| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 12:34
- Nahlásit
Maya
tak jedny kalhoty snad nezaberou tolik mista. ale satnik misto sanonu by se hodil
tak unas vetsinou taky kynuty ale ty ja nerada.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 12:45
- Nahlásit
cernej caj
kalhoty+triko+ponožky minimálně
ale my máme malej kancl a mini skříně, jsem ráda, že se mi tam vejde bunda a taška
nehledáte někdo práci? http://rozhlas.jobs.cz/pd/862120585?rps=&source=3& exportID=27003228
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 12:52
- Nahlásit
Maya
husty s tou praci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 13:08
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!
Táákhle dštilo dnes Koláče taky oheŇ a síru na voba zrzavce:
Nejdřív ten malej kretén prchnul - ač jindá vzorově sedí před bytem a vrthnul k sousedům do bytu. Kde:
kočka
králíci
morčata a další zvěřinec. Čubina je naštěstí na chatě.
Strašný, když jsem ho vopocená vodlapila (vůbec nechápu, jak jsem se stihla zout ) a vyvlekla ho hajzla ven, tak ledva dosednul, sousedka si chtěla něco ověřit a otevřela obratem znovu. A? no byl tam zas, když jsem vyvlekla jeho, nevím co popadlo Bubici, vlítla tam, ač do tý doby vzorně seděla na rohožce. Asi nechtěla přijít vo mejdan. Odlapila jsem jí, vlítnul tam von, vykopala jsem jeho, vlítla tam vona prostor dát někoho z těch dvou debilů dodatečně na vodítko nebyl, spíš hrozilo, že se voběsim, jak jsem se zoufale snažila to vodítko ze sebe servat, aby bylo k použití. Zmlátila jsem je nepozivitně voba botou. a šla bosa ven.Sousedka se smála, já byla vyřízená.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 13:10
- Nahlásit
Maya
ad ty housle a požadovanej repertoár. Dneska bych jim tam po tom ranním výkonu s přehledem střihla tu požadovou Tybaltovu smrt
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 13:13
- Nahlásit
cernej caj
na ty softshellky jsem se dívala, ty by se hodily vždycky... Jen se mi tam nelíbí ty zadní kapsy, teda líbí, vypadá to ,,prďácky" ale připadne mi, že deformujou (vizuelně) tvar zadku a mohly by být, alespoň v tom S-ku celé malinko užší(či teda ušít XS) protože v pase mám 67, i to stehno se mi zdá zbytečně moc volné, nelíbí se mi, když to na mně visí jako pytel od brambor(ale upnuté bych taky nesnesla)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 13:16
- Nahlásit
PetraK
Nejdřív ten malej kretén prchnul - ač jindá vzorově sedí před bytem a vrthnul k sousedům do bytu.... -
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 13:31
- Nahlásit
PetraK
Zmlátila jsem je nepozivitně voba botou.
.Sousedka se smála
Já jsem byla nakupovat , s dětma . Kupovala jsem jí oblečení a boty. Uááááá.
A upekla jsem hrozně dobrou bábovku! Tak dobrou, že už jsem na ní chytila tři myši!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 13:33
- Nahlásit
PetraK
ty seš hodná, že těm ubohým psékům děláš po ránu takhle zábavu a honíš se s nima sem a tam, určitě se jim to moc líbilo
ale teda puberta to snad ještě není?? tak starej mladej snad ještě nejni ne?
spíš si asi šel překontrolovat, jestli vedle nebydlej nějak líp, nenaštvalas ho večer?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 13:44
- Nahlásit
kachna_worickMaya
se vám to směje vy hyjény! když jste tam nebyly!! Bylo hůř vo to, že to bylo ráno, sousedka šla do práce, já taky neměla habakůk času. Hrozný!
Maya
nenaštvalas ho večer?
Leda tím, že musel jít spát! a do puberty ještě daleko,ale on je hroznej výrostek už do začátku. Samostatnej, se svým vlastním názorem, kterej si musí prosadit a uskutečnit stůj co stůj. A jak jsou dva, jsou hajzlové v přesile
kachna_
! Tak dobrou, že už jsem na ní chytila tři myši!!!
tak to je lukcus provedení teda hele a to oblečení - úspěšnej nákup, nebo z toho nebylo nic? Není nic horšího, než jít nakupovat s dětma a nic nepořídit
mimochodem ad akce s dětmi - jsem si tuhle vzpomněla, jak jsi tehdá Lucince v mekáči jezdila kočárkem přes vlásky a když ona lehce protestovala, zakázala jsi jí to
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 13:46
- Nahlásit
Maya
puberta to snad ještě není?
spíš je to prostě ještě mláďátko a přišlo mu to v tu chvíli jako skvělej nápad
Saň včera šlohla kost. Ale na požádání jí zase vrátila
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 13:53
- Nahlásit
PetraK
Není nic horšího, než jít nakupovat s dětma a nic nepořídit
Jo, koupila jsem si tričko
Ale ne, koupila jsem všechno, představa, že bych tam musela ještě jednou, byla velmi mocným motorem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 14:04
- Nahlásit
kachna_
a přišlo mu to v tu chvíli jako skvělej nápad
přesně! bohužel to tak skvělej nápad nebyl.Hlavně vzhledem k tomu kocourovi. Mohlo nastati peklíčko.Ať už původně z jeho strany (ale Rumíček byl tak rychlej, že se nestačili navzájem ani zaregistrovat moc, teda Rumajzl jeho vůbec ne-králíci a morčata jsou mocný magnet-, kocour jeho až v momentě, kdy jsem Rumajzla vykopávala ven), nebo pak když tam vtrhla Bubice, to už jsem čekala, že bude vo průser na všechny strany. Bylo mně mě líto. převelice. paradoxní je, že ač jindy ten vůl zrzavej malej dokáže sedět i když se kolem něj soused řítí jak urvaná lavina do bytu a zase zpátky, tak teď když sůseda zcela v poklidu otevřela vyšla z bytu, nečekaně ho to katapultovalo z rohožky přímo už k nim do předsíně.
o, koupila jsem si tričko
tak to je megaúspěch
byla velmi mocným motorem
ano to myslím i dost chápu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 14:07
- Nahlásit
chceteli si počíst zajímavosti http://nezdravi.parlamentnilisty.cz/default.aspx
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 14:09
- Nahlásit
PetraK
a tak buď ráda, že tu zvěř moc nezmerčili a nemusíš platit sousedům rekonstrukci bytu, o nákupu nového zookoutku ani nemluvě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 14:12
- Nahlásit
worick
ja mam 60 pres srehno me by bylo asi akorat 62cm, zas muzu pribrat
y kapsy sou hrozny dle me ty ram ani nechci
jinak vas pomalu doctu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 14:23
- Nahlásit
retro šaty, fakt pěkný když se na někoho hoděj http://www.poshme.cz/obleceni/saty/?utm_source=skl ik&utm_medium=cpc&utm_campaign=Obsah
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 14:24 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
ano to myslím i dost chápu
zbytek koupim přes Internet
Jo a ještě vám sem šoupnu skype debatu mezi mnou a mamčou, myslim, že stála zato:
Neslyšely jsme v Lahovicích po skype tetu, tak jsme se domluvily, že mamče zavolám z domova. Zavolala jsem, nefungovalo to a pak mi to došlo , nemám bedýnky. Napsala jsem to mamče
[19:28:39] Lenka Kadeřábková: on ten problém u nás možná může být i tím, že jsem zapomněla, že nemám na počítači bedýnky
[19:29:13] Irena Kadeřábková: tak já je hned připnu
[19:29:28] Lenka Kadeřábková: no ale já je nemám!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 14:28
- Nahlásit
PetraK
a u vas neprsi? nechybela ti ta bota?
Maya
ty sou pekny, akorat odhalujou nohu, to pro me neni
kachna_
co vsechno proboha?
bozeeeee to je jak na lamera
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 14:39
- Nahlásit
cernej caj
bozeeeee
no... to mi povídej
co vsechno proboha?
kalhoty, kalhotky, ponožky, holinky. Stačilo!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 14:41
- Nahlásit
kachna_
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 14:42
- Nahlásit
kachna_
tak hlavne, ze mas po starostech
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 15:14
- Nahlásit
cernej caj
kachna_
tak hlavne, ze mas po starostech
a po bedýnkách
Maya
šaty, fakt pěkný když se na někoho hodě
mám kolegyni, vysokou sošnou, vždycky děsně "závidím", když se v něčem podobným přnese,hrozně jí to sluší. Nosí vysoký podpatky a umí na nich navíc chodit, když jde maj chlapi boule na čelech od kandelábrů, jak se votáčej
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 15:35
- Nahlásit
Maya
PetraK
šaty, fakt pěkný když se na někoho hodě
mám kolegyni, vysokou sošnou - teda Petro, co si pamatuju (snad to nepletu) vysoká jsi dost, štíhlá jako proutek, tak kdyby už tobě nebyly, tak komu proboha?! Mě se líbí moc, ale jsem prcek, když jsem si podobné zkoušela u Ťonga, vypadala jsem s těma velkýma prsama(a krátkýma nohama ) v tom jak selka. Když jsem předtím mamce nadhodila, že si chci koupit nějaké šaty, neb Tom měl poznámky, proč někdy nechodím i v šatech ...už...tak koulela očima, že v šatech?!... :rolleyes protože ona taky jen v kalhotách) a když jsem šla zkoušet tyhle, tak kroutila hlavou, že proboha, tohle ona nosila kdysi....v jiném století. Když jsem si je pak navlékla a kroutila hlavou zase já(že to asi nepůjde ) tak ona naopak:,,hmmm, tak myslela jsem, že to bude hrozné, ale náááhodou, ti celkem sluší..." No, nekoupila jsem
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 15:37
- Nahlásit
kachna_
A upekla jsem hrozně dobrou bábovku! Tak dobrou, že už jsem na ní chytila tři myši!!! -
Jak dobrou? Hoď recept. Ale prosím pro blbečky, já jsem na pečení hrozné nemehlo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 16:01
- Nahlásit
worick
Jak dobrou?
Prosím tě, já dělám všechno tou nejjednodušší variantou.
3 vejce (dávám dvě, páč jsem lakomá, velký rozdíl je, když jsou domácí, to ta dvě krásně stačí), půl kila mouky, hrnek mlíka (nebo půl hrnku jogurtu + voda, přinejhorším jen voda, ale to je znát), hrnek cukru, jeden kypřící prášek, půl hrnku oleje, silikonová forma (páč se nemusí vymazávat), aspoň trochu kvalitní kakao do třetiny těsta.
Smícháš, dáš péct na 180st (nevím dobu, blbne mi trouba, cca 45 minut).
Můžeš to i míchat postupně - nejdřív vejce + cukr + olej a potom přidat mouku, mlíko, kypř. prášek. (jako fakt to ale stačí nějak nasypat do mísy, smíchat, nalejt 2/3 do formy, tu 1/3 smíchat s kakaem a dolejt nahoru. Nemramorovaná je výrazně míň dobrá)
A potom udloubneš (zajímavý je, že to kakaový), dáš do pastičky a už jenom vysypáváš myši . Což mě strašně překvapilo, až doteď jsem nedala dopustit na obyčejný chleba.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 16:17
- Nahlásit
to je skvělý. Senát chce, aby fyzický osoby nesměly prodávat sběrnám starý kov. Takže stát něco neumí ohlídat, tak to prostě zakáže. To je opravdu systémový řešení . Vůbec tím ale neříkám, že by se měly tolerovat krádeže kovů.
(uznávám, že to asi není úplně obvyklý, ale kdyby to platilo už teď, okradl by nás takhle stát celkem o cca 20 000, který ovšem Petr poctivě koupil a zaplatil v podobě starých aut a dílů na ně. No a my bychom je velkoryse mohli státu darovat ).
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 17:30 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
kachna_
Když brácha s mamkou měnili kovovo-hliníková okna, dostali za hliník cca 9tisíc. To taky pomůže A jak to tedy chtějí řešit, když mají lidi doma hromadu kovošrotu, ještě třeba od pradědů? Že se s tím na sběrný dvůr někdo potáhne ještě zadarmo? Ne-e, bude to po příkopách natahané.. Aby se alespoň ta cesta zaplatila, kor u těch, co si musí zavolat někoho s vozíkem
půl kila mouky - říkala jsem pro blbečky! předpokládám, že polohrubé?
A potom udloubneš (zajímavý je, že to kakaový), dáš do pastičky a už jenom vysypáváš myši - na to mám kočiny Jsi napsala,,na ní" - já myslela, že ti fakt po ní rejdily blééé
Aha
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 19:25
- Nahlásit
worick
jo, polohrubý. Ještě jde použít 2/3 hladký a 1/3, ale není to vončo.
A jak to tedy chtějí řešit, když mají lidi doma hromadu kovošrotu, ještě třeba od pradědů?
no, můžeš to dát obci (když udělá svoz) nebo zdarma dát do sběrny. Vymyslel to senát. Ta úprava poslanecká byla jiná.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2014 19:42
- Nahlásit
kachna_
ses lakoma a jeste tim teda krmis mysi? dik za veselej vecer
muz teda chyta na sunku a s tim kovem jako husty - maj bejt radi, ze to lidi nehazou do lesa, kdyz se to stane bezcennym... a kradeze tim asi taky neposefujou, ze jo
worick
no ja nevim, neni petrak jeste tak o hlavu mensi?
ale jako ja mam k tem kratkym noham jeste taky siroky nohy, takze ja proste nemzu nosit nic kratsiho nez aspon po kotniky pac jinak v tom proste vypadam, ze mi nekdo ty nohy uriz, coz taky nic moc. ZLaty rifle
|