| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 11:42
- Nahlásit
kachna_
tak pokud to schne i venku i kdyz treba snezi, tak to asi fakt budu davat ven
Ne ve svěrák
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 11:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
Gůůtn tág majne líbr Kindr.
Dnes vám milé děti povím pohádku s názvem O velíkém vzteku a rychlém potrestání.
V sobotu Koláče vstalo zadnicí kupředu a jíž od brzkého rána bylo na facku. Pralo se samo se sebou a když došlo k tomu, že půjdou s Brtníkem vozit zpoza trati nařezané špalky staré třešně, těšilo se, že se tam vy vyřádí a bude zase relativně normální. Mno. dobře, relativně normáníl. I vyfáslo Koláče kolečko narvaný špalkama pořezaný čérešně a valilo si to prostorem. Resp. snažilo se to valit prostorem - JENŽE!!! Koláče jednak vyfasovalo starý kolečko který je vomatlaný zaschlou maltou a betonem a je těžký samo o sobě jako kráva!! A druhak naložený špalky vyčuhovaly zcela blbě ven, takže jeden konec mlátil Koláče do kolene a druhej se systematicky zapichoval do terénu tak, aby se Koláče následně nemohlo rozjet. A Koláče místo toho, aby při námaze vypustilo páru, bylo takto následně tůrováno dál a dál. Když konečně dovalilo Koláče to blbý těžký kolečko až ke špalku a chtělo ho brutálním způsobem vyprázdnit, že si tak konečně vybije ten nahromaděnej vztek a příkoří, tak kolečko se mu zákeřně pomstilo. Když Koláče smykem chtělo překlopit ten krám a vysypat náklad, zaháklo se milé kolečko rukojetí do krátkého vodítka, které mělo Koláče pověšené na krku a zcela surově mu plnou vahou svou a všech těch debilních třešńových špalku málem zlomilo vaz, protože mu připažilo švihem hlavu ke kolenům a sejmulo Koláče na zem. Koláče se málem pozvracelo, jak se mu uďálo špatně z představy, že si málem samo srazilo vaz. Tak milé děti, a tady vidíte, jak se vůbec nevyplácí být vzteklý jako Koláče, protože se vám pak následně celá situace vymkne z rukou a obrátí se proti vám. A i proto, Koláče následně uďálo co?? POkorně se uklidnilo?? Nikoliv! Koláče je magor, takže následně třísklo s debilním kolečkem a několikráte si úlevně do kolečka koplo. A ječelo jako pominutý! takže jaké poučení nám z toho děti plyne nakonec? No zaprvní, když se chcete pomstít kolečku, nesmíte mít na krku to vodítko a za druhý že Koláče je prostě totál magor .
každopádně milé děti vám můžu říct, že už vím, jaké to je, když vás asi tak pověsí. není to vůbec nic příjemného, když vám lámou vaz. A následně to dosti i bolí.
tak.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 11:47
- Nahlásit
birma
když se dá křížala zlomit
jj, díky moc. Tak ještě musím pokračovat
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 11:52
- Nahlásit
PetraK
No prima ....to by tak ještě scházelo mít tu Koláče bez hlavy.
Dítě, dítě, ...ty,ty,ty........
Ubrat páru a na fortelu
A co zrzounci? Ještě že při kolečku neasistovali.........
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 11:53
- Nahlásit
PetraK
no hlavně že si Koláče ve výsledku o kolečko ještě nezlomilo nohu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 11:57
- Nahlásit
PetraK
boze, takova desna zivot ohrozujici story a clovek se u toho vali smichy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 12:03
- Nahlásit
PetraK
pěkná storka a to už bylo do třetice a nebo to tě ještě čeká?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 12:10
- Nahlásit
Naše vyspělý zdravotnictví:
(Strejda je po operaci)
"Vláďa je od včerejška doma, prý mohl jít už v neděli, ale doktorovi se nechtělo psát propouštěcí zprávu"
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 12:25
- Nahlásit
Stajnicky staajny, vsem chciplinam - HLAVNE tem malym kachnovejm brzky uzdraveni! Tem ostatnim neplesnivy krizaly a dalsi kvalitne ususeny veci.
PetraK
protože mu připažilo švihem hlavu ke kolenům a sejmulo Koláče na zem
Jen si fyzicky predstavuju pripazeni hlavy ke kolenum. Spatna terminologie, melo by bejt asi pristehnilo? Zly kolecko a vztekly kolace... Ja si jednou takhle vzteky nacnula palec u nohy, od ty doby sem pokorna a bublam hlavne hlasove.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 12:26
- Nahlásit
kachna_
tak to je ještě "vtip" z těch lepších. Mohlo bejt i hůř.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 12:27
- Nahlásit
Fifi
Zly kolecko a vztekly kolace...
děsná kombinace
u nás to většinou dorazí děti s dotazem "co děláš?" nebo "nebolelo to?")
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 12:28
- Nahlásit
Fifi
neplesnivy krizaly
neboj, budou usušený tak, že budou ohrožovat moje korunky v hubě
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 12:28
- Nahlásit
grimmh
Mohlo bejt i hůř.
hůř už bylo, když ho s akutním problémem s ucpanejma cévama poslali domů a dostal mrtvici (jako je to v rámci možností dobrý)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 12:37
- Nahlásit
kachna_
(jako je to v rámci možností dobrý)
Jako asi okridlena veta, v nekterych pripadech naseho zdravotnictvi!
u nás to většinou dorazí děti s dotazem "co děláš?" nebo "nebolelo to?")
Aspon ten nejmensi toho este moc nenakeca, pockej za rok, dva, tri....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 12:40
- Nahlásit
kachna_
(Strejda je po operaci)
"Vláďa je od včerejška doma, prý mohl jít už v neděli, ale doktorovi se nechtělo psát propouštěcí zprávu" - měli jsme postupně po nemocnicích dědu, bábu a mamku. Zpočátku jsi z toho vyvalená a necháš si srát na hlavu, jelikož nechceš doktorům do léčby kecat(bo tomu přeci rozumí nejlíp )Jak do toho začínáš víc vidět, tak zjistíš, že mnoho věcí se dá řešit úplně jinak, jen musíš být asertivní. Nemyslím sprostá až hulvátská(i když mnohdy se člověk má co držet) ale slušně asertivní, dohovoříce se z doktorem, co je pro pacienta nejlepší. Pokud se nezajímáš, pacienta ,,semelou" zbytečnýma procedůrama, testama a pobytem o dny či týdny delším, než je třeba....protože je to pro nemocnici velice výhodné zvlášť, pokud jde o důchodce, za kterého platí stát...Jednou jsme nechali babču po slabší mrtvici převézt do blízké nemocnice, kde se posílají už na doléčení a rehabilitaci, respective krajská nemocnice, tady té své pobočce přihrává ,,ležáky", aby ji nemusela úplně zrušit. Co na tom, že s lidma se tam necvičí, narvou se práškama na nervy, aby neotravovali a vy pak zjistíte, že ,,babička nám, tu nejí" Proč asi nejí? Protože před ní hodí talíř se polévkou, ale ona je po mrtvici a zfetovaná, takže vůbec neovládá ruce, aby se mohla najíst, neřkuli napít...a nikoho to prostě nezajímá! Příště jsem rezolutně prohlásila, že na žádnou rehabilitaci nepůjde, ale berem si ji rovnou domů. Za týden byla v cajku, kdežto po týdnu v tomto zařízení, si všichni mysleli, že je s ní konec....jak vypadala Z toho plyne: důvěřuj, ale prověřuj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 13:08
- Nahlásit
kachna_
bo "nebolelo to?")
ty vole, to myslim, že by skončil svět, po takovýhle otázce!! Bylo to příšerný, peklo bylo proti Koláčeti rajským ostrovem. Sešlo se moc a moc věcí. A věřím, že kdyby už u toho špalku byla připravená ta motorovka, rozřezala bych ho šmejda na puzzle!
Fifi
pristehnilo?
hroznej výraz. Nicméně teda zážitek dost nepříjemnej, otázka jediný vteřiny, fuj ble, bylo mi špatně ne bolestí, ale tím pocitem. Není hezký, když vás voběsej, už trochu vim jaký to je. A jen doufám, že to ten krk neodskáče. Kolega měl pravdu v tom, že jsem měla plus v tom, že jsem měla ten krk zaťatej, jak jsem rvala to blbý kolečko, takže nepovolil.
Zly kolecko a vztekly kolace...
Mocmocmocnejvíc steklý Koláče, moc steknutý bylo. A ftipnej byl Brtnik, když jsem valila pak s tím kolečkem zpátky, tak už z dálky volal tenkým hláskem"?'"Jááá to spléét, já to neuďál sválněěěě!" myslim, že se v ten moment bál o svůj život řízla jsem tam s tím šmejdským kolečkem do rigóla a ešče si zakopala. Mám hodného muže
Ja si jednou takhle vzteky nacnula palec u nohy, od ty doby sem pokorna a bublam hlavne hlasove.
no já bych ráda, tuze ráda, ale vono mi to nejde. Juž v útlém mládí jsem prokopla dvířka od skříňky, který mě udeřily do holení kostě. Pak sem se vyděsila, ž emám průser, co to šlo, namontovala dvířka zpátky a čekala co bude za průser. Nebyl. Dvířka byly zákeřný a počíhaly si stejným způsobem na mou mámu. Mno, jsme z jednoho hnízda, takže......... je prkopla taky až po dvaceti letech jsem se zdůvěřila, že jsem byla první, kdo si to s nima vyřídil, že už měla prokopanou cestičku tlemíme se tomu doteď
birma
no hlavně že si Koláče ve výsledku o kolečko ještě nezlomilo nohu
myslím, že by to v tom ajfru nějak nevnímlo ani
Maya
myslím, že máš s tou trojkou pravdu, nejdřím palec, nebo co, pak prso a tetko vaz, to by mohlo stačit už
cernej caj
y a clovek se u toho vali smichy
páč seš cynik
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 13:11
- Nahlásit
kachna_
ale doktorovi se nechtělo psát propouštěcí zprávu"
cože??????????????? cože????????????? pošli ho sem! doktora šmejdskýho a přivaž ho ke kolečku, vyřídim si to s voběma!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 13:16
- Nahlásit
PetraK
a přivaž ho ke kolečku,
Koberec dostal novyho kamose?
Kolega měl pravdu v tom, že jsem měla plus v tom, že jsem měla ten krk zaťatej, jak jsem rvala to blbý kolečko, takže nepovolil.
Musis bejt proste od ted furt zatata a nepovolovat!
Jinak snad to krcisko neodskace. (taky dobra predstava )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 13:23
- Nahlásit
worick
Co na tom, že s lidma se tam necvičí, narvou se práškama na nervy, aby neotravovali
no a to je přesně to woricku, co jsme Ti tady přece říkaly minule my s Májou a ostatníma a si nám nevěřila.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 13:25
- Nahlásit
Fifi
Koberec dostal novyho kamose?
hoooonem utykala Fifi hoooonem k poličce
zatata a nepovolovat!
ano tato strategie se dost často hodí, jako třeba včera, když jsem se nalohnila a pak přišlo nečekaný jednání
krcisko neodskace
krčisko bez lahváče vůbec nikam nedoskáče!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 14:25
- Nahlásit
PetraK
a tak to se mi ulevilo, že to bylo už do třetice, jinak by mohla přijít gilotina nebo něco podobnýho horšího
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 14:27
- Nahlásit
Maya
no pravda, docela se to celou dobu stupňuje , tak doufám, že končím už, sakra taky. No a nebo se nesmím vztekat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 14:32
- Nahlásit
PetraK
a vztek je dobrej, já se neumím moc vztekat a pak mě všechno žere tejden, což je dost děs
zajímavý článek, jako myslím, že to funguje i opačně k potlačení něčeho http://protiproud.parlamentnilisty.cz/stopy/myslen i/civilizace/1284-jak-se-to-dela-overtonova-okna-a neb-technologie-zkazy-velka-lez-o-prirozenem-behu- veci-po-homosexualech-legalizace-pedofilie-a-inces tu-i-kanibalove-maji-sva-prava.htm
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 14:36
- Nahlásit
Maya
mno já se taky dokážu ale vztekat hodně dlouho, mám takovou tu emoční křivku, že to vylítne strmo nahoru a pak to dlooooooooooouho trvá, než to odezní. Moc fajn, pokud je ta emoca kladná, v opačném případě.....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 14:42
- Nahlásit
zacatek clanku mi pripomel, jak rikal kolega ze na nejakym kongresu tady v cr bylo v ramci taky vystoupeni pole dance (staci obraz http://www.youtube.com/watch?v=c9FS1bxaGTg pokud nekdo nevi co to je ze americanky byli sokovany tim sexistickym obleckem a pry psali sahodlouhy stiznosti poradatelum jak neslychane polonahe baby na verejnosti
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 15:33
- Nahlásit
cernej caj
polonahe baby na verejnosti
A kruh se uzavře, až američanky ve jménu svobody navléknou burky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 15:37 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
cernej caj
jj, když čteš ty diskuze, tak polonahota na veřejnosti je jen jednou z věcí, z který jsou amíci v šoku
teď čtu diskuzi na téma Jak je možný, že si Češi dávají šunku a sýr NA rohlík a ne DO rozkrojenýho rohlíku????
což by nějaká angličtinářka mi mohla rovnou říct, co že jako je za idiom ty španělský uši na konci věty
edit: aha, to budou asi kokršpanělí uši
how many other nations have no concept of how to prepare a sandwich/panino/bread roll? Having ham dangling off each side of a rohlik like a couple of damp spaniel ears is just depressing
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 15:41
- Nahlásit
PetraK
Nikoliv! Koláče je magor, takže následně třísklo s debilním kolečkem a několikráte si úlevně do kolečka koplo. A ječelo jako pominutý! takže jaké poučení nám z toho děti plyne nakonec? No zaprvní, když se chcete pomstít kolečku, nesmíte mít na krku to vodítko a za druhý že Koláče je prostě totál magor
ech to sem se pobavila jako už dlouho ne
jako pro mě za mě se klidně vztekej častějš a hlavně nám to sem piš..já mám pak hned lepčí náladu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 15:59
- Nahlásit
kachna
doufam, ze tak radikalne se uzavirat nebude teda
maya
tak to je hysty s tems usims. jeste ze muzu iist sunku a syr bez rohliku bez te psenice
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 16:06
- Nahlásit
kachna
doufam, ze tak radikalne se uzavirat nebude teda
maya
tak to je hysty s tems usims. jeste ze muzu iist sunku a syr bez rohliku bez te psenice
|