Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3267 . 3268 . 3269 . 3270 . 3271 . 3272 . 3273 . 3274 . 3275 . 3276 . 3277 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 19:31
- Nahlásit

cernej caj
myslis, ze byli cerstve vylihly?
Jo, do popelnice slo jen hnizdo. Igor Hnizdo
Ve kterym byly jeste nevylitnuty, asi dokrmeny potvory, zahnizdeny, zaigorovany, akorat k vyletu. Se svoji alergii na vosy bych fakt zadny totok nehazela do popelnice, kdyby na tom byly ty hmyzove viditelny
No nic, ja zihadlo neschytala, tak jsem v klidu. Pekne tu zaprselo, ze by houby konecne zacly u nas rust?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 19:43
- Nahlásit

Fifi
tak hlavne, ze tak

u vas doted zadny nebyli? dyt mesic uz vseci chodi co je hub minimalne na morave

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 19:44
- Nahlásit

Fifi
my máme vosáky někde v pumpě, když pumpuju psum vodu, musím zároveň zdrhat
vloni byly nahoře v tý špičce, tak jsme je vydloubali, ale letos se je teda nepodařilo lokalizovat, tak holt pumpujou vodu jen vodvážlivci

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 19:44
- Nahlásit

cernej caj
u nás taky houby nejsou, teda doteď nebyly, teď je teplo a prší, tak snad možná

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 20:02
- Nahlásit

cernej caj
u vas doted zadny nebyli? dyt mesic uz vseci chodi co je hub minimalne na morave
Leda podpapiraci! Sucho, divny leto, nerostou tu zkratka vubec. Uz mi dosly zasoby susenejch, je ouvej s nima.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 20:34
- Nahlásit

Fifi
tak musis prijet na moravu na navstevu, tady maj vsichni houbovy orgie aspon poslednich 14 dni

tak sem se zbalila do batuzku, akorat ho pulka zustala na vodu a jidlo. Perfektni velikost

a po sto letech sem se odhodlala ze dozasiju ty ustrizeny teplaky, ze si je vemu. Jako vim, ze modni prehlidka to neni, ale kdybych tusila, ze po noseni tech teplaku se asi tak 3x roztahnou a budu v nich jak stara ruzickova, tak bych je ani nekupovala

birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 20:48
- Nahlásit

Mám za sebou další srážku s pražskou realitou. Potkali jsme za šera paní s rotíkem, pes má tak 50 - 60 kilo, na vodítku jsem ho nikdy neviděla a pravidelně ho potkávám s chlapečkem třetinové váhy. Doteď jsem byla vždycky sama, nebo bylo kudy je obloukem obejít, tentokrát jsme je potkali na křižovatce cest a neviděli jsme se přes křoví. Adámek z nejistoty začal dělat bububu a roťáček to celkem logicky neustál. Co na tom bylo dost neuvěřitelné byla reakce majitelky, která na mě asi ze dvou až tří metrů volala, ať ho nakopnu, což bych teda ráda udělala i bez její rady, ale měla jsem minimálně roťáka nalepeného celou dobu zepředu na nohou, takže to prostě nešlo. Nakonec se chlapečci nechali, i když spíš silou vůle než nějakym mym zásahem a paní prohlásila, že se mi omlouvá, že by ho v takový situaci neudržela
A to jsem měla radost, jak už Adam ty psy začíná aspoň trochu zvládat, tak jsem zvědavá, co bude dál. Dobrý je, že on se oklepal několikanásobně rychlejc než já. A mě nezbejvá doufat, že je nikdy nepotká s Adamem na vodítku máma, protože to si fakt nedovedu představit...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 20:53
- Nahlásit

birma
skvely, nepochopim, proc si ty lidi pak porizujou tak velky psy? proc si proboha teda neporidi ja nevim jezevcika?

jeste ze tak, ze dobry a nikdo mrtvej. Ono jako nakopnout 60kg psa asi taky uplne nejde...

birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 20:59
- Nahlásit

cernej caj
Naštěstí to bylo jen takový klučičí ukazování si kdo z koho, nic vážnýho. Já bych ho nakopla, kdybych na to měla aspoň minimum prostoru. Ale panička, která mi radí dva metry od svýho psa - útočníka, mě fakt dostala. A tim nechci říct, že by kolem nás nebyli schopný v klidu projít, kdyby byl Adam v pohodě, ale dost pochybuju, že je Adam jedinej prudící pes na sídlišti...

birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 21:06
- Nahlásit

a boty v akci

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 21:13
- Nahlásit

Krabicštajn
Fifi
ses s tim slejvákem sousedko na uvítanou moc nevytáhla teda
ad vosy - mamča měla hooodně velký štěstí, že alergik není, páč jí před měsícem normálně při hovoru na cvičáku vosa vlítla do pusy a na uvítanou ji ďobla

a jdu sebou fláknout - do postele, ne mezi krabice

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 21:41
- Nahlásit

Janiii
ses s tim slejvákem sousedko na uvítanou
Pekne vitam!
před měsícem normálně při hovoru na cvičáku vosa vlítla do pusy a na uvítanou ji ďobla
Tak to je na nocni muru, fuuj!
Krabicovy kralovstvi zjevne mas zmakly, kdyz mate postele hnedka
birma
pes má tak 50 - 60 kilo,
Zebra viditelna?
Ale teda jinak sila, to ho jako radsi pustila, neb by ho stejne neudrzela?
Adámek z nejistoty začal dělat bububu a roťáček to celkem logicky neustál.
Tak ono bububu malokterej rotik ustoji, ale tim vic ho mam zajistenyho a nepoustim na volno? Coz tys Adama jiste mela.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 21:47
- Nahlásit

Fifi
Zebra viditelna?
žebra pod nánosem tuku, toho psa jsem dodneška neviděla udělat rychlejší pohyb, buď pooooooomaaaaaaaaličku jde, nebo leží, zatímco se panička vykecává s kamarádkou
to ho jako radsi pustila, neb by ho stejne neudrzela?
ne, byl na volno metr, dva před ní, ona se vůbec nesnažila nic, jen na něj párkrát křikla, že nesmí a pak mi "radila"
bububu malokterej rotik ustoji
jasný, to mu za zlý rozhodně nemám. Ani jí, bych neměla za zlý, že ho má na volno, nebejt její nulový reakce
Coz tys Adama jiste mela.
jasně nedá se mu věřit, tak nemůže bejt na volno

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 21:54
- Nahlásit

birma
jen na něj párkrát křikla, že nesmí a pak mi "radila"
Tak to je fajny. Se clovek nejak pak vnitrne stydi za lidi, ktery maji psa stejnyho vemene, ktery mas doma.
nedá se mu věřit, tak nemůže bejt na volno
Snad podobny srazky s blbcema se uz nebudou opakovat a Adamita si uchova hupsaci, agilitni naladu spolupracujici.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 21:57
- Nahlásit

Fifi
Se clovek nejak pak vnitrne stydi za lidi, ktery maji psa stejnyho vemene, ktery mas doma.
jj to znám tohle
Snad podobny srazky s blbcema se uz nebudou opakovat
leda snad až se odstěhuju, tady počítám, že když bude jeden průser tejdně, budu ráda, jakej je klid
Adamita si uchova hupsaci, agilitni naladu spolupracujici.
doufám doufám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2014 07:06
- Nahlásit

Janiii
do postele, ne mezi krabice

dneska to vypada, ze bude hezky. snad se mi podari ususit aspon jednu pracku pradla

a budu muset zvazit jeste vybavu. Prece jen v horach sem jeste nikdy nebyla, tak abych to nepodcenila. Otazka zni - tenkou vesticku nebo perovou vesticku kdyz mas tensi mikcu a neprofukavou bundu?

v lokalite muze byt mezi 12-18 stupni realne, perovka netreba ale - budou to hory. Je mozny, ze muze zniceho nic v julskych alpach tak ve 2000 +/- z niceho nic prijit nula?

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2014 13:57
- Nahlásit

Nejak ta predpoved rosnickarum nevysla, coz?

cernej caj
Je mozny, ze muze zniceho nic v julskych alpach tak ve 2000 +/- z niceho nic prijit nula?
Rekla bych, ze klidne muze. Radsi si vem vic teplejch veci.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2014 17:14
- Nahlásit

fifi
vemu, koupila gate teply v rp s tou 50% slevou

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2014 19:50
- Nahlásit

Rumštáááájn
Právě jsem se probudila, dospávala jsem včerejšek. Máme totiž výstavu.
Přemýšlím jak se slepicema. Jestli koupím hudánkovi kohoutovi stejné plemeno, nebo plemeno odlišné a budu mít pár let křížence.
Jde totiž o to, že se mi změnila situace a slepice můžou mít celou zahradu k dispozici, což je vhodnější pro úplně jiné plemeno, než hudánky. Slepici stejně budu měnit, protože je nezdravá a teď přemýšlím, jak to celé vymyslet. KOhoutek je pěkný, zdravý, hodný, toho by byla hloupost měnit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2014 19:55
- Nahlásit

kachna
tak krizenci necemu vadi? navic to by byla docaska, ne? jak toze muzoi mit celou zahradu?

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2014 19:58
- Nahlásit

kachna_
se mi změnila situace a slepice můžou mít celou zahradu k dispozici
Tak to je fajny, to budou mit velevybeh. Copa, ze zmena?
A co koupit hudankovi zdravejsi pipi stejnyho druhu a nechat jim ctvrt/pul zahrady, + poridit hejno neceho jinyho s vlastnim kohoutem? Ja tomu prd ale rozumim, mela jsem jen 5 klasickych hybridek, bez kohouta - nesly krasne.

At se potesite mym nestestim - z notasu se mi stava zvolna dotykac. Vypadlo dalsi pismeno, tentokrat "e" uz pred nejakou dobou. A dneska se mu urval i takovej ten picicmund gumovej, co byl pod klavesou, takze klobu do plosky, misto do cudlika. Za cas to bude asi zajimavy, neco poslepu napsat.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2014 20:00
- Nahlásit

kachna_
Hudánka se slepicema nechat tam kde jsou a na zahradu pořídit jiný plemeno s vlastním kohoutem nejde? Mi připadá škoda dělat křížence.
My máme pár liliputek s kohoutem společně s normálníma slepicema s normálním kohoutem a v pohodě se ti kohouti snesou, asi že ten mrňavej není pro velkýho konkurence
Evidetně malej nakrejvá i velký slepice, ale velkej malý asi ne. Letos jsme pod jednu liliputku dali normální vejce a ona chudák měla 3měsíční kuřata větší než ona ale vodila je furt svědomitě, ono jsou to lepší kvočny než normální slepice, klidně vysedí sama vejce i někde venku a přivede až hotový kuřata

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2014 20:02
- Nahlásit

Fifi
řekni si birmě nebo dětičkám od kachny, oni ti vymodelujou písmenka z fima a můžeš si je tam přilepit

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2014 20:08 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Maya
si birmě nebo dětičkám od kachny,

To se spis pozeptam nekde, kdyby se nekdo zbavoval ntb, za par sprdliku. Ja to potrebuju na cvakani, nic na tom nehraju, tohohle invalidu ) mi sehnala mathea pred 4? rokama a slouzi krasne. Krom teda tech klaveeees.
edit - jako da se do nej sehnat nova klavesnice, ale 600,- se mi za ni davat nechce, to se neoplati.

birma
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2014 20:52
- Nahlásit

tak jsem dopoledne našla Adamovi díru v kožichu po včerejšku. To to bylo ještě OK, dali jsme si hezkou procházku spojenou s jeho plavánim. Současnej stav je apatickej pes, kterýho to evidentně bolí jako svině. Právě jsme svedli souboj o to, že mu to fakt potřebuju otevřít a vydezinfikovat zevnitř, musely jsme na něj bejt dvě, máma skoro bulela, jak ho litovala a celý sídliště si muselo myslet, že ho tu vraždíme. Jestli to nezabere, pojedem k vetovi, ale co si s nim počnem tam, to vážně netušim...

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2014 21:00
- Nahlásit

birma
(( Auu, chudak. A povedlo se teda, to otevrit a zbetadinovat roztokem? Tyhle hlodance do podkozi jsou svine, to zhnisa raz dva. Vet a antb pripadne asi jediny rozumny, kdyz by se mu to nezlepsilo. Kde to ma?

birma
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2014 21:11 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Fifi
doufám, že jo, otevřený to vypadalo a špičku stříkačky jsem do toho narvala, tak snad se to dostalo do celý hloubky. Že to uměj bejt svině vim, ale nějak nevim, co dál s nim, protože nechce ani žrát dobroty (dala jsem mu pak sušený dršťky a dingo suchar a akorát na tom leží a nešťastně čumí). Jde to hojení něčim ještě podpořit? Tohle bude evidentně pěknej psychickej záhul vykurýrovat a zážitek z veteriny se mi k tomu úplně přidávat nechce...
má to na rameni, to že si tam nedošáhne sám ho pěkně štve asi

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2014 21:11
- Nahlásit

birma
Chudák Adámek

No kohout se slepicí začali přelítávat, takže bylo pokusně zjištěno, že mít je zavřený je úplně zbytečný .
No a problém s hudánkama je, že byly vyšlechtěný jako plemeno užitkový, ne pro extenzivní chov, kterej vyhovuje mně.
Sehnat se moc nedá
Maya
Hudánka se slepicema nechat tam kde jsou a na zahradu pořídit jiný plemeno s vlastním kohoutem nejde? Mi připadá škoda dělat křížence
ne, páč kohoutovi se zahrada líbí a přelétává. Navíc slepičku musim stejně vyměnit (zbyla mi jedna)
Fifi
jako da se do nej sehnat nova klavesnice, ale 600,-
nebo připojit klas. klávesnice za 140 Káčé

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2014 21:26
- Nahlásit

kachna_
nebo připojit klas. klávesnice za 140 Káčé
ALE tys genialni, starejch klavesnic se vali u znamyho fura! DIKY, to by me nenapadlo. To zabere, nez notas chcipne uplne.
birma
Jde to hojení něčim ještě podpořit?
To asi nejde, jak se zacne delat kapsa, tak jen vyplachy, nedejboze dren a pripadne antb. Hlidala bych mu teplotu, pro jistotu. At to zvladnete jen doma, kez by.

birma
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2014 21:33
- Nahlásit

Fifi
tos mě nepotěšila teta. Hlídat mu teplotu asi úplně nepůjde, ale jestli bude takhle přepadlej i zejtra, tak asi navečer nebo v pondělí ráno k vetovi zajedem. I když vyšetření tam si neumim moc dobře představit.
Teď jsem ještě dostala na FB tipy na nějaký masti, tak asi nakoupím a ozkouším. Přecijen negativní zkušenost s chlapem neni úplně přesně to, co Adam potřebuje :/

<< 1 ... 3267 . 3268 . 3269 . 3270 . 3271 . 3272 . 3273 . 3274 . 3275 . 3276 . 3277 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání