud nekoho zajima, proc nemame zadni sedacky, tak proto, ze muz si vozi misto nich 40kg reprobednu pac repro v aute blbe hraje

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 13:54
- Nahlásit

cernej caj
proc nemame zadni sedacky, tak proto, ze muz si vozi misto nich 40kg reprobednu pac repro v aute blbe hraje
tvůj muž je prostě formát

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 14:03
- Nahlásit

maya
mas mail

birma

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 14:04
- Nahlásit

cernej caj
mas mail
máš zpátky

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 14:13
- Nahlásit

birma

máš to o kousek vejš

a von si fakt hlodnul?

Maya

pak ve městě naučit štěně přivolání?
měl by hodit minimálně zadkem. Jasně, že štěně ulítne, ale pak jsem megarychlá - když bych i byla sobec a nezajímali mě ostatní, tak kvůli tomu, aby si pes nezvykal na to, že mě nemusí poslechnout.
cernej caj

ich 40kg reprobednu pac repro v aute blbe hraje

nééééééééé! Kecáš!

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 14:17
- Nahlásit

cernej caj
zkus to reklamovat, to fakt si mela zniceny hodne
zkusim, protože mě neštve jenom tim, jak je po dvou čundrech oddělaná, ale i tim, že se na ní nalepí věškerá špína, takže jí po každym čundru musim vydrbat a nějak si nedovedu představit, že bych na ní spala dvě noci po sobě, protože je celá obalená jehličim a hlínou a nejde to oklepat. Tu starou jsem nemyla snad celých dvacet let, co jsem jí měla a byla výrazně čitčí než tahle po sprše...

PetraK
a von si fakt hlodnul?
chytil se špičákem za rukáv

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 14:18
- Nahlásit

birma
metrů za nim Bertíkůůůů, Bertíkůůůů a nezrychlí krok ani nijak neřeší, že se pes ani neotočí,
a tak to jo, já myslela, že psa naháněl

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 14:20
- Nahlásit

Maya
já myslela, že psa naháněl
naháněl až když se začal bát, že pes bude mít díru v kožichu

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2014 14:22
- Nahlásit

birma
chytil se špičákem za rukáv

jediný co bych nechtěla, aby si to nějak nahrál na hadrdisk a jinak by mi to bylo fučiik. Co chlap na to?

<< 1 ... 3384 . 3385 . 3386 . 3387 . 3388 . 3389 . 3390 . 3391 . 3392 . 3393 . 3394 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání