| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2014 14:30
- Nahlásit
grimmh
tak to ja uz radsi poslu slozenku na poste, kde budu cekat asi tak 5minut nez ze budu hodinu cekat ve sporce na vklad na ucet, pac ta pobocka tam je k vzteku...
diky vsem
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2014 14:34
- Nahlásit
cernej caj
u nás je mrtvicozní právě pošta, proto jdu raděj do spořky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2014 16:12
- Nahlásit
tak blby, ze ja tu mam po ruce akorat centralni pobocku kde to je dedny (kdyz pominu ze kvuli jejimu vybudovani nas vystehovali z bytu a posty tu sou dve, a ta mala, tam uz chodim roky a tam je to v poho dycky prave.
dneska poprve od kvetna na tancovani, to bude des
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2014 16:57
- Nahlásit
Fajka
recepis na co, na bacily?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2014 18:18
- Nahlásit
jak čtu tak dnešní den je pro mnoho lidí dost vydařenej
blití na zádech teda nemá chybu
já se byla akorát chvíli projít, když už mám ty vycházky, pak jsem chtěla vzít si domů Dorina na gauč, ale mezitím nějaká kočka nechala na dvoře myš a Dorin jí na tři kousnutí sežral, tak měl smolíka a zůstal venku, to bych se s ním nemohla hned muchlovat
cernej caj
mě pošta teď nakrkla, protože místo našich pošťaček nám vozí už balíky extra auko, tudíž mám konec s balíkama ke švagrový když neni u nás nikdo doma a podobnýma vymoženostma
ten film vypadá dobře, tak se po něm kouknu, ten druhej jsi asi myslela Atlas mraků? ještě jsem neviděla
včera jsem si stáhla tu Villu, bohužel to není moc k mání, na uložto je jen nějaký rip s koncovkou avi.part a tv mi to nepřežvejkala, zkusím to .part smazat a uvidím, ale asi budu mít smolíka, ddneska zkusím stáhnout teda něco jiného ještě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2014 18:26
- Nahlásit
jojo atlas mraku, byl bozskej tak fakt doporucuju, kdyztak si to stahni v aj s titulkama, to treba spis najdes?
jnak zkus ceskou klasiku, nebo neco na styl zeny promeny, takovej polodokument nebo supr size me jestli neznas. jinak stara klasika truman show a utek z ms1 byl dobra akcnarna nebo book of eli
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2014 18:30
- Nahlásit
Maya
Mrkni sem, tam je skvelych tipu fura.
cernej caj
atlas mraku, byl bozskej tak fakt doporucuju
Jj, tez jsem z nej byla unesena. Ale znam i dost lidi, ktery meli opacnou reakci.
Jinak zdravim a pozdravuju, chcipakum preju brzky uzdraveni. Naka kosa, zda se, nado bylo zatapíť!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2014 18:38 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
ceskou klasiku
připomněla jsi mi "vesničko má středisková" a porouchaný KMPlayer. Ten začátek nemůžu vidět dodnes a Michal taky ne . Poté, co jsem ho viděla asi 20krát během večera ve snaze dostat se dál, KMP naznal, že to je to, po čem mé srdce prahne a pustil ten začátek do smyčky.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2014 19:33
- Nahlásit
Fifi
no dík, tak už mám napsanejch asi 15 filmů, to mám na příštích 10 let
cernej caj
atlas mraků jsem ještě nehledala, mám teď rozečtenou knížku, tak až to dočtu
stahuju zase znova tu Villu neb jak jsem se dočetla part na konci souboru znamená, že se mi to nestáhlo celý, asi vypadlo připojení nebo co
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2014 19:39
- Nahlásit
Maya
no dík, tak už mám napsanejch asi 15 filmů, to mám na příštích 10 let
No nemas zac.
Neni nad to si spravne uzit nemocenskou, kdy jindy se k tomu dostanes?
A teda tady je ted chcanec a vichr, nechutnost, dobry rozhodnuti, ze uz je teplo v radiatorech.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2014 19:58
- Nahlásit
tady dneska několik přeháněk, ale i slůňo a teplo. Opět jsme byli (jak jinak) na procházce - chlapec nějak výrazově dospívá (duševně rozhodně nee)...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2014 20:00
- Nahlásit
Fifi
tady taky chcanec, taky topíme, však už je půlka října
ale na víkend slibujou hezky
Neni nad to si spravne uzit nemocenskou, kdy jindy se k tomu dostanes?
