| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2014 16:55
- Nahlásit
Maya
nepleteš si je?
nepletu, tady na tý fotce se mi strašně líbí.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2014 17:43
- Nahlásit
skanula mi kroupa, kdybyste se chtěly taky dojmout
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2014 19:20
- Nahlásit
kachna_
nepletu, tady na tý fotce se mi strašně líbí.
a tak to seš jeden z mála teda od špiců, ti oceńujou spíš Kima, Dorin se líbí víc laikům
birma
to jsou ale krásný fotky a jak jsou většinou ti psi veselí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2014 20:03
- Nahlásit
místo abych dělala něco užitečnýho, koukám na lapiny a zamilovávám se víc a víc. Některý teda nejsou úplně můj typ, ale tihle...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2014 20:10 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
No počkej, mně se ale líbí právě na týhle jedný fotce.
Mně se ze střeďáků líbila Charga psíček pantoflíček, to jsem i přemýšlela, že bych si pořídila střeďáka. Ale pak jsem zjistila, že byla docela hodně výjimečná.
Ale já vás spíš chtěla pobavit svou muší příhodou. na ruce mi přistála moucha. Plácla jsem jí (trefila jsem se) a pak jsem si tak jako oklepla ruku. No spíš uklepla, protože jsem prstama klepla o stůl.
Michal na mě koukal a pak se jenom zeptal "už se můžu smát?"
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2014 06:55
- Nahlásit
Zdravíčko všem
PetraK
Ich gratulíre Kolace
To je super, že to klaplo a Skřivvánci dostanou něco na přilepšenou.
birma
ani se nedivím, že se zamilováváš - krásní psi
kachna_
No spíš uklepla, protože jsem prstama klepla o stůl.
Michal na mě koukal a pak se jenom zeptal "už se můžu smát?"
Já se neptám a směju se hned (promiň )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2014 07:24
- Nahlásit
PetraK
gratulieren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! si to ppc budu muset jit teda koupit
Maya
tady je taky treba videt, ze to neni 100% vsecko ostry jak bych chtela (mala clona asi) a navic je to hodne zasumeny od vysokyho ISA, jenze pokud chces fotit neco takovyho, co je hrozne rychly, tak tohle kompaktem nikdy vzivote na autorezim nevyfotis.
A to ta tvoje fotka je celkem pekna, neni nejak rozmazana a navic se mi zda, ze mas spis zaostrenyho kima nez dorina (fotak na autorezim asi dava malou clonu, coz vetsinou tak byva, dava skoro vzdycky nejnizsi co muze) a mala clona = mala hloubka ostrosti, takze si myslim, ze fakt by ti 10ti minutova lekce pomohla velmi v tom jak ovladat fotak.
kachna_
ale ta je krasna
to mi pripomelo, ferina cvaklav posteli mouchu, ja ji hodila na zem a ona cmuchala snad hodinu mezi tema perinama kam ji spadla
birma
jojo, krasny pejsci
Fajka
tak to na**** jednoho, ze. ale barevne to mas naaadhernou fotku a to listi, to je nadhera. to u nas na jihu snad ani takhle barevny nebylo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2014 08:16
- Nahlásit
birma
ono tyhle málopočetný plemena jsou většinou dost rozházený v typu, koupě je asi taková sázka do loterie, buhundi i islanďani to mají stejný
cernej caj
takze si myslim, ze fakt by ti 10ti minutova lekce pomohla velmi v tom jak ovladat fotak.
no možná jo, ale stejně neznám nikoho kdo to umí a já nemám trpělivost na to si to nějak zkoumat sama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2014 08:33
- Nahlásit
Maya
jestli chces, tak ti to zkusim napsat jednoduse do mailu, akorat mi napis typ fotaku pls. napisu ti tam par zakladu (ale asi o vikendu, nebo nekdy) ktery by sis jen vyzkousela.
tak a udelala sem opet totalni prekopani toho, jak bude usporadanej nabytek v loznici/obyvaku. Boze, ja potrebu treti mistnost nebo nafukovaci tu 13ti metrovou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2014 08:47
- Nahlásit
cernej caj
napisu ti tam par zakladu (ale asi o vikendu, nebo nekdy) ktery by sis jen vyzkousela.
no tak až se ti bude chtít, tak to by bylo super
foťák mám nějakej Panasonic Lumix, ale přesnej typ fakt nevím, zkusím se doma podívat na něj, jestli to tam není napsaný a nebo mám tuším v pc návod, tak jestli to nebude tam
tak a udelala sem opet totalni prekopani toho, jak bude usporadanej nabytek v loznici/obyvaku
tak ukaž plánek
nějaká třetí dimenze by bodla?
já si teď na prostory nestěžuju, co mám tu velkou místnost, akorát mě taky někdy napadá, co zabíraj místa kamna a že by se tam vešla nějaká krásná rohová knihovna, ale až začne mrznout, tak to zase přehodnotím
akorát už jsem jednou letos topila a z trubky mi nějak padaj saze, s těma kamnama jsou furt nějaký problémy a celkem mě to už štve, nakonec budu muset zase shánět kamnáře a to bude porod
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2014 09:05
- Nahlásit
Maya
presne, treti dimenze!
s kamnama to je teda blby, ze stim mas furt problemy
mam dilema, pac potrebuju doma na cviceni idealne 3x3 metry abych mohla v pohode tancovat, cvicit a tak. na to, ze mam mistnosti 3.10x4.40 a 4.10 x 4.40 trochu problem
tak sem musela vsecko narvat do mensiho pokoje (udelat z nej loznici) a v tom vetsim takovej system "odsuneme nekam jinam" zde veledilo skrine tak nejak knihovny (spis v obyvaku) skrine spis v pokoji s tim, ze bych chtela rohovou ale ten online planovac rohovou nema
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2014 09:47
- Nahlásit
cernej caj
v jakým jsi to dělala programu?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2014 09:52
- Nahlásit
Janiii
http://www.homestyler.com/designer
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2014 10:00
- Nahlásit
cernej caj
díky podkroví z toho asi nevydoluju ale i tak si budu mít o víkendu s čím hrát
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2014 10:06
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
asi zatopim už?
Prooč si člověk některý dni nemůže dát za rámeček??? Fčéra byl krásný kynológický den, den jakej bych chtěla mít každej den. Pěkně mi to vykompenzovalo blásinec tu v prasí. Šli jsme ponejprv ven sami s Rumíčkem. Byl žíííííííííškovnej, nejžíškovnější.Úplně nejhodnější chlapínek a hlavně - jsme si hodně celou dobu hráli. Juchééééé! Na bábu kolem umělý stěny, n apřetahovanou, na hopikání a učili jsme se s Rumíčkem, že Rumíček nesmí dlabat nic na zem spadlé. Nejen dráty, ale hlavně jídlo. Taky si hrál s psékama, ale pak už ho tam rasila ta zlaťanda - ta to dělá furt, tak jsem pak řekla dost, Rumíček byl nadšen, že byl osvobozen a šel si radši hrát se mnou. To mě potěšilo. Učili jsme se nechodit do silnice a aportovat a čekat a neběhat za pejskama a domů jsme přišli za tmy. Tam jsem provedla výměnu a vzala si ven jen Bubinku. A ............ jako vždy se nestačila divit. Co na svým životě miluju je to, jak von má smysl pro humor a vždycky mi vokáže, jakej sem blbec, když si něco myslim. Když umřel Ešus, neměla jsem s kým běhat, Bubitku jsem tím rozhodně nechtěla zatěžovat. Pak přišel Rumíček, říkala jsem si, že si ještě musím počkat, páč s ním se fakt běhat nedá . No a včera jsem zažila převeliké překvapení. Vzala jsem ven Bubi a předala jí velení. Už v baráku. Ať si vybere, kterýma dveřma půjdem, volila ty přední, a nasměrovala to k mámě. A nahodila rychlost velmi nevídanou. I říkám jí - Bubi, běžíme jakoo nebo co????????????? A Bubi nadšeně hodila hlavou, hýkla a vypálila do prostoru Mno, běžely - regulérně jsme fakt běžely!! Celou cestu k mámě, nasadila supr tempo, celou dobu mastila přede mnou - byly momenty, kdy jsem jí dost blbě stíhala . K mámě jsem dorazila slušně zpocená. VLítla do baráku, do výtahu a mlátila mámě do dveří , vypáčila z ní asi tunu sušenýho chleba a hodlala tam nocovat . pak se teda nechala přemluvit, že půjde se mnou a venku, kdy jsem si myslela, že ten běh byl hlavně proto, abychom už byly brzo u mámy, tak omyl děti milé, napálila to znovu a běžely jsme zase celou cestu zpátky!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vona mě nikdá nikdá nepřestane překvapovat Bubi moje zlatá. No uvidíme, jak to bude příště,možná budem chodit večer lehce spolu běhat. To by se mi líbilo ale!!! Jsem zvědavá. Bylo to moc fajn jí takhle vidět, jak to sviští. Měla jsem hroznou radost. Říká se, že sport vyplavuje endorfiny. je to pravda, a když běžíte se starým pesanem a máte radost z toho jak si to užívá, vyplaví se vám těch endorfínůch MILIJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON!!!!!.
Rumíček nás doma obě nadšeně přivítal. Čokle si narvali pupek, pak dostali kostéčky, já si špuntla na přípitek Soviňón, Bubi dostala místo Soviňóna krvavou vodu z masa, abychom si spolu mohly štrngnout na to vítězství. Páč jo, vyhrály jsme spolu první místo. Z Bubi je celerbríta, teda bude, přšítí měsíc
kachna_
"už se můžu smát?"
a mohl???
birma
skanula mi kroupa,
tak je ještě jednu přidám, ale nejni kroupová
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2014 10:10
- Nahlásit
cernej caj
ale pěkně to máš vymyšlený, prostor na cvičení před telkou třeba na tu taneční podložku taky nemám a to mám místnost jak kráva
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2014 10:11
- Nahlásit
cernej caj
ze fakt by ti 10ti minutova lekce pomohla velmi v tom jak ovladat fotak.
no to si říkám taky, že by se mi šiklo, jenže kde sbalit nějakýho exprta. Kterej navíc bude mít trpělivost s debilem mýho kalibru
ta tvoje fotky je super..
. to u nas na jihu snad ani takhle barevny nebylo
myslíš, jako že to odejde tak rychle, že se to nestihne vybarvit?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2014 10:12
- Nahlásit
Janiii
jeste pouzivam na pc doma swet home 3d je docela fajn
PetraK
Co na svým životě miluju je
sem cetla na zivym plote a furt premeslam, kde mate v byte ten plot
se ji asi zda, ze na zimu je nutno pridat pohybu aby nezabli pacicky?
nestalo se ti nekdy ze bys spletla sovinon a naordinovala sobe krvavou vodu?
ps: tak v kterym ppc ten clanek je? v rijnovym? v listopadovym?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2014 10:14
- Nahlásit
PetraK
myslim,ze u nas listy uz byli napul shnily padany, ale taky mozna tim ze nejkrasnejsi babi leto sme si uzili v tech jiznich cechach a prosvihli ho u nas
jenze mam strach aby ta loznice nebyla takova narvana pidimistnost... zas tam ale nebude pc a tak, coz je zas energeticky prej dobry.
zavidim ti viceromista
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2014 10:17
- Nahlásit
Páč jo, vyhrály jsme spolu první místo
jako pro ty Skřivánky?? tak to je pecka jakože gratulííííííre moc a moc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2014 10:23
- Nahlásit
cernej caj
na zivym plote
no ale náhodou, kdybychom vzaly všechny naše kytky, dáme dohromady slušně hustej živej plůtek
a zimu je nutno pridat pohybu aby nezabli pacicky?
mi to včera přšilo, jak když chce hubnout do plavek , jen si teda spletla roční období a nebooo, že aby se líbila těm chlapům víc. Páč tetkon se zase cosi háravýho chystá asi... tak aby byla šik
nestalo se ti nekdy ze bys spletla sovinon a naordinovala sobe krvavou vodu?
zatim ne, ale to proto, že tento přípitek byl zatím první
teď v tom čísle 11, který je na stánkách teď je jen to vyhlášení vítězů vč. uvedení útulků, pro které budou ceny určeny. No a článek vyjde za měsíc v čísle 12 - tedy na stánkách zase po 21. listopadu. Ale tak on to je ten článek co jsem sem házela, že už je zveřejněný na stránkách organizátora celý akce - Dovolená se psem. Mimochodem dobrý stránky, doporučuju, jsou tam odzkoušené penziony, trasy na výlety - číhněte.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2014 10:24
- Nahlásit
PetraK
To se krásně čte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2014 10:30
- Nahlásit
cernej caj
hele to je šikovná věcička, takhle si to moci namalovat!! Že si s tím člověk může pohrát a nemuset to šíbovat v reálu - šikovná jsi.
Maya
furt potíže s těma kamnama?
Janiii
jako pro ty Skřivánky?? tak to je pecka
jojo, jako součást výhry je i sponozrování určeného útulku. Mám radost. Jdu volat paní Schilteové.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2014 10:40
- Nahlásit
PetraK
jako pro ty Skřivánky?? tak to je pecka
jojo, jako součást výhry je i sponozrování určeného útulku. Mám radost. Jdu volat paní Schilteové
bombáááááááááááá!!!!
jste nejšikovnější Bubice Ramštajnice vobě dvě!!!!!!!
G R A T U L U J U!!!!
Já si chtěla časák koupit včera v Liberci, ale aj Libereckej Globus je vidlákov bo tam taky ještě novej nebyl a řínovej už máme ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2014 10:42
- Nahlásit
UUUUUŽ PANÍ SCHILETOVÝ VČERA VOLALIIII!! Je to třicet kilo žrádla, nějaký šámpůny a věcičky a navíc asi dva tisíce korůůůn!!
A JUCHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2014 10:45
- Nahlásit
Fajka koupit včera v Liberci,
On je na pultech asi až ode dneška, já ho taky koupila až ráno. Ale tak tam je jen to vyhlášení vítězůch.
a víte co? Já jsem zvědavá, jak tam tu vojnu a mír, co jsem sepsala, ale dostanou?? To budou muset přidat stránky, ne? nebo udělat lepolero, nebo tak nějak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2014 10:45
- Nahlásit
PetraK
mozna chce chodit do sauny v zime
ahaa tak to uz chapu, ja prave myslela ze uz ho mas clanek ted, tak supr ze napred pujde vyhlaseni a pak na vanoce clanek no proste dvojitej dobrej skutek tim, ze mas bubitku
Fajka
jak ho budou sponzorovat? jednorazovou castkou nebo nejak dlouhodobe? u te souteze sem neco cetla jak hazela esuska clanek prvne ale to uz si taky nepamatuju
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2014 10:46
- Nahlásit
PetraK
Je to třicet kilo žrádla, nějaký šámpůny a věcičky a navíc asi dva tisíce korůůůn!!
no tak to je nářez !!!
upadla mě taky kroupa!!! jste fakt dobrý holky !!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2014 10:48
- Nahlásit
PetraK
a víte co? Já jsem zvědavá, jak tam tu vojnu a mír, co jsem sepsala, ale dostanou?? To budou muset přidat stránky, ne? nebo udělat lepolero, nebo tak nějak
to bé vánoční číslo kde přidaj dalších 50 stránek navíc a z toho 49 bé Bubitka Ešusová lidi to budou mít jako vánoční happyend na čtení pro dloooouhý zimní vééčery
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2014 10:59
- Nahlásit
cernej caj
no proste dvojitej dobrej skutek tim, ze mas bubitku
já ne, to vona. já enem píšu slova, žije to vona
? jednorazovou castkou
jednorázově to je.
Fajka
no tak to je nářez !!!
že jo??????????????? mám fakt radost, radost rááááááááááááádoooooooooooost!!
50 stránek navíc a z toho 49 bé Bubitka Ešusová
vole! Musím pak sehnat jedno číslo paní Schilteový, říkala, že ho chce taky. Teď tam měla hodně umrtí pesanů. Pamatuješ na ty dvě holky v kotci? Tak jedna ségra už není - Rita. Ale otočilo se jí tam hodně moc psů a koček, štěňata, nějakej mladej pesan uvázanej u plostu.... škoda je, že teď jak tam Mathea už není, nejedou stránky.
|