| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 06:41
- Nahlásit
kachna hezké místo na usínání jsi holkám vytvořila
jdeme na výlet - kousek za hranice (tedy kus trasy půjde i po hranicích) - okraj Lužek u Žitavy. Chodíme tam rádi a dneska tam nikdo nebude - Němci svátek nemají...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 07:10
- Nahlásit
birma
tak to je fakt, za 5 je to v poho i kdyby zacal po dvou letech odchazet
Fifi
cetla, cetla
kachna_
to je naaadherny
Maya
jj, bys ji musela zas doma nabit
Xerxová
uzijte si moc vylet
taky razim na vylet za minutku, akorat teda zas jen u nas na moravu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 11:28
- Nahlásit
čaj černej
No - my byli taky jen za humny - asi 25 minut autem. A pak jedna skalní vyhlídka na německo-polsko-české pomezí, zřícenina hrádku (Karla IV...) a skalní útvar Česká brána - kus pískovce z jedné strany cesty německý a z druhé český... Nikde nikdo - ani noha celé 2 hodiny. Měkké dobře značené cesty, mlha se prala se sluníčkem. Lesy, skály. Někdy parkujeme "u nás" , jindy u "sousedů" . Příroda stále stejná, hranice neznající...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 11:37
- Nahlásit
Maya
co budeš prodávat?
chovatelský potřeby a krmiva (hlavní by měl být kamenný obchod a přidružené činnosti - výroba obojků, šrotování a možná i vločkování obilí).
Chtěla bych se zaměřit hlavně na kvalitnější a širší sortiment pro králíky, drůbež a holuby.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 13:41
- Nahlásit
jééé
http://www.rozhlas.cz/pardubice/zpravodajstvi/_zpr ava/umelec-nebo-vandal-mestske-hradby-v-chrudimi-k dosi-vyzdobil-obrazy-zvirat--1411967
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 18:04
- Nahlásit
kachna_
tak to přeju, ať ti to dobře běží, on tenhle sortiment je možná lepší než pro psy a tak, to si každý bere spíš přes net
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 18:05
- Nahlásit
tak hotový obrázek, nakonec to vypadá líp než se ze začátku zdálo
a detail
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 18:14
- Nahlásit
kachna_
tak snad to bude fobry zamer
maya
vypata to dost dobre celkivy, si dobra ze uz to mas hotovy
vylet supr, na slunicku na ttiko nebyt tohovichru, v lese kisa jak svina.
vcera srm si dost bolestive naklepla koleno, to bolavy, ale prezili sme. jen budu muset upravit vikendovou kilometraz pac hraje vsrma barvama
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 18:29
- Nahlásit
cernej caj
vcera srm si dost bolestive naklepla koleno, to bolavy, ale prezili sme. jen budu muset upravit vikendovou kilometraz pac hraje vsrma barvama
auau
nechceš ten víkend tedy radši zrušit? Tady byly ráno přízemní mrazíky, nechci domyslet, jak bylo tam
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 18:31
- Nahlásit
cernej caj
a nakonec jsem koukla na Aladina - v noci na čtvrtek má bejt v ústí -1,8
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 18:51
- Nahlásit
pekna kosa.
doma zkysim zkratit trasu trochu ale bojim se asfaltu, ze tam je vic na tech jinejch znackach
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 18:52 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
ale muzem tozrusit, jestli se necitis na bivak krz spacak
nebo z toho udelat jednodenni vylet pokud ti za to stoji cesta
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 19:02 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek,
bože bože...to byla nádhera dneska!!!
Prochajdili jste když bylo tak krásně???
Tady bylo naprosto luxusně stihli jsme dva hrady, dvě rozhledny, dvě prochajdy, páč sem vzala obě psiska separé a ted je ze mě i ze psů mrrrtvolááák
Nikde nikdo - ani noha celé 2 hodiny
jéjo to muselo bejt fajn ! to my se proplejtali místama hodně lidma, hlavně na hradech ale vrámci socializace jelítka to vůbec nevadilo.
Ale byl šikulák, vylezl se mnou fakt všude, že i lidi se divili jak sem tam toho psa dostala, ale on problém neměl on je jak kamzík to spíš já měla problém se vydrápat nebo slést...
jo a bylo takový azůro že sem si spálila ksicht
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 19:17
- Nahlásit
kachna_
jééé
http://www.rozhlas.cz/pardubice/zpravodajstvi/_zpr ava/umelec-nebo-vandal-mestske-hradby-v-chrudimi-k dosi-vyzdobil-obrazy-zvirat--1411967
týýýjo!!! krása!
Maya
hotový obrázek, nakonec to vypadá líp než se ze začátku zdálo
máš můj obdiv že sinic neztratila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 19:22
- Nahlásit
Fajka
jee to zni skvele, supr ze ste si to tak uzili u nas kdyby tak nefucelo tak jak na jare
spalila ses moc?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 19:26
- Nahlásit
Maya
jéééé - mozaikové puzzlíkování. To jsem poprvé viděla v Raveně - městě mozaik. Tam jsou v každé památce, je tam škola restaurování mozaik i návrhářství... a všude prodávali skládanky z "miničtverečků" - historických replik i moderní.
Fajka - jojo - počasí dneska parádní. Dopoledne výlet, odpoledne zahrada a přezutí auta...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 19:27
- Nahlásit
a teď počítám příklady na zítřek. Nějak jsem nenašla staré... a tak holt musím dělat nové přípravy. A vůbec mě to nebaví...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 19:28
- Nahlásit
cernej caj
jee to zni skvele, supr ze ste si to tak uzili
no nádherně bylo!! fakt slunilo tak že sem připaléná v gezichtu, nijak brutálně ale cejtím jak to pálí ...tady nefoukalo a chodila jsem v mikče a normálně chvílema i v tričku !! a mám mraky fotečééék. Už je láduju na rajče
a co to tvoje koleno? si sebou sekla zasejc někde?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 19:32
- Nahlásit
Xerxová
Dopoledne výlet, odpoledne zahrada a přezutí auta...
no auto přezutý máme, zahrada teda čeká a práce tam je jak na kostele ale to počasí to prostě nešlo nevyužít , tak jsme prochajdili až do tmy
teď počítám příklady na zítřek. Nějak jsem nenašla staré... a tak holt musím dělat nové přípravy. A vůbec mě to nebaví...
aaaaaaaa néééé práááce nééééééééé já chci ještě volnoooooo
ale prd musím záftra taky do arbeitu ..fňuk...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 19:39
- Nahlásit
xerxova
co ucis?
fajka
na fotky se tesim
no sem byla cvicit a nesikovne sem dopadla celou vahou tela na koleno na podlaze normalni... holt nemam jeste silu v rukach a mrstnost to se proste otocis kolem tyce a misto ladneho ukonceni otocky te gravitace dostane
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 19:46
- Nahlásit
zpracování dat - momentálně homogenitu a normalitu...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 19:50
- Nahlásit
cernej caj
to se proste otocis kolem tyce a misto ladneho ukonceni otocky te gravitace dostane
no jooo to musíš padat na prdéél, tam přecejen nějakej polstr máš
aj uplně to vidím.... ty cvičíš U TYČE??? to jako na spartakiádu??
Xerxová
zpracování dat - momentálně homogenitu a normalitu...
šmááánkote... to bych propadla hned na první hodině 5 minut po začátku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 20:01
- Nahlásit
Fajka
máš můj obdiv že sinic neztratila
che, ztratila jsem jich xxx, ale ještě jich dost zbylo, měli číńani pravdu, že jich tam dávaj víc a nestane se že dojdou
cernej caj
není nad to se přizabít při sportu
takže tyč bude? a necháš tam viset vodítka?
my dneska neprocházkovali, ale jezdili po hrobech, takže sluníčkový počasí strávený v autě a na hřbitovech, psi holt ostrouhali
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 20:15
- Nahlásit
cernej caj
ale muzem tozrusit, jestli se necitis na bivak krz spacak
nebo z toho udelat jednodenni vylet pokud ti za to stoji cesta
tak za jednodenní výlet mi cesta tam nestojí. zvlášť, když by byl krátkej. Bivak bych nějak dala, aspoň bych zkusila vložku do spacáku a třeba by Fajka poradila, kde sehnala ten fusak z termofolie. Uvidíme, jak to zkrátíš, protože mně to už teď přijde relativně dost krátký...
