| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2014 13:31
- Nahlásit
Všechny máte pěkné fotky krásné, podzimně pohodové. Když jsem viděla předpověď na příští týden, skorem mne omývali Nevím tedy, jak u vás, ale zřejmě to bude podobné Všimněte si hlavně teplot http://www.foreca.com/Czech_Republic/Velka_nad_Vel ickou
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2014 14:34
- Nahlásit
sakra, mi spadl net a příspěvek se tu neukázal, tak znova:
Člověk míní, plíce mění - takže z práce je dneska prdlačka, plácám se tu od ničeho k ničemu a rychlejší pohyb znamená záchvat kašle. vařim si čaj - zázvor, med, citron; baštim vitamínky a echinaceu ... prašný prostředí na půdě by teď fakt nebylo uplně to pravé ořechové ... a venku náááádhera azuro, dneska bez mlhy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2014 19:11
- Nahlásit
jsme doma, jsem vyřízená a naprosto blažená, bylo to nádhernejch 51 km fotky budou, až vybalim a vydoluju je z mobilu.
cernej caj
fotky z dovolene konecne
krásný fotky! K Dobronicím a na Stádlecký most jsem chodívávala s Altarem, přímo na Dobronicích jsem jednou potkala srnu tenkrát jsem o těch místech i sesmolila blog
Xerxová
parádní fotky a Najtík je čím dál větší fešák
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2014 19:19
- Nahlásit
birma
ty si taky dobrej magor
krásný fotky všichni, já už nefotila ani nepamatuju, ale když jsem byla se psama na kopečku, tak jsem litovala, že nemám foťák ani mobil, bylo krásně
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2014 19:26
- Nahlásit
tak co jste za ptáka?
já labuť
http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-sty l/tajemno/40215-specialni-ptaci-horoskop-jake-jste -znameni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2014 19:47
- Nahlásit
Janiii
supr fotos mas odpocivat ale, pokud ja vim
worick
hm, fakt vysoke...
birma
ste dobri a museli ste si to perfektne uzit vzhledem k pocasi hlavne vcera
Maya
hm, su vrana
jo dostala sem naprosto dokonaly tricko, zitra ho vyfotim. budete vsichni zavidet
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2014 19:52
- Nahlásit
Maya
ty si taky dobrej magor
a proooč?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2014 19:58
- Nahlásit
ano, birma je šílenec. A Adámek taky...
Jsem hrdlička... no - to asi moc nesedí.
Night je ale asi kachna (kachna promine). To, že se cachtal jak vorvaň v přehradě se dalo čekat, ale že nemine jedinou louži... aby si nezačvachtal...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2014 19:58
- Nahlásit
cernej caj
Zdravim kolegyni vranu, to ted budes nekdy slavit, vid?
birma
jsem vyřízená a naprosto blažená, bylo to nádhernejch 51 km
Silenec, jako vzdy. Adamek si chrupne a pozitri razite zase?
Janiii
Člověk míní, plíce mění - takže z práce je dneska prdlačka, plácám se tu od ničeho k ničemu a rychlejší pohyb znamená záchvat kašle.
A co zejtra treba nakyho MUDru navstivit?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2014 20:20
- Nahlásit
Xerxová
To, že se cachtal jak vorvaň v přehradě se dalo čekat, ale že nemine jedinou louži... aby si nezačvachtal..
to asi prolezlo drátama od Adama fakt je, že já jsem ráda, nemusím mu nosit tolik vody
Fifi
Adamek si chrupne a pozitri razite zase?
úplně poůvodně jsem myslela, že půjdem zítra po brigádě běhat, ale asi se mi nestihnou zahojit puchýře, který se mi bůhvíproč udělaly...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2014 20:26
- Nahlásit
Xerxová
ale že nemine jedinou louži... aby si nezačvachtal...
Proste jak maly ditko, ty taky musej do louze a dupat nozickama. Krasny fotos, jako vzdy.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2014 20:27
- Nahlásit
[url=http://birma.rajce.idnes.cz/cundr_s_Katkou_a_Barou_-_Zabreh_na_Morave#]Fotky!
[/url]
ochutnávka:
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2014 20:28
- Nahlásit
birma
do Jizerek mu vodu nenosím - tam je jí většinou dost. I když je pravda, že jim (ani jedné dosavadní doze) ta kyselá voda moc nejede - raději prý na pití špinavá kaluž, než kyselý průzračný potok... Ale když je žízeň... a navíc často stačí ochlazení těla a odflusení tlamy
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2014 20:30
- Nahlásit
birma ochutnávka je dost dobrá. Hlavně ta první má ty pravé podzimní barvy...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2014 20:31
- Nahlásit
Xerxová
Adam pije ze všeho co potká, ale stejně mu brávám, kdyby náhodou bylo málo, bylo to hnusný a taky aby měl čim zapít večeři
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2014 20:34 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
birma
teda misto abys trgrnerovala bys sla behat, nechapu, kde beres tolik energie, tak snad puchyr bude brzov sahojen
fifi
taj to budsctaky brzo slavit, pani kolegyne ja mam jeste trochu csu, ptedkolo sme dali vcera a bylo to bozi, proste kdyz se sejdou kamaradi, stoji to za to. holt klub tricatniku ceka
birma
ochutnavka bozi !
xerxova
supr fotos, najtik vodomil
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2014 20:36
- Nahlásit
tak jasně - jdeme-li do míst, kde nevím, jak s vodou, vodu nesu (i sobě). Ale málokdy jdeme na úplně celý den. Nejvíc vody se natahám o dovolené - třeba takový vrchol Monte Calvo na italském Gargánu - to byla spotřeba... ani kousek stínu, dlouhé stoupání a nikde ani kapka. I když ta stáda polodivokých koní určitě někde vodu mít musela...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2014 20:40
- Nahlásit
jo a to jsem si vzpomněla, že mě tam fascinovalo, jak měli "značenou" cestu - prostě z ní vyházely kameny na obrubník... a člověk se ztratit nemohl. Byla to jedna veliká obří skalka - tolik kvetoucích skalniček a orchidejí jsem nikde jinde neviděla
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2014 21:01
- Nahlásit
cernej caj
misto abys trgrnerovala bys sla behat, nechapu, kde beres tolik energie
já fyzickou energii na nic moc jinýho nevynakládám, tak s ní nemám většinou problém a psychickou si na takových akcích naopak dobíjím fakt je, že jsem místy nohy dost cítila, tak by to třeba zítra na běhání stejně nebylo
Xerxová
třeba takový vrchol Monte Calvo na italském Gargánu - to byla spotřeba... ani kousek stínu, dlouhé stoupání a nikde ani kapka.
to bych chcípla!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2014 21:41
- Nahlásit
a ještě naše společné fotky od kamarádky (jediný člověk, který mě fotí tak, že se sama sobě líbím, nechápu, jak to dělá )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 07:20 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Xerxová
to je fakt nadhera, kde to je?
birma
pekny novy kalhoty
a jinak fotky sou fakt nadherny, v sobotu bylo nadherne, to sem skoro i litovala, ze sme zavreny v byte a nikde nejsme na vylete, no ale ten dort, co sme nakonec spis skrabali lzicema z formy teda taky stal za to
jo hazela sem i na spice
a vcera sme byli na vychajde v tisnove, muz dosti prekvapil, pac na tak dlouho by nesel vencit ani nase
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 08:00
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Holky, to jsou krásný fotky
cernej caj
To triko je fakt m,oc pěkný. Líbí se mi i barevná kombinace. Jen bych tam brala vižlu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 08:11
- Nahlásit
grimmh
to mi udelal kamarad se segrou spice uz mel nekdy z pred par let, kdyz mi delal triko, myslim, ze kdybys mooooc chtela, tak by se dala domluvit i vizla
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 09:07
- Nahlásit
cernej caj
kdybys mooooc chtela, tak by se dala domluvit i vizla
to bych moc chtěla, ale ještě počkám 33 měsíců nebo jinak: 2 roky a 9 měsíců
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 09:08
- Nahlásit
grimmh
no to 3x zapomenes tak aspon usetris
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 09:22
- Nahlásit
cernej caj
Vzhledem k mému věku je divný, že mám pocit že ten čas moc neutíká.
Jako normální člověk bych to měla mít naopak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 09:31
- Nahlásit
grimmh
no a proc vzhledem k veku? ja mam taky nekdy pocit, ze moc neutika, hlavne kdyz se na neco tesim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 09:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
Tááákle taky zíve Koláče, jako strejda Tilda, taky.
páč vona si Bubice nejdřív vymyslela srajdu (asi ten pajšl). Pak odzicila kost a utajovaně jí cupovala, takže si způsobila následně opačný problém. Tudíž Koláče v noci spí na jedno vočko a ouško, páč neví, ešivá se nepůjde ven. Tak dnes se ale nešlo. A víte co dělalo milé dědi Koláče o víkendu?? Dělalo pidli pidli pidli s
a děsně jí to bavilo. Nepotkali jsme ani jedno žvíže a tak jsme trénovali enem na stopičkách. A že jich teda bylo. Myslím, že jsem ondynoj neměla vidiny, když jsem viděla laň. Ty stopy, na který teď narážím by musely patřit hodně přerostlýmu srnci a navíc hodně obéznímu . A Bubice se rozhodla že nemá uši a nikdy neslyšela jedinej povel - zatím tedy naštěstí jen v domácím prostředí v běžném provozu. Zajímavé bylo, že když se šlo cvičiti, to jí najednou ty ouška narostly a byly velmi průchodné. Bodejď by ne, když jsem jí je před tím řádně profoukla, což mě teda u starý bábrdle moc neba, enemže vona pravila, že ne-a-ne-a-nepude na ten pelíšek, že bude somrovat v kůchni.Bábrdle jedna. Odpoledne za to zabila Štajnidlo. A bylo tááák hásky.
Nesnášim vaše krásný fotky, já jsem se na focení fakt už vyflákla
Joooo a dneska vyšel Štajno článek - zde:
http://neviditelnypes.lidovky.cz/jak-roste-stene-m adarske-vizsly-stajn-dx2-/p_zviretnik.aspx?c=A1410 19_115744_p_zviretnik_kosa
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 09:54 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
PetraK
tak to je dobrej report a samo musis fotit krasy prirody, ktery se fotej sami a ne ty neposedny drapaliky Ja byla vcera na vychajde se selmiema, takze kvuli pocasi (pod mrakem) mam zas vsecko dost zasumeny, aby to nebylo rozmazany. To si nepomuzes, pokud neukradnes fotoshop
a supr s tim clankem
edit masakero fotka je bozi a vubec dyt mas pekny fotky stajni
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 09:57
- Nahlásit
cernej caj
No přece když to hodně utíká, jsem blíž k penálu
|