| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 16:30
- Nahlásit
Fifi
hulky byly druhej typ na ty maly fotce to de blbe poznat
chrape to tu na jedny hromad sikovnaaaa
vtip dobrej
jo a vsecky vas zdravi denyk
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 17:20
- Nahlásit
Chudak kobyla Zulejka na taxisu, dle myho si beha uz nekde v planich vecnych. Brr.
cernej caj
vsecky vas zdravi denyk
Kde se flaka? Jak se maj, s Bukysem?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 17:43
- Nahlásit
Zdravím! My s Adámkem v pátek tříhodinová procházka a zdrhnutí za srnou mojí blbostí, včera uťápnutejch 30 km a zdrhnutí za srnou souhrou blbejch náhod, seznamování s koníkama, nechutně blízkej kontakt se stádem krav (cesta vedla několik metrů přes pastvinu a holky na nás byly dost zvědavý), nelovení jinejch srnek a seznamování blízký s poníkem a dneska skvělej agi trénink u Katky Lerlový. Jsme oba tuhý, akorát Adam může chrápat, zatimco já vytahám za chvíli tašky z auta, pak poletim do divadla a ráno na brigádu.
Zatim přemejšlim, co s tim lovenim a něco se mi i v hlavě líhne, ale kde vezmu čas, to fakt netuchám
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 17:49
- Nahlásit
birma
nechutně blízkej kontakt se stádem krav
Tak jeste, ze to nebyli bejckove a prezili jste.
zdrhnutí za srnou
Daleko-li prchnul?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 17:58
- Nahlásit
Fifi
No jedna z těch krav dělala na Adama z metru žertovné výpady, úplně vtipné to nebylo.
V pátek po skoro třech dnech klidu, to bylo na můj vkus hodně daleko. Včera to byly tak 2 nebo 3 minuty, což mi i tak přijde moc a moc, ale bylo to lepší, než v ten pátek. Za 14 dní jedu k Wami, tak uvidím, co mi na můj nápad řekne...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 18:00
- Nahlásit
Fifi
K přeposlušnému Skřítečkovi gratuluju, jste borky
Kafe s Xerxerovou maj kráaaaasný fotky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 18:01
- Nahlásit
birma
Za 14 dní jedu k Wami, tak uvidím, co mi na můj nápad řekne...
Tak snad nam pak odhalis svuj umysl.
Včera to byly tak 2 nebo 3 minuty, což mi i tak přijde moc a moc, ale bylo to lepší, než v ten pátek
Mno to mi taky prijde dlouho. Ja to v polich halt jistim na snurach.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 18:06
- Nahlásit
Fifi
Tohle bylo prakticky ještě mezi chatama a včera v lese. Ale v pátek to byla fakt moje blbost, včera spíš blbá náhoda.
Sdělim i dřív, jen musim promyslet, jestli mi to furt připadá jako dobrej nápad a nakolik je to reálný...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 18:13 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fujtajlb ve spolek !!!!
Kdyby mě někdo minulej tejden řekl, co budu muset ujít tak mu dám do držky trať se oraganizátorum drobátko protáhla z původně avizovaných 90 km na 101 km..... a protože rokle a terén a značení bylo místama velice "fajnové" tak nakonec jsme s jelitem ušli za nějakých bratru cca 42 hodin 112 km!!!!
Vážení přátelé jsem mrkev...páč jsem jaksi po těch Krkonoších nestihla zregenerovat tak jsem první den večer měla šílenou krizu a neskutečný bolesti levé kyčle.... no tak sem čekala jak se z toho v lese pod smrčem na bivaku na 53 km vyspim, kupodivu druhej den sem ani nevěděla že nějakou kyčel mám jako nechápu jak je to možný ale fakt bez jakéhokoliv prášku to přešlo a druhej den jsme došli zbylé km.... přišla sem do cíle teda o půl noci...nebýt toho kufrování tak jsem přišla minimálně o 2 hoďky dřív ale jsem tedy vycucaná jak citron .... zážitků fakt mraky.... jelítko šlapalo první ligu no ale světe div se nemám puchýře a nebolí mě nohy !!! chodím jak kdybych nikde nebyla...chápete to někdo ??? jááá ne-e
Janii
Stáňa s Falkem a Fíkem šla se mnou... páč Verča nedorazila, tak sem ji nabídla ať se přidá k nám že se uvidí co bude..nakonec to holka na poprvé ušla celý s náma !!! a to netušila do čeho jde byl to její první LONG a hned taková dálka. Ale normálně ta holka je neskutečná, dříč, vytrvalec, neskutečně pohodová a to šla prosím se dvouma psama, o to to měla složitější...já jsem z ní v šoku ještě teďka !!!
jestli můžete prosím hoďte jí na Fejs nějaký gratulky od lidí z Pecky, ta holka si to vážně strašně zaslouží !!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 18:22
- Nahlásit
Fajka
tak nakonec jsme s jelitem ušli za nějakých bratru cca 42 hodin 112 km!!!!
Twe Fajfko, tys ale vopravdu, vopravdu totalni BLAZEN!!! Mas me veskere gratulace a smekam a hluboce se klanim! Udeluju ti oficialni titul nejvetsi Slapky Esusovic fory!
nebít toho kufrování tak jsem přišla minimálně o 2 hoďky dřív ale jsem tedy vycucaná jak citron ..
Tak si ho moc nebila, citrone, kufra jednoho? A myslim, ze uz ted si rikas o dalsim longu, ze ti zase schazi .
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 18:28
- Nahlásit
Fifi
Tak si ho moc nebila,
zas byla rychlejší pardon...já nechala mozek někde na 66 kiláku a ještě mě nedošel
Mas me veskere gratulace a smekam a hluboce se klanim! Udeluju ti oficialni titul nejvetsi Slapky Esusovic fory
dík!!! celej život sem vlastně toužila bejt někde tou nějvětší šlapkou se mě to teda splnilo
A myslim, ze uz ted si rikas o dalsim longu, ze ti zase
ne dneska néééé, to až zejtra až se vyspim bo sem šla spát ve tři a vstávala v sedum a to stačí tak maximálně na degeneraci a né regeneraci
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 18:34
- Nahlásit
Fajka
Máš můj maximální obdiv!!
(A jsem ráda, že jsem se nakonec nepřihlásila )
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 18:42
- Nahlásit
birma
Máš můj maximální obdiv!!
díík
A jsem ráda, že jsem se nakonec nepřihlásila
jo to ti teda i věřím
du venčit ....sem dlouho nebyla nikde na prochajdě
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 18:52
- Nahlásit
Fajka
Gratulujeme největší šlapce fory
ciroušek nakonec dostal dárek - starej kopačák. Je nadšen
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 18:54
- Nahlásit
kachna_
dostal dárek
Dostal? Neukrad?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 19:25
- Nahlásit
Fajka
gratuluju k titulu největší šlapky zdejšího fora, ale jsi teda magor
birma
na ten nápad jsem teda taky zvědavá
cernej caj
že denyky taky zdravíme, kdy se ukáže?
já právě přemejšlím, jesli zejtra vyrazit k dochtoroj neb zažívací potíže se mi vrátily, i když v jiný formě, tak jako sem už z toho nějaká vyšťavená, akorát samo jesli je někdy nejhorší termín na pár dní neschopenky, tak je to tehle tejden a v práci už mě definitivně zabijou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 19:36
- Nahlásit
Fifi
to on si ještě ukradne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 20:20
- Nahlásit
birma
jeheeee vylet, kde ste byli?
s tema srnama, to je dost blby, no
Fajka
ses hustaaaa a skvela! nejvetsi slapka ze vsech!
Fifi
denyk ma ted nejaky povinnosti, ale pryyyy bude mit doma interneeeet brzo
kachna_
no to je skvely, ze ste se mu trefili do vkusu
Maya
lity lity, snad to bude dobry, me bylo zle vetsinu dovoleny a teda nepreju nikomu
muz po me chce, at si vymyslim darek, prej ma strach, ze me bude muset na narozky otacet vzhuru nohama, aby se tam objevil nejakej ten usmev tak me muzete poradit, co nutne musim mit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 20:27 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Mayakachna_černej caj
Díík
kachna_
týjo Círovi už je 10 ?
tak gratulujeme a přejeme ať se drží ještě dlouho v pohodě
Tyjo ten ovád plesnivý ráno čučel jak vyvoraná myš a když jsem přišla k němu do auta ta zvedl hlavu na hlavě přeleželé chlupy a zmamlané ucho na jednu stranu, červené pytle pod očima a výraz: ty vole nechceš mě snad říct že zas někam jdeme??
a než jsem dojela domu a než poklidila část věcí tak ten ovád přepnul do modu: juhúúúpaníčkoooo jdeme někam na procházkůůůů a lítal prostorem a pohazoval si tenisák sám sobě páč ho 4 dny neviděl
asi mě z něj klepne...sem si trapně myslela, že aspoň dva dny by mohl bejt unavenej ... asi to byla moc krátká trať
no nic du spáát, dočtu vás záftra, dneska končím
brou
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 20:31
- Nahlásit
Fajka
joooo, u Stáni jsem se o tom huž dočetla, to je mazec!!!
jste šiškovný holky!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 20:36
- Nahlásit
Fajka
ty vole nechceš mě snad říct že zas někam jdeme?? jo presne sem cekala ze za tech par hodin se asi prospal
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 20:54
- Nahlásit
Fajka je hvězda všech šlapek... A Jelito je jelito největší tažné...
stativ je to stativ a nosím ho já - neb nemám ráda, když se bimbá zvenku na fotoruksaku. S ohledem na množství objektivů je váha mého batůžku (kafe a tatranky a stativ) výrazně menší než to, co vláčí Pepa
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2014 23:15
- Nahlásit
Jsem doma z divadla. Byl to jeden z mých největších zážitků. Po představení si k nám na chvíli přisednul Honza Potměšil a povídal si s náma. Fakt to bylo úžasný!
cernej caj
Na Benešovsku, je to tam kouzelný jen teda fotkY jsou tentokráte horší, než byla realita, taky bylo celej den pod mrakem. A vám je ukážu, až někdy zapnu komp a vytáhnu je z mámina noťasu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 06:48
- Nahlásit
Xerxová
Tak pokud tvůj muž nosí ještě řadu objektivů, tak to musí být pěkná váha. Já su ráda, že mě focení zas tolik nebaví, abych musela mít víc objektivů a ještě je přehazovala, naštěstí mi stačí většinou kompaktík Ale ty fotky, to teda zas za to stojí, to jo.
birma
bylas brigádně nebo jako platič? tak to muselo být fajn, matně tuším že to je nějakej význačnější herec, ale musela sem si ho vygooglit a stejně mi ten jeho obličej nic neříká ale jméno sem slyšela tak dobrý
jo to věřím, že se vám tam líbílo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 07:46
- Nahlásit
Brý tro..
sem v 9 upadla do komatu
tu je čtveřice tažnejch psů co to druhej den hlavně táhla pospolu či kucí a jedna holčička samojedí
bylo to náročnééé ...ca 85 kilometr
já ještě fotky nestáhla a stejnak mám jen první den, rozbil se mě foťák asi definitivně
aaaaaaaa já nechcu dneska pracovááááát ....
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 07:51
- Nahlásit
Zdravíčko všem
cernej caj
Xerxová
Krásný fotos dámy.
Fajka
Regulérně největší šílenec a šlapka tohoto fora. Pani, největší gratulace. Jsi fakt hodně dobrá!!!!!
Já nějak křipkuju. V pátek po práci volby a od té doby pod duchnou. Dnes jsem si ještě vzala dovolenou, ale zítra už musím do práce. Teplota jen 37, tak snad už to bude OK.
Opatrujte se tu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 07:54
- Nahlásit
Fajka
to co mas na batohu je spacak? to vypada, ze bych v tom zmrzla i v lete
vypadas dost sveze na 85km
grimmh
snad bude lip a zitra to do prace nebude tak hrozny, vykuryruj se
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 07:59 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
cernej caj
to co mas na batohu je spacak? to vypada, ze bych v tom zmrzla i v lete
no to je mini cyklo..mě to stačí když mám tu termofolii tak ta nepustí teplo pryč a zima fakt nebyla
vypadas dost sveze na 85km
nooo nevim teda
grimmh
největší šílenec a šlapka tohoto fora. Pani, největší gratulace. Jsi fakt hodně dobrá
dík ale jsou i mnohem lepší....
. Teplota jen 37, tak snad už to bude OK
tak at se dneska podaří vykurýrovat !
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 08:02
- Nahlásit
pejskari maji stesti zapomente na posilovnu lepsi je chuze
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2014 08:03
- Nahlásit
Fajka
jako ty se zabalis do termofolie a s tim vlezes do spacaku? a nebudi te ze celou noc sustis kdyz se hybes? je pravda, ze ta folie izoluje dobre, no.
no kdyz to porovnam se sebou tak ja vypadala na 88 ve slapanicich v cili mnohem hur
|