| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 20:03
- Nahlásit
já se picnu, v prohlížeči mi nějak vybledlo písmo, asi brzo oslepnu, prt skoro vidím, už hodinu se s tím snažím něco udělat a nic
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 20:38
- Nahlásit
předpokládám, že většina z vás zná, ale zrovna teď se mi to fakt trefilo do nálady
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 21:07
- Nahlásit
Fajfkoooo
páč už zas nevim, na kterej mail ti psát - neznáš někoho, kdo by vyrobil / dodal naviják na coursing?? prosím kdyžtak o kontakt do mailu, předala bych dál
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 21:24
- Nahlásit
Janiii
páč už zas nevim, na kterej mail ti psát
tak mladá a už tak sklerotická
na seznam!
no hlavně vim kde ho rozhodně nekupovat
to kdyžtak pak písnu mailem...
my ten náš máme dělanej doma...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2014 23:45
- Nahlásit
Janiii
Fajka
neznáš někoho, kdo by vyrobil / dodal naviják na coursing??
my ten náš máme dělanej doma... - když jste to načaly...doma, jako, že to dělal muž? Na kolik to zhruba vyjde, když to bude dělat nějaký známý...? Ptám se ze zvědavosti, taky z čeho se to dělá (co je pohonná jednotka?) že by mi to strejda-kutil udělal...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2014 00:46
- Nahlásit
Petroooo nechceš náhodou třeba rozbít barevnou jednolitost smečky?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2014 06:52 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
Zdravíčko všem
birma
jednak - pěknej kreslenej ftípek a druhák - nesvádíš vnitřní boj přidat k Adamitovi fešandu na fotce a abys s tím nemusela bojovat, nevznikla ta nabídka Petře?
Je opravdu krasavice
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2014 07:36
- Nahlásit
Maya
no tak to zkus odinstalovat a nainstalovat nemohla sis nekde zmenit barvu?
jo si mi pripmela, muz se me ptal co chcu ke kulatinam a ja rikam, ze nevim a on tak neco, co by ti vyloudilo usmev na tvari a ja rikam : stenatko selmie
vtip skvelej kde je vubec ta stranka kde jich je hodne?
ps- tvuj bracha ma susicku zvlast, nebo s prackou? sem prolizala fora a lidi si na mackani stezujou tam, kde maj 2v1, vetsina pracek totiz vypere vic kg nez susi susicka a neperou mensi davku ani nerozdelujou tu davku do susicky. tzn. nedava jen bracha velkej objem pradla?
birma
a ten je peknej
grimmh
no pockej, az budes bojovat ty
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2014 07:47
- Nahlásit
Fajka
tak písni prosím do mailu aspoň tipa, kde ne-e i to předám dál
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2014 08:13
- Nahlásit
cernej caj
no tak to zkus odinstalovat a nainstalovat nemohla sis nekde zmenit barvu?
no jak jsem pak zjistila, není to jen v prohlížeči, ale v celým kompu, prostě písmo vybledlý jako blbě natištěný a všechny barvy nějaký světlejší, doufám, že mi neodchází grafika nebo tak něco, každopádně z toho fakt bolej oči a je to děs, jestli to bude i dneska, tak to asi rozmlátím
a ja rikam : stenatko selmie
ha, to jsem zvědavá, jestli se pochlapí a bude štěńátko šelmije
tvuj bracha ma susicku zvlast, nebo s prackou?
má jí zvlášť, ale on si nestěžuje na mačkání prádla, to jsem teda alespoň doufám nepsala co říkala švagrová, tak víceméně jen trochu přežehluje košile
já psala jen akorát, že do sušičky nejde všechno, vím že když si jí koupili, tak zjistili, že fakt hodně oblečení se do sušičky nemá a když to zkusili i tak, tak se to prej obvykle dost srazí, teď už kupujou jen oblečení do sušičky, je holt potřeba to při nákupu kontrolovat
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2014 08:23
- Nahlásit
cernej caj
no pockej, az budes bojovat ty
myslím, že tu budete potom bojovat všechny - se mnou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2014 08:51
- Nahlásit
Maya
zkus dostrcit kabel od monitoru. jinak mozna teda zkusit na grafice dat default nastaveni?
o jsem zvědavá, jestli se pochlap no to ja doufam, ze nee sme se shodli, ze fakt neni realny dalsi pes ale ten vtip mi to uplne pripomel
se me zdalo zes psala, ze se to krci - tak to uz asi ani neumim cist, tak nic
no tak me by nevadilo neco susit bokem, ale treba lozni pradlo, rucniky, monterky asi v poho do susicky prijit muze kdyz se to da prat i na 60, navic nektery susicky maj rezimy kdy jedou dyl a susi pomalejc chladnejsim vzduchem... no uvidime. Susicka se nam do koupleny nevleze - anebo vleze ale museli bysme vystehovat tu vysokou koupelnovou skrin jinam muz teda chce koupit 2v1 ale to se nelibi me, kdyz nam pracka zatim jede
grimmh
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2014 09:05
- Nahlásit
cernej caj
a co nějak vychytat větrání v koupelně?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2014 09:10
- Nahlásit
grimmh
Svádím plno vnitřních bojů u spousty psů a fen, ale u týhle fenky ne. Je sice krásná, ale ohaře jsem nikdy nechtěla a nechci nadále (tuplem ne, když čtu o programu těch ešusčinejch ).
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2014 09:16
- Nahlásit
cernej caj
zkus dostrcit kabel od monitoru. jinak mozna teda zkusit na grafice dat default nastaveni?
kabel jsem zkoušela, tak ho zkusím když tak ještě úplně vyndat a dát znova
jak se dělá to default nastavení?
jsem zkoušela obnovu systému na sobotu, ale psalo to, že žádný změna nebyly provedený
Susicka se nam do koupleny nevleze
no co vím, většina sušiček jde postavit na pračku, určitě asi když koupíš stejnou značku, to by vám nešlo? teda samo pokud nemáš horní plnění pračky
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2014 09:26
- Nahlásit
birma
co se aktivit týká, tak bych řekla, že Adam dostává do těla víc než Koláčini zrzounci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2014 09:28
- Nahlásit
kachna_
myslis v te koupelne, kde pradlo ani nemuzu susit, pac bych mohla mit leda natazeny snury nad vanou a to bych na ne musela dosahnout? a nestrejchat hlavou do rucniku az se budu sprchovat?
me by se hodilo moct vyprat aspon 2pracky o vikendu ale spis peru tak 2pracky za 14dni (mam dva susaky, tak to susim zaraz v budouci loznici, kdyz tam jeste neni ta podlaha)
ta vyssi vlhkost a 16stupnu doma taky asi nepomaha (no ono kdyz topime na 18kdyz doma sme nebo nechavame na 16kdyz doma nejsme a v noci, tak to asi moc nepomaha taky, no...
birma
no ja kdyz ctu o adamkove programu, nechtela bych ani jeho
Maya
to budes mit nekde v ovladacich ke grafice asi, vetsinou to ma taky ikonu u hodin, no ale kdo vi, no...
no nase pracka noname polska goddess susicky nema (a ani uz asi neni na trhu) a taky mame jen 40cm hloubku a u susicek nejmensich je to 54, spis 60 takze to fakt jedine nejakou konstrukci udelat... a muz zasadne je proti dvema strojum, tak nevim.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2014 09:42
- Nahlásit
cernej caj
to budes mit nekde v ovladacich ke grafice
no to je fakt rada pro lamu
muz zasadne je proti dvema strojum, tak nevim
no jo, já jsem zase proti těm multifunkčním zařízením, podle zkušenosti pak nefunguje pořádně ani jedno, ale tak zas lepší něco než nic, jen si asi ohlídat, aby to umělo i fungovat každý zvlášť když se jedno rozbije
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2014 09:49
- Nahlásit
cernej caj
hele http://www.fler.cz/zbozi/posloucham-jen-rolling-st ones-d334-5043981
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2014 09:56
- Nahlásit
cernej caj
myslis v te koupelne
ty to strašně komplikuješ
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2014 09:59
- Nahlásit
Maya
problem je v tom, ze je to dost velka a objemna vec a proste ta koupelna neni nafukovaci, takze v tomto smeru ho chapu castecne.
hm... tak nevim, no, jak poradit. nemas tam neco zelenobilyho s titulkem nvidia nebo cervenyho s titulkem catalyst? u hodin?
ten je dobrej
kachna_
ja susak do koupelny nenarvu totiz...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2014 10:17
- Nahlásit
kdybste někdo potřeboval dárek pro fotbalistu http://www.fotbalovydres.cz/dres-vlastni-jmeno-a-c islo/
cernej caj
hm... tak nevim, no, jak poradit. nemas tam neco zelenobilyho s titulkem nvidia nebo cervenyho s titulkem catalyst? u hodin?
no já teď nejsem doma, tak přesně nevím, ale myslím, že nějaký catalyst tam je
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2014 10:22
- Nahlásit
Maya
no supr, tak doma to rozkliknes a nevim z hlavy taky jak to vypada, ale catalysty budes mit ve dvou pripadech (deska od AMD, pripadne grafika od AMD), muze se stat, ze tam mas catalysty a grafiku od AMD ne ale tam proste zkusim posahat nejaky nastaveni, zkusis dat default nebo tak neco.
jeste to zkus u monitoru udelat (jestli sis omylem neprepla rezim u nej). takhle z hlavy jinak nevim, no
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2014 10:28
- Nahlásit
cernej caj
jeste to zkus u monitoru udelat
jak se to u monitoru dělá? tam jsou jen čudle na jas a tak, to jsem včera kontrolovala, protože se mi tam furt válej kočky, tak mě taky napadalo, že mi to nějak přecvakaly, ale žádnej režim nebo default tam teda není
na ten catalyst se mrknu večer
teda tajně doufám, že zapnu pc a bude to jako dřív samo od sebe
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2014 10:32
- Nahlásit
cernej caj
vzpomněla jsem si, že jsem kdysi od mamči dostala tenhle sušák
Určitě to nevyřeší tvůj problém, ale sušák byl super a zabíral strašně málo místa:
http://www.kasa.cz/susak-na-pradlo-leifheit-83201- telegant-plus-70-bily-bily/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2014 10:35
- Nahlásit
kočky
http://pansypanda.com/stuck-cats/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2014 10:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
tááááikle se včéra koupal Rumíček taky tááákle
Uďáli jsme si výlet do Hostíků, pěkně kolem rybníčka,v lesíčků , kolem potůčka. Potůček byl moooooc plnej vody, mooooc, protože rybníčky se vypuštěly. A co na to Rumíček?? no?? No pochopitelně musel uďát póoooď mi hopa a říznout s sebou do toho rozvodněnýho potoka plnýho bahna. A projet si šlasničkou. a Brtnik mu k tomu zpíval : "Ramštáááájn, Ramštááááájn, vjel na vodu mělkoooou, uďál v lodi díru vel, vel, velkou!" A Rumiček byl Blažej, dělal velebordel.lítal bahnem, proběhnlu celou tou výpustní betonvou rourou a vypadal jako prase. Bubice z něj zvracela, když ho viděla. Pak nás oba pěkně honili po lesíčku. Pěkné to bylo. Už mám umyté šécky letní botičky. enem je vypucuju a půjdou dělat hají Rumíčka s Bubitkou děsně baví chodit najednou u nohy. už nemáme jednoho kraba, ale rovnou dva! Heč! Kdo tak chodí s ÍPO krabama, he? Jen Koláče.
Koupila jsem si hnedle to PPČ, abysem teda viděla, zdaliž Bubitka vyhrála, a - vono to tam néjni? nebo koukám blbě??
Dnes se zde zajisté osypu z toho co se má udělat- já jsem ten poslední článek, kterej to má dokončit a.... ještě není ani ň. Teda jedno ň je. Připravený, neodsouhlasený. Jedno ń z osmnácti, slušnej výčet teda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2014 10:42
- Nahlásit
cernej caj
http://www.eknihyzdarma.cz/eshop-cesky-konec-sveta .html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2014 10:53
- Nahlásit
Maya
tak pokud si zkousela u monitoru hejbat tema hodnotama, tak to asi staci. ono zalezi i na monitoru a tak, nektery to maj (kdyz si nastavis treba barvy, jas, gammu podle sebe) nektery ne, no.
uz si to cetla?
kachna_
jj neco takovyho taky zvazuju nad tu vanu prave, ale spis nouzovku, pac pri tom sprchovani mit hlavu mezi pradlem
PetraK
to teda muselo byt jak v cirkuse kolace ma kraby, jo?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2014 11:07
- Nahlásit
cernej caj
uz si to cetla?
ne, jen jsem slyšela, že je to dobrý a sranda
stejně jako toto http://www.eknihyzdarma.cz/eshop-pribeh-lidske-vlh kosti.html
a koukám, že těch knih napsal víc, budu si to muset postahovat
kdybste si někdo v rámci bio chtěl vyrobit vlastní inkoust včetně mizejícího a tak, návody zde
is.muni.cz/th/64756/ff_m/Diplomka_PVH_posl_verze.p df
|