| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 08:08
- Nahlásit
Dalsi marod kouka.
JA sedim v cekarne uu doktorky ale teda jako ze maj od pul osmy tak uz y mohli zacit ordinovat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 08:10 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
cernej caj
jako ty se zabalis do termofolie a s tim vlezes do spacaku? a nebudi te ze celou noc sustis kdyz se hybes? je pravda, ze ta folie izoluje dobre, no
nee já mám takový spešl pytel z týdle folie a to si vlezu do spacáku a pak do něj a je teploučko no trochu to šustí je fakt ale po 53 kilákách je to to poslední co řešíš a stejnak to moc nešustí bo sebou flákneš a už se nechceš hýbat takže v pohodě
kdyz to porovnam se sebou tak ja vypadala na 88 ve slapanicich v cili mnohem hur
no a to nás čekalo ještě nějakých 27 km
jako cílová fotka taky asi bude, někdo tam fotil tak to pak můžeš porovnat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 08:13
- Nahlásit
Maya
taky dobry, tak snad se brzo dockas.
Fajka
hele tak to zni dobre - a neprodres to dyz se vrtis, zklouznes z karimatky a tak? posles odkaz na pytel?
no a to nás čekalo ještě nějakých 27 km no prave, tak sem to myslela, ze na to ze vas cekalo jeste tolik km, ses fakt dobra
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 08:18
- Nahlásit
Maya
JA sedim v cekarne uu doktorky ale teda jako ze maj od pul osmy tak uz y mohli zacit ordinovat - první se snídá a pije kafe, pak se chystají karty pacientů na očkování, pak chodí přednostně ti, co berou nějaké injekce a jdou na krev...a někdy kolem 9h se dostaneš na řadu i ty A je blbost chodit k doktorovi v pondělí, protože je tam po víkendu vždycky nával (postřehy té, co byla u doktora před devíti lety ...nebo už se něco změnilo? )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 08:23
- Nahlásit
worick
me treba veme i kolem pul 9 kdyz je tam hodne na krev a kdyz ne, tak treba i 7.50 uz du do ordinace, zalezi... tak asi je to taky ruzny doktor od doktora.
nicmene na ortopedii, kde me po 4hodinach cekani rekli, ze uz me nevemou, ze pan doktor veme jen ty, co prisli prede mnou (sem prisla hned v 8, delal do 14), tak sem ve 12 odchazela s tim, ze byla sem v ordinaci? nebyla, tak jakypak razitko do prace, na to nemam narok
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 09:24
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
Brejtro Jezinky. Copa ste dělaly/ i? hm. Já jsem konečně donatřela židli a jinak vůůbec nic. Jen jsme courali venku. Pořád si říkám, že bych s tím smetákem mrňavým měla už něco dělat, ale furt se jen flákáme. V lese lítal jako blásen, v polích lítal jako blásen. Je to prostě blásen. Jo a Bubi mu včera vostře dala na držku. Se divil panáček a já se mu smála. Ležel na matraci před barákem a divil se, co se to s jeho světem stalo . INáč se myslím nic zvláštného po dobu mojej služby něstalo.Když teda pominu fakt, že Štajn tu poslušnost pěkně fláká. V lese hodil prvního fakáče. Pískla jsem, podíval se na mě a otočka. Mno. Byla jsem tam velmi rychle a velmi rychle byl zatčen. Posléze si srovna v makovici, že je lépe být navolno a poslouchat, než dělat fakáče. Našli jsme pár houbiček, bude kulajda a smažený řízečky.
A včera by měl býval Ešíček desátý narozeniny tak mě to zdrblo. A za měsíc to bude rok co umřel. Kurnik. A ne že by to bylo o moc lepší teda. Chybí pořád stejně, stejně, stejně.
Vstávala sem v půl pátý, je mi mě velmi líto. Mému stupni vyspání, kdy Brtnik trpěl celou noc alergií a do toho Bubice předvedla, když už jsme konečně usnuli to svoje perfektní odkašlání, odpovídá i mentální procesy. Brtnikovi jsem při odchodu k žubažce zdůraznila, ať si nezapomene vzít gumu. Uďál takle a pravil, že tu tam snad potřebovat ani nebude, ne? Hm, opravila jsem to následně na platební kartu. Svůj inteligentní projev jsem zakončila tím, že když mi nerozumněl co z koupelny volám, chtěla jsem říct, tak počkej až přijdu, následně chtěla říct vylezu a pravila jsem: "Tak počkej, až přilezu!" Pravil,že jo, že si počká, až teda přilezu a budu hrabat prstikem smeták jeden drzej!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 09:34
- Nahlásit
PetraK
tak snad se odnauci delat fakace po zatceni
je mi te taky velmi lito, to ja bych se nezvedla z postele teda v takovou desnou hodinu.
gumu
no mate u vas veselo, no
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 09:51
- Nahlásit
PetraK
Brtnikovi jsem při odchodu k žubažce zdůraznila, ať si nezapomene vzít gumu.
cernej caj
na ortopedii, kde me po 4hodinach cekani rekli, ze uz me nevemou
já jsem právě zjistila, že čas po přeobjednání Martínka na sono kyčlí je mezi sedmou a osmou (protože se mi jaksi nechce tahat nastydlý dítě do ordinace plný dvoutejdenních miminek)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 09:54
- Nahlásit
Jo a holky jsou strašně hodný na Martínka
(je mi jedno, jestli to přejde, užívám si, že to je tak teď).
Jinak nám zájemci o ZDI vyházeli ze stodoly dost věcí (i těch, co jako úplně neměli). Vzhledem k tomu, kolik nám tím ušetřili práce, jsem se rozhodla, že celkový přínos je kladný a zkusila jim napsat, jestli vyklidí i zbytek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 09:57
- Nahlásit
Xerxovácernej caj
ty jo ženský to jsou krásný fotky!! a ten můj kreténskej krám neumí fotit vůbec je to volajaké rozbité
Slušně závidím teda.
Fifi
Magnetky jsou boží!! A Skřítková, Skřítková je nejžiškovnější Skřítková co znám!!
birma
, ale kde vezmu čas
jo to je to hlavní čas! ten furt taky nemám. CO se ti líhne?Fajka
na 101 km.....
ty vado Fajfko, to nejsi blázen, ty seš prostě trotl! humřela bych.
..ca 85 kilomet
zemřela bych už tam!
kachna_
Vyřiď prosím mému oblíbenému Cirátkovi, že mu gratuluju a přeju hodně moc zdravího do dalších let a že jsem zvědavá, až se potká s tím naším jelimanem , moc se těším
grimmh
brzo se uzdrav, vezmi bezinu, lípu, zázvor, cibuli , česnek a bojuj!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 10:05
- Nahlásit
PetraK
že jsem zvědavá, až se potká s tím naším jelimanem
to je docela smutný (jsme to viděli s Brut u Cloe). On by si hrál, rád by si hrál, ale je na něm vidět, že tam už je to omezení páteře příliš výrazný - udělá pár hravejch výpadů a tím to končí.
Dokud pes nechce být dominantní, tak to vůbec neřeší.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 10:10
- Nahlásit
cernej caj
kachna_
ad ta guma - ten jeho gezicht!! Kdybyste to viděli!!!!! to nemělo chybičku. jehehéé!
kachna_
Jo a holky jsou strašně hodný na Martínka
jéééééééééééééééé, heh, se mě to sice netýká, ale sedím tu hubou kolem celý hlavy a usmívám se., páč si to předstvuju.
Já jsem se tuhle vláčela z práce a u zastávky jsem viděla hrozně roztomilou scénku. Před krámem stála máma - Vietnamka a malilinkatá holčička. Ta stála úplně našponovaná (jak Štajn, když vidí kámoše ) a když jí máma vypustilila letěla /heh, no letěla- jak asi tak letí dítě, co včera začlo chodit - ftipně/ zas ségrou, která šla ze školy. Moc hezká scénka i jak se pak přivítaly.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 10:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
o je docela smutný
to mě mrzí. Říkala jsem si, že by to mohlo být ftipný, oba mají smysl pro humor Štajn by na něj dělal filutu a on by si ho dobíral.
zájemci o ZDI
co to je? zájemce o ZDI?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 10:20
- Nahlásit
kachna_
tak to je skvely, ze sou holky na nej hodny
pripadny zajemci vam to tam vyklizi? tak to je dobry no tak vis jak, co bylo ve stodole asi zas tak nepotrebujete
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 10:47
- Nahlásit
PetraK
co to je? zájemce o ZDI?
aha Zdiměřice. My jsme to dycky zkracovali. V tomhle byl bourec Michal, ten to ještě skloňoval
pripadny zajemci
mají složený blokační poplatek
no tak vis jak, co bylo ve stodole asi zas tak nepotrebujete
zjevně
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 10:50
- Nahlásit
PetraK
oba mají smysl pro humor
on by Cir lítal, honil se, ale to už nejde. S holkama to vymysleli a změnili. Ale! konečně se už i Batuška honí s Májou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 10:51
- Nahlásit
kachna_
aaa tak to je skvele, tak to uz jen krucek od koupi
muz vyklidil loznici, takze v ni bydli prave jen kolobky a susaky na pradlo s tim, ze by snad v zime byla podlaha (no, na to, ze mela byt uz loni v lete... ) tak je ted vsechno v kuchyni a proste o ten jeden jediny stul bojujem. Muz si tam chce pajet, opravovat elektroniku a vubec delat tyhle veci a ja na nem chci krajet, pripravovat jidlo a tak... zatim pripravuju jidlo teda na prkynku polozenym na plynovym primotopu, coz je asi tak presne plocha prkynka a co z prkynka spadne je nenavratne sezrano bezednyma vlcima dirama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 11:14
- Nahlásit
kachna_
aha Zdiměřice. My jsme to dycky zkracovali
aha, já si myslela, že to je něco spojenýho s králikama a!
ad králíci - mohla bych Ti někdy zavolat? potřebuju radu. Kolegyně našla a zachránila králíka - dospělýho, klasickýho, co měl skončit na pekáči. Je to magor jako já, takže...... králík má svůj venkovní domek a ona teď řeší jednak - jak ho zazimovat (bude stačit, když půjde do zahradního domku a tam mu to zateplí polystrónem, ten domek v kterým bude v tom zahr. domku? A dál - ona přemýšlí pořád, jak mu trochu vylepšit jeho žiti. On je takovej nevrlej (no logicky, byl to králík z králíkárny),páč má výčitky, že je tam králík sám a bez kontaktu. Hlavně během tý zimy bude ten kontakt omezený ještě víc, teď je na zahradě ve výběhu, mají ještě malého králíka, občas "bivakujou vedle sebe"
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 11:24
- Nahlásit
PetraK
můžeš zavolat klidně teď
nemusí vůbec zateplovat. Nemůže ho nechat ve výběhu a jen mu udělat pořádný domeček? Králík to přežije úplně v pohodě.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 11:26
- Nahlásit
kachna_
tetkon nemůžu, šéf by se asi divil, že řeším králiky , po o by to šlo?
myslím, že ve výběhu ho nechat nemůže, páč to by neustála ona , ale... vždyť by mohl zapadat sněhem? . to neva?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 11:36
- Nahlásit
PetraK
vždyť by mohl zapadat sněhem? . to neva?
neva, umí hrabat . Výběhy mají hlavně Švýcaři.
šéf by se asi divil, že řeším králiky
myslíš, že tvůj šíf by se ještě něšemu divil? Můžeš volat odpoledne
Jinak já mám vymyšleno, že v něčem jako je zahr. domek bude vnitřní ubikace s otvorem ven do výběhu
další inspirace:
http://www.ifauna.cz/kralici/forum/r/detail/706700 /vybehy
http://www.ifauna.cz/kralici/forum/r/detail/864908 /kralici-spolecenstvi
(usaci)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 12:01
- Nahlásit
PetraK
ale... vždyť by mohl zapadat sněhem? . to neva? boooooze promin ale takhle sem se fakt dlouho nepobavila
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 13:09
- Nahlásit
sem dooma, mam na tejden nechopenku od stredy vychazky, tak doufam zevydrzi tohle teplo co je ted
nasi kralici teda vybeh nemaji, ale jsou normalka v zime venku v kralikarnne
kdydy mel neko zajem mam tu plonkovou minikralikarnu s vybehem od trixie po morceti, necham ji levne
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 13:12
- Nahlásit
Maya
mam na tejden nechopenku od stredy vychazky
a co ti vlastně je?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 13:13
- Nahlásit
Maya
plonkovou minikralikarnu s vybehem od trixie po morceti
já se doma poradím .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 13:31
- Nahlásit
cernej caj
boooooze promin ale takhle sem se fakt dlouho nepobavila
no sem si myslela že tydle civilizovaný to nedaj, Čoklid by taky venku nepřezimoval.
kachna_
myslíš, že tvůj šíf by se ještě něšemu divil?
no asi úplně ne, to je fakt
vymyšleno, že v něčem jako je
hmm pěkný!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 14:05
- Nahlásit
huš je po svatbě - nééé naší - tak můžu ukázat, co jsme udělali za dar
jináč svatba to byla vskutku povedená, sice se vzali ale jinak byla sranda
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 14:06
- Nahlásit
proč se hukazuje jen prázdnej prostor? místo náhledu fotečky?
ale prázdno by byl taky fajn dar - stavební dar, jakej svět neviděl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 14:16
- Nahlásit
Maya
tak to teda blby, ale aspon vychazky si dostala tak to je fajn
Janiii
pekne se zelena jak casto rodi?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 14:23
- Nahlásit
cernej caj
pekne se zelena jak casto rodi?
kdo rodi? Hastrman?
Janiii
jen prázdnej prostor? míst
a to seš na tom ešče dobře, mi se nevokazuje ani prázdnej prostor
bolej mě ručičky, právě jsem si uvědomila, že jsem se jen tak neflákala, jak jsem tvrdila. zapomněla jsem, že jsem štípala špalky tou velkou fiskarskou... au, mám namůžený svaly u zápěstí. Páč to byly prdy tou sekerou teda.
|