| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 09:59
- Nahlásit
krásné fotky všechny
PetraK ráno jsem se vyděsila, když tam tvůj článek nebyl a stále tam viselo moje víkendové cestování po chorvatském pobřeží... Ale už to Lika opravila. Jen mi prostě Štajnidlo chybělo k snídani
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 10:25
- Nahlásit
PetraK
Kásný Štajnidlový školkový povídání
Ale jste macecháči když Rumíka doma ani nepohladíte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 10:26
- Nahlásit
cernej caj
fotit krasy prirody, ktery se fotej sami a ne ty neposedny
hele von je nějakej divnej, tohle jsou starší fotky. A já nejsem schopná si přečíst návod a hlavně zajít jim ukázat na prodejnu, nebo do servisu ty divný fotky.
Ja byla vcera na vychajde se selmiema,
jsem si říkala, žes vyměnila sestavu , fotky náhodou pěkný .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 10:29
- Nahlásit
Xerxová
ráno jsem se vyděsila, když tam tvůj článek nebyl a stále tam viselo moje víkendové cestování po chorvatském pobřež
mno ono to povídání chorvatský podle fotek a rychlýho nakouknutí, by tam mohlo být klidně i dál
Jen mi prostě Štajnidlo chybělo k snídani
stačí říct, pošlu rychlej balíček
včera byl roztomilej, nějak přichází na to, že i s Brtníkem se dá mazlit, takže mu fčéra vyznával lásku, drapnul ho oběma tlapama kolem krku a důkladně ho omyl
grimmh
Ale jste macecháči když Rumíka doma ani nepohladíte
pochopitelně, že ho nepohladíme, dyk si můžem hladit cizí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 10:39
- Nahlásit
PetraK
ukaz je nam, ty divny fotky
nojo, vymenilam ale jen docasne 3 selmie a americka kolie
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 11:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
ukaz je nam, ty divny fotky
to sou fšecky, ty co tu nejsou
co je emerická kolike? to poslední?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 11:40
- Nahlásit
PetraK
jj, a prej jeste nejaka spis pracovniho razu, moc pekna je. Ty americky sou mensi chlupaty koule nez normos
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 12:30
- Nahlásit
PetraK
Holky dostaly černý boty, tak se musíme prej sejít, aby se mohly pochlupit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 12:34
- Nahlásit
kachna_
budes jim ukazovat, jak se nemaj v 16ti oblikat?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 13:10
- Nahlásit
cernej caj
budes jim ukazovat, jak se nemaj v 16ti oblikat?
To myslim uviděj u mě
Mně je šumák, jak se budou oblíkat, když to nebude projevem nějakýho životu nebo zdraví škodlivýho životního postoje (rasismus, emo, barbiestyl )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 13:27
- Nahlásit
kachna_
Holky dostaly černý boty, tak se musíme prej sejít, aby se mohly pochlupit
JOOOOOOOOOOOOOO!! to musim vidět!! a taky Omyla musim vidět!!
rasismus, emo, barbiestyl )
to je hezký, jaks to seřadila , leč ale kdo dal tehdá Lucince ty růžový punčochy, nebo co to měla?
cernej caj
Ty americky sou mensi chlupaty koule nez normos
no právě. Jsem tuhle viděla v PPČ, a tuta mi nepřišla jako úplně tak divná.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 13:42
- Nahlásit
PetraK
Kdy má vyjít ten tvůj článek v PPČ?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 14:09
- Nahlásit
PetraK
neni to obrovska koule ale jen koule
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 14:47
- Nahlásit
grimmh
zítra vyjde ten, kde bude vyhlášení vítězů a článek o Bubi tam vyjde příští měsíc..
cernej caj
ale jen koule
to musí být šílenýho česání! zlatý moje holoprtky!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 14:51
- Nahlásit
PetraK
tak to je supeeeer si vyhrala teda pro ten utulek tim svym clankem nebo co to je? se nejak ztracim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 15:37
- Nahlásit
cernej caj
tak to je supeeeer si vyhrala teda pro ten utulek tim svym clankem nebo co to je? se nejak ztracim
no počkej to já ešče nevím, ešivá jsem vyhrála! to se uvidí zítra. Ale pokud jo, tak!!! Tak výhra poputuje do Skřivánkůch.
zejtra se uvidí,zda je co slavit.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 17:12
- Nahlásit
Fifi
A co zejtra treba nakyho MUDru navstivit?
aniž bych to četla předem, tak jsem dneska k Mudře zajela - pro klid duše a mých průdušek
výsledek - opravdu jen viróza. uzliny OK, krk taky, průdušky čisté, hodnota CRP v normálu. takže jsme usoudily, že nic medikovat nebudeme a uvidí se - kdyby se to nelepšilo, tak v pátek kontrola skoro se mi bála říct, že na antibiotika to není - tak jsem ji ujistila, že je fakt nechci. asi měla strach, že pokud nebudu odcházet z ordinace s receptem, tak že si budu myslet, je špatná doktorka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 17:33
- Nahlásit
janiii
tam supr, ze to neni nic vaznejsiho
ono spousta lidi, hlavne tak 50+ mam pocit, ze maj trochu zkreslenou predstavu achteli byatb na cokoli
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 18:26
- Nahlásit
PetraK
pěkný povídání, ty divný fotky ukaž, třeba se ti to jen zdá a nejsou divný
cernej caj
to triko je super, ono teda v principu by šlo obšlehnout něco z netu a nastříkat to sprejem, ale kdo by se s tím dělal, žejo
fotky taky pěkný, takhle zbarvený šelmije se mi líběj
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 18:38
- Nahlásit
Maya
ze jo, ja si taky myslim, ze treba divny nejsou
kamarad je sikovnej, udela si sablonu, vyrizne a vybarvi barvama a zrejme kupuje nejaky lepsi nez mam ja, ze mu to dela tu peknou souvislou vrstvu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 19:47
- Nahlásit
cernej caj
kamarad je sikovnej
jo, to je, moh by dělat i jiný věci takhle než psy a moh by se tím živit, protože jako ten nápad grafickej celkově je fakt dobrej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 19:50
- Nahlásit
to je radosti
https://www.facebook.com/video.php?v=1015244928166 7549&set=vb.342371107548&type=2&theater
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 20:39
- Nahlásit
jsem doma z brigády a jsem polomrtvá únavou. Adam je polomrtvej nudou a nic nedělánim (a teď tu masakruje svůj polštář)
ale tedy udělal mi velikou radost na čurací procházce, protože si pamatuje slalom mezi nohama, ale hlavně si dokázal lehnout na povel, přestože mu v tu chvíli čuchal k zadku pejsek
cernej caj
pekny novy kalhoty
dík mně se teda moc nelíběj, radši bych jednobarevný a levnější, ale snad něco vydržej a až na čundru jsem zjistila, že nemaj ten šev mezi stehnama, maj tam jakýsi sedlo, to tedy oceňuju moc a moc
jo hazela sem i na spice
parádní triko já bych se snad měla brzy (až budem mít obě trochu času, takže možná zas ne tak brzy) zapojit do Wami eshopu, takže tam budou nový další motivy a moc se na to těším (tudíž pak dám vědět a cokoliv na přání bude možný )
vcera sme byli na vychajde v tisnove, muz dosti prekvapil, pac na tak dlouho by nesel vencit ani nase
že by bylo na čase pořídit mu šelmiji?
PetraK
moc hezkej článek pani
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 20:41
- Nahlásit
Maya
to je radosti
díky bohu za mýho normálního a klidnýho pejsáčka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 21:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Tak jsme si v pět vyrazili ven, má maličkost, Bubi a Štajnidlo. Za barákem jsme hnedle narazili na Štajnovo velký vzor - zlaťáka Maximuse, ten prďola je z něj naprosto vyřízenej a Maximus z něj taky. Mentálně naprostá shoda i když jde o dospěláka . řádili jak černá, ruka, zapojili Bubitku. Pak jsme vyrazili do sídláka do další psí společnosti.Bubi rozběhala obézní bobrmanku, Štajn zbytek společnosti. Učili jsme se chodit u nohy ve dvou - někdy jim to i kousek jde. Učili jsme se nechodit do silnice - Bubi je šprtka je to hrozně ftipný jak vona se před ním v tomhle prsí , když sama ještě nedávno nevědíla . Pak oba honili paničku kolem větracích šachet a domů se přišlo v sedm. Štajnidlo mastil na pelech a my si ešče vyrazili s Bubinkou. Byla nadšená. Dostala vedení celý výpravy. Ač jsem si říkala, že už asi nebude chtít nikam jí, napálila to stovkou kupředu a s nadšením velela. Prolezly jsme půlku sídláku. Musely jít na místní korzo prohlížet si obchody, vedla mě do hospody, následně do vinotéky a pak ještě do vinárny asi se ze zoufalství chce dát na chlast.Byla to s ní moc prima poklidná procházka. Jako když jsem chodívala s Hošikusem mým. Teď tu konečně oba upadli do komatu. Tak na 15 minut?
Maya
radosti
žiš to je taky dobrej magor
birma
díky za pochvalu
cernej cajbirma
jaký kalhoty, jaký triko?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 22:07
- Nahlásit
PetraK
vy se fakt nenudíte
jaký kalhoty, jaký triko?
kafete triko se špicem a moje nový maskáče
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 22:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
birma
vy se fakt nenudíte
však vy taky ne, když nemasakruje polštář, slalomaří
jdu hledat to šatstvo
edit - triko vidím - dobrý (nechápu, jak jsem přehlídla, když jsem ty fotky šeltií a kolie viděla ), kalhoty nevidim.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2014 23:10
- Nahlásit
PetraK
kalhoty nevidim
kalhoty vidíš na fotkách z čundru, na kterých jsem spolu s Adamem (pokud bys mě nepoznala, tak jsem ta s Adamem )
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 06:51
- Nahlásit
Zdravíčko všem
PetraK
Věřím, že to s tou cenou klapne a Skřivánci dostanou bonus
Držímě pěsti průběžně
Pěkně jste si to včerejší odpolko užili.
Birminy kalhoty jsou vidět na fotkách co dávala včera a jsou fakt pěkný.
birma
kdes ty gatě koupila?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 07:06
- Nahlásit
birma
tak to je supr s gatema, ze maj neco pozitivniho
na to se jinak budu tesit az se zapojis do obchodu
PetraK
doufam, zes ji nechala pit jen stridme, bubisku
pokud bys mě nepoznala, tak jsem ta s Adamem
birma po ranu dobry
grimmh
uz se taky poohlizis po garderobe? par zalozek do prohlizece a za 3roky hura nakupovat?
|