Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3366 . 3367 . 3368 . 3369 . 3370 . 3371 . 3372 . 3373 . 3374 . 3375 . 3376 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 07:09
- Nahlásit

Xerxová
no to verim, ten kdyz se rozpohybuje... me staci,kdyz na me necekane skoci zezadu rozdovadenych 18kilo a clovek se zakymaci, natoz 60 najtikovejch

a ten machac to je taky krasa

birma
vidis to, jak tu svou roztomilou hlavinku umi i kraaaasne pouzivat bez tveho dozoru

vubec ten starmark neznam, se mrknu na netu

ten coursing sem taky zvazovala kdysi, vyzkouset, pac si myslim ze ferina s tou zveri to ma taky podobne - ze asi hlavni duvod u cyklistu a zvere je se poradne probehnout, jenze taky nemuzu riskovat, ze mi tam sezere psa, ze... a bohuzel o zadnym oplocenym pozemku kam bysme mohli chodit se vylitat nevim i u ty kolobky je videt, ze fakt docela taha, kdyz ma silu, ze taky netaha jen me zrejme z duvodu, ze su proste pomala a ji to teda neba pac nema tu odezvu a na kolobce je jak san, jenze to stejne nejde nechat rozjet pac si ji neprejedu kdyz neco, ze...

PetraK
vsichni na jednom pelisku, to znaci, ze ste se asi s brnikem moc dneska nevyspali, ne?

grimmh
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 08:32
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Už jsem v procesu. Sice trošičku ještě rozbitá, ale to se snad poddá
PetraK
Tak Koláče - už je trochu líp? Zlatá Bubiška a ten malej trotlík ti určitě nedali moc prostoru na nostalgii. Jsi šťastný člověk, že je máš.
cernej caj
Jsi fakt dobrá, že pořád držíš bez tý pšenice. A co ostatní lepek - vyloučila jsi úplně všechno s lepkem? A jak se to projevilo na váze, když se z tebe stala ta koza, co chroupá tuny zeleniny?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 08:49
- Nahlásit

grimmh
tak snad uz to bude jen a jen lepsi a tyden v praci zvladnes a o vikendu jeste odpocinek

ja vyloucila vlastne vsechny obiloviny, brambory, ryzi - pac moje zavislost na sladkym, tak abych fakt si nedavala aspon treba mlecnou ryzi s cokoladou, kdyz uz ne piskot

tuny toho nesnim, i kdyz je pravda, ze vic, nez predtim a jim taky vic vajicka a maso, syry... treba dneska sem mela misku nakrajenyho cinskyho zeli, jednu mrkev, jedno rajce a cca 2/5 tunakovy konzervy a cca 50g balkanskyho syru.

Ono se to nezna, jenze v chlebu sou hlavne ty sacharidy a nejaka vlaknika, ja jen proste pod sunku nedam chleba ale mrkev s rajcetem - mam jak sacharidy ze zeleniny, tak i tu vlakninu. Vlastne neni moc duvod, aby telu neco chybelo a hlavne me to fakt donuti jist vic zeleniny, coz je dobry. Ja ju jedla dycky, ale nekdy na muj vkus malo a ted mi nic jinyho nezbyva

Na vaze bud nijak nebo minimalne - mozna sem 1kg zhubla za ten mesic, z 64 mam 63, ale to muze byt proste kratkodoba zmena navic pul kila sem, pul kila tam zalezi jestli byl uz clovek na zachode nebo zrovna nepil, takze z tohohle hlediska tezko rict.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 08:50
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

Gůten mórgen majne líbe Kindr.

Ráno nepršelo, ráno regulerně scalo Takže žádný velký courání se nekonalo, což mě mrzelo, páč byl dneska prostor pro dlouhé ranní courání. Obětoval se Brtnik a vyrazil po dlouhé době s čoklema on. A vrátil se nadšen, neb Rumidlo ho poslechlo a neubjegálo za pejskem co byl na vodítku. Tak aspoň vidí, že to jde. Já mu furt říkám, pískni mu stop a pak se rozhodni, zda za pejskem může nebo nic. Když jsem s nima ještě před odchodem šla já, aby se vypustili, tak jsme potkali jeho lásku největší - zlaťáka Maxe. To je podle mě jeho životní vzor, někdy očekávám, že se odbarví na blonc, jak ho obdivuje no a taky pěkně poslechnul na stopku a pak se za odměnu mohl jít s Maxem pozdravit a podupat se navzájem. Kdyby se to do odpoledne vyčasilo trochu, mohli bychom zas vyrazit do sídláka, aby se tam ten zbojník vyřádil JO a včera byl veleftipnej zase. Minule, když čórnul pitbulce pískací kostéčku, lítal si tam s ní sobecky asociálně sám. Tentokrát to vylepšil. Ukradnul, udělal filutu a přinesl, ať to asi schovám, že aby to nikdo neviděl . Já z něj jednou cípnu.

Fifi
Ja myslim, ze vlidna, nevlidna, hodna, nehodna, jednou ji to fakt nastve a zacne se k nemu chovat drsnejs

no už aby to bylo, páč ty výrazový prostředky, který využívá teď ho jaksi nezastavěj. Jen se otřepe a tradááááááááá du jí zabít po stopadesátý. Já se snažím i teda podporovat jakejkoliv jeho vlídnej krok, aby viděl, že když je na ní něžnej, že je to dobře, leč těch vlídnejch krůčků je dosti poskrovnu. Jeho touha je se řezat, řezat, řezat. Škoda, že ona není moc přetahovací, to by měla od něj pokoj, by se popřetahovali, nechala by ho vyhrát a bylo by. Jenže ona se přetahuje jen se mnou, s ním asi tak jednou, nebo dvakrát. Vona je trupka, kdyby fakt přitvrdila, jako s tou kostí a kapek ho zmasila, měla by pokoj. Ale to že ho štípne, nebo na něj dělá gezichty, případně ho chytne za čuňu ?? No tak to jako na hošánka fakt neplatí Možná jí dojdu někam koupit traverzu

birma

hele to zní dobře. Oboje. Víš, že když jsme se bavily o tom coursingu, že mi to nepřišlo jako dobrej nápad, ale takhle položený uset někde sehnat) na krátké, co možná nejrychlejší běhy a zároveň začnem jezdit na coursingy. Riziko coursingů si uvědomuju, nicméně v tuhle chvíli si stejně myslim, že pokud budem pokračovat jako do teď, sejde dřív věkem, než bude z mýho pohledu spolehlivě ovladatelnej.- tzn. jištěnej, tam kde to riziko je, a možnost si vypustit páru, to je fajn nápad. Hlavně abys měla kde na tom kole řádit.

Ještě mě napadá - říkalas, že balonky ho nebaví , nenadchnul by se pro ně, kdyby byly ty tenisáky zprvu něčím trochu plněný? Páč ono ten tenisák, když se kopne! Kdyby ho to trošku bavilo, vyřádil by se i tam, protože po zemi kopnutej tenisák, je v podstatě malá kořist (rychlej pohyb před čumákem )

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 08:56
- Nahlásit

cernej caj
vsichni na jednom pelisku, to znaci, ze ste se asi s brnikem moc dneska nevyspali, ne?

fšicí voni dva, my jsme sobci, máme svoje

grimmh

Sice trošičku ještě rozbitá, a
nejni to brzo?

už je trochu líp? Zlatá Bubiška a ten malej trotlík ti určitě nedali moc prostoru na nostalgii. Jsi šťastný člověk, že je máš.

trochu jo, když si moc nedovoluju myslet tímhle směrem. Jo trotlík zaměstná to bez debaty. Včera si našel mrtvýho holuba a rozhodl se, že by ho i aportoval. Hm. Ve svý podstatě bych ho za to měla pochválit (správně lovecký pes mimo jiný při pochůzkách v lese má tohle dělat, najít zraněnou a mrtvou zvěř). Kdysi takhle přesně mi Štófík přinesl půlku holuba. Tuten byl aspoň celej, neporušenej, enem totál tuhej. Tak jsme to pojali tak, že ne-e. Necháme tam holoubka dělat hají . Byl ftipnej, jak tam do něj šťouchal tlapkou

grimmh
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 08:56
- Nahlásit

cernej caj
Jsi dobrá. Důležité je, abys zachovala poměr všeho tak, aby organismus nestrádal.
Jednou jsem se zaregistrovala na STOB obezitě. Zadala jsem si tam, že chci udržet váhu (mám cca 64-65 kg). Vyplňuje se tam tabulka co jsi v jakém množství snědla a vypila a ono ti to hned vyhodnotí, jestli jsi neměla moc tuků, bílkovin, cukrů nebo jestli jsi málo nepila. Díky ohromné konzumaci sýrů to tam na mě furt řvalo, že překračuju tuky, tak jsem se po pár dnech naštvala a přestala to používat Ale pro takové základní zjištění jak na tom člověk je to není marné.

grimmh
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 09:14 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

PetraK
pískni mu stop
vím, že se ptám jako pako,ale takových dotazů bude ješt haba kuk - používáte píšťalku? Na zastavení? Nebo na přivolání?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 09:16
- Nahlásit

PetraK
vidis, tak to je supr ze brtnika poslech ale holuba teda mrtvyho aportovanyho bych mit nemusela ale tak prinesl, nesezral

grimmh
s tim pomerem - jestli si myslis, ze lidi ji dle optimalniho pomeru vseho tak, aby jim nechybelo nic dulezityho, tak podle me prave to lidi stejne ani nevi kolik ceho jist a stejne asi neceho ji moc malo, takze takhle vedecky to moc nema smysl resit...

stob znam, ale podle me pohodnocuje to, co by mel clovek snist kaloricky... i kdyz pro prehled orienacne je to asi dobry, ze si clovek vic uvedomi treba ze malo pije nebo ze nesned zadny bilkoviny.

pocitani ceho kolik muzu je takova cesta do pekla

grimmh
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 09:25
- Nahlásit

cernej caj
přesně jak píšeš - pro mě to fakt byla jen orientace co dělám blbě. No, dlužno říct, že to dělám blbě furt
Naštěstí váha až na drobné výkyvy je docela slušná. Vím, že bych potřebovala pro zpevnění cvičit. Zatím chybí motivace. Až se to bude blížit (cíl v r.2017) tak nebudu jen cvičit, ale fest trénovat. Začnu včas, abych měla natrénováno

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 09:30
- Nahlásit

Tfujtajbl, tam je nechutne! O hubu v tomhle ridit, proudy vody, viditelnost na prd a blbeckove to vali pres stovku a predjizdej?
Možná jí dojdu někam koupit traverzu
Poradnou! At ho spacifikuje.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 09:32
- Nahlásit

grimmh
no ale hele - treba kdyz se podivas na paleo/primal stravovani, tak tam omezujou hodne prakticky vsechny sacharidovy zdroje a muzes tam jist maso, orechy, ovoce, zeleninu, ryby, tuky (a primal jeste navic ma mlecny vyrobky), takze vlastne hodne syru nemusi byt spatne to je jen takovej blabol, ze nekdo v 80tych letech na zaklade korelace v nejakym vyzkumu rekl, ze tuk zpusobuje vysokej cholesterol a zabiji teda lidi a dneska se ukazuje, ze to tak neni - to by jinak eskymaci navic museli taky hojne umirat na infarkty a pritom neumiraj. Jenze tyhle vyzivovy pyramidy plati proste desitky let a nikdo se tim moc nezabyva nejakyma zmenama.

Ono asi v principu to chce jist hodne toho ovoce a zeleniny kvuli vitaminum a vlaknine a ten zbytek podle chuti a potreby (a uprimne, zrovna s tou zeleninou maj v bezny populaci vsichni hrozny nedostatky)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 09:32
- Nahlásit

Fifi
tak hlavne cestuj bezpecne, u nas je krasne

grimmh
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 09:53
- Nahlásit

cernej caj
ono se mnou je to těžký. Zelenina mě tlačí v žaludku a chuť na zeleninový salát dostanu 1x za uherský rok a to ještě v nezdravé podobě(s majonézou) . Ryby nemůžu ani cítit - fakt se m zvedá kufr. Ovoce jím jen sporadicky - smajlík stydlín tady asi není, co? A kuřecí jen v grilované podobě.
Se mnou je to fakt těžký.

grimmh
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 09:55
- Nahlásit

Fifi
Jestli jedeš daleko, tak tě fakt lituju. Dnes to stálo za prd.Jezdím 17 km ráno v 6 hodin. Jak chcalo, jela jsem jak připos*aná celou dobu 70-80 km/hod. Blbě jsem viděla možná i díky brejlím, který za volant používám (odložený čtecí)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 09:58
- Nahlásit

grimmh
no ale proc si myslis, ze majoneza je spatna? to je prece naslehany vajicko s olejem, tak podle me s kvalitnim olejem na tom neni nic nezdravyho

se mnou je to taky tezky, pac treba jim jen bilej jogurt a to obcas z jogurtu, ryby bez kosti, samo ze chut na zeleninu nemam nikdy

jak rikam - to sou proste nejaky predsudky co kolik ceho se ma jist, nikdy v historii lidi neprepocitavali jidlo na mnozstvi brambor a majonezy k obedu a presto nemeli nejaky vyrazny civilizacni nemoci jako sou dneska, stejne jako nebyla epidemie obezity. Podle me tam je proste nekde zakopanej pes a nikdo nevi kde a jakej, tak se jen vsichni predhanej v chytrejch teoriich a pocitani kalorii, ale hospodynky v 70tych letech nic nepocitali, do fitka taky nechodili a pritom nemeli problemy co my dneska obecne celosvetove...

grimmh
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 10:03 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

cernej caj
Dřív měla populace obecně víc pohybu, tak i to bylo plus oproti dnešku. Když si vezmu, jak jsme jako děti lítaly v létě v zimě venku a jak to bylo fajn, to dnešní děti vůbec neznají. Jsou v zajetí PC her. Od puberty jsem sportovala a to tak, že hodně. V 35 letech jsem to ze zdravotních důvodů pověsila na hřebík. Když jsem si pak o 10 let později šla zahrát s klukama basket, sice jsem to ještě (i jako kuřačka) udýchala, ale rupnul mě sval na lýtku a bylo vymalováno
Takže teď chci začít od nenáročnýho cvičení a pokračovat lehkým běháním a zvyšovat kondičku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 10:09
- Nahlásit

grimmh

e se ptám jako pako

Neptáš se jako pako proč? Pískám jak na hubu tak na píšťalku. V sídláku na hubu. Na stopku mám dlouhý písknutí, na přivolání dvě razantní krátký, když oznamuju změnu směru je to několik krátkých písknutí za sebou. Při lehni to je dlouihý klesající tón (což je ale blbost, protože jsem si vědomá toho, že to je podobný tý stopce, leč - huž to tak mám zaběhlý a nejde mi to- pro sebe samu změnit a štve mě to. A pak mám ještě volný přivolání. Všechno to zní stejně na hubu, jako na píšťalku.
Ale bacha to je moje pískání, kdybys pak třebas chtěla se psem na zkoušky, je to myslím odlišně.

cernej caj
je supr ze brtnika poslech ale holuba teda mrtvyho aportovanyho bych mit nemusela ale tak prinesl, nesezral

jojo, Brtnik si taky pochvaloval. No já ty mrtvolky taky nemusím. proto jsme se dohodli, že holub bude i nadále dělat to hají Tím že je lovecky nevedu, je nemusím za tuhle snahu chválit, ale můžu je naučit, aby se tím nezabývali.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 10:12
- Nahlásit

grimmh
ja treba nikdy nesportovala, tak si moc nedokazu predstavit ten zahul asi jakej sportovci maji. Ale ono taky i dospeli se nevozili vsude autem, vic museli chodit. Ale cetla sem i nejakej clanek o tom, ze za poslednich 30 let dokonce mirne klesla spotreba v kJ na americana a sama to taky vidim v praci - lidi, co se snazi zdrave jist, hodne cvicit, chodi do posilky, 3x tydne drou, behaj, hlidaj si tuky a smazeny a vaha stagnuje, nebo nejde dolu - proste si myslim, ze zjevnej nedostatet beznyho pohybu je jen jedna strana mince a nekde musi byt ta druha

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 10:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

, viditelnost na prd a blbeckove to vali pres stovku a predjizdej?

tjo tohle naprosto nesnášim!!!!! Kreténi. Jak jsme jeli z tý chalupy- taky dobrý no a nebo zas jeden exprt - jede prostředkem a velmi, velmi pomalu. Chápu, že se bojí, nebo mu to třeba nejede, ale nemůžu jet skoro u levý krajnice, je to nebezpečný. O dalším, co měl na vozíku naložený tvárnice a přes to železný pruty, čouhající do prostoru o tom snad ani mluvit nebudu.

Poradnou! At ho spacifikuje
jo nějakou odlehčenou s dostatečnou pevností by to chtělo. Já jsem ráda, že se mi podařilo třebas to jeho šílení když se vracíme a jsme v baráku v chodbě a on na ní útočí, přesměrovat krásně na pešíčka, huž čeká, jak ho vytáhnu z ledvinky, zahlodne se do něj, zabije mě a pak vítězně proudí prostorem. ale doma bych musela ten pešek mít furt pověšenej na krku . Ale je fakt, že oproti začátkům už to je o fous klidnější a on dokáže i vnímnout, že NE! otočí se a jde zabít mě. Kdyby si neobjevil ten grif s podrážením nohou a "jen" jí vokusoval, tak to taky tak nehrotím, protože to by si mohla nějak pořešit, ale von jí vždycky podrazí jak bizona kretýno jeden.

grimmh
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 10:19
- Nahlásit

PetraK
Díky za vyjasnění. Prosím tě, můžu se někde dočíst jak trénovat ty povely podle píšťalky?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 10:24
- Nahlásit

PetraK
no my ted jeli z kutny hory na jihlavu a to teda musim rict, to byl hodne adrenalinovej zazitek, ono i z po ty d3 na cesky budejovice hovada na entou, jeste ze u nas moc tyhle velky tahy nemame a na dalnici je to v pohode

no ja si opet vzpomela na akci dalnice, kdy autu pred nama spadlo kolo ze strechy a zbyna to stacil ubrzdit, ze sme kolo jen "prejeli" pac by nam to rozsekalo predni sklo... pri dopadu na silnici to jen hazelo dlouhy jiskry jak v ty rychlosti ten kov brousil asfalt... taky proto bych nemohla nekde jezdit, nemam tu chladnokrevnou reakci ale spis stresove udelat cokoli bezmyslenkovyho ...

timicek me vcera trochu vydesil, nechtel jit ven, jen lezel na poslteli, musela sem ho lakat nejen dolu, ale i ze dveri a ty jeho ksichty... no ale rano uz sel tak snad dobry.

e oproti začátkům už to je o fous klidnější

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 10:39
- Nahlásit

cernej caj
hlavne cestuj bezpecne, u nas je krasne
Ja mam pro dnesek uz odcestovano, ted uz se taky vyjasnuje, rano to byl echt humus teda.
kdy autu pred nama spadlo kolo ze strechy
No ty blaho! to fakt klika, ze se vam nic nestalo!
Ja sem se vcera vracela a asi mela stesti. Mijela jsem auto s vozejkem, cerstve si pan oblikal vestu svitivou a daval trojuhelnik - z vozejku mu spadla skrin, velka jak krava! Sem si pak rikala, twe tohle mit tesne pred sebou, to by bylo zajimavy.
nechtel jit ven, jen lezel na poslteli, musela sem ho lakat nejen dolu, ale i ze dveri a ty jeho ksichty...
A cim to bylo?
PetraK
přesměrovat krásně na pešíčka,
Pasak malej! Ja sem se tlemila onehda kremylovi, sel nekdo kolem a slysim divny zvuky netradicni pri hlidani. Vylezu a blbka si narvala vzteky do huby pneu a este piskaci cinku, pneu se mlatila sama pres hrbet a zaroven piskala.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 10:50 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fifi
no nekdy ty lidi proste nemaj uplne rozum jak se to pripevnuje nebo si to nejistej, to je jak ten vtip jak dou dva dedci z louky po silnici a "vzzzzzm" - dedek v silnici rika "ty kravo, motorkar bez hlavy" a dou dal a zase vzzzzzum a "ty blaho, druhej" a za chvili zase vzzzzum a druhej deda rika "ty franto, nemel by sis tu kosu prehodit na druhy rameno?"

uz si presne nevzpominam, ale pointa snad jasna

hlavne, ze si teda nejela o chvili driv a nespadlo to na tebe...

no nevim, cim to bylo. Jestli nemuze uz proste starnout? sla sem pred 9tou, hodinku po jejich veceri, sou zvykly +/- neco mezi hned a hodinou po jidle. na dovce rozhodne nevykazoval zadny zmeny a tlapy nevypadaj, ze by ho bolely, tak nevim, no. jako ze mu musim obcas rict 2x, to su zvykla ale fakt ani na lakani nechtel, za dverma z pokoje se zastavil a vypadal, ze ven proste nejde.

ten kremyl je ale komediant

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 10:58
- Nahlásit

cernej caj
jak dou dva dedci z louky po silnici a "vzzzzzm"

za dverma z pokoje se zastavil a vypadal, ze ven proste nejde.
Tak muze bejt, ze byl nejak natazenej, namozenej a vedel sam nejlip, ze lepsi bude nikam nechodit. Podobne si nedavno kremyl natahnul zada, taky si sam naordinoval klid na luzku a rano cajk.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 11:09
- Nahlásit

Fifi

Pasak malej!

jojo, jsem ráda, že to pojal takhle, pokud nemám, vystačíme s vodítkem a - někdy zcela nekynologicky se nechám zahlodnout já. Doufám,že to nepojme v širším měřítku to zahlodávání lidí

Já se hrozně snažím, aby si zvyknul hrát i venku, jeho to venku moc nebere, dělá radši tisíc jiných věcí, ale tak po malých krůčkách se někam posouváme. Jdu s ním úplně jinejma cestama, než s Ešusem.

Ja sem se tlemila onehda kremylovi, sel nekdo kolem a slysim divny zvuky netradicni pri hlidani. Vylezu a blbka si narvala vzteky do huby pneu a este piskaci cinku, pneu se mlatila sama pres hrbet a zaroven piskala.

: jééditíí pipi malé steknuté pískací To jsou momenty, kdy mě mrzí, že to člověk prostě nezachytí.

grimmh

Díky za vyjasnění. Prosím tě, můžu se někde dočíst jak trénovat ty povely podle píšťalky?

no asi jo, ale nevím, kde - páč já si ty věci dělám podle sebe, jako všecko , hledej v nějakých mysliveckých fóre, nebo lovecký výcvik nebo tak nějak - zkus jestli něco nebude na ohař. cz a tak.

cernej caj
kdy autu pred nama spadlo kolo ze strechy

TY VADO!! No z tohodle taky mám strach. fuj. Tak hlavně, že se fakt nic nestalo.
my třeba jak jsme jeli z tý chalupy, tak u dálnice odstavený dvě auta, tomu jednomu evidentně ulítlo kolo. Leč - NECHALI HO KRETÉNI V TÝ TMĚ LEŽET UPROSTŘED DÁLNICE!! Vždyt to je na smrťák!

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 11:10
- Nahlásit

cernej caj
a druhej deda rika "ty franto, nemel by sis tu kosu prehodit na druhy rameno?"

pomooooooooooooct!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 11:12
- Nahlásit

Fifi
Sem si pak rikala, twe tohle mit tesne pred sebou, to by bylo zajimavy.

fuj, to se to nějak tendle tejden schází!!!

cernej caj
imicek me vcera trochu vydesil, nechtel jit ven, jen lezel na poslteli, musela sem ho lakat nejen dolu, ale i ze dveri a ty jeho ksichty... no ale rano uz sel tak snad dobry

nemohl být prostě jen líný? Bubi prostě někdy taky nechce jít a musí být přesvědčena, že vypustit se prostě musí. Možná je unavený po tom výletě, rozleželo se namožení , nebo tak?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 11:40
- Nahlásit

Fifi
notaky doufam, ze to bylo jen tak ze sam nejlip vedel, ze mu v postylce bude lip

PetraK
to se stalo tatkovi kdyz delal v praze - jel na vikend dom a na najezdu na dalnici mu uletelo kolo a pak zjistil, ze ma povoleny vsechny 4, a rikal, ze kdyz sel k autu, ze podivnej typek se poflakvoal... s tim bordelem na dalnici to je fakt o hubu, no

nevim, s vokounem je mozny vsecko, ovsem doma sme od patku v noci, ze by se mu to rozlezelo az v pondeli? navic sme zas tak extremne nevyletovali, spis pohodicka. No budu ho pozorne pozorovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 11:52
- Nahlásit

cernej caj
s tim bordelem na dalnici to je fakt o hubu, no
přesně tak. Táta měl dost štěstí!! šmejdi.

A s Timidlem držím palce, ať to nic není.

grimmh
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2014 11:55
- Nahlásit

PetraK
díky

<< 1 ... 3366 . 3367 . 3368 . 3369 . 3370 . 3371 . 3372 . 3373 . 3374 . 3375 . 3376 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání