Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3357 . 3358 . 3359 . 3360 . 3361 . 3362 . 3363 . 3364 . 3365 . 3366 . 3367 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2014 14:46
- Nahlásit

PetraK
je tolik plemen, pro která tu podmínky jsou, proč sem přemísťovat plemena, pro které tu příhodný podmínky
jo s tím souhlasím

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2014 15:02
- Nahlásit

Maya

všechno co se točí kolem zvířat je bráno čistě jen z pohledu lidí, na ně ohled nebere nikdo.
Já, když nebude vižla - tak nebude - sáhnu po čemkoliv, klidně i voříšek, kterej mě osloví, netrvám si na vzhledu a plemeni. zatím pro ně ty podmínky mám a klidně, kdyby byla cena - kompenzovaná tím, že se bude chovat opravdu, opravdu podle toho, jak je to prospěšné pro ty psy - bude vyšší, tak buď si našetřím a nebudu ho mít hned, a nebo na něj prostě nebudu mít a nepořídím si ho. Tak jako si nepořídím Land rovera i když se mi líbí, ale nemám na něj a jezdím tím, co mě spolehlivě nějakm dostane, a je mi fuck, jak to auto vypadá.
Už nikdy si nepořídím andulku, papouška, protože proto abych jim mohla poskytnout to co je pro ně úžasný a fajn, tu nejsou podmínky. A že se u mě měli zatr dobře. Nikdo z nich nebyl klecák, všichni měli k dispozici celý byt po celou dobu co jsme byli doma, měli naší společnost, nebyli to osamocení ptáčci, byli součástí "hejna", jezdili na víkendy. Když jsem viděla Kostižera jak je ščastnej puštěnej v zahradě a doopravdy svobodnej, už si nikdy žádnýho ptáčka nepořídím.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2014 15:05
- Nahlásit

wotik promine - ale zrovna její plemeno je důkazem toho, jak lidi neberou na psy ohled. Co tu má tak asi samojed k žití? Celý život na vodítku????????? a v létě se peče? O tom, že by dělal práci, pro kterou tedy byl šlechtěn, ani nemluvím. Přijde mi to prostě uhozený na hlavu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2014 15:10
- Nahlásit

a jdu ať tu nehrolim až do vánoc nad věcí, kterou stejně nemůžu změnit.

háskej víkend všem. Kdo jde na houby, hodně hub, kdo jede na výlet, háský počasí, kdo bude jen vegetit, tak pohodičku a v prndělí nazhle

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2014 15:19
- Nahlásit

já jdu za chvilku
zatím si čtu o studiu češtiny, jako některý ty postřehy jsou fakt vtipný

why is the noun "kostel" (a church) masculine, and the similarly sounding noun "postel" (a bed) feminine?

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2014 17:29
- Nahlásit

Jo a dneska 10.10. je Cirovi 10 let.
Nedostane nic, páč jsem
1. lakomá
2. utahaná
3. si stejně něco ukrad

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2014 17:50
- Nahlásit

Jen zdravim a pozdravuji a taky preju krasnej vikend vsem. Ja jsem nejak total grog, tenhle tejden byl silenej a silenost zustane az do leta. Jipijajeej.
kachna_
Ciratovi preji VSE NEJ!!! Krasny vyroci, at mu jeho skelet umozni jeste radu dalsich let ve vasi skvely spolecnosti. A at si teda neco moc mnam ukradne.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2014 19:18
- Nahlásit

kachna Cirovi vše nejnej. Má krásné datum narození (i když vlastně Xerxes byl 5.5. a Night je 2.2. )

Když byl v létě štěník Najt volit do evropského parlamentu, plakal odložen před školou tak, že ho chtěla jít členka volební komise ven zachránit Dneska už byl za zkušeného voliče - čekal zcela v klidu

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2014 19:27
- Nahlásit

Xerxová
Dneska už byl za zkušeného voliče - čekal zcela v klidu
Taky kdo by se ho odvazil dneska ukrast.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2014 19:42
- Nahlásit

kachna_
velká gratulace Cirovi, doufám, že si ukrad něco hodnotného

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2014 20:06
- Nahlásit

Fifi - no v té tmě ta černá obluda začíná vypadat i jako "pan pes". Jinak za světla je to hubený kolohnát s věčně rozchechtanou tlamou a vrtichvostem tam vzadu...
Každé holce uhne i když už říkám - začíná občas vypadat jako pes

worick
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2014 23:23 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

PetraK
worick promine - ale zrovna její plemeno je důkazem toho, jak lidi neberou na psy ohled. - nee, na tohle se neježím v podstatě máš pravdu. I když zrovna samojed není typicky saňové plemeno. Byl šlechtěný ano - k tahání saní, jako pomocník při lovu a pasení sobů, ale hlavně jako zahřívač a mazlič pro děti
Ono většina plemen, byla prvotně a účelově na něco šlechtěná a v dnešní době už jsou to spíš plemena módní, nic z toho nevykonávající...
Kdo jde na houby, hodně hub - prosím tě kam?!? My sice nechodíme na houby úplně cíleně, spíš tak při výletování s klukama, ale prolezli jsme už všechny lesy v okolí a prdlajz, tady nikde nic neroste, ani ty blbé bedle

Xerxová
s tou strakáčkou je to dobrá fotka, jsi to skvěle ,,chytla"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2014 11:16
- Nahlásit

kachna_
gratulujem cirovi to je o 9 let starsi, nez moje druha neterinka, kterou sme vcera videli udelat prvni 3kroky naraz
akorat teda narozdil od cira asi nekrade veci k jidlu, pac sme ji taky nic nedali ale nic nam teda neukradla

Xerxová
dobry fotky

taky vam dam par ukazkovych sice nejsou moc kvalitni, ale treba se vam budou libit
a posledni - neni treba mit pod kapotou kone a muz celkem nebrblal ani na prochazkach, prestoze obcas musel taky zabrat, ale nastesti ne oc casto

worick
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2014 11:30
- Nahlásit

cernej caj
krásné fotky, jak si pěkně hrajou Kluci už si nehrajou...už tak rok jsem je neviděla Nevím, jestli je to věkem, Berrymu bude v lednu už 7...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2014 11:32
- Nahlásit

worick
tak to je uz skoro starej pan na bernaka, ze? taky si nehraji moc casto, ale obcas jo, tak je nekdy mam moznost i vyfotit kdyz se mi tu honej v pokoji tak to by se mi ani nevesli do zaberu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2014 12:04
- Nahlásit

detektivni sada kdyby nekdo nevedel co pro deti

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2014 13:18
- Nahlásit

čaj černý
krásné fotky hrajících si chlupáčů. Ten výstavní čtvrtek bys musela utýct z práce - vlčí špicové jsou posuzováni už dopoledne (včera byl vydán časový harmonogram). Ale zase vidět čtyřicet "vlčáků"... A měly by se vystavovat i ti u nás moc nevídaní špicoidi.
Dogy se vystavují rozumně - v sobotu dopoledne.

Dneska jsme s psiskem výletovali v Jizerkách. Stoupání na vrchol Ořešníku a sestup údolím Štolpichu pro něj nebyla jednoduchá akcička. Ale musí se chlapec mezi šutry a navátým listím (místy až po čumák - já nad kolena) naučit chodit. Blbnul, užíval si to - ale nesmíme to přehnat. Tři hodiny v terénu jsou pro něj tak akorát.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2014 13:44
- Nahlásit

Xerxová
tak to zas by mi bylo asi lito dovolene, pac pro me to nema uplne smysl na ne takhle moc koukat, hlavne kdyz vidim jak to keesovati

tak to zni jako dobra sranda, jak to popisujes tak pekna makacka i pro paniky a teda pod tim listim, jestli ani ty sutry nevidis, tak pozor na pacicky psi i lidske

worick
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2014 17:42
- Nahlásit

Xerxová
Dneska jsme s psiskem výletovali v Jizerkách - Jizerky jsou velké, to je mi jasné, ale měli jste tam cyklistické závody(říkali ráno v telce ) nebylo tam moc rušno?

worick
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2014 17:44
- Nahlásit

cernej caj
tak to je uz skoro starej pan na bernaka, ze? - no, to je Ale onehdá se nás jedny dámy ptaly, jestli je to ještě štěně

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2014 18:09
- Nahlásit

worik
byli jsme na té "divoké" severní straně hor - na tamních srázech plných skal a divokých potoků se opravdu cyklistům nedaří. O to raději tam chodíme - i když funíme Takže cyklozávod nás minul

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2014 18:15
- Nahlásit

cernej caj
krásný fotky, je vidět, že když jsou ti psi stejně velký, tak si víc vyhrajou
jinak s tou výstavou, den předem je tam speciálka špiců a posuzování začíná až skoro v poledne, tak to bude určo až do večera

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2014 20:22
- Nahlásit

clapec si výlet užíval

krásně bylo na Ořešníku

krásně bylo i cestou...

a na závěr psisko, když už má skoro dost... pak si mi ihned sedá na klín (páník fotil vodu a já si sedla na pařez...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2014 20:55
- Nahlásit

Xerxová
oooo, to je nadhera. Neco takovyho mit kousek od domu by se mi vazne libilo, to ste si pekne teda makli a ty fotky, no hned bych sla s vama

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2014 21:12
- Nahlásit

Xerxová
krásný a teda Najtík na klíně nemá chybu

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2014 22:22
- Nahlásit

pelíšky
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.82727323 3965023.1073741832.808665519159128&type=1

worick
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2014 23:57 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Xerxová
cernej caj
oooo, to je nadhera. Neco takovyho mit kousek od domu by se mi vazne libilo, to ste si pekne teda makli a ty fotky, no hned bych sla s vama - že jo?! Úplně blednu závistí...a máš dobrého fotografa bezva fotky (hlavně vyčůraného Najtíka )

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2014 07:01
- Nahlásit

no ona snad každá doga sedí raději na lavičce (křesle, klíně...) než na zemi. Není to přece žádný obyčejný čokl Jeden z velkých zážitků, když jsem byla na své první výstavě dog bylo, že na lavici u stánků s buřty seděl vždycky páník, doga, páník, doga... Hned na té třetí fotce je jasně vidět, že povel "sedni, skoro vrcholové foto" vedle lavičky dávat... má netradiční provedení. Prostě zadek na lavičku, zadní pěkně na zem a přední buď na zem, nebo třeba alespoň jednu i na područku křesla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2014 10:26
- Nahlásit

Xerxová
tak co by si sedali o pulmetru niz, kdyz muzou jen o par desitek cm jak ostatni psi

a divam se, nosice batohu delas ty? jak z nej kouka stativ, ze si to manzel nenosi sam

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2014 16:13 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Xerxová
cernej caj
Nadherny fotos!
Prostě zadek na lavičku, zadní pěkně na zem a přední buď na zem, nebo třeba alespoň jednu i na područku křesla
Je to slechtic.
cernej caj
jak z nej kouka stativ, ze si to manzel nenosi sam
Myslis, ze to je stativ? Ja bych tipnula chodici hulky? Xerxova, jak to je, delas serpu nebo ne? )

Ja jsem zrusila smecku, chrape to tu na jedny hromade. Krasne venku bylo a musim pochvalit Skritka, vypichnula zajocha metr od rypaku, vystrelila jak tryskac bez premejsleni. Na my zavolani to po asi trech metrech otocila a prilitnula, byla jsem sama perplex, jak me vnimnula.
Jdu cucet na pardubickou a drzet palce vsem konikum, at dobehnou ve zdravi.

<< 1 ... 3357 . 3358 . 3359 . 3360 . 3361 . 3362 . 3363 . 3364 . 3365 . 3366 . 3367 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání