| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2014 15:11
- Nahlásit
maya
jj ten celkem jde. ja zvazuju tu sigg lahev anebo sportovni tasticku sle nefokazu si predstavit yu vrlikost
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2014 15:16
- Nahlásit
grimmh
až nebudu mít na pečený čaj ingredience, vím kam dojet
tak když budeš rychlejší než děti, psi, slepice a ehm, dědeček, klidně můžeš
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2014 15:21
- Nahlásit
cernej caj
tak si tu velikost vystřihni z papíru jako prototyp
na tašky jsem ani nekoukala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2014 16:05
- Nahlásit
hele co jsem našla http://www.fler.cz/zbozi?ucat=294958
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2014 16:57
- Nahlásit
tak pááápááá - dobalíme a jedeme do Prahy pro dítka... a pak směr jih. Možná se v týdnu ozvu - ale spíš nee, nebude čas
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2014 17:19
- Nahlásit
xerxova
skvelou dovcu
maya
kdyz neznam rozmery tak mi papir nepomuze
na mydlarnu sem cucela, ale nic me extra nezaujalo. po vetsibe mydlech mam dost vysusenyho cloveka. ale koupila sem si dneska laveru cisticu mlyko tak su zvedava. pisou tam vegan.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2014 19:34
- Nahlásit
Xerxová
taky přeju hezkou dovču
cernej caj
no já mejdlo používám jen na ruce, ale tyhle se mi líběj, akorát mi připadají dost velký by se mi to asi nevešlo do mýdlenky
dneska mi přišly knížky, jsem si objednala i toto https://www.jasminka.cz/kniha-3/David-D-Burns-Citi t-se-dobre/KOS197007.html
nejdůležitější kapitola Jak překonac nicnedělání, jak jsem to zběžně prolistovala, tak si vytvářením tabulek
ale snad to bude zajímavý jako ta minulá knížka, asi se dám na psychologii
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2014 19:35
- Nahlásit
cernej caj
já si nedávno koupila v Lídlu od tý jejich vychvalovaný kosmetiky šampon na vlasy Cien a je to naprostej humus, letěl do koše
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2014 19:46
- Nahlásit
PetraK
počkej, chceš říct, že mi to vokazuje blbě?
nevim, kde se ti co vokazuje, ale v občance mam 25.
a všem díky za přááááníííí snad i ten vopravdicky vlastní tříbarevnej chlupáč zase jednou bude. zatím si vystačíme s těma dvěma ďáblicema, který na nás čekají u našich
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2014 20:04
- Nahlásit
Janiii
v občance mam 25
jako 1925?
Všecko nejlepšíííí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2014 21:37
- Nahlásit
kachna_
jako 1925?
Všecko nejlepšíííí
Ech, kachna nezklame!
Maya
já si nedávno koupila v Lídlu od tý jejich vychvalovaný kosmetiky šampon na vlasy Cien
Vychvalovany kde, v reklame? Ja si tam koupila krem na ruce a s tim teda spokojenost absolutni. Na vlasy bych se asi bala, nemajic vlasy ale chlupy ridky na lebze.
A jinak jakakoliv kostka mydla je brrr, presne jak cajda, mam po tom ihned vysuseny ruce ci cloveka.
Je kosa celkem, ne, ted pri veceru? Podzim vola, hola, hola. Asi jako fakt uz, pozejtri prijde na revizi kominik...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2014 21:46
- Nahlásit
kachna_
jasně. aspoň si furt řikám, jak vypadám na svůj věk skvěle
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2014 23:08
- Nahlásit
Fifi
vychvalovaný v testech různých a od známých, jako kopřivovej šampon půllitrovej za 30 Kč je mnoooheem lepší
jestli mejdla vysušujou já moc neřeším, protože si stejně pak mažu ruce krémem
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 06:39
- Nahlásit
Zdravíčko všem
A chčije a chčije a chčije....
Ono se to tak vlastně už ani nedá nazvat, protože z nebe padají provazy vody. To by močový měchýř nedokázal
Doufám že Xerxovi dorazí na místo určení v pořádku a dovču si suprově užijou i s dětma a černým koníkem
Janii
úplně mi utekly tvé narozeniny, tak aspoň dodatečně přeju k těm krásným rokům všechno jenom to nejlepší
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 06:52
- Nahlásit
Maya
hlavne si myslim, ze takovy mydlo budes mit naveky veku
ja dycky nejaky mydilko dostavam pribaleny k objednavkam, tak sem nejaky rozdala a zas mam doma 2 pidi
ta knizka vypada zajimave, myslis, ze stoji za to koupit? ze bych si objednala.
sem slysela, ze v nejakym testu neco od cienu vyhralo, ale nevim, jestli to byl zrovna sampon nebo neco jinyho... ale rikala kamaradka, ze maj perfektni cistice w5, ze s tim je jako moc spokojena, ze dobre mejou.
Fifi
ze, nejlepsi je od mejdla se drzet dal a muzem postoupit na dalsi level - drzet se dal i od vody
grimmh
souhlas, chcije i tady.
kachna_
1925
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 08:25
- Nahlásit
cernej caj
hlavne si myslim, ze takovy mydlo budes mit naveky veku
no právě, bych ho musela nějak odřezávat po kouskách, tak to mě odradilo, ale jako vypadá moc hezky
ta knizka vypada zajimave, myslis, ze stoji za to koupit? ze bych si objednala
no nevim, jako vypadá zajímavě, asi odložím Nesba a začnu jí o víkendu číst, tak si můžeš počkat na reference, ale je dost velká a tlustá, tak celý přečtení bude na dýl než ta minulá
ale rikala kamaradka, ze maj perfektni cistice w5
no já si koupila ještě ten jejich prací prášek, nějak od F se jmenuje, taky dost vychvalovanej, zatím jako dobrý, ale já nemám nějaký extra špinavý prádlo, tak akorát uvidím časem co to udělá třeba s bílým prádlem
souhlas, chcije i tady.
jj, tady taky, jsem dorazila do práce celá promočená, samo netopěj, taky v srpnu se nedivím, tak to vidím na celodenní vysedávání v mokrejch hadrech, jako děs běs
a lilo dost celou noc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 08:32
- Nahlásit
Maya
nojo, takhle sou krasny, jenze... jestli chces, poslu ti ten muj vzorek je malinkej a placatej
Fromil ci tak nejak - taky sme o nem mluvili, ze za ty prachy ma byt fajn, ale obe perem spis v gelu. tys koupila gelovej nebo praskovej? (ne ze bych vedela, zda gelova varianta je)
vem si do prace aspon suchy ponozky, pokud ti promoknou boty - ja tu mam tricko a fusky, prave kvuli aspon noham v suchu a kdyz bych se pokydala
jo a merila sem se kvuli tem softshelovejm kalhotam... je to jasny. i ta velikt S co bych nikdy neoblikla je na nohy o 10cm delsi nez sou ty moje a taky sem zjistila, ze muj obvod stehna je skoro stejnej jako ta vnitrni delka nohavic, to me znejistelo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 08:46
- Nahlásit
cernej caj
jestli chces, poslu ti ten muj vzorek
nee, dík, já mejdla mám, to jako ne že ne
tys koupila gelovej nebo praskovej?
práškovej, já gely nepoužívám, mě to přijde takový nějaký divný stejně jako ty kapsle do bubnu
vem si do prace aspon suchy ponozky
no ponožky mám naštěstí suchý, jsem si vzala polobotky a nepromokly, ale mám mokrý kalhoty i triko i mikinu, kterou jsem si dneska vzala po bundu po tom včerejším vymrznutí jen v tričku a bundě
bunda samo schne ve skříni
i ta velikt S co bych nikdy neoblikla je na nohy o 10cm delsi nez sou ty moje
a tak to je ještě dobrý ne? to můžeš si nechat zkrátit nebo založit, mě je hodně kalhot krátkých a s tím nenaděláš nic
taky sem zjistila, ze muj obvod stehna je skoro stejnej jako ta vnitrni delka nohavic, to me znejistelo
jakože jsou ty kalhoty stejně dlouhý a široký???
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 08:50
- Nahlásit
Maya
tak kapsle do bubnu neznam, ale na gelovy su dost zvykla, pac to pouzivala uz maminka. Navic na vlnu a merino mam gelovej na vlnu, prijde mi to mozna setrnejsi a spis nezustane nerozpustenej prasek nekde v "chumlu" takze s mou kuzi minimalizace rizika ze me to bude drazdit...
i kdyz treba muze monterky peru v praskovym.
Musis si nosit destnik, ja si ho nosim furt.
Tak ja si je necham usit podle mojich noh rovnou, ze jo taky si prece muzes nechat usit kalhoty podle svych noh
jakože jsou ty kalhoty stejně dlouhý a široký?? spis sirsi nez delsi brzo pac mam vnitrni delku 72cm, jo, chtela bych to mit i v pase natoz pres zadek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 09:14
- Nahlásit
cernej caj
Musis si nosit destnik, ja si ho nosim furt
já mám deštník furt sebou
ale to byla taková průtrž a vichr ráno, že díky deštníku mám akorát suchou hlavu
taky si prece muzes nechat usit kalhoty podle svych noh
no to sice jo, ale vyjde to draho, kdežto zkrácení a takovýhle pidipravy u nás teda dělaj tak za pade
72cm, jo, chtela bych to mit i v pase natoz pres zadek
to nemám asi v žádným směru ani omylem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 09:18
- Nahlásit
Maya
tak to nastesti teda u nas nebylo tak zly
tak zas treba ty softshelovy sou za cca 1300 usiti na miru, to mi prijde jako v poho cena za kalhoty.
Vzpomela sem si jak se delavalo na kalhoty prisit kus jine latky a tim prodlouzit predstava asi hrozna, ale kdyz se tim udela treba pasek kolem kapes nebo ve svu kalhot tak to taky muze vypadat dobre.
ja mam jediny stesti, ze mam tak dlouhy nohy, ze sou az na zem, jinak bych musela mit mindrak ze je mam kratky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 09:26 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
jo a nasla sem rozmery v palcich k ty tasticce, takze ji porovnam doma s tou moji ale jako 40cm na tu nejdelsi stranu mi prijde desne mc... tak uvidime kolik ma ta moje.
a trocha cerneho humoru - sada hrobnik fakt rozesmalo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 10:17
- Nahlásit
cernej caj
jako 40cm na tu nejdelsi stranu mi prijde desne mc
tak to je o trochu větší než papír A4, asi dost záleží na co to chceš
cernej caj
a trocha cerneho humoru - sada hrobnik
ježíš, to je strašný, ale ty křesadla jsou super, to ještě nemáš na táboření?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 10:23
- Nahlásit
Maya
no o trochu? o 10cm. A ja si rikam, ze ta co mam od vietnamcu je mozna jak ta A4 tak to doma musim zmerit.
joty kresadla sem se presne divala, ze by to byl hustej darek pro nektery znamy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 10:28
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek !
já to prokaučovala ! měla sem se proměnit v mouchu a vlíst Xerxovejm do auta ! ted sem si mohla válet šunky u moooře atakhle prd
cernej caj
trocha cerneho humoru - sada hrobnik fakt rozesmalo
šiš ten je od nás tak aspoň vim na koho se můžu obrátit...
mě teda "rozesmálo" že výrobek byl důkladně testován... a jak se pozná asi kvalita ? no asi na jedničku bo mrtvola si bude těžko stěžovat že ta rakev je blbá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 10:54
- Nahlásit
Fajka
tak jestli ho i znas
bo mrtvola si bude těžko stěžovat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 11:18
- Nahlásit
Fajka
mrtvola si bude těžko stěžovat že ta rakev je blbá
ale páníček může po roce provést exhumaci a dále reklamaci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 11:19
- Nahlásit
bolí mě dneska kyčel nějak, asi jak mi prochladly ty nohy
a k vobědu si dám smažený kuřecí řízek s hranolkama za odměnu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 11:50
- Nahlásit
Maya
tak asi mit v praci nahradni triko a gate?
ja mela svestkovy knedliky mnaaam
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 12:31
- Nahlásit
cernej caj
tak asi mit v praci nahradni triko a gate?
jako že bych si mohla v práci zařídit druhej šatník??
vyhodím šanony ze skříně a nahážu tam trika, to by šéf koukal
švestkový knedlíky já jím jen bez švestek
tady u nás je teda nedělají, jen meruňkový kynutý
|