| Autor |
Zpráva |
grimmh
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2014 13:46
- Nahlásit
Dnes v práci den blbec nevím kdy se sem zas dostanu a proto přeju všem
KRÁSNÝ VÍKEND
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2014 14:12
- Nahlásit
já uklízím a psisko škodí... loví vysavač, mokrý hadr, chlemtá z kýble... To ví, že nemá - ale taky ví, že to až tak vážně neberu a že ho budu ze srandy honit a "mlátit" mokrým hadrem... a to je přeci na uklízení nejlepší. Večer přijedou nájezdníci (tj. mládežníci s vnoučaty) - takže rychle uklidit, upíct, uvařit... Bude celý víkend veselo a pes bude v neděli večer zcela mrtev (a my dva taky )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2014 14:19
- Nahlásit
vsem vam taky krasnej vikend
ja si budu uzivat, labuzirovat, dorticek (bezlepkovej), obzerstvi, vinecko, mnaaaaam. ZItra predkolo, pristi vikend vostra akce s rodicema
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2014 15:24
- Nahlásit
Všem prima víkend! My budem čundrovat - já už se moc těším a Adam o tom ještě neví
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2014 15:47
- Nahlásit
jee kam jedete? zavidim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2014 15:58
- Nahlásit
cernej caj
do Zábřehu na Moravě nějak to máme všechno poslední dobou podezřele hodně v tomto směru
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2014 16:29
- Nahlásit
tak si to uzijte
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2014 17:35
- Nahlásit
cernej caj
no ten koralkovej samo
jo taaak no on není korálkovej, je z takovej pidičtverečků na jedný straně vyvýšenejch, takže se ještě musí dávat bacha, aby se to tam lepilo tou rovnou stranou, ale už jsem se to docela naučila, mít na to vybavení, abych pořád nemusela ty čtverečky dolovat z pytlíků, tak by to šlo i docela rychle, jak to bude vypadat nevím, zatím mám kousek, ale nevím přijde mi to zatím takový divný
každopádně to hází hezký odlesky
Vsichni dostanou knizku, segra se svagrem napul toho sustu, ale co kdybyste poradili, tak stihnu objednavat?
no to máš alespoň něco, já nemám furt nic a ani nevím co koupit, jediný že synovec chce předplatný na časák Svět na dlani, ani ho neznám, taky bych potřebovala nějaký nápady
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2014 17:37
- Nahlásit
jo a film zase nic, jsem si stáhla tu Villu a prt, je to jen originál a dánsky neumím
dneska k tomu teda ještě hodím titulky, ale to nevím, jestli mi televize přežvejká když budou zvlášť, tak zkusím stáhnout ještě něco dalšího
|
cernej caj
Člen |
- Nahlásit
Maya
ja vim ale tak na telefonu napis uasi 3x rychleji koralkovej pak to budes muset vyfotit.
|
Maya
Člen |
- Nahlásit
a jednu vodní vobludu jsem našla fotku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2014 17:39
- Nahlásit
cernej caj
ja vim ale tak na telefonu napis uasi 3x rychleji koralkovej pak to budes muset vyfotit
vyfotím to až to bude hotový a to bude minimálně pár tejdnů, no jestli z toho bude poznat, že to má bejt mýval nebo takový podobný zvířátko mám dost pochybnosti, dole kde jsem má bejt větev a jako větev to moc nevypadá
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2014 19:27
- Nahlásit
Maya
a jednu vodní vobludu jsem našla fotku - a to je proboha co?! U nás se říká bullům ,,prasopes" - tak tohle teda sedí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2014 19:39
- Nahlásit
Maya
ta je desna
prave sem zkoukla film veronica mars (2014), takova dobra detektivka pro fanousky serialu veronika mars z 2004. (obavam se, ze tu sem jedinej fanousek ) tak kdybys chtela i takovou pohodou detektivku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2014 19:56
- Nahlásit
balím, balíš, balíme. Člověk by čekal, že ranní procházka spojená s běhánim a odpolední kratičkej trénink spojenej se seznamovánim s novym frisbíčkem Adama aspoň krapítek zklidněj. Místo toho courá po bytě a furt se něčeho dožaduje a začal s tim dokonce dřív, než jsem přinesla kletr a začala balit. Asi ho klepnu pánvičkou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2014 20:03
- Nahlásit
cernej caj
takova dobra detektivka pro fanousky serialu veronika mars
to vůbec neznám, ale píšu si
já jsem si teď vzpomněla, že už roky chci vidět Pleasantville, tak si to teď konečně stahuju
akorát že toho asi už moc nezkouknu
birma
no tuší že se nějak jede a těší se ne? tak přece nebude ležet jak lemra
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2014 20:42
- Nahlásit
birma
no ja bych cekala jen to, ze uz se nepohnu tak si to mooooc uzijte zavidim vam teda velmi
Maya
tak ten serial byl o stredoskolacce jejiz otec byl soukromy ocko takze ona resila a) vrazdu svy kamosky b) proste veci svejch spoluzaku atd... byl to dobrej krimi serial takovej mladeznickej a ted natocili po 10ti letech jakoze film ve kterym se jeste vratila v poslednim pripadu, ale to si napis max nakonec seznamu, pro me to je fajn film ale ja jich zkouknu nekdy i 10 mesicne (vyjimecne) a ty kdyz to mas na rok, tak si nech spis misto na lepsi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2014 22:14
- Nahlásit
cernej caj
10 filmů měsíčně? no takový filmový období já měla někdy v devadesátkách, kdy jsem byla schopná si na víkend ve videopůjčovně půjčit 5 filmů a i je zkouknout, z tý doby jsem viděla víceméně všechno
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2014 10:32
- Nahlásit
Maya
tak to je samo extrem, ale kdyz mam naladu, tak treba zkouknu film pred spanim nebo o vikendu kdyz se mi nic nechce
fotky z dovolene konecne
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2014 11:27
- Nahlásit
cernej caj
fotky z dovolene konecne - pěkné fotky, většina míst fakt krásná, to by se mi taky líbilo, závidím Dobrá fotka je, jak ti dva mhouří oči u kolobky A moc pěkná je babočka na vratiči, akorát se mohla trošku víc natočit...babočka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2014 11:40
- Nahlásit
worick
tak ja poznala jen babocku, ses zas o krok prede mnou
je lepsi? mam ji asi 10x tak sem vybrala nejakou co se mi libila nejvic (byla asi nejinteligentneji zaostrena )
tam je to skvely, cela chalupa s vybavenou kuchyni a oplocena zahradka, takze si muzou psiska hrat navolno v pohode tak tam rada jezdim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2014 18:18
- Nahlásit
cernej caj
krásný fotky, ty omchovaný stromy se mi líběj
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2014 18:36
- Nahlásit
čajík má moc hezký fotky (a psy).
My dneska (když dítka byla u druhé babičky) stihli odpoledne proběhnout kus Jizerek - asi 12 kiláků. Fotky budou asi až zítra - neb Najt i děda musí hrát prší Já díky práci v kuchyni stíhám i noutbůček
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2014 20:25
- Nahlásit
dítka šla spát, fotky jsou vywebený: http://drporkert.com/dogy/images/Night/1014/cerna_ nisa/index.htm
upoutávka ...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2014 21:04
- Nahlásit
Xerxová
fotky jsou vywebený
fotky jsou vyvedený
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2014 21:45
- Nahlásit
tak hlásím, že z práce na bydlení nebylo nic. ráno jsem byla ještě vcelku odhodlaná (ranní dávivý kašel je prostě ráno vždycky horší, přes den to bude přece dobrý!) ... než jsem vyluxovala celý barák, tak jsem byla totál vyřízená, durch propocená, tak jsem uznala, že půda asi počká
dali jsme aspoň odpolední kávičku - mlha se rozplynula a vykouklo sluníčko
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2014 21:47
- Nahlásit
a jedna královská lilie na zahrádce s naší rošťandou (je to divný, ale zatím tu lilii ocasem nezničila )
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2014 10:16
- Nahlásit
Zdravíčko všemˇ
cernej caj
dovolená musela bejt suprová, fotky úžasný.
Xerxová
Najtík je fakt krásný telátko už teď, co až bude dospělej . Moc pěkný fotky.
Janiii
Zátiší s koláčem i lilie s rošťandou jsou moc povedený. Doufám že si to nerozmyslíš a do budování se dnes nepustíš. Raděj se zkus vypotit ať jsi brzy v cajku.
My jsme včera dodatečně slavili snašiny narozky a k večeru jsem ještě stihla 2 hoďky dělat na zahradě. Dnes bude oběd už v půl 12 a pak rovnou na zahradu. Sice je ještě mlhavo, ale snad se to brzy zlepší a vykoukne sluníčko, aby nás kromě práce zahřály i jeho paprsky
Užijte si hezky nedělní den!!!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2014 10:34
- Nahlásit
tady od rána slůní naplno - je krásně.
Janiii
psici i květeně i kafi to sluší. Je fajn, když se ještě dopolední i odpolední kávička dá servírovat na zahradě. A prádlo schne venku - prostě krásné babí léto včera i dnes
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2014 13:03
- Nahlásit
Xerxová
tady od rána slůní
tu mlha, tu mlha
a z ifauní diskuse - králíci:
Co je to za nemoc? Naklání hlavu, motá se
- Protože u králíků v králíkárně je pasteurelóza mnohem častější než všechny ostatní příčiny, doporučuji likvidaci postiženého kusu.
- No a jelikož encefala znamená léčbu, případně testy a doživotní sledování, tak i v tomto případě se nabízí stejné řešení.
- Jen bych ráda podotkla, že náš prezident mívá podobné příznaky... smajlík
|