| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 08:08
- Nahlásit
birma
tak mrkni na ten clanek co sem postovala - kdyz cihnes na km a vejskovej profil, spadnes ze zidle
posli link na povidani
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 08:33
- Nahlásit
cernej caj
teda ale ty Alpy krásný, ale já bych chcípla už v polovině prvního dne, ty to dáš, máš natrénováno
birma
taky chci článek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 08:40
- Nahlásit
Maya
ja se bojim, ze chcipnu v polovine prvniho dne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 09:29
- Nahlásit
cernej caj
sem to pročetla hezký
ty kopce ale čajdo, essi nemáš trekařský hole, tak si je mazej koupit jináč to s tím kolenem nedáš..vim o čem mluvím, já diky holím a tomu že jsem je fakt poctivě používala od začátku přežila poslední LONG bez naprostý bolesti kolene a to jsem si jistá že nemít hole tak půlku treku půjdu s bolavým kolenem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 09:42
- Nahlásit
Fajka
jojo, mam trekovy hole a beru je - nejsu silena, pac neberu ortezu (to mozna su silena)
dokonce mam stary hole co sem nutila kamosce, tak je vytrvale odmita, ale tak rikala nakonec, at ji je vemu ze je ponese na batohu - zajimavy je, ze kdyz de napr o novou dietu, novej recept, novej vedeckej objev, lidi tomu bezmezne verej. ALe jak de o to vnutit hole cloveku, co s nima nikdy nesel, tak ti proste neveri, ze to je k necemu dobry a mysli si o tobe svoje
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 09:50
- Nahlásit
cernej caj
, mam trekovy hole a beru je - nejsu silena
uf, já sem si říkala že vlastně nevím jestli je máš a používáš
tož dobrá dobrá a možná si kup náhradní špunty na spodek...ono se to ochodí celkem rychle
pac neberu ortezu (to mozna su silena
no tak aspoň něco čím to stáhneš eventuálně ...
ALe jak de o to vnutit hole cloveku, co s nima nikdy nesel, tak ti proste neveri, ze to je k necemu dobry a mysli si o tobe svoje
já taky nechápala čék si to musí zažít prostě no
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 09:57
- Nahlásit
tak jsem si udělala test z finštiny, z 80 otázek 51 dobře, jsem dobráááá vzhledem k tomu, že u některých jsem ani nepochopila zadání
přes 70 už je level B, tak snad napřesrok
asi bych se měla spíš učit anglinu, ale to nejni taková zábava, to spíš bude dneska na hodině po dvou měsících peklo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 09:57 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fajka
já dole žádný nemám, sem je už dávno ztratila. asi při prvním použití... to na asfaltu moc nenosím, tak ty špice sou jinak OK do lesa a tak... myslíš, že v těch horách se ty gumový konce budou hodit?
no já to nemám jak stáhnout - když to stáhnu, zafixuju čéšku a spíš si tím uškodím - což sem získala už kdysi na základě rad o stahování pocit, že mě to bolí ještě víc a doktor mi to i pak potrvdil, že stažením ji zafixuju do blbý polohy a je to ještě horší situace...
prave, me prijde, ze lidi proste tomu neverej z principu a pritom blbostem veri
Maya
ale tak finstina taky gut... vlkovi se taky hodila coz me napada - kde je konec vlka?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 09:59
- Nahlásit
Maya
, to spíš bude dneska na hodině po dvou měsících peklo
můžu potvrdit, byla jsem včera ve škole
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 10:03
- Nahlásit
cernej caj
myslíš, že v těch horách se ty gumový konce budou hodit
no určitě !!! může te jít a určitě budete !! chodit po kamenitých cestách a když bude mokro (jako že bude !!) tak by ti to klouzalo určitě je KUP!!
ještě víc a doktor mi to i pak potrvdil, že stažením ji zafixuju do blbý polohy a je to ještě horší situace...
aháá no tak jo
prave, me prijde, ze lidi proste tomu neverej z principu a pritom blbostem veri
jo nevěřej nevěřej a pak dyž nemůžou jít tak hledaj v lese vhodnej klacek
Maya
tak jsem si udělala test z finštiny, z 80 otázek 51 dobře, jsem dobráááá vzhledem k tomu, že u některých jsem ani nepochopila zadání
to si teda frajer !!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 10:04
- Nahlásit
a jinak jako poslední dobou jsme se divili, že ač neprší, stoupá hladina potoka ve vesnici, tak od včera vím proč, ochranáři tam vysadili za vesnici bobry a prej už tam maj docela velkou hráz, jako jestli čekaj, že půlka vesnice si nechá při každém dešti kvůli bobrům vyplavit barák, tak to se asi přepočítali, myslím, že brzo budem všichni zjišťovat jak spáchat bobrovraždu
jako fakt já ty ekofašisty taaaak nesnáším, každá jejich akce je vyhození peněz a fiasko
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 10:09
- Nahlásit
Fajka
tak to se dost obavam, ze rada prisla pozde... pac ja du akorat pro chleba, bezim dom, dochystat se, doma budu 2h apak jedu zpatky do brna... se bojim, ze nemam cas to shanet ale na tech starych rozpadenych holich mozna neco bylo, to ocihnu doma
sem teda netusila, ze ty kovovy bodce na konci taky muzou klouzat
divny, ze klacku verej vic jak holim
Maya
za bobrovrazduasi pudes sedet, to nevim teda
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 10:13
- Nahlásit
cernej caj
a kujva ty už jedeš ted??? maj to v každým obchodě se sportovním zbožím, třeba okola nějakýho ještě půjdeš !
Já nepostřehla že jedeš už teď já myslela až o víkendu ..
sem teda netusila, ze ty kovovy bodce na konci taky muzou klouzat
no kloužou no kor na mokrým
divny, ze klacku verej vic jak holim
no to je z nouze cnost a pak jdou hned pro hole a nebo už nikdy nikam dál nejdou
ježiš čajdo, tak si to užij ten výlet , hlavně někde nespadni! a ať máte hezký počásko !!!
Maya
vyplavit barák, tak to se asi přepočítali, myslím, že brzo budem všichni zjišťovat jak spáchat bobrovraždu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 10:16
- Nahlásit
cernej caj
za bobrovrazduasi pudes sedet, to nevim teda
no tak jasně že to musí bejt tajná bobrovražda
ale ona to fakt sranda není, vesnice v údolí kolem potoka kde už byla párkrát povodeň, protože prostě ty baráky jsou kolem vody a voda se pomalu nemá kam rozlejvat kvůli kopcům a nějakýho idiota napadne vysadit po proudu před rybník bobry
Fajka
to si teda frajer !!!
a tak ani ne, protože tohle je ještě ta nejlehčí varianta, překlady z češtiny nebo angliny do finštiny by byly naprostá katastrofa kvůlivá gramatice, o mluvení a poslechu nemluvě, to neumím vůbec, ani neumím vyslovit to jejich y a o s tečkama nahoře (nejde mi to napsat)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 10:17
- Nahlásit
cernej caj
ale tak hlavně tam foť, ať se můžeme taky pokochat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 10:21
- Nahlásit
Maya
ochranáři tam vysadili
a nebyla by lepší ochranářovražda? Tady je to taky banda kreténů.
Jako bobry tu nevysazujou (taky by to šlo dost těžko, nejbližší potok je 1km daleko a o 70m níž ), ale pruděj fakt s takovejma hovadinama zbytečnejma (CHKO KOkořínsko tu zakázala půlce lidí střešní okna s poukazem na ráz vesnice. To bych jako i chápala, jenže oni druhý půlce vesnice zakázali arkýře se stejnym důvodem a kdo má peníze, tomu projde všechno. Naštěstí tady ty realizace majetnejch lidí jsou úžasný a ku prospěchu krajiny)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 10:22
- Nahlásit
cernej caj
To vypadá nádherně, fakt čirá závist Moc a moc si to užij a přivez spoustu fotek!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 10:31
- Nahlásit
Jo a náš článek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 10:36
- Nahlásit
kachna_
nebyla by lepší ochranářovražda
no byla, ale asi by problém s povodněma nevyřešila
u nás třeba před dvěma rokama vykáceli kolem potoka skoro všechny starý stromy a vysadili tam malý stromky, který asi měsíc na to vzala velká voda a od tý doby tam není nic a to prej jeden ten novej stromek stojí asi 10 tisíc a tady jich byly desítky neli-stovky a jestli jich tam zbylo 10, tak to je hodně, ale to už nikoho nezajímá, plán byl splněn
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 10:38
- Nahlásit
Fajka
odjizdim dneska vecer a vracim se v nedeli rano zpatky do brna.
To nevadi, muzu se zeptat v RP, to je u autobusaku a tam treba neco mit budou
a diky moc hrozne se tesim, ale mam i strach krz kondicku
Maya
jojo, fotit budu, mam i nahradni zdroj, pro jisotu tak nesmi byt mlha
nojo,s tema bobrama to je tezky, asi i s tim vysazenim, ze zustavaj tam kde se jim libi nez tam kde je primarne clovek soupl?
kachna_
no s pamatkarema to je taky vtipny vetsinou...
birma
nekdy si rikam,ze takovej hardcore nepotrubuju na dovoleny
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 10:38
- Nahlásit
Maya
stromek stojí asi 10 tisíc
vole to co bylo za stromy? jabloně co plodí zlatý renety????
to si zas někdo namastil kapsu TFUJ!!
normální strom...nemůže stát 10 tisíc!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 10:39
- Nahlásit
birma
hezky napsaný a ty fotky k tomu jsou taky super
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 10:41
- Nahlásit
cernej caj
zeptat v RP, to je u autobusaku a tam treba neco mit budou
určo to zkus ! podle mě to maj všude
diky moc hrozne se tesim, ale mam i strach krz kondicku
hele nezapomeň že dyž už čék fakt nemůže a padá na hubu tak řikaj že mu ještě zbývá víc jak 30 %... problém je většinou v hlavě a né v nohách
užij si to a dej na sebe bacha !!!
kachna_
hovadinama zbytečnejma (CHKO KOkořínsko tu zakázala půlce lidí střešní okna s poukazem na ráz vesnice. To bych jako i chápala, jenže oni druhý půlce vesnice zakázali arkýře se stejnym důvodem
to jsou taky pěkný trotli..bych tvrdila že to není střešní okno ale výlez na střechu ke komínu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 10:43
- Nahlásit
Fajka
no počítám že do tý ceny stromku patří i jeho zasazení + ta ochranná manžeta kolem co po čase odpadne, ale jako samo i tak je ta cena šílená, protože klasika tunel jako u nás ve všem, kdyby alespoň ty stromy tam vyrostly, když už to zasaděj, ale za posledních dvacet let dělali u nás i 3 polní aleje a furt kde nic tu nic neroste, protože ono jaksi ten mrňavej stromek nějakou tu péči zkraje by potřeboval a na to už každej kašle
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 10:43
- Nahlásit
Fajka
není střešní okno ale výlez na střechu ke komínu
nebo únikový východ
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 10:45
- Nahlásit
Maya
v brne kolem jednoho historickyho kostela vykacely velky vzrostly stromy ana rev obcasnu rekli, ze sou nebezpecny a ze stromy zustanou a dali maly mrzaky... je to snad 5 let a uz se premysli o tom, ze se daj pryc zcela a udela se tam parkoviste... jako hnus velebnosti. A to aspon neohrozuje nici majetky jako povoden...
birma
hezky napsany, tezko verit, ze ho mas doma jen rok a pul, leti to tak hrozne rychle vsechno
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 10:45 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
no byla, ale asi by problém s povodněma nevyřešila
no ale bobrů narozdíl od ochranářů je škoda (ty bobry pak už přemístíte)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 10:47
- Nahlásit
Maya
no počítám že do tý ceny stromku patří i jeho zasazení + ta ochranná manžeta kolem co po čase
ty vole .... kde bydlíš??? za tudle cenu k vám ty stromky jdu sázet osobně...stromy, ochranou manžetu, motyku a lopatu na zakopání si vezmu vlastní !!!
když každej den vysadim jeden strom tak mám vyděláno! 9.500,- Kč /jeden strom !!!!
no ty vole to je na vraždu todle fakt kurva na co my vlastně ty daně platíme, aby se takhle jiný nemakačenka namastili kapsu jo...to je fakt na palici
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 10:48
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!
tááákhle zíve Koláče, tááákle:
Fčéééra bylo suprovitě milé děti. Vzala jsem oba zrzavce a vyrazila do civilizace. Štajnidlo bylo megahodný, Bubi megavzorná. Měli jsme tisíc a jednu možnost si cvičit různé potřebnostě. Od přivolání od pejskůch, přes obrubníky. Občas už se mrnítko chytá To mě potěšilo. Rumíček si pak na závěr za barákem pěkně pohrál s pejskama a dal se na dráhu profesijounálního zloděje. Kradl milé bíloovčandě Ajšandě klacky. Vždy velmi nenápadně - během pokračování francouzsko-maďarské války (neb se do chumlu čoklů nařítil i frbulík Monty) si vždycky nenápadně odskočil, čórnul jí klacek a jal se proudit. Tím naprosto rozpohyboval celou společnost od Ajšenky, která je moc hodná a nevzala mu to, jen ho honila a čekala až to pustí, aby mohla sama prchat, přes Bubici, která zase honila Ajšenku a řvala jí do hlavy svým opileckým hláskem, dva naháče, až po Montyho, který nebohý se svými kratonožkami nikomu nestačil, ale snažil se seš mohl. A když pak dostal příležitost, zabil důkladně Rrrrumíčka. V rámci vzdělávacího programu jsem s sebou měla včera i dneska buřtiky a masíčko a učili se zrzafci nenažraní, že sběr potravy ze země jest nevhodný. Štajnidlo ráno nejen pěkně vystavilo straku, ale taky se hned nechalo odvolat Masooo jo masooo, to je platidlo
Germánština dneska šííílenost - co věcí mi přes prázdniny vypadalo z makovice. Ale i tak mě pak lektóre pochvaloval, tak zas úplnej propadák to nebyl. Byli jsme jen čtyři, tak jsme měli prostor mluvit a ptát se, vést rozhovory, to bylo fajn.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2014 10:52
- Nahlásit
Maya
to spíš bude dneska na hodině po dvou měsících peklo
ááá vítej v klubu
cernej caj
ČAJDOOO DOFČA ZA DVEŘIMAA, UŽIJ SI TO.
napada - kde je konec vlka?
nese domovníkoj psaní?