| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 15:20 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
jsi kůň - ty dokážeš udělat kovbojku ze všeho... Nemáš náhodou důstojné zaměstnání ???
Jsem teď koukala na počty přihlášených na brněnskou výstavku - třeba 234 zlaťáků, 229 haskounů, 158 buldoků, ale i 116 maďarů, přes 200 akit (když sečtu americké a "normální"), dogy sečtené přes pět barev taky přelezou dvoustovku... No asi se tam v sobotu pětadvacátého pojedeme kouknout. Koneckonců Najťouna chovatel má přiletět posuzovat modré doguše (a v neděli žluté a žíhané)... tak mu přivezeme chlapečka ukázat. Tedy ne výstavně...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 15:27
- Nahlásit
Mocný placebo efekt
- Kačenku bolí ucho - fakt jí bolí, od doktorky jsme dostaly nějaké kapky (protože to fakt vypadá jako úplně v začátku) a ať si koupíme nurofen nebo paralen. Koupila jsem obojo.
No a snažila se kapat jen kapičky do ucha. A že prej "mě bolí ouškoooo, já už to nevydržim"
No a do minuty po aplikaci nurofenu to přešlo... Asi jí snížim dávku z poloviční na čtvrtinovou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 15:31
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Hlásím, že stále ještě žiju !!!
Ale nějak se nám nakupilo moc věcí a já stále nestíhám....
Kristiánek roste jako z vody, už se přetáčí ze zad na bříško, pěkně roste, takže v 5 měsících má 72 cm a 7,8kg Je to moje zlatíčko, které mi vynahrazuje veškeré problémy, co mám...
Aluška vypadá konečně maličko líp. Jen nevíme, jestli nedostatkem hormonů nebo něčím jiným nedochází k počínající demenci Projevuje se to třeba tím, že jde uprostřed silnice, neslyší, nevidí, nereaguje vůbec na nic a to ani ve chvíli, kdy proti ní jede auto ... A takových podobných sice drobných, ale dost podivných chvilek by se našlo víc....
Brut mimo občasného zakulhání na zadní nožku stále zlobí, takže opět dostane chondra ( už čekám jen na doručení) a bude zase lítat jako magor.
No a Clouí je prostě ma-gooooor Lítá jak ďas, vymýšlí voloviny, leze po všech možných i nemožných místech a výškách, takže občas mám obavy o její nohy a záda. Jinak je velmi učenlivá a chtivá učení, takže musím její nadšení maličko krotit, ale ne moc, abych jí neutlumila přespříliš. Učíme se první krůčky v asistenčním výcviku, do toho klasickou poslušnost a k tomu ještě přidávám pasení, kdy si vybíjí svojí energii tou pro ní nejpřirozenější cestou. Miluje všechny psy a velice respektuje nálady ostatních. Je to miláček s čertovskýma rohama a s ďábelským mozečkem
Tak snad jsem na nikoho nezapomněla a podala jsem alespoň ve stručnosti info o tom, jak se daří.
Co je nového zde? Prosím o stručný výcuc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 15:33
- Nahlásit
Xerxová
jsi kůň - ty dokážeš udělat kovbojku ze všeho... Nemáš náhodou důstojné zaměstnání ???
no měla bych mít, jen jim to tady trochu nabourávám Tuhle kolega pravil :"Ty jo já se asi posunul v čase, jdu domů a vona se tu tlemí v kuchyňce, jdu do práce a zas se tu tlemí. Posunul sem se, nebo tys ešče nevodešla a tlemíš se tu celou dobu? "
nesnášim nudu a šeď. ale to s těma krabicema bylo dost neplánovaný my jsme obě trochu pošahaný a když se to sečte... výsledek je malá katastrofa
na počty přihlášených na brněnskou výstavku - třeba 234 zlaťáků, 229 haskounů, 158 buldoků, ale i 116 maďarů, přes 200 akit (když sečtu americké a "normální"), dogy sečtené přes pět barev taky přelezou dvoustovku...
ty jo to jsou ale - teda podle mě, lajky, hodně vysoký čísla! A u těch dogoušů to mě i docela udivuje, páč je právě moc nevidíš? Kde jsou teda?
Proč nebudeš vystavovat, když už tam budete?
kachna_
počkej tetkon sem ztracená, když dostala nurofen, tak to ale nejni plácniho efekt, ne?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 15:38 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
když dostala nurofen, tak to ale nejni plácniho efekt, ne?
myslíš, že nurofen zebere za minutu?
Ale ne, úplně ne, jen mi ty dávky přijdou dost přestřelený (a to dávám všechny poloviční
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 15:41
- Nahlásit
kachna_
myslíš, že nurofen zebere za minutu?
no to ne, to je pravda vlastně , no ale mohl by, někdy by se to šiklo. každopádně teda máš pravdu v tom, že ta půlka je na tak malý dítěto asi hodně.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 15:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Kdyby Coca-Cola myslela boj s obezitou opravdu vážně, vrátila by do Coly kokain.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 15:50
- Nahlásit
kachna_
Kačenka je šikulka ... pochpila, že kapičky do ucha nejsou tak dobré jako nurofen a navíc určitě nemají tak hezkou krabičku Ale pokud jí zabral tak rychle, tak bych vsadila na kapy a místo nurofnu jí dávala klidně nějakou šťávu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 15:52
- Nahlásit
PetraK
jednak nás vystavování až tak nebaví. Jít do třídy dorostu na obří výstavě mi přijde zbytečný. Myslím, že si Night bude chtít hrát s každým z těch tisícovek přítomných psů - bude skákat, táhnout, budou se mu rozjíždět nohy na všechny strany, já budu mít ruce jak orangutááán... lépe nám bude jen jako divákům, kdy ho v případě nouze s páníkem vyrazím na procházku a budu se kochat sama. A navíc je stále lehce přestavěný, nemá dodělanou hlavu... a vůbec - na evropu bych šla jen s dokonalostí... a do té má daleko
chicht - a stále nemáme papíry - a doufám, že je po té výstavě mít konečně budeme. Komunikace je stále stejná - žádná... Že já mu tenkrát psala, že chov a výstavy pro nás nejsou prioritou tak teď má spoustu času na formality
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 15:55
- Nahlásit
PetraK
to je odměna za to tvoje noční pochodování pustejma vysočanama
to jo byl úžasnej přeúžasnej a přesně to je to moje uspokojení, víte pani?
nezapomeň se před tím pořádně předem i zadem vyvenčit
o to se nemusíš bát
U nás je taky hezky
fakt? mně je, jak kdyby mě počasí přejelo parním válcem, pak mě vymáchalo, vyždímalo, usušilo a složilo do nějaký komory k použití až napřesrok
Od zítřka budu nosit radši do práce pemprzy bude to bezpečnější
tak je nos rovnou všude, aspoň nebude hrozit, že budeš doma napasovaná v záchodě tak mocně, že se už nikdá nevyhrabeš
Xerxová
Jo a tu Betu už opravdu dorostl - dneska jsem naměřila poctivých 83 cm v kohoutku
Mamůtek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 16:01
- Nahlásit
Xerxová
aha, tak já vím, že jsi na tom s výstavama stejně jako já, jen jsem si říkala, že když už pojedete až tam... ale pokud je to všechno vč. těch papírů sečteno takhle, tak to chápu.
birma
byl úžasnej přeúžasnej a přesně to je to moje uspokojení, víte pani?
jojo, vím.
fakt
no fakt. bylo azůro, tetkon už ne, ale bylo a my byly slušně vysmátý. Mno obsluha budky nechápala, proč furt jezdíme sem a tam a sem a tam...... a řežeme se v autě jako dva kreténi. A to ještě při návratu kolegyně ten průjezd bránou vyšperkovala, protože si vstupní kartičku hodila do klína. Ehm, má minisukni, je velmi atraktivní a když lovila půl minuty tu kartičku mezi nohama a já už chcípala s hlavou na palubní desce, měl pan obsluha dost problém
tak je nos rovnou všude,
neboj, však všeho do času, ono už teď jak se začnu fakt smát v takovým tom záchvatu, tak by se šikly
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 16:12
- Nahlásit
PetraK jet až tam myslíš do Brna ?? To je přece za humny (s ohledem na Nighta původ ) Každý rok jezdíme na klubovku - taky se většinou jen kochat - a ta je taky u Brna. Mimochodem těch dog tam bývá vystavované srovnatelné množství.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 16:25
- Nahlásit
Xerxová
To je přece za humny (s ohledem na Nighta původ
pravda ale tak pro mě, pro kterou by výstava byla utrpením, je to daleko .
Hele ale kde jsou krůnik všecky ty dogy, když se jich jen takovej počet vystavuje. U nás byla svýho času jen jedna. Černá. Tetkon teda jsou tam dva hošíčci, taky černí - ten jeden věkovitej desetiletej hubeňoučkej, a ten druhej je Digi - osmiletej. ALe jinak na dogu prostě nenarazíš, tak kde jsou. Dlouhou dobu byla Beta jediná, kterou jsem znala.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 16:44
- Nahlásit
PetraK
ALe jinak na dogu prostě nenarazíš, tak kde jsou.
Asi jak kde, tady jsou dvě hlídací, pak jsem tu občas potkala nějaký štěně a dvě dospělý (ale to netuchám, jestli nebyly ty první dvě hlídací). Kdysi dávno s náma chodil modrej dogouš na cvičák a jedna chovatelka dog tu žila. To už mě víc překvapily ty akity než dogy. I když 200 zvířat z celý republiky (a pár z nich bude určitě i ze zahraničí) mi zas nepřijde jako tak šílený číslo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 18:29
- Nahlásit
PetraK
no na takovýhle výstavě minimálně půlka bude ze zahraničí, já teda živou dogu viděla tak před 10 lety naposledy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 19:18
- Nahlásit
ta 3 by se mi líbíla http://www.svetandroida.cz/zbozi-cina-10-tipu-2014 07
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 21:15
- Nahlásit
ehmmm, piju burčák a dělám velikonoční kraslice - jsem normální, že jo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 21:26
- Nahlásit
Janiii
ehmmm, piju burčák a dělám velikonoční kraslice - jsem normální, že jo
tak essi na ně maluješ vánoční hvjéééézdičkyyyy tak uplně ne-eeeee
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 21:28
- Nahlásit
Fajka
essi na ně maluješ vánoční hvjéééézdičkyyyy
nééé, uplně regulééérně velikonočně
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 21:31
- Nahlásit
Janiii
nééé, uplně regulééérně velikonočně
si tu správně magore.....!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 21:32
- Nahlásit
tož vitááááj?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 21:34
- Nahlásit
Fajka
jsem to vrzla na fejsbůůůk a Ivet s Ryuš se mě zeptala, co je to za divný vánoční koule??
a pak kdo chlastá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 21:37
- Nahlásit
Janiii
Ivet s Ryuš se mě zeptala, co je to za divný vánoční koule
eště dvě skleničky a budou i vajca s hvězdičkama
tož vitááááj
jo dík...vod rána si řikám že sem magor nejmagorovatější bo nevim essi tendle víkend neudělám z čífa vdofce...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 21:46
- Nahlásit
Fajka
kam máš namířeno? jako z který voblasti bude večer v telce Pátrejte s námi
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 21:51
- Nahlásit
Janiii
kam máš namířeno? jako z který voblasti bude večer v telce Pátrejte s námi
to bude živák vod mácháče tam někde zhynu v bahně..bo utopit se nepude dyž ho vypouštěj
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 21:55
- Nahlásit
Fajka
tak na to požooor, abys nedopadla jak v Byl jednou jeden král
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 21:58
- Nahlásit
Janiii
tak na to požooor, abys nedopadla jak v Byl jednou jeden král
no tak se právě bojím že to je skoro tutofka že to tak dopadne...až budu bloudit někde v noci už sepisuju závěť
Hele a rejpal je má taky takhle hezky pomalovaný?????
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 21:59
- Nahlásit
Fajka
Hele a rejpal je má taky takhle hezky pomalovaný?????
ne. von se bude ještě do velikonoc koupat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 22:01
- Nahlásit
Janiii
ne. von se bude ještě do velikonoc koupat
no práááávěěěěěě!!
že bys jako mohla trénovat nový vzory !!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2014 22:03
- Nahlásit
Fajka
ehm ... když my je děláme vyvrtávaný ...
|