Fajka
Prochajdili jste když bylo tak krásně???
Tady bylo naprosto luxusně
Bohužel jsem brigádničila, kde máš fotky, ať můžu závidět?
no jooo to musíš padat na prdéél, tam přecejen nějakej polstr máš
kafe nemááááá by si narazila kostrč akorát
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 20:15
- Nahlásit
Maya
ale ještě jich dost zbylo, měli číńani pravdu, že jich tam dávaj víc a nestane se že dojdou
tyjo tak to jsou dobrý, že dávaj navíc
dneska neprocházkovali, ale jezdili po hrobech, takže sluníčkový počasí strávený v autě a na hřbitovech, psi holt ostrouhali
tohle naštěstí obstarali naši... ale jako práce bych dneska měla to né že nééé ale já sem se tak chtěla na všecko vy...a to počasí to teda podpořilo na tisíc procent
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 20:16
- Nahlásit
FajkaFajka
taky bych asi byla mk, cisla a ia...
nojo, nacspartakiadu chodim 2 mesice s dvema vynechanima takz zatim pytel brambor
xerxova
mas mujvobdiv ze si s tim rozumis
maya
tak to je supr, zbylo jeste ns malej obaz spicu?
jasny, bude na novou podlahu a kdyz ji muz nestihne dovkonce roku tak bude na beton (nabeton )
videla sem krasnyho bilyho stredaka, asi bezpp, majtele ani nevedeli ze je to stredak ale krasnej byl s peknou hlavou, takovej by se mi libil vzhledem
tak dusicky soy za rohem, aspon str mel hezky a psi o vikendu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 20:20
- Nahlásit
birma
do spacáku a třeba by Fajka poradila, kde sehnala ten fusak z termofolie. Uvidíme
já ho mám objednaný z netu...hned vyhrabu odkaz jak mě dojedou fotky ..nahrávám na rajče a u toho už nic dalšího dělat nemůžu
kde máš fotky, ať můžu závidět
vydrž prťka vydrž už se nahrávaj
kafe nemááááá by si narazila kostrč akorát
šiš to je fakt..a kostrč nebo koleno to už je fuk co?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 20:21
- Nahlásit
birma
jestli ti tobprijde kratky na to ze svetlo je od 7mi do 5ti... ale pokus d se ti to zda keatky uz ted, tak muzu rict se me tech 22 km dneska stacilo, ale tak pridat 6 asi zvladnu. prozkoumam to zitra, tak zatim nic rusit nebudu dem a kdyztak se zabtebou potahnu jak smad
ten pytel sem videla na netu armace skrtihlav sq necely 200, tak bych zjsila armac a lekarnu?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 20:31
- Nahlásit
Fajka
hned vyhrabu odkaz
dík
kostrč nebo koleno to už je fuk co?
tak nějak
cernej caj
jestli ti tobprijde kratky na to ze svetlo je od 7mi do 5ti
od 6:05, dneska jsem to testovala
ale tak pridat 6 asi zvladnu. prozkoumam to zitra
neee, to nepřidávej, jen prostě kdybys to zkrouhla třeba o deset, tak by mi to přišlo skoro zbytečný se tam vláčet. Takhle pohoda, jen prostě kdyby ses fakt necejtila a fakt tě ta noha bolela, tak jsem spíš pro zrušení než pro radikální zkrácení, i z toho důvodu, že by nám asi byla pěkná kosa.
tak bych zjsila armac a lekarnu?
dík za tip, i ta cena zní rozumně
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2014 21:41
- Nahlásit
Bry vecir, jsem si odcestovala v hlave do viktoriansky anglie a uz ted se mi moc stejska. Kdo nevidel, tak Cranford serial.
A zitra back to reality, ble. Slapkam neporuseny koncetiny, panucitelkam lity kvuli pripravam...
Prijemnou stredu vinsuju.
|