Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3267 . 3268 . 3269 . 3270 . 3271 . 3272 . 3273 . 3274 . 3275 . 3276 . 3277 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 14:16
- Nahlásit

Maya
osobně myslím, že naprostý většině lidí včetně mě by bohatě stačilo míň sedět a víc chodit a bylo by po bolestech
to asi jo, ale třebá já už toho asi o moc víc než teď nenachodím. Mám plochý nohy, DKK, skoliózu... Takže uvítám cokoliv, co mi může ty záda i jen trochu posunout k lepšímu

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 14:20
- Nahlásit

grimmh

jak se vyrábí bezinkový liguére?

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 14:20
- Nahlásit

virtuální karta na platby na netu, ale fungujou mi ty stránky tak napůl, tak moc nevím jak to funguje, tak třeba to bude někoho zajímatabine.com/maskme/features/cards/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 14:22
- Nahlásit

Maya
mozna kdyz mas botu s vlozkou na podporu, nebo dobrou vlozku ale to je taky napytel pac ti tu klenbu nemuze ta vlozka "jen" ddzet pac ti tam ochabnou svaly a stejne ses v riti spis ti ta kvalitni bota s vlozkou pomaha tam, kde nohy pretezujes - kdyz v praci stojis/chodis, na nejakych tech expedicich a narocnych sportech, kde je proste ta podpora pozitivniv tom ze v ramci pretezovani nedochazi k te deformaci nebo vyrazne pomaleji

lidi dneska hlavne hrozne malo chodi takze maj dost ochably celkove ty svaly, tak se neni co divit a pokud chodi, tak zenska v lodickach do auta a do kanclu a samo, ze kdyz 8h sedi s nohou skriplou v lodicce a z toho stravi vseho vsudy hodinu denne chuzi v ty usriply bote, ale ji to nevadi, pac ona si zvykne ale prece nebude nosit ke kostymku nejaky babsky krusky... hlavne kdyz modni diktat veli...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 14:23
- Nahlásit

birma
zkus cviceni SM systemu, by treba ta pani na dornovku co si byla vedela a poradila

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 14:24
- Nahlásit

birma
tak to seš asi extrémní případ nějakých vícenemocí
co já znám lidi, tak většina jich má bolesti zad z toho sezení spíš
akorát brácha si pořídil bolest zad od palce na noze

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 14:27
- Nahlásit

Uz mate nakoupino? Tady to je jak na trzisti, se mezi tema odkazama sotva propletu!
PetraK
A včera dělal důležitýho na svýho francouzskýho nepřítele, kterýho huž dlouho neviděl. Potkali jsme se večír a Monty na něj nadšením zachrochtal.
To je fajny, ze se od utlyho veku setkava s chrochtakama, uci se cizim jazykum.

Jo a vcera me pobavily cubky, na zahrade uz s Arnostem v pohode. ALE - jen po jedny. Jakmile byly vsechny tri, smeckovy chovani se vynorilo a jak lusknutim prstu na nej Kremyl ihned koukal jak na krysu k zahlodnuti. Vse nenapadne nastartovala Agata, jak jinak, je to cuza!

Taky preju prijemny vikend vsem.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 14:27
- Nahlásit

cernej caj
mně teď hodně pomohly cviky od toho dornovkovýho sadisty na táboře byly příšerný postele, každý ráno jsem vstávala s velkejma bolestma a věřim, že bez těch cviků od něj bych druhej maximálně třetí den byla nepohyblivá. Takhle mě to jenom při některejch pohybech dost bolelo, ale nic se mi nezablokovalo a to jsem cvičila ráno tak 20 vteřin max

Maya
tak to seš asi extrémní případ nějakých vícenemocí
to ti nevim, s DKK asi nejsem úplně typickej případ, ale plochý nohy a skoliózu má podle mě každej druhej dneska

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 14:28
- Nahlásit

cernej caj
no pravda lodičky a podpatky nejsou zrovna vhodný boty
a lidi moc seděj a za ty hodiny každej den se stejně každej všelijak zkroutí i na tý sebelepší židli, je to prostě pro člověka nepřirozený
s nohama já teda nikdy neměla problémy a co si kupuju už pár let ty boty rieker, což jsou v podstatě zdravotní boty, tak se mi chodí fakt super, i když pravda tím chozením myslím jen do práce a z práce, ale i tak tak nachodím víc než mnozí jiní a v nějakých lodičkách apod. bych to fakt nedala, ještě že to mě nikdy nelákalo je nosit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 14:32
- Nahlásit

Fifi
tak supr, ze po jedny to bylo fajn i tobe hezky vikend

birma
ty postele tam jako trest nejvetsi, to je pravda. to sem uz radsi zapomela

Maya
akorat nechapu proc se zdravotni boty nesijou taky na prumernou nohu a proc musely i ty riekery podlehnout trendu siti v cine - zuzit botu pac zdravotni bota by proste nemela podlihat temhle trendum

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 14:43
- Nahlásit

cernej caj
tak ono klasika zdravotní boty asi mají i široký, ale zase jsou většinou hnusný
na mě je rieker akorát, ale pravda na mojí úzkou nohu je fakt ťipťop, nějaká širší by se nenarvala ani omylem

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 14:43
- Nahlásit

Haloo, ta kukla a ty pásky, to vypadá krásně gůtově, díkuju.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 14:46
- Nahlásit

Fifi

Tady to je jak na trzisti, se mezi tema odkazama sotva propletu!

to jo, ale ta kukla ta mě dost zaujala a ty pásky ty taky, to vypadá obé šikovně.

To je fajny, ze se od utlyho veku setkava s chrochtakama, uci se cizim jazykum

jo já jsem taky ráda, protože oni je špatně čtou a když se naučí že prostě někdo má halt sraženej čumec a nevyhrožuje tím, tak super.

Vse nenapadne nastartovala Agat

a to je mrchááááááááá! , vona hrála takový to :Král vysílá svý vojsko, co?

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 14:55 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
a ty pásky ty taky,
Jaky? ja to fakt nerozklikavala, ale kuklu sem nasla, vypada funkcne - snad nebude ale potreba! Chci stejne mirnou zimu, jaka byla letos.
vona hrála takový to :Král vysílá svý vojsko, co?
No jasny, uka, teto, co to mas na kline? Sice to znam, ale co to dela tady?! Umi si muzstvo (teda spis cubstvo) dobre zaktivizovat.
Kulali smecka byla taky fajna, radost je videt po roce. Tam ovsem ke kontaktu nedoslo, to by bylo masakero grando.
Edit - to je rachot ted, spackove se uz houfujou! Podzim je tu.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 14:59
- Nahlásit

http://hobby.idnes.cz/past-na-komary-0p0-/hobby-do mov.aspx?c=A140729_143903_hobby-domov_mce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 16:02
- Nahlásit

z telefonu vam snad ani psat nebudu... az na VSECHNY PEKELNIKY Z PEKLA SVERACU NA ME! mam batuzek 28l sportovniho vysokujo uzkyho typu s funkvnim bederakem. muj sen. bydu hlady do vyplaty

birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 16:05
- Nahlásit

cernej caj
mam batuzek 28l sportovniho vysokujo uzkyho typu s funkvnim bederakem.
to zní velice dobře

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 16:09
- Nahlásit

cernej caj
muj sen. bydu hlady do vyplaty

takzas ti ale budou ty dvoje kalhoty co si chtěla odsvěračovat

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 16:11
- Nahlásit

Fajka
takzas ti ale budou ty dvoje kalhoty co si chtěla odsvěračovat
Tu fakt o svini nezavadis.

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 16:23
- Nahlásit

Fifi
Tu fakt o svini nezavadis
tady nějaká je???? gdeeeee????

birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 16:26
- Nahlásit

díky bohu za mamku, jinak by nás bylo zítra o jednoho víc...

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 16:31
- Nahlásit

birma
Tak tohle me muze akorat nasrat. Co to je zase za mnozarnicku??
Fajka
tady nějaká je????
Neeeee! Jak by mohla!

birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 16:33
- Nahlásit

Fifi
Co to je zase za mnozarnicku??
To nevim a sere mě baba taky, ale ti ušáci jsou naprosto úžasní

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 16:34
- Nahlásit

birma
To jo, briska maji pekny.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 18:14
- Nahlásit

Fajka
ja je uz odsveracovala

birma
krasavci

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 18:44
- Nahlásit

birma
ty jo, ty jsou, zvlášt ta hyena vpravo nahoře je super

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 18:46
- Nahlásit

cernej caj
ja je uz odsveracovala
Sakra!

Fujky, vcera, jak kominik dostal jebanec vosi, zbiolitoval je a hnizdo pak vyhodil strechou ven. Ja ho ostrazite vlozila do popelnice, doubala sem do nej, jestli to nebzuka. A dneska jdu neco vyhodit a co? Odevru viko a tam vosy? Zjevne naky delnice se stihly vylihnout jeste, fuuuuuuuuuj, biolit opet uradoval! Mrchy zluty! Muze i cerstve vylihla vosi delnice cloveka bzodnout?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 18:56
- Nahlásit

Fifi
to nevim, ale asi bych to neriskovala, biolit to jisti nez to mit doma...

Maya
ten clanek je zajimavej, hned sem nakapala do aromalampy lemongrass

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 19:09
- Nahlásit

cernej caj
ale asi bych to neriskovala, biolit to jisti nez to mit doma...
Tak ja zbiolitovala popelnici, natoz doma to mit, to fakt nechci! Spis me prekvapilo, ze ty vylihly vosy cerstvy vypadaly jak ty dospelacky a zjevne byly prekvapeny, kam se to vylihnuly. Jak sem tolerantni k vsem jinym hmyzakum, tenhle druh nenavidim.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 19:22
- Nahlásit

Fifi
popelnice dle me je hodne blizko k tomu doma...

myslis, ze byli cerstve vylihly? ze nebyli jen nejak omraceny?

<< 1 ... 3267 . 3268 . 3269 . 3270 . 3271 . 3272 . 3273 . 3274 . 3275 . 3276 . 3277 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání