Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3267 . 3268 . 3269 . 3270 . 3271 . 3272 . 3273 . 3274 . 3275 . 3276 . 3277 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2014 13:55
- Nahlásit

Maya
nescvrknul se ti ten Adam nějak?
ne, to jen vedle mě působí jako drobeček maličkatej

kachna_
Pak by přiběhl takovej čičmunda a přišil jí na zadek záplatu. A tak pořád dokolečka až do konce

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2014 14:02
- Nahlásit

cernej caj
tohle je pěkná taška, teda je v tý černý variantě http://www.aliexpress.com/item/Fashion-female-bag- new-Korean-style-candy-colored-retro-packet-should er-mini-bucket-bag-small-bag/1722111388.html

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2014 14:03
- Nahlásit

birma
no já taky nejsem nejmenší a mám problém pochovat i borderu, a špicovi ani nemluvě, toho vůbec a tak nějak mám představu, že Adam je minimálně tak velkej ne-li větší

birma
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2014 14:07
- Nahlásit

Maya
Adam má teď nějakých 28 - 30 kilo, tak bych taky řekla, že je větší

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2014 14:12
- Nahlásit

co je toto? nějaká nabíječka? http://www.aliexpress.com/store/product/New-2014-Q i-Wireless-Charging-Pad-wireless-charger-for-Nokia -Lumia-920-for-LG-Nexus-4/1080959_1711049844.html? spm=5261.7049941.1998087720.57

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2014 14:41
- Nahlásit

staroegyptská klávesnice, možno stáhnout i do mobilu
http://discoveringegypt.com/egyptian-hieroglyphic- writing/hieroglyphic-typewriter/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2014 14:45
- Nahlásit

Maya
no adam je rozhodne vetsi nez ferinka ale nevypada, ze by byl o moc, kdyz sou vedle sebe, asi bych netipla, ze ma adam 2x vic

taska se mi nelibi, mam radsi ty min hluboky
Jo to vypada jak bezdratova nabijecka (ale tusim, ze ty telefony tu technologii musi mit v sobe, aby to fungovalo

grimmh
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2014 14:53
- Nahlásit

PetraK
Držím pěsti, ať to vyjde, ale nepchybuju, že bedna a mety nejvyšší to jistí
a nemůžeš to povídání dát i sem? A může se někde hlasovt, že bychom si tu s holkama trochu poklikaly a nahonily nějaké bodíky.
birma
Tak fotky jsou super - museli jste si to fakt krásně užít
Fajka
Přeju brzské uzdravení nemocného stroje

Jste hrozný drásalky. Já šturmuju předd ovoleou a kdo to má všecno dočítat

birma
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2014 15:32
- Nahlásit

a fotky z dovči
bylo tam nádherně, tudíž bych to viděla jako tip na čundr, co čajdo??

grimmh
museli jste si to fakt krásně užít
to jo, je nás tam úžasná parta, takže jsme se skvěle bavili a tužili játro

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2014 15:42
- Nahlásit

Maya
tohle je pěkná taška
mně se líbí taky, ale na mě je malá

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2014 15:47
- Nahlásit

díra na trhu, tohle jsem u nás ještě neviděla za ruční práce, ale kdo umí s korálkama, tomu by to asi šlo od ruky
http://www.aliexpress.com/store/product/3d-DIY-dia mond-painting-kits-square-drill-rhinestone-cross-s titch-kits-embroidered-diamond-mosaic-needlework-t he/1264293_1978318486.html

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2014 16:04
- Nahlásit

trička http://www.zvirecitricka.cz/IloveDogs

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2014 16:10
- Nahlásit

pes hyenovitý je moc pěkný a ušatý teda taky

birma
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2014 16:28
- Nahlásit

Maya
díra na trhu
to vypadá zajímavě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2014 18:27
- Nahlásit

Maya
ten pes hyenovitej je bozi si snad budu muset neco koupit

a ta dira na trhu vypada fakt dobre

birma
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2014 21:12
- Nahlásit

tak jsem myslela, že jeden den po návratu z dovči můžu dát klidový režim. Evidentně to byla velká chyba v úsudku

grimmh
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 06:35
- Nahlásit

Zdravíčko všem
birma
teda krásný fotky z dovči, krásný chaloupky, krásnej les, romantika jak vyšitá. Když jsem viděla Adama na té skále, dostala jsem bobky. Jak slezl dolů, dyk to bylo strašně strmý. A moc pěkná je fotka s Adamem a košíčkem a samo taky ta fousatá . Gratuluju k bohaté nadílce hub

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 07:16
- Nahlásit

birma
adamek je nabuzenej neustalym pohybem?

vcera sem si zbalila 80% veci na dovcu, chybi mi jen voda a jidlo. V ty krosne 50l se to obleceni a sandale vali na dne batohu a tak 70% ho je prazdnyho...
premyslim, nemam si koupit nejakej mensi? navic vetsinou i na jednodenni vylety hlavne na podzim a vzime nadavam, ze nemam nic adekvatne velkyho, mam jen pidi batuzek na knizku do prace (a vleze se tam chleba cestou z prace a pak krosnu. Tak se asi pudu odpo podivat po necem - prece jen pokud plnej bude z pulky prazdnej, na ten jednodenni vylet, kdy si ho musim vzit, pac nemam ten adekvatni jednodenni, se v ty 50tce budou valet dve flasky vody a bunda, to bude sranda

grimmh
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 08:04
- Nahlásit

cernej caj
Já myslím, že bys ho určitě užila, vždyť jsi pořád po výletech.
Určitě je v batozích slušný výběr. A jestli nechceš nějaký úplně spešl, tak se dá asi sehnat i za dobrou cenu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 08:09
- Nahlásit

grimmh
jj, právě si taky myslím,ž e bych ho užila, ale nevím, jestli je dobrý ho shánět takhle na poslední chvíli.

Ale po práci se asi skočím tak informativně podívat, zkusím si představit, do čeho by se mi to tak vlezlo

dneska je tam krásně, škoda sedět v práci

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 08:21
- Nahlásit

cernej caj
dneska je tam krásně, škoda sedět v práci
krásně??? tady je černá obloha a vypadá to, že každou chvíli začne lejt a mě asi klepne, protože o víkendu potřebuju sekat trávu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 08:30
- Nahlásit

Maya
tak tady fakt vidim slunce

jo to chapu, no. taky bysme potrebovali sekat ale nejak neni furt omznost

birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 08:43
- Nahlásit

grimmh
to se ti jen zdá slezl naprosto v pohodě, v tomhle je na sebe naštěstí opatrnej

cernej caj
na tenhle typ akcí mám tenhle batoh, jen starší typ a jsem s ním naprosto spokojená. Jediná vada je, že mu Altar před lety oderval jedno ze 4 polstrování na zádech, ale za to batoh nemůže Mám ho už nějakých 8? let a měním akorát ruplé přezky

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 08:47
- Nahlásit

cernej caj
no, já přes tejden sekat nestíhám, zvlášť teď když už je brzo tma a když o víkendu leje, tak pak už je to spíš na kosu než na sekačku, to bych si musela zjednat nějakýho kosáka, s kosou neumím

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 08:49
- Nahlásit

ježíš, teď píšou, že už příští tejden budeme mít anglinu a to jsme ani ještě neodevzdali přihlášku, vždycky to začínalo až koncem září, se ani nestihnu duševně připravit
naštěstí budem mít stejného lektora, tak třeba nedorazí jako vždycky

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 09:30
- Nahlásit

Maya
tejden sekat nestíhám, zvlášť teď když už je brzo tma a když o víkendu leje, tak pak už je to spíš na kosu než na sekačku, to
jo tak to sem na tom stejně a předpoved je že má celej víkend lejt grrrrr a v tejdnu je hezky a svítí slunce... jak naschvál

Včera jsem náhodou proběhla pracovní pomůcky Canis a maj tam hezký sofšílky bundy, tak se chystám že si tam pro nějakou dojdu páč je maj krásně šitý, jsou za hezkou cenu a hodně vydržej. Jednu jsem si koupila už před dvěma lety na venčení a když není horko tak jí tahám furt a za ty dva roky má jen jednu jedinou vadu a to propálenej rukáv od ohně z jarní Pecky jinak je bez jakýkoliv újmy na zdravý
no a samo sem neodolala a koupila si medvídkovskou bundomikču podzimní tož ta stará díratá půjde do kytiček

birma
krááásný fotky pani! hlavně že jste si tu dovču užili všici

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 09:41
- Nahlásit

birma
ten vypada dost dobre. myslis, ze by se do takovy 25-30 vesly sandale, ta moje tenka bunda, mikca, spani, zakladni hygiena, 1.5l petka a nejaky jidlo?

Maya
no a o vikendu chcije, ja vim taky prave ma muz strach, ze bude muset vzit kosu.

Fajka
ja mam z tama austin - me oddelavaci rukavy, jak ste mi loni na pecce obdivovali vesticku Jinak ta bunda byla skvela, takze jako pokud ti neva prodysnost tak 1000-3000 max... coz pro me bohuzel je proste limitujici

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 09:47
- Nahlásit

koukám na ty diamantový obrázky, možná si jeden objednám, ale teda některý jsou božíí
http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-5D-cros s-stitch-Diamond-painting-COOL-CAT-gift-for-home-D ecoration-free-shipping-animal/1826627120.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 09:49
- Nahlásit

Maya
myslis, ze to uz dostanes s tou sadou na delani? svagr driv hodne vysival, ze by dostal obmenu?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2014 09:50
- Nahlásit

Maya
http://www.aliexpress.com/item/New-Mini-Handy-Clot hes-Fabric-Sartorius-Handheld-Sewing-Machine/15265 39204.html tohle chciiiii!!! neni to rucni sici stroj?

<< 1 ... 3267 . 3268 . 3269 . 3270 . 3271 . 3272 . 3273 . 3274 . 3275 . 3276 . 3277 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání