Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3375 . 3376 . 3377 . 3378 . 3379 . 3380 . 3381 . 3382 . 3383 . 3384 . 3385 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 13:18
- Nahlásit

TAK SEM PREJ NĚCO VYHRÁÁÁLÁÁÁ MI PÍŠE KAMARÁDKA!! NEMÁM TEN ČASÁK, páč mě ten debil v trafice podvedl a ešče sme se kvůli tomu všera v tý trafice málem poprali, páč je to hulvát primitivní, takže já mám starý číslo, ale psala mi , že prej gratulujeeeeeeeeeee!! TAK SEM ZVĚDAVÁ!!

Fajka
no jo ženská ....

tak se maj voženit s chlapem, dyž jim nejsme dost dobrý

Koukni že Bubitku máš ostrou

tak ale tu sem za á v ten moment nechtěla a za bé, se vona nehejbe, tak by bylo smutný, kdyby vostrá nebyla. nechápu, proč když je nastavenej pohyb se ten debil zaměří na něco, co je statickýýýý!
Statickej zaded Bubitky si umim i namalovat to ho nemusim fotit

ečkem pro dříví, .....až ti nafackuje vodítko

kretýno seš

Číííííf

Pani, v jednom máte pravdu, některé starší foťáky delali lepší fotky než ty dnešní, je to z více důvodů (honba za Megapixelama, za univerzálností, za co nejmenšími rozměry atd.), což všechno zhoršuje parametry. Když si občas prohlídnu fotky z prvního digitálu (Olympus) tak se docela divím, jak jsou dobr

NOOOOOOOOOOOO! PROSTĚ PODVOD, PODVEDLI MĚ zas, jak v tý trafice fčera!!

pokácet (tu břízu).

a co s Brtnikem potom? Toho musim taky následně pokácet dřív, než by von mě pokácel za tu břízu pokácenou

No, po půl roce sem se někam dopracoval

a já sem dycinky říkala, žes blásen,a le tetkon vidim, žes extrablásen. Je mi jasný, že fotky jsou pěkný a jedinej, kdo to nechce uznat seš ty!

Například Čífová má daleko větší cit pro aranžmá a větší fantazii (což přiznávám jen VELMI nerad),

ehm, no jo.... ženská!!!

Výsledek je, že ze mě profík nebude, páč na to nemám,

a jdi se bodnout s timdle, víš co Ti dycky říkám!! Neštvi mě už!

Čífová by možná měla, ale nechce, já nemůžu fotit kompaktem (páč bych zešílel), Čífová nefotí zrcadlovkou (páč je těžká a zešílela by zas ona).

vy ste jak ty dva poliši - jeden umí číst a druhej psát, nebo jako my dva s Brtnikem v germánštině, jeden umí říct větu v germánštině, ale blbě rozumí co mu germán odpovídá a druhej zase dobře rozumí co germán řiká, ale tu větu nesestaví

(profíci tomu říkají kompozice)...

kompozice zvaná : prsknu to na první místo, který mě napadne a honem to nafotim, pak musim balit, protože už jedeme domů kdyby to bylo kompozice, nebude tam ta misky od masa pro psy a sloup .

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 13:20
- Nahlásit

cernej caj

jo a zastrelila bych kolegu co sedi ve svetru, otevrel si okno a me fuci ten ledovej vichr z venku pres ramena, zada, na krk a je me fakt kosa a pekne me to se**, v bunde na ven tu sedet taky nechci

proč si jako nesvlíkne ten svetr? Řekni mu to, když je tak tupej!

Maya
tak je koupě s manuálním nastavením na nic, když se to nikdy nenaučí

přééésně!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 13:20
- Nahlásit

cernej caj
jj, proste to je kombinace ostreni/vzdalenosti/clony (ono taky ty fotaky na automat casto davaj nizky iso, nizkou clonu (mala hloubka ostrosti, proto ostrej cumec jenom) a adekvatni cas, ale taky ne moc kratkej...

jo jo čím horší foťík čék má tím více se prostě taky musí snažit aby z něj lezlo něco použitelnýho ...

mě ted naštval ten mu na treku nešel nešel nešel nefungoval
a přijedu domu a koukej čífe on nefunguje..a co?? no jasně že fungoval bez problémůů

a dokonce dělá takovýdle krásný barvy...kompaktíček muj malej zlobivej ...

jo a zastrelila bych kolegu co sedi ve svetru, otevrel si okno a me fuci ten ledovej vichr z venku pres ramena, zada, na krk a je me fakt kosa a pekne me to se**, v bunde na ven tu sedet taky nechci

jo tak to je na bednu, taky sem měla takovýgo kolegu
to ti nezávidim...a zkoušla si mu to říct?

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 13:27
- Nahlásit

Číííííf
pokud se Ti do záběru plete ňáká bříza a foťák (blboň) Ti ostří na ni a né na pséka, doporučuju pokácet (tu břízu).
máš něco proti břízce, co se k druhé břízce nakláánííííí?
už jsi mi odpustil? svatbu. ne duši

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 13:34
- Nahlásit

Janiii
máš něco proti břízce, co se k druhé břízce nakláánííííí
že prej by vod určitý doby nejradči všechny břízky pokácel

tak nevim asi jste mu vybrali špatně..měla to bejt bloncka 90-60-90....

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 13:35
- Nahlásit

Fajka

krásný barvy.

áááááááááááááááááá vona má zelenooooooooooooou!!!

to bude mít Janiii radost

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 13:38
- Nahlásit

PetraK
proč když je nastavenej pohyb se ten debil zaměří na něco, co je statickýýýý!
Statickej zaded Bubitky si umim i namalovat to ho nemusim fotit

hele dyž se před lítajícího Rumíka postaví slon...myslíš že ten foťák (ač nastavenej na sport) vyfotí pohybujícího se Rumíka nebo toho slona před nim ???
no musí přece Rumíka dyž je nastavenej na sport a rumík se hejbe a slon je statickej !!!nebo že by ne???

todle už je přehnaný já vím ale prostě musíš v tom hledáčku koukat na co to zaostřuje..jestli fotíš hlavu a máš ostrý (jako ostře vyfocený) drápky... tak to bylo tím že si ty špatně zaopstřila a néééže je ten foťák blbej

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 13:41
- Nahlásit

Zdravím!
Jsem vzteklá, bo Adam je vzteklej. Ráno (rozuměj něco o poledni), když jsme se vyvalili ven, prohlásil, že on jako taky nemusí vůbec žít a žít taky nebude, protože klidovej režim bytostně nesnáší. A protože je to Adam, jal se ihned konat a pokoušet se o sebevraždu. V jeho případě jsou dva druhy sebevraždy, tak zvaná sebevražda aktivní při níž udělá něco, co ho zabije, nebo sebevražda pasivní, to udělá něco, za co ho zabiju já.
Začal kombinací obého, kdy se na přechodu pokusil sejmout náklaďák a kdybych to vodítko držela míň pevně nebo kus dál od obojku, tak už je sešrotovanej, načež to přešlo v sebevraždu pasivní. Jen tento způsob zkusil pak ještě dvakráte, když chtěl sežrat tři asi desetiletý holky a následně anglickýho buldoka.
Jediná světlá chvilka byla, když skoro jako profík nastoupil na eskalátory, až se doučí i ty směrem dolů, začnem asi objevovat krásy pražského metra (pokud do té doby tu sebevraždu nedokoná).

PetraK
tak to gratulujůůůů! já časák nesehnala ani dneska, páč jim do trafiky ještě nepřišel

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 13:46
- Nahlásit

PetraK
SEM PREJ NĚCO VYHRÁÁÁLÁÁÁ MI PÍŠE KAMARÁDKA!! NEMÁM TEN ČASÁK, páč mě ten debil v trafice podvedl a ešče sme se kvůli tomu všera v tý trafice málem poprali, páč je to hulvát primitivní, takže já mám starý číslo, ale psala mi , že prej gratulujeeeeeeeeeee!! TAK SEM ZVĚDAVÁ
jooo to taky grauluju, až dorazí k nám do vydlákova tak si ho hned půjdu koupit !!

birma
Jsem vzteklá, bo Adam je vzteklej
lity lity

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 13:48
- Nahlásit

Fajka
nezapomněla jste na mě pani s tim mailem? hlavně že jáááá jsem sklerotická ....
jooooooo, a taky bych potřebovala tvého milého, mladého, chytrého, skvělého mužíčka, aby se sem ještě obtěžoval

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 13:50 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
nezapomněla jste na mě pani s tim mailem? hlavně že jáááá jsem sklerotická ....
nééé nezapoměla ale tak nějak nestíhááám.....

jooooooo, a taky bych potřebovala tvého milého, mladého, chytrého, skvělého mužíčka, aby se sem ještě obtěžoval
číf ted nemůže má vodedvou jednání ...
prej se číf ptá essi Kamil chce ještě ten objektif...?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 13:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

no musí přece Rumíka

musí ano musí Rumíka, musí totiž fotit co CHCI JÁ! Ne co chce von! Jeho přání a požadafky mě vůbec nezajímaj!! Musí
mě poslouchat!

jooo to taky grauluju, až dorazí k nám do vydlákova tak si ho hned půjdu koupit !!
díkuju
tetkon je to jen o výsledcích, nicméně SKŘIVÁNCI SE MŮŽOU TĚŠITI!!! JUCHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!

Článek vyjde v příštím čísle
.
birma
páč jim do trafiky ještě nepřišel

mělas jí tam co jsem bylá já tam by ti to prodali, ešče by to ani neměli na pultě

a díkuju za gratulaci. Já mám hlavně radost, že Skřivani dostanou cenu a to, že se článek líbil, ostatní je putýnek.

dva druhy sebevraždy, tak zvaná sebevražda aktivní při níž udělá něco, co ho zabije, nebo sebevražda pasivní, to udělá něco, za co ho zabiju já.

promiň! tak ale vím, jak Ti asi je

a kdybych to vodítko držela míň pevně nebo kus dál od obojku, tak už je sešrotovanej,

to je fakt idiot! Zabilas ho teda?

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 13:53
- Nahlásit

Fajka
prej se číf ptá essi Kamil chce ještě ten objektif...?
no to jsem s nim jako chtěla prááávě probrat
bohužel vůbec nevim, vo čem se bavili, jakej by Kamil nebo i Rrrrejpal chtěl je nějak podělim, kluky moje a za kolko by to bylo asi peněz - jestli bych na to neuspořila jako dárek vod ježucha jako ....
kdyžtak až bude dojednanej tak ešli by mi to třáá nějak hodil do mailu ... ať to neřešíme tu

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 13:54
- Nahlásit

PetraK
Zabilas ho teda?
jo!

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 14:00
- Nahlásit

birma
teda tak snad si to Adam vybrral na dlouho a bude teď už hodnej
PetraK
měla sis koupit dražší foťák, no, ten můj ostří automaticky na obličeje, jako na psy to nefunguje, ale dává do rámečku to zaostřený a když se mi to nelíbí, tak přimáčknu nahoře ten čudlík, zakvedlám foťákem a on přeostří na něco jiného
akorát jakože než přeostří, tak je pes většinou fuč, tak stejně spíš cvakám a doufám, že něco vyjde

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 14:03
- Nahlásit

PetraK
ale jinak i dražším foťákem při dobrým světle jsou pacičky trochu rozvostřený

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 14:05
- Nahlásit

Maya
tak snad si to Adam vybrral na dlouho a bude teď už hodnej
nemyslim si, tohle se bude spíš stupňovat dokud nenaberu dost sil a neutahám ho pořádně

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 14:40
- Nahlásit

Maya
Dorin je skvělej, vzhledově

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 14:54 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
vůbec nevim, vo čem se bavili, jakej by Kamil nebo i Rrrrejpal chtěl je nějak podělim, kluky moje a za kolko by to bylo asi peněz - jestli bych na to neuspořila jako dárek vod ježucha jako ....
kdyžtak až bude dojednanej tak ešli by mi to třáá nějak hodil do mailu ... ať to neřešíme tu

mám ti vyřídít, že vzhledem k tý svarbě si na to budeš muset vzít...:

NEJDRAŽÍ PUUJČKU...NEJDRAŽÍ PUUJČKU...!!!

PetraK
musí ano musí Rumíka, musí totiž fotit co CHCI JÁ! Ne co chce von! Jeho přání a požadafky mě vůbec nezajímaj!! Musí
mě poslouchat

no a naklikala sis ho????? esi jo tak blbě !!!

tetkon je to jen o výsledcích, nicméně SKŘIVÁNCI SE MŮŽOU TĚŠITI!!! JUCHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!

to je skvělý !!! paní!! konečně to vaše grafomanstvo bude mít i nějakej hmotnej výsledek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 14:57
- Nahlásit

Maya
jenze to "nikdy nenauci" podle me znamena 10ti minutovy skoleni od nekoho, kdo ti ukaze jednoduchej zaklad, nauci te pouzivat dve funkcne (idealne prioritu clony a casu), je to lehoucky a rychly a udela to hrozne moc

oba ty rezimy sou poloautomaticky, volis jen iso a pak bud cas/clonu coz de o to jestli to chces mit poradne ostry v pohybu nebo ostry/polorozmaznuty pri foceni neceho statictejsiho a staci to 2x zkusit a chapes princip.

jenze petra chtela co ja vim pidi fotak do kapsy, coz je uz osemetny a ty maly fotaky kdyz neco umi tak za3ku ho nekoupis

asertivni su, von taky

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 15:10
- Nahlásit

FajkaNEJDRAŽÍ PUUJČKU...NEJDRAŽÍ PUUJČKU...!!!
jako tu od bohyně Jindy?

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 15:11
- Nahlásit

kachna_
Dorin je skvělej, vzhledově
nepleteš si je? Dorin je ten malej nevzhlednej vpředu, za krasavce je Kimíček
cernej caj
" podle me znamena 10ti minutovy skoleni od nekoho, kdo ti ukaze jednoduchej zaklad
jenže za první nikoho neznám a za druhý, i kdyby mi to někdo vysvětlil, tak až půjdu za měsíc fotit, budu vědět zase prt
že bych pochopila princip já technická lama, dost pochybuju

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 15:32
- Nahlásit

Fajka
NEJDRAŽÍ PUUJČKU...NEJDRAŽÍ PUUJČKU...!!!

PůČKU! von řiká PŮČKU, fšimni si

naklikala sis ho????? esi jo tak blbě !!!

tuhle sem s nim klikla vo stůl už!

to vaše grafomanstvo bude mít i nějakej hmotnej výsledek

ano prosím, jen mi štve, že furt nevím co je tou cenou pro ně se budu v noci odkopávat zvědavostí, dokud to nebudu mít v ruce. nechtěla jsem po kamarádce, aby mi to četla, blbě se jí mluví.

Maya

jsou pacičky trochu rozvostřený

já ti taky asi rozvostřim pacičky!!!

ale fotka skvělá teda.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 15:36
- Nahlásit

cernej caj

enze petra chtela co ja vim pidi fotak do kapsy, coz je uz osemetny a ty maly fotaky kdyz neco umi tak za3ku ho nekoupis

beru,ale ne že to neumí nic, jen punk pozadí, zrzadlo a jiný hovadiny.

jako tty hezký náladovky s jáblokama, jak se ti líbily, dobrý, je to hezký, fajn, ale nepotřebuju to, kdyby místo toho uměl pořádně to co píšou že to umí, bylo byl to lepčí. A stejnak je debilní, neumí ZELENOU!

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 15:37
- Nahlásit

PetraK
že zrovna ty budeš votravovat se zelenou ....

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 15:38
- Nahlásit

Janiii

já sem dycky měla ráda černou a zelenou

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 15:41
- Nahlásit

Ovšem to je zpráva podle mýho gusta, autobusák měl dostat medajlu

http://www.novinky.cz/koktejl/351236-autobusak-pri skripl-zlodeji-ruku-do-dveri-a-zmlatil-ho-az-se-ro zbrecel.html

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 15:51
- Nahlásit

PetraK
jenže zrovna to, co chceš ty, aby uměl pořádně, je pro foťáky to nejtěžší kdybys investovala 1/4 mega, tak bych se nedivila, že tě to sere, ale takhle?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 16:04
- Nahlásit

birma

kdybych měla čtvrt mega, nevrazim ho do něčeho co během půl roku rozflákám. Popadnu čokle a jedu do Skotska.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 16:14
- Nahlásit

jojo - ve Skotsku je krásně. Taky se tam chceme ještě vrátit. Ale dřív to spíš bude Wales - je to přeci jen blíž a se psem (tedy naší velikosti) se lítat nedá. Ale tenkrát si Betka Skotsko moc užívala - i s těma tisícema ovcí a krav
Ale ony všechny naše dogy si to vždycky o dovolených užívaly - Xerda se tvářil nadšeně i z té dlouhé cesty na Gibraltar a okolní Andalusii... Arona nadšeně plašila holuby na náměstí Sv.Marka, koupala se v moři a druhý den lezla po Alpách... Mají to s náma těžký.

Nejbližší akce - snad vyjde sobotní Brno

<< 1 ... 3375 . 3376 . 3377 . 3378 . 3379 . 3380 . 3381 . 3382 . 3383 . 3384 . 3385 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání