| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 00:38
- Nahlásit
Maya
Fakt krásná fotka třeba tam byl přenesen, nebo je za ním hned mimo záběr cestička z nášlapnejch kamenů, nebo tam sedí už tejden a stihnul uschnout
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 06:53
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Xerxová
PetraK
Maya
krásný fotky dámy
Ešusek s tím ptáčkem na hlavě ♥♥♥
Maya
na píšťalku jen přivolání, začali jsme asi jako s klikrem, písknout a odměnit, pochopili to oba hned a pak už jen postupně prodlužovat vzdálenost
Díky, tak nějak jsem si to představovala
Ad střevní potíže - všude okolo mě to řádí. Snacha, kamarádka s něm.ohaři, v práci,.....
birma
To je fajn, že se frisbee Adamovi líbí. On se to naučí určitě.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 08:08
- Nahlásit
PetraK
krasna fotka
Xerxová
najtik je teda dobrej zvireci kamos
worick
tak to je dobry, ze s kockama takhle zadobre, ferina teda po kockach de, kdyz vidi jinou nez nasi a rozhodne by ji asi netolerovala
Maya
zatim nepozoruju nic ani muz, krome teda toho, ze mam asi odpoledne i bez svacinky vic energie a nesilham hlady nebo mi neni blbe, chute taky mam furt, ale rekla bych, ze to uz je psychicka chut na neco dobryho nez ze bych mela fakt chut/hlad a desnou neovladatelnou touhu po croisanku
a jak se lecis?
ta fotka je krasna
Janiii
at je brzo v ksaaa teda a moc neotravuje
birma
uvidis, treba jo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 08:26
- Nahlásit
dítě mi právě říkalo, že u babičky spadlo do záchoda
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 08:39
- Nahlásit
kachna_
ještě že umí plavat a mohla ti to povyprávět
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 08:56
- Nahlásit
kachna_
jestli ma babicka suchej zachod nad hnojem, mohlo to byt i zajimavy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 09:08
- Nahlásit
kachna_
a už vylezlo a nebo ho máš dojet vyndat?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 09:14
- Nahlásit
cernej caj Fajka grimmh
asi s ní budu chodit na záchod. Nééé že bych jí pomohla, ale chtěla bych to vidět
Fajka
už vylezlo
už včera
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 09:16 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
cernej caj
My jsme jednou na basketbalovém soustředění v Orlických horách měli suchý záchod. V té době byla nouze o baterie. Mě se stalo, že jsem si odložila vedle sebe při vykonání potřeby baterku a ona se skutálela do onoho otvoru, zapíchla se na dně a svítila krásně vzhůru. I byla vyhlášena záchranná akce nedostatkového zboží - baterie. Jali se trenéři patřičně odění (pláštěnky, inseminační rukavice, gumáky) zachraňovat baterii. Jo zachránili, ale stejně jí nikdo z nás nechtěl a ani tu baterku a nikdo nechtěl jít s trenéry ani na trénink a nejen proto, že nás měli jít honit po pastvinách a po kopcích
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 09:25
- Nahlásit
Sanyhlášení:
mamča stále nadšená, jen bude muset (chce) řešit agresi na některé fenky a lovení
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 09:26
- Nahlásit
kachna_
ale chtěla bych to vidět
grimmh
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 09:26
- Nahlásit
grimmh
to je stráááášný
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 09:48
- Nahlásit
kachna_
to je stráááášný
i prd pani, dneska na to všichni rádi vzpomínáme......to tenkrát to bylo stráááášný, ten smrad byl všudypřítomnej
No, už je to 40 let
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 09:58
- Nahlásit
Janii
našla a podepsala sem tu petici krz tu blbou křižovatku u Vás...
prosím tě když tak mě ty důležitý věci posílej spíš na seznam, já na to centrum lezu tak jednou za půl roku krz Pecku , tak bych mohla něco prošvihnout
díík
grimmh
jak v Homoláčích...
Kuci, kde máte ty čepice ????!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 10:36
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
taklenc my se radíme taky v práci
Rumidlo už možná objevuje kouzlo hraček venku, včéra se za barákem honil s necudou - nahatou terijérkou čtyřměsíční a jako prostředníka ke hře prvně vzal svýho pana Šroubováka. překvapil mě, že měl i momenty, kdy se k ní choval poměrně citlivě. Zatímco vona teda, je dost necitlivá piraňa steklá vražedná její kousnutí dost bolí. Jejího parťáka z Peru je mi dost líto, musí doma dost trpět .Bubí se taky honila, pak jí to už nebavilo a šla radši aportovat. Dneska Rumizlajs byl vzoren u potůčku, kam musíme každý ráno jít. páč jsou tam ti kosáci, co tam hoopkaj. A on vydržel nehópkat a být odměněn. Doma máme lehce rozbombardovanou kůchňu,páč nám teče odpad. A tak to šécko Brtnik vyndal, i dřéz vyndal a když to je prej vyndaný, provede se údržba dřevěný desky pracovní - bude se brousiti a olejovati. Mno, takže mám polní kúchňu v tělocvičně a v kópelce a nemám počítadlo doma. A včera jsme si tedy pěkně uĎáli s pejskama čas a zaklikrovali si. Bubice se z toho zbláznila. S ní se nesmí cvičit na moc dobrý pamlsky, jináč dostává záchvaty jako včera a jest nebezpečná. No tak jsme si procvičili Bubitčí zadní noženky, hledání bomby a nošení náhubku. Což jsem využila, aby Rumidlo vidělo a mohlo se opičiti, tak na to nesmím tetkon zapomínat a konečně to docvičit.No ale! U příležitosti Štófínkových narozenin jsem si řekla, že si uděláme nějakou hovadinku a že když on uměl nosit nákupní košíček a dělat zákazníka, budou ho dělat i tihle dva hovádi. I započli jsme nacvičovati. Bubice ve svém svatém nadšení ho málem přežvejkla, ale podařilo se mi ho zachránit. Rumíček nebyl tak razantní, ale byl zase o to víc kreativní. Prej to trochu připomíná ten náhubek - košík, jako košík, takže si to nasadí na hlavu je to vůůůůůůůl . Ale pěkně pochopil že musí brát to madlo. Nejni tak zbrklej jako Blanice. Tak si brzo budeme moct všicí tři hrát na krám. Voni budou zákazník - Rumíček a pokladní - Bubitka. No a já budu prodavačka asi , Brtnik bude možná kontrolor z ČOIky a nebo z hygijény!
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 10:41
- Nahlásit
PetraK
Tak si brzo budeme moct všicí tři hrát na krám. Voni budou zákazník - Rumíček a pokladní - Bubitka. No a já budu prodavačka asi , Brtnik bude možná kontrolor z ČOIky a nebo z hygijény!
Krááása
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 10:51
- Nahlásit
hele premysleli ste nekdy nad tim, ze vam vadi stekani psu za plotem - a ma smysl odnaucit stekani psu za plotem? sem v jedny diskusi narazila na to, ze by psy za plotem stekat nemeli pac potom to desi deti a deti se pak boji chodit po ulici s tema plotama a psama
PetraK
budou ho dělat i tihle dva hovádi az bude bubii markovat rumickovi zbozi, to budes cucet
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 11:06
- Nahlásit
cernej caj
hele premysleli ste nekdy nad tim, ze vam vadi stekani psu za plotem - a ma smysl odnaucit stekani psu za plotem? sem v jedny diskusi narazila na to, ze by psy za plotem stekat nemeli pac potom to desi deti a deti se pak boji chodit po ulici s tema plotama a psama - štěkání za plotem vadí tak maximálně hysterickým matkám, jelikož většině těch spratků nevadí zhola nic Nesnáším (hlavně ženské tedy ) co v jednom kuse ječí:mýýýýš, pavoooouk, mravenéééc a tohle chování učí svá děcka. Vystřelila bych je na Mars - tam budou spokojené, je tam velká pravděpodobnost, že se tam s ničím takovým, včetně psa za plotem, nepotkají
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 11:07
- Nahlásit
PetraK
hezké
Tak si brzo budeme moct všicí tři hrát na krám. Voni budou zákazník - Rumíček a pokladní - Bubitka. No a já budu prodavačka asi , Brtnik bude možná kontrolor z ČOIky a nebo z hygijény! -
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 11:09
- Nahlásit
cernej caj
hele premysleli ste nekdy nad tim, ze vam vadi stekani psu za plotem - a ma smysl odnaucit stekani psu za plotem? sem v jedny diskusi narazila na to, ze by psy za plotem stekat nemeli pac potom to desi deti a deti se pak boji chodit po ulici s tema plotama a psama
no, já na to narazila fyzicky, když jsme ještě byli ve Zdiměřicích
Tady se to chválanadbohu řeší tím, že štěká-li za plotem pes, dítěti se vysvětlí, že pes hlídá, proto se u plotu nemá zastavovat a psa dráždit.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 11:13
- Nahlásit
worick
štěkání za plotem vadí tak maximálně hysterickým matkám, jelikož většině těch spratků nevadí zhola nic
jo souhlas...mám sousedku co jí vadí že si dovolím chodit po silnici kolem jejich domu páč jejich pes hystericky řve na ty moje co mě jdou mlčky u nohy a jdem po druhý straně silnice..... a jí vadí, že jak jejich velkej pes hystericky řve, že jí vlastně já budím dětičky....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 11:37
- Nahlásit
Xerxová
- a to už přitom chlapec málem únavou plazil
ááá chlapínek si užíval socijálních kontaktů!! ? se nedivím, že pak padnu
birma
u tebe jsem vysloveně v šoku
no páč to dává velkej smysl, tak se mi to líbí
jestli se ho jednou naučí chytat
já zatím enem kutálím a házím "na lovenou" aby si zvyknul Rumajzlíček potrhlej.
Maya
to je krásná fotka na tý vodní hladině a je fakt, japa von se tam dostal suchou tlapkou ,hm?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 11:43
- Nahlásit
Fajka
taky dobry
worick
ja verim tomu, ze nektery deti se toho bat proste muzou
nicmene je blbost to psa odnaucovat, ne? jako pokud mam hysterku ktera zije jen na zahrade, tak to je zas na jiny tema ale normalni pes s dost vyzitim, kdyz hlida treba i tim, ze steka...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 11:47
- Nahlásit
Fajka
to posílala asi mamina, ne? ale neva, mrknu, ešivá mam mail na seznam a budu tě bombardovat tam. ikdyž, vono se překulej vánoce a zas už budou maily k Pecce ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 11:58 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
jo a ctu knizku ted o ktere psali na novinkach tady clanek a libi se mi, jak se ohani prumernou delkou zivota, kdyz se lidi dozivali klidne i 60ti let, akorat ze je driv sezral medved nebo umreli na infekci po zraneni holene, coz se dneska asi tezko stane.
Jinak celkove je to zajimavy, ze zacatku popisuje nejakej prumernej den americana a to je docela sila, jako zajimavy. Diky te nekonzumaci lepku ted o tom shanim vic informaci, jako obecne, pac me vytaci argumenty typu "ale dyt vy nemuzete nic jist" a "co teda jite, to furt jite jen ryzovy chleby" proste jako kdyz sem rekla na AJ ze nejim omacky a ucitelka se divila, co teda jim kdyz omacka je vsude, stejne jako podle rodicu zdechnem hlady pac psenice je vsude
edit: cimz samo nerikam, ze jist obiloviny je blbost, ve ste co jite je docela dukaz ze kdyz ty lidi zacali lip jist a hybat se, tak to fakt slo, byli vitalnejsi a tak. Akorat me pobavil ten argument o prumerny delce zivota, kterej proste navic zvysovala vysoka umrtnost novorozencu, ze...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 12:24
- Nahlásit
cernej caj
ze by psy za plotem stekat nemeli pac potom to desi deti a deti se pak boji chodit po ulici s tema plotama a psama
hm, tak ale psi vždycky za plotem štěkali? Já tedy spíš jen učím ovladatelnost, že aby jakmile řeknu já, tak přestali. Ale když neřeknu, tak ať hlídaj. Když to nebude šílený hysterický ječení. Ale třeba u Ešátora se mi podařílo, že rozlišoval. Jak tam byly děti, neštěkal. Což jsem se pak v duchu smála, že kdyby šli zloději a měli děti, tak by se to nemuselo vyplatit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 12:27
- Nahlásit
PetraK
no to by mohlo byt trochu kontraproduktivni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 12:27
- Nahlásit
Maya
ẗy střevňoprůseříš? chudero. koukám, že toho je fakt kolem habakůk
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 12:47
- Nahlásit
test potravinove intolerance za pouhych 2400 kc kdo to otestuje, kdo vi ze mu neco nesedi a mohl by rict, jestli to funguje?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 14:21
- Nahlásit
Fajka
grimmh
jak v Homoláčích...
Kuci, kde máte ty čepice ????!!!
grimmh
Krááása
jo byli ftipní, hlavně Rumíček s košíkem na makovici
cernej caj
az bude bubii markovat rumickovi zbozi, to budes cucet
sem si to přestavila ..
.
Fajka
. a jí vadí, že jak jejich velkej pes hystericky řve, že jí vlastně já budím dětičky....
Krááááááááááááááááá- va!
|