no akorát nemocenská už skončí, zejtra už je pátek, nějak rychle to uteklo, chtělo by to alespoń měsíc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2014 20:01
- Nahlásit
Xerxová
pěknej, proč má chudáček černej obojek? vždyť mu ani nedělá parádu, já mít hladkosrstýho psa, tak mu pořídím nějak hustopřísnej obrázkovej
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2014 20:09
- Nahlásit
cernej caj
ses nezmar, ja vic nez 2km na kolobce fakt nedavam
však mě taky dneska nepřekvapivě bolej haxny. A to bych měla jít běhat
tak to ja uz radsi poslu slozenku na poste, kde budu cekat asi tak 5minut nez ze budu hodinu cekat ve sporce na vklad na ucet
tak to já vezmu složenku a když to má bejt na účet, tak to normálně pošlu z internetovýho bankovnictví a nečekám nikde
atlas mraku, byl bozskej tak fakt doporucuju
fakt? stále jsem se nedostala předs první dvě minuty
Xerxová
on je prostě božan!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2014 20:13
- Nahlásit
chudáček je to velkej - ani jeden obojek (jak roste, má už třetí) nemá nový. Štěněčí jsou vždy schované ve sklepě v krabici - při životnosti dogy se mi vyplatí je schovávat. A i tento má děděný - po Betce. Na bílém krku se jí ten černý docela vyjímal
Chicht - a ten obojek má docela velkou plastovou sponu a už mě jednou kolemjdoucí "pochválili", že se nediví, že mám psa této velikosti na elektrice
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2014 20:48
- Nahlásit
birma
stále jsem se nedostala předs první dvě minuty
tak pozor, ať neskončíš jako my s vesničkou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2014 20:54
- Nahlásit
kachna
na tosme cuceli o dovce
maya
15 filmu das za nemocenskou jak de obraz?
birma
mam penize v hotovosti, potrebuju je nekam poslat, slo mi o to ze je rychlejsi vyplnit na poste slozenku nez hodinu cekat ve sporce na vklad na ucet, na coz nemam cas ani nervy. mit ty prachy na uctu tak se neptam
jojo, taky zvazuju ze zacnem topt, doma uz to pada k 16 stupnum a rano kdyz ve 4 funime tak I 17
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2014 21:05
- Nahlásit
kachna_
tak pozor, ať neskončíš jako my s vesničkou
se bojim, že tenhle film už tak zůstane napořád...
cernej caj
mam penize v hotovosti
aha, to se mi nestává a tak mě tahle varianta ani nenapadla
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2014 21:28
- Nahlásit
birma
cernej caj
já bych to ještě upřesnila
mam penize
to se mi nestává
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2014 22:06
- Nahlásit
Já se asi nerozhodnu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2014 22:10
- Nahlásit
kachna_
mně se nejvíc líbí ten třetí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2014 22:13
- Nahlásit
birma
To mně taky, ale zas ten první a druhej jsou víc do barevnýho ladění, který nosim.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2014 22:20
- Nahlásit
kachna_
Já se asi nerozhodnu
A mne ten druhej.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2014 22:59
- Nahlásit
kachna_
tak ten druhej, ten první je jak na pohřeb
cernej caj
15 filmu das za nemocenskou jak de obraz?
za pár dní? šílíš? možná až si někdy zlomím haksnu
ale tak zima je dlouhá
jakej obraz? čumím na to na telce, tak obraz dobrej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2014 06:20
- Nahlásit
kachna
druhej bych brala ja
maya
no ten koralkovej samo
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2014 07:07
- Nahlásit
Zdravíčko všem
kachna_
já ten první a teď babo raď
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2014 08:52
- Nahlásit
grimmh
prvni se mi taky libi, ale ten druhej o malinko vic (ale ja nemam rada modrou
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2014 09:29
- Nahlásit
cernej caj
Taky jsem zvědavá pro jaký se kachnojc rozhodnou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2014 09:35
- Nahlásit
grimmh
si koupi vsechny a bude vybirat podle nalady
ja musim vymyslet, co nakoupit k vanocum. Pro neter mam softshelovy kalhoty a bundicku, po domluve se segrou tak to dostane uz ted o vikendu, aby to unosila a koupila sem ji ponozky k narozeninam, ze bych ji je dala (ale nevim, jestli je nemam dat radsi segre a vubec nemam predstavu, co letos koupit. Vsichni dostanou knizku, segra se svagrem napul toho sustu, ale co kdybyste poradili, tak stihnu objednavat?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2014 10:19
- Nahlásit
kachna_
birma
Já se asi nerozhodnu...mně se nejvíc líbí ten třetí - mně taky ještě tak ten druhý. Ten první je takový...moc smutný
|