Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3357 . 3358 . 3359 . 3360 . 3361 . 3362 . 3363 . 3364 . 3365 . 3366 . 3367 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
vlk
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2014 20:13
- Nahlásit

Ahojte baby....

Žiju.... psi taky.... je nám fajn.... měla jsem jakejsi posratej počítač, navíc tu strašlivě blbne internet takže něco odeslat byl většinou úkol přímo nadlidský. konečně to dali zas kapke do kupy, takže dělám pokus se sem vetřít...

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2014 20:15
- Nahlásit

birma
Mezi těma dvěma stavy neni nic, takže jediná varianta je moje pozornost na milion procent
to je dost na bednu
Fája a její oblíbená činnost v její nej době byla že pečlivě sledovala jestli sleduju já a pokud jsem vteřinu vypnula (lezla třeba pro kapesník do batohu) okamžitě využívá miničasoprostor aby na někoho udělala bubáka
čék musí bejt furt ve střehu lity lity

Dneska mě přišel novej NONSTOP postroj konečně (díky bohu ten starej už je KO) ...po půl roce od objednání to je jediná jeho chyba, že to trvalo tak dlouho, jinak je naprosto fantastickej a jelitu sedí jak prdel na nočník
tak mě spadl šutr ze srdce že nebudu muset na treku řešit že se mě někde rozpadne ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2014 20:16
- Nahlásit

vlk

jéééé vlčáková pani!!! to jsme rádi že jste se přišla vokázat !!!!
přijdtě častějš když to net a bůch dovolí

vlk
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2014 20:20
- Nahlásit

Fajka
psali jsme Ježíškovi o novej pičítač, tak snad konečně zase budeme onlajn častějc...

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2014 20:22
- Nahlásit

vlk
psali jsme Ježíškovi o novej pičítač, tak snad konečně zase budeme onlajn častějc
no tak essi jste byli všici hodný celej rok tak by to mohlo klapnout

vlk
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2014 20:25
- Nahlásit

Fajka
moooooc hodný sme byli....a esli nedonese Ježuch, budem muset rozbít prasátko...

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2014 20:46
- Nahlásit

vlk
moooooc hodný sme byli....
jak jinak

budem muset rozbít prasátko
bude zabíjačkááá a jitrnicééé a jelitááááá a možná i kroupový

vlk
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2014 20:51
- Nahlásit

Fajka
bude zabíjačkááá a jitrnicééé a jelitááááá a možná i kroupový

dobrý by byly.... ale čuně je ňáká keramika, tak se bojím že si akorát pořežem hubu o střepy...

birma
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2014 21:35
- Nahlásit

vlk
vítejte pani, vás už tu skoro ani neznáme...
se bojím že si akorát pořežem hubu o střepy...

Fajka
dobrý, ono je to fakt akorát v ty dny, kdy jsem celej den v řiti a on se tudíž naprosto logicky celej den nudí. Fakt je, že o to víc je to na bednu, když já už jsem i tak napůl mrtvá... Tak tenhle týden už jen zítřek (druhej den po dnešku ) a v pátek hurá na dva dny k tetě na chatu, v neděli trénink u Katky, tak snad se toho dožijem

birma
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2014 21:37
- Nahlásit

Fajka
Dneska mě přišel novej NONSTOP postroj konečně (díky bohu ten starej už je KO) ...po půl roce od objednání
máš nonstop? Já jsem proti nim hrozně zaujatá, vadí mi jejich vtíravá reklamní kampaň a navíc se mi strašně nelíběj (jsem to viděla na psovi párkrát a pokaždý jsem měla pocit, že je ve svěrací kazajce), teď jsem i viděla článek, kde se srovnávaly nonstopácký postroje s manmaťáckejma a nevyšly z toho moc dobře. Hlavně, že jelitu sedí a dobře se mu v něm tahá

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2014 21:48
- Nahlásit

Tak jsme si dali zase výlet do hospůdky na hráz. Hmm dobrý to bylo, Bubí utykaláááá a dopadla Brtnika, oba čokle dostali tatranku a Rumíček vlastní hlavičkou vymyslel, že tím pádem, každej kdo jde z hospody ven vynáší tatranku zajímavej závěr Opět se sápal na lavičku a ukousnul mi nos. A pak zuřivě aportoval pískacího šroubováka, pěkně sám od sebe. To bylo prvně, co ho to takhle vzalo. Páč se nudil A Bubi taky aportovala a pívo bylo dobrý a cesta za tmy polema zas, páč co? Viděli jste ten měsíc? Byl obrovskej a oranžovej! krása.

vlk

Helé VLK! už nám neseš psaní? birma

a v pátek hurá na dva dny k tetě na chatu,

kuš! víš jak to dopalo minule, dělej, že žádnej pátek neni!

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2014 21:54 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

birma
ono je to fakt akorát v ty dny, kdy jsem celej den v řiti a on se tudíž naprosto logicky celej den nudí
klasika natěšený vodpočatý psiska a hotová panička ...nejlepší kombinace na to jít někam kde nepotkáš živáčka

vadí mi jejich vtíravá reklamní kampaň
vůbec nevím že nějakou kampaň mají neviděla jsem ani jednu
navíc se mi strašně nelíběj (jsem to viděla na psovi párkrát a pokaždý jsem měla pocit, že je ve svěrací kazajce),
no já mám právě ten v kterým není jak v kazajce, ten do půl zad
ten první vydržel 2 roky dennodenního nošení !

kde se srovnávaly nonstopácký postroje s manmaťáckejma a nevyšly z toho moc dobře
záleží taky kdo článek psal žáno...
já teda zase měla původně manmaťáckej, stejnej co má Fája a před dvěma rokama po prvním longu jsem ho z toho postroje musela doslova vystříhat (tak strašně se mu zacuchala srst do něj a hlavně do toho kovovýho kroužku na hrudi) že sem ho prodala a pořídila tenhle, kterej kroužek nemá tudíž nehrozí žádný cuchání srsti a mustím teda říct že žádnej jinej postroj a že jsme jich vyzkoušeli neseděl jelitu tak jako tenhle od nonstopu, a to jsem fakt nevybírala značku ale podle toho jak sedne a před dvěma rokama tu nonstop byl novinka...takže ovlivněná reklamou jsem určitě nebyla a nejsem ani ted

birma
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2014 21:55
- Nahlásit

PetraK
Rumíček vlastní hlavičkou vymyslel, že tím pádem, každej kdo jde z hospody ven vynáší tatranku
to je důležitá a základní vědomost každého správného psa
víš jak to dopalo minule
jo! nikam se mi nechtělo a dospávala jsem akorát minulej tejden jsem dělala 3 jedenáctky a jednu echt náročnou osmičku, tenhle tejden budu na necelý polovině, tak to zvládnu

birma
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2014 22:02
- Nahlásit

Fajka
záleží taky kdo článek psal žáno...
majitel espček zklamanej postrojem, kterej mu odřel psy
strašně se mu zacuchala srst do něj a hlavně do toho kovovýho kroužku na hrudi
aha, to se nedivim moc. My máme postroj bez jedinýho kovovýho dílu a další budu vybírat taky tak, bála bych se, že ho to odře (kovovej kroužek jsme měli na historickym po Altarovi a nakonec jsem mu kroužek musela podšívat)
takže ovlivněná reklamou jsem určitě nebyla a nejsem ani ted
to jsem tě rozhodně nepodezírala! Spíš mě to zaujalo, že si první normální člověk s nonstopem o kterym vim
já právě zvažuju, jak Adamovi odlišit dlouhý pomalý tempo celodenních výletů (ať už chůzi nebo kolobku) od něčeho rychlejšího (přecijen bych ho ráda občas vzala běhat nebo ke kolobce na krátkou rychlou projížďku a zvažuju právě druhej postroj (něco ve stylu postroje na obrany a jinýho na stopy) a to právě nějakej od manmatu

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2014 22:11 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

birma
espček zklamanej postrojem, kterej mu odřel psy
no to se teda divím že mu nevadil ten kovovej kroužek že mu psiska nedřel...
Manmata mám furt pro Fáju tam, naprostá spokojenost a bez problému ale pro dlouhosrtsťáky to prostě není, vystříhávat psa z postroje po delší prochajdě je na prd...

určitě nebyla a nejsem ani ted
to jsem tě rozhodně nepodezírala! Spíš mě to zaujalo, že si první normální člověk s nonstopem o kterym vim

seš si jistá že sem normální??? co je to normální ?

já fakt vybírala postroj aby seděl a to seděl tenhle uplně nejlíp tak se ho brala...je tedy fakt že sem si pak taky sedla na prdel z tý ceny ale tak to už ted neřeším bo rači koupím dražší když vím že sedne a je to kvalita než abych šetřila na blbým místě ..

rychlejšího (přecijen bych ho ráda občas vzala běhat nebo ke kolobce na krátkou rychlou projížďku a zvažuju právě druhej postroj
no na opravdu tahání je lepší ten dlouhej, ne?

to právě nějakej od manmatu
tak vy se srstí mít problém nebudete ale nevim jestli vůbec manmat dělá bez kovových kroužků... ale asi už jo, já je ted nějak nesledovala co dělají..

PetraK
vlastní hlavičkou vymyslel, že tím pádem, každej kdo jde z hospody ven vynáší tatranku

birma
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2014 22:25
- Nahlásit

Fajka
no to se teda divím že mu nevadil ten kovovej kroužek že mu psiska nedřel...
to asi bude tim, že má postroj bez kroužku
no na opravdu tahání je lepší ten dlouhej, ne?
my máme dlouhej i jen na chození, jen kvůli tomu budu muset změnit právě značku, aby měl i na rychlejší tempo dlouhej, což mě mrzí, protože jinak jsem se zerem naprosto spokojená
nevim jestli vůbec manmat dělá bez kovových kroužků... ale asi už jo, já je ted nějak nesledovala co dělají..
to podle mě dělali vždycky i bez kroužků. Tohle bych řekla, že je jeden z jejich původnějších typů a kroužek na něm nikde nevidim.
mně se hodně líbí tenhle, možná protože je trochu podobnej tomu fasteru od zera, co máme a co mám tak ráda. Tenhle jsem viděla v krámě a něco tak měkoučkýho jsem snad ještě neviděla, ale na to co chci mi přijde střihově nevhodnej (nebo já bych mu prostě nevěřila, že se nebude hejbat do stran a nahoru a dolu, takže bych se bála, že mi ho bude přidušovat)

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2014 22:35 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

birma
podle mě dělali vždycky i bez kroužků. Tohle bych řekla, že je jeden z jejich původnějších typů a kroužek na něm nikde nevidim.
no jo to jsou ty dlouhý ty jo ty jsou bez kroužků, ale ty krátký maj všecky s kroužkama právě
a já protože mám obě psiska téměř netahací a hůř manévrovatelný tak potřebuju ten krátkej postroj, abych mohla mít psa víc pod kontrolou...

mně se hodně líbí tenhle, možná protože je trochu podobnej tomu fasteru od zera, co máme a co mám tak ráda
já zas právě nechci do těhle postrojů jít , že mě připadá že jsou hodně široký a zabíraj velkou plochu, a protože mám psisko hodně koupací a s dlouhou srstí, tak bych měla strach že se mě na treku někde kůže pod mokrou srstí zapaří a tím spíš se od toho postroje odře.... ale třeba nemusí, nevím to je těžký to musí čék dycky vyzkoušet...

mi přijde střihově nevhodnej (nebo já bych mu prostě nevěřila, že se nebude hejbat do stran a nahoru a dolu, takže bych se bála, že mi ho bude přidušovat
no přímo na tahání bych taky u tohodle měla strach, že se mu to posune nahoru a bude se dusit...

jinak ten manmat mám na Fáju a měla sem na jelito tenhle:
http://www.manmat.cz/produkty-postroj-soft-univers al-detail-20
Fája OK jelito na prd...

birma
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2014 22:44
- Nahlásit

Fajka
protože mám obě psiska téměř netahací a hůř manévrovatelný tak potřebuju ten krátkej postroj, abych mohla mít psa víc pod kontrolou...
jasný, já kvůli manévrovatelnosti nesundavám na čundrech obojek a v případě nutnosti ho prostě přepnu
mě připadá že jsou hodně široký a zabíraj velkou plochu, a protože mám psisko hodně koupací a s dlouhou srstí, tak bych měla strach že se mě na treku někde kůže pod mokrou srstí zapaří a tím spíš se od toho postroje odře...
nevim jak ten manmaťáckej, ale ten od Zera je poměrně nenasákavej a rychle schne. Rozhodně jsem si nikdy nevšimla, že by byl Adam pod postrojem mokrej dýl než jinde na těle a to se cachtá v každý vodě ve který to je jen trochu možný (a leckdy i tam, kde to možný neni)

birma
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2014 22:46
- Nahlásit

Fajka
jinak ten manmat mám na Fáju a měla sem na jelito tenhle
to je stejnej typ, co podědil Adam po Altarovi, ten náš dopadnul takhle

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2014 22:51
- Nahlásit

birma
jasný, já kvůli manévrovatelnosti nesundavám na čundrech obojek a v případě nutnosti ho prostě přepnu
jo to já mám taky ale na treku kde potkáváš někoho furt a nebo tě furt někdo předchází by čék nedělal nic jinýho a to se pěknej vopruz potom...kor s těžkou krosnou na zádech

nevim jak ten manmaťáckej, ale ten od Zera je poměrně nenasákavej a rychle schne. Rozhodně jsem si nikdy nevšimla, že by byl Adam pod postrojem mokrej dýl než jinde na těle a to se cachtá v každý vodě ve který to je jen trochu možný (a leckdy i tam, kde to možný neni)

no ale podle mě nejde jen o ten postroj jak je nasákavej nebo ne (mimochodem ten nonstop nenasákavá vůbec) ale jde o tu srst jaký je kvality a jak rychle schne... když bude nasákavá a schnout dlouho a ve velký ploše na ní bude postroj tak si podle mě můžeš solidně přidělat starosti a může se ti pes zapařit a následně i odřít pokud jdeš dlouhou trasu..
a zas nepouštět psa do vody na dlouhejch trasách taky nejde páš to bere jako velkou vzpruhu a osvěžení a v létě kolikrát namáčím v každý vodě kterou potkáme..takže pes jde prakticky neustále mokrej..

Rozhodně jsem si nikdy nevšimla, že by byl Adam pod postrojem mokrej dýl než jinde na těle a to se cachtá v každý vodě ve který to je jen trochu možný (a leckdy i tam, kde to možný neni)

no tak to máte štěstí na dobrou srst... jelito je právě v tomdle pravej vopak takže todle musim hlídat

a du spát sem mrkvolná..mám sbaleno 90% věcí, ráno do práce pak rychle nakoupit a pak hurá vstříc novým zážitkům.... essi neumřu tak se tu v neděli vokážu.... tož se tu všici vopatrujte !

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2014 22:53
- Nahlásit

birma
je stejnej typ, co podědil Adam po Altarovi, ten náš dopadnul takhle
hezky zafačovanej

birma
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2014 22:53
- Nahlásit

Fajka
no tak to máte štěstí na dobrou srst... jelito je právě v tomdle pravej vopak takže todle musim hlídat
Adam normálně schne relativně dlouho, jen ten postroj tomu podle mě prostě nepřidává na čase, no
pak hurá vstříc novým zážitkům.... essi neumřu tak se tu v neděli vokážu.... tož se tu všici vopatrujte !
budem na tebe celej víkend myslet!

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2014 22:58
- Nahlásit

birma
normálně schne relativně dlouho, jen ten postroj tomu podle mě prostě nepřidává na čase, no
a tak zas není tak huňatej a dlouhochlup jak jelito tak to asi u něj nemá vliv žádnej

budem na tebe celej víkend myslet!
jo díík, já si zase budu celej víkend myslet na to že su kretén a co tam vlastně dělám jako dycky

tož brou

birma
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2014 23:38
- Nahlásit

Fajka
já si zase budu celej víkend myslet na to že su kretén a co tam vlastně dělám
to znáááám

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2014 08:39
- Nahlásit

dobré ráno přeji.... nikdo zde tak zase odcházím...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2014 08:59
- Nahlásit

vlk
vlku, supr ze zijes a pc je mi to lito, ze nevydrzel dyl.

fajka birma
mam manmatackej soft uni myslim a vubec nemam se srsti potize tak su rada, pac to je taky boj najitdobrej, zvaxuju ho I timikovi

petra
cetla sem ze nam vlk nese spani

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2014 09:03
- Nahlásit

cernej caj
supr ze zijes a pc je mi to lito, ze nevydrzel dyl
tak zatím ještě žije a jede, jen pomalu, pomaloučku.... navíc pevný disk se mi nějak smazal, známej co mi to dával do kupy říkal, že je to tím jak nám tu občas vypínají elektriku, že jak ji pak zapnou tak dochází k nějakému přepětí či co a pak se to posere....

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2014 09:09
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

áááááááááááárbajt

Čůs báby, co děláte? Rumíček dneska dělal smutnýho. Páč jeho řezací kámoška foxlí má nožičky v igelitu a nemůže se řezat. Bubitka dělala hladovou. Naznala, že by se měla připravit na to početí, až to jako někdy přijde a že by měla papat, moooooooooc papat, aby byla v kondici. Snaha vysvětlit jí, že jako koule si manžela těžko vyhledá, byla jaksi marná. Prej si vezme radši ešče jeden piškůt. Asi za muže si ho vezme . Rumíček pak byl nakonec radostný, neb jsme potkali jiné dva foxle - hladkostrsťáka a džek rassla. Tak se nakonec mohl poprati a býti poprán. Pěkně toho foxla zakousnul,pěkně. Pak si vystavil podvakráte kosáky u potůčku a byl radostný, jak je žižkovný. Radostně mi zaprasil hrudní košik, když na mě radostně vyskočil. Posléze jsme se přetahovali a prali spolem a pěkně přiaportil pešíčka. Doma zdechnul a svědomitě dělal hají na pelíšku. Doufám, že v tom pokračuje i nadále.

už máte ty postroje? Proč šla vlk do kšá. ledva přišla? Kde jsou Ašokpsí fotky, kde jsou fotky šibatý? Kde?

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2014 09:16
- Nahlásit

PetraK
Proč šla vlk do kšá. ledva přišla?

vlk si šla zalejt jen kafe a namazat krajíc...

Kde jsou Ašokpsí fotky, kde jsou fotky šibatý?
ve foťáku... leš myšistvo ohavné mi překousalo ten kablík, kterým ty fotky lezou do kompu.... takže fotky teď nemají přes co lézt a musí ve foťáku setrvat až nadále.... je to starší typ a nemůžu tem kabel sehnat...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2014 09:29
- Nahlásit

cernej caj

vlk nese spani

hele no kdyby!! já bych si střihla šlofíka !! Včera jsem ešče lítala večer doma s hadrama jak žižkofská žena a stihla aspoň po celým bytě řádně utřít prach a vycídit kópelku. A ráno umejt další letní boty. Každej den ráno umeju aspoň jedny, abych se s tím nemusela zdržovat odpoledne najednou. Pěkně proschnou, já je následně hromadně vycídím a půjdou na zimní úložiště.

<< 1 ... 3357 . 3358 . 3359 . 3360 . 3361 . 3362 . 3363 . 3364 . 3365 . 3366 . 3367 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání