| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 14:36
- Nahlásit
tak co holky, oblikate se jako stado tedy stejne jako ja, neosobite a do toho, co nabizi bezny retezce?
treba do rifli a tricka? (krome petry snad vsichni?)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 14:37
- Nahlásit
To je neni fér
Našla jsem si nosící šátek přesně podle mýho gusty a von je polskej.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 14:39
- Nahlásit
kachna_
jaky chces parametry, aby mel? nebo barevne? a neusil by na fleru treba nekdo?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 14:45
- Nahlásit
cernej caj
a neusil by na fleru treba nekdo?
ona to neni žádná sranda, protože musí bejt pružnej. Měla jsem českej a nebylo to vono (blbě se s tim vázala). A to jsou český ještě horší.
Ty kvalitnější firmy (mimochodem i ta česká, abych jim nekřivdila) si je tkaj samy, ne že "jenom" oentlujou koupenou látku.
Což je pak setsakra znát.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 14:45
- Nahlásit
kachna_
kapsicky na presnidavky hele co bys jako matka dvouletyho ditete rekla na takovej darek? pac ja nevim, co segre - chtelo by to neco uzitecnyho na vanoce, a obleceni sem ji objednala ted k narozkam male a jinak takhle hracek a tak maj dost
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 14:48
- Nahlásit
kachna_
a co teda zkusit takovy ty nosici "sedacky" ? ale to nevim jestli neni treba na vetsi deti uz , nekde sem to videla ale nevim jak se tomu rika...
no leda proste udelat ustupek a vzit polskej - ono to taky s tema polskyma nebude tak, ze vsechno bude nebezpecny a osizeny a ja nevim co, a kdyz ceskej vyrobce nedela nic, co by mi vyhovovalo...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 14:55
- Nahlásit
kachna_
y a von je polskej.
hm to je blbý, chápu. ale tak víš ty co? Von stejnak nebude chtít v šátku bejt, když pořídíš ten super duper, počítám, že ani v krosničce nebude chtít, určo bude chtít bejt originální, takže povoz nějakej
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 14:59
- Nahlásit
cernej caj
hele co bys jako matka dvouletyho ditete rekla na takovej darek?
s dvouletym dítětem už můžeš do hospody, ne?
Hele to já nevim, záleží na tom, jak často a kam chodí.
Já jsem se třeba strašně moc holkám strefila do vkusu se zdravou láhví - půllitrovkou http://rbmedilek.cz/articles/zdrava-lahev
Kačka má ponorku, Lucka vílu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 15:03
- Nahlásit
cernej caj
nosici "sedacky" ?
nosítko nechci, s tím šátkem jsem byla u malomalodítěte spokojená a do krosničky pak půjde, ať chce nebo nechce!!! (to platí i pro šátek, pokud teda nebude řvát jak Kačenka (druhý stupeň raněné krávy)
kdyz ceskej vyrobce nedela nic, co by mi vyhovovalo...
taky můžu koupit německej, kterej má jedinou nevýhodu, že neni tak hezkej
PetraK
povoz
pravda, nafukovací kola to má, ale myslim, že odpružení nic moc (spíš nic)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 15:12
- Nahlásit
nějakých 19 km s kolobkou + pár pěších na vlak, od vlaku a tak. Ten hajzlík vypadá míň zničeně než já
PetraK
páč to dává velkej smysl, tak se mi to líbí
to sem ráda pani
já zatím enem kutálím a házím "na lovenou"
já taky hlavně kutálím + odklikávám zájem a braní do huby, když ho mám v ruce, jen aby ho měl prostě rád
Voni budou zákazník - Rumíček a pokladní - Bubitka. No a já budu prodavačka asi , Brtnik bude možná kontrolor z ČOIky a nebo z hygijény!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 15:20
- Nahlásit
kachna_
(druhý stupeň raněné krávy)
že odpružení nic moc (spíš nic)
bude si snad ešče vybírat model? Nerozmazluješ ho moc?
A tak mu kup konika. Bílýho!
birma
já taky hlavně kutálím + odklikávám zájem a braní do huby,
my máme ešče jednu fázi - Lipovou fázi. RUmíček doběhne tanier a utiká s nim pod lípu. A tam stojí jak na zastáfce autobusu a dělá filutový gezichty
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 15:23
- Nahlásit
dnešní Labe (jediný tři fotky, co jsem tam udělala )
PetraK
RUmíček doběhne tanier a utiká s nim pod lípu. A tam stojí jak na zastáfce autobusu a dělá filutový gezichty
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 15:30
- Nahlásit
birma
Včera by ses tetelila u mý mamči.
Přijela teta, byli jsme všichni na zahradě a mamča nám říká - takhle si hrajeme se Sany. A tak se honily a tahaly o kus hadice, Sany byla nadšená a mamča teda taky. Sice pořád říká, že chtěla špice, ale taky říká, jaký měla se Sany strašný štěstí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 15:31
- Nahlásit
kachna_
tak se honily a tahaly o kus hadice, Sany byla nadšená a mamča teda taky
to se nádherně čte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 15:31
- Nahlásit
birma
jééžiš to je kýýýč, takkrásnej kýč a vona to vokáže mě, která tu sedí jak debil!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 15:34
- Nahlásit
PetraK
já zas budu sedět jak debil po zbytek dne a seděla jsem předcházející dva dny až do večíra dlouhýho a zejtra budu sedět zas... Takže to máš fuk, vy si užijete kýč večír
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 15:43
- Nahlásit
birma
Takže to máš fuk, vy si užijete kýč večír
s Rumíčkem, jo? S Rumíčkem kterej stíhá picbůmku s pískací kostí, zatímco Bubice stíhá otylou dobrmanku, která jí prej úžasně voni. jo? tomu řikáš kýč?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 16:19
- Nahlásit
PetraK
tak je oba zatkni na vodítko a budeš se moct kochat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 16:23
- Nahlásit
birma
tak je oba zatkni na vodítko a budeš se moct kochat
a voni mě pak sežerou, páč budou vynuděný, co?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 16:25
- Nahlásit
PetraK
voni mě pak sežerou, páč budou vynuděný, co?
že zrovna ty hledáš problémy tam, kde nejsou
tak je zatkni, pět minut se kochej, pak je vypusť a dělej to co normálně a máš to
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 18:28
- Nahlásit
Recept byl jednoduchý: spojit to nejlepší, co lze zachránit ze skomírající KDU-ČSL, s populární tváří Karla Schwarzenberga. Geniální kombinace: Kalouskův mozek a knížecí monstrance.
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/komentar-o-deni-v-top-09-06 v-/domaci.aspx?c=A141015_145216_domaci_zt
Tak monstrance, monstrance jsem rozhodně nečetla . A nejhorší na tom je, že mi to na první přečtení ani nepřišlo nemožný...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 18:29
- Nahlásit
kachna_
tak to se skvěle čte to o mamce a Sany, super, že jsou takhle spokojený a snad dořešej i ty detaily
cernej caj
štěkání za plotem bych nijak neřešila, mě to připadá normální, že pes za plotem štěká, je to na mým pozemku a komu se to nelíbí, ať si chodí jinudy
ta knížka teda vypadá zajímavě, i když mě to přijde už takový trochu přehnaný, ale v celku se to co jsem někde přečetla neliší moc od těch normálních umírněných doporučení na hubnutí
podle mě je stejně dneska základem ohlídat si kvalitu jídla, ono je sice hezký, že třeba jíš ovoce zeleninu, ale pokud je hydroponicky vyhnaná někde ve skleníku ve Španělsku a podobně, tak je to pak na prt a i ten chleba je zdravější
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 18:30
- Nahlásit
kachna_
a co jsi četla? mě nic nenapadá
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 18:33
- Nahlásit
Maya
a co jsi četla?
ani se neptej
menstruace
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 18:40
- Nahlásit
kachna_
ježíší, ve spojení s knížecí je to fakt děsivý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 18:44
- Nahlásit
tak po 10denní rohlíkovopiškotový dietě mi dneska bylo prvně celkem dobře, tak jsem si dala rybu s bramborem, jestli se tady zejtra neobjevim, tak je po mě
ale musím teda říct, tolik dní skoro nežeru a myslíte snad že hubnu??? ani omylem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 19:06
- Nahlásit
nemáte někdo tip na nějaký dobrý film? bych teď mohla něco zkouknout
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 19:35
- Nahlásit
Maya
Villa paranoia nebo Adamova jablka, oboji se mi moc libilo.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 19:55
- Nahlásit
Fifi
dík, jsem si o nich přečetla a fakt vypadají zajímavě, tak se jdu podívat, jestli jsou k mání
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2014 06:53
- Nahlásit
Zdravíčko všem
birma
Moc pěkný foty - podzim má krásný barvy. Adam je fešák
Maya
No pani vy máte tedy nápady na bolavý bruch rybu, doufám, že byla smažená . Snad to ustojíte a bude jen líp.
kachna
s tím šátkem držím palce, abys sehnala nějakej dobrej. Je to fakt dobrej pomocnk - mamina má volný ruce na spoustu dalších věcí.
|