Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3276 . 3277 . 3278 . 3279 . 3280 . 3281 . 3282 . 3283 . 3284 . 3285 . 3286 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2014 21:38
- Nahlásit

birma
na nějaký masti
Jako primo do rany? Nebo matlat kolem?
Ja proste mam zkusenosti s temahle podkoznima kousancema jednoznacny. Otevrena doura, ideal s drenem a pruplachy. U dost stacilo jen tohle, jiny musely bejt jisteny tema antb. Uvidis zitra, treba to s mamcou zvladnete proplachovat a v po nebude potreba uz nikam jezdit. Btw, zmerit mu teplotu, to je chvilicka, to by nedal?

birma
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2014 21:53
- Nahlásit

Fifi
Rok jsem bojovala o to, aby si na prdel nechal v klidu sahat, takže nebudu krom ošetřování riskovat i s měřenim teploty...
Masti do rány, kdyby se to nechtělo hojit. Uvidim co bude, ale měla jsem na pondělí naplánovanej výlet, tak mi je to tuplem líto. Navíc apatickej Adam je dost děsivej

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2014 23:04
- Nahlásit

birma
a nedal by ti vet atb bez Adama kdybys mu vysvětlila situaci? protože teda jako jistotu, že se to nějak nerozjede je jenom s atb

birma
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2014 23:07
- Nahlásit

Maya
asi jak kterej z těch našich. Ale teď si to nechal Adam doostříhat, prohmatat, trochu vymačkat a pak si dal trochu sušený kuřecí kozy, tak doufám, že to překonáme bez kontaktu s pandochtorem

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2014 23:23
- Nahlásit

birma
tak snad to bude dobrý, my měli teda vždycky štěstí a obešlo se to bez kapsy

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2014 23:24
- Nahlásit

jaké je vaše TQ technologická inteligence
http://www.tqtest.cz
jako ta praktická část je srandovní

můj výsledek
http://www.tqtest.cz/vysledek/tq540240524d8cf7410

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2014 23:30
- Nahlásit

Ahoj.. tak mne tu heka Balous, kterej od rana odmita zrat a boli ho brisko a tlaceni, mam psycho. Opet. Jeslti nebude do rana lepsi, jedem na veterinu Sice se ted vecer trochu vysral, ale teda boli, boli, boli

birma
Birmicoooo, normalne mu strc naolejovanej teplomer do prdele a jestli ma teplotu, tak rano val na veterinu. Na negativni zazitky se vyser, zdravi je prednejsi, ne?! Sice chapu, ze je Adamita specifickej, ale teda po roce a pul, co ho mas, bych se s nim v tomhle nemazlila a zrovna mereni teploty patri k uplne normalnim a beznejm ukonum... Balous to ma za sebou dneska dvakrat. Sry, ale jestli je apatickej a ma tam hnusaky, fakt bych nevahala. Proste povel, drz, nehejbej se zmetku a elektro teplomerem to ma za par sekund za sebou. Chapu, ze mas strach o jeho psychiku, ale neprehanej to tolik... Arnost je bojinek a na veterine si necha od doktorky strkat prsty do zadku, protoze tam sem proste ja, capnu ho, reknu mu, ze je to ok a musi vydrzet a tecka.

birma
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2014 07:48
- Nahlásit

Maya
my měli teda vždycky štěstí a obešlo se to bez kapsy
já to zažila jen jednou před x lety a protože Altar nebyl bolestínek a měl to schovaný na blbym místě, tak jsem mu ránu našla asi až po týdnu podle smradu. Stačilo ostříhat, párkrát vydezinfikovat a byl v cajku

Mathea
On je něco jinýho Arnošt, kterej řeší svůj strach z lidí útěkem a Adam, kterej ho řeší útokem. Fakt zrovna tohle v tuhle chvíli nepovažuju za zdraví ohrožující natolik, aby to převážilo jiný možný negativní dopady léčby u veta. Adam byl večer apatickej, ale je to tim, že on prostě každou svojí bolístku hrozně prožívá. Teď už si to nechá v pohodě prolejt betadinou, žere a vypadá skoro normálně. Měření teploty mi zrovna u rány přijde jako nepříliš důležitej ukazatel - kdyby byl hodně divnej a rána vypadala blbě, tak pojedem k vetovi i kdyby teplotu neměl a kdyby byl v cajku a hojil se, tak ho tam nepotáhnu i kdyby teplotu měl... Mám s nim dohodu, že on vydrží ošetření a já mu naoplátku nebudu dělat víc nepříjemnejch věcí, než je nezbytně nutný a zdá se, že to funguje

birma
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2014 07:50
- Nahlásit

Mathea
A co ta kůže Balouškova? Zrovna jsem na vás včera myslela, jestli už to má v pořádku a přišli jste na to, co to bylo, nebo jestli ho to pořád trápí.
Na břicho držím palce, ať to nic není.

grimmh
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2014 09:45
- Nahlásit

Zdravíčko všem z uchcanděného dne
cernej caj
jak to sou visi s kourenim? jako kuraci nemaj chut na tlamolepy
prostě u mě to tak zafungovalo. Léta jsem jako kuřačka pila jen fernet drsoň, když si to příležitost žádala. Před 2,5 roku, kdy jsem přešla na e-cigaretu jsem zjistila, že mi tvrdý pití nechutná. Víno mi překyseluje žaludek, tak když už musím, dám si krvesaj a doma v zimě bezink.likér. Ten krvesaj není tlamolep, ale dá se.....
PetraK
bezinkový liguére:
Vyprat a odrbat od stonek 2,5 litru plodů, zalít 2,5 litru vody, přidat nakrájenou půlku citronu, 4 hřebíčky a 5 minut vařit. Pak přecedit fest přes plátno nebo promašírovat přes plastové síto, do vzniklé šťávy přidat 1 kg cukru, přidat 3 lžíce uvařené kávy (jedno jestli instant nebo turka (bez logru), Vařit ještě 15 minut, event., podle dochutit. Nechat vychladnout, smíchat s 0,5 l rumu nebo vodky a pak nalít do lahví. Skladovat v chladnu a temnu.
Označuju výrazně, aby to nezapadlo.

grimmh
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2014 09:50
- Nahlásit

birma
Teď to teprve čtu, tak ať jste v pořádku!!!

birma
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2014 10:04
- Nahlásit

grimmh
my budem v pohodě, hlavně ať Balouška přestane bolet bříško...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2014 11:42
- Nahlásit

Maya
mam 130 ale hodnoceni stejny jak ty

birma
doufam, ze bude adamek OK

Mathea
balous at je taky ok!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2014 13:03
- Nahlásit

kuk

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2014 18:47
- Nahlásit

teda koukám tady samí marodi, tak snad budou všechni v cajku
a Najtík se cachtá v moři, mocně závidííím

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2014 19:33
- Nahlásit

Rumštáááájn
"Doufám, že ten blbeček..."
"kvíííík"
"...nesklapne tu pastičku na myši"
Měla jsem být s tou větou o vteřinu rychlejší
(je to ta plastová a sklapla dost pomalu, takže to fakt bylo jen k pobavení)

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2014 22:31 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Musim, musim.
MILA DYDYNKY! Prcino zlata, dydy ma dudu, a dydy ma 11 let. Preju ti, at uz te panicka zla mathea netrapi vyletama na veteriny, kapackama, opoustenim te tam. Preju ti, at srsis svym krasnym milym hovnopoziracskym elanem. Preju ti, at se jeste dlooouhaaa leta usmivas na perdelice a nechces se potkat se Kremylem. Preju ti jeste furu proplavanych kilometru, vyhrabanych hlodavcu (a neboj, panicka si pro tebe prijde, ci prijede, nebo na tebe pocka, az si dohrabes douru velezajimavou)... proste, pevny zdravi, mam te moc rada!
Jo a at prozenes Balouse jeste mnohokrate!

(foto samoze mathea, ktery timto jeste jednou taky preju k jubileu Dydynky)
Joo, a jestli k nam nekdy prijedes, tak si muzes tu piskaci cinku konecne rozhlodat!

Mathea
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2014 22:41
- Nahlásit

Fifi
... Si oskliva, ted jsem se tu rozbulela!!! A jo, jezdim si pro ni autem, na ferovku, kdyz se nenapadne na zavodisti zapomene u doury

Moje milovana, nejmilovanejsi a nejdrazsi...

Je to skoro 11 let, co jsem si tě coby 5 kilový štěně dotáhla domů. Máma mi původně dovolila malýho vořecha z útulku, krátkosrstýho psa, kastorvanýho... Za necelý dva měsíce jsem si jela pro tebe, pro fenku zlaťáka... Nikdy v životě jsem nezalitovala svýho výběru, strašně moc jsi mě naučila a učíš do dnes (třeba že k narozeninám si začala ven nosit košík, když seš tak blbá a musíš furt bufetit! ), jsi moje duše, moje součást..

Tááákže!!!
Opovaž se ještě nějak stonat! Budeš tu se mnou trpět ještě hodně dlouho, několik příštích let určitě, protože já tě nikam nepustím. Přeju ti všechno nejlepší (kromě lepší paničky!), třesu ti tlapkou a tulím tě jak nejvíc to jde... TY moje douchová, brejlatá, nejlepší...

Mathea
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2014 22:45
- Nahlásit

A k Balouskovi - celou noc probrecel, prohekal, bolelo moc, takze jsme rano jeli. Dostal pigara, vsechno by snad melo bejt v cajku, diagnozu opet nemame (na co taky, moji psi radi trpej nediagnostikovatelnejma vecima), ale uz zere, je radostnej, prestala ta hnusna apatie a hekani a narikani... spala jsem na dnesek prerusovane tri hodiny, tak predpokladam, ze snad brzo zkolabuju.

birma
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2014 22:48
- Nahlásit

Mathea
Tak my s Adamem se přidáváme k blahopřání Dydynce. Přejeme hlavně pevný zdraví, hodně drbání, hodně dobrýho žvance, hodně krásnejch procházek, hodně koupání, hodně hudlanů od paničky a hodně myšiček. A taky ať tě ti dva chlapi moc nezloběj

birma
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2014 22:50
- Nahlásit

Mathea
uz zere, je radostnej, prestala ta hnusna apatie a hekani a narikani...
tak to je skvělá zpráva, že mu to zabralo na hnusa neidentifikova(tel)nýho! Držíme všechny palce, ať je to konečnej stav a už se mu to nevrací

grimmh
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2014 06:35
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Mathea
Snad už bude Balouškovi líp. Moc držím pěsti.
Xerxová
Krásn fotka. Je vidět, jak si to Najtík užívá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2014 06:51
- Nahlásit

Xerxová

kachna_
nevim, kteryho blbecka myslis, ale selmiak se nam taky chytne nekdy

Fifi
ta je krasna

Mathea
tak opozdene dydy taky vse nej

a supr, ze balous aspon uz zere

chcanec ve spolek jinak
sem se rano vzbudila, brutalne me boli rameno, bodava bolest pri pohybu, asi nejakej nervik. to bude den

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2014 07:56
- Nahlásit

birma cernej caj
Dydy dekuje za prani

Balous me rano probudil velmi vesely a ciperny... Vse vypada ok, nicmene vykadil zas jen uplne malinkej bobek, hodne tuhej. Uvidime jak na kontrole no.

birma
Co Adam s tim kousancem?

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2014 08:32
- Nahlásit

cernej caj
selmiak se nam taky chytne nekdy
špice
šoltyje se nám nechytá do pastiček, ale se Sany lověj myšky o 106
Mathea
Přejeme všecko nej a kdybyste si chtěli zalovit myšičky, tak zajeďte do Lahovic, kolem vody (Berounky a asi i Vltavy) jich je až až až . Můžete jít podle kráterů, které tam vytvořila Sany.

učitelka v první třídě je samozřejmě stále stejná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2014 08:34
- Nahlásit

kachna_
to sem si myslela, jestli to nebyl spic

u nas teda taky lovej mysky o 106 ale kocour je uspesnejsi

ajo tak to je dost blby, to asi nemaj deti upa radost

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2014 08:35
- Nahlásit

Mathea
taky přeju Dydy všechno psí nejlepší!!
Balous má zácpu nebo ucpaný střeva? já teda po zkušenostech s tímto bych po vetovi vyžadovala hned kapačku

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2014 08:36
- Nahlásit

cernej caj
kachna_
to sem si myslela, jestli to nebyl spic
já přemejšlela jestli nepřibylo morče když jako ten kvííík, ale pravda špic to umí tak

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2014 08:45
- Nahlásit

cernej caj
to asi nemaj deti upa radost
hele ještě mám furt šanci, že jí rozmazlená Anetka přivede za ten rok do nervového sanatoooria

Hele ale když porovnám výhody a nevýhody všech možností, furt mi z toho škola ve Vysoký od první třídy vychází nejlíp:
Vysoká
+ Lůca tam zná děti
+ bude chodit do třídy se dvěma dětma z Bosyně (to je trochu zázrak vzhledem k počtu dětí v Bosyni)
+ Lůca není problémové dítě (dobře mluví, je snaživá...)
+ 2. a 3. třída jsou asi dobré
+ můžu jí naučit spoustu základů doma už teď
+ malý počet dětí ve třídách (teď je prvňáčků 12)
- - - - učitelka v první třídě je krááááva
Mělník
+ lepší škola
- je to daleko
- nikoho tam nezná

Liběchov nepřipadá v úvahu (kromě dobré 1. a 2. třídy jenom mínusy a nepřizpůsobivá cikáňata)
Na první třídu jí přehlásit nemůžu, o tom jsme se bavily s ženskejma, co maj starší dítě a ničí dítě nechtělo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2014 09:00
- Nahlásit

kachna_
s tim ze nemas jistotu, ze uca neni krava

<< 1 ... 3276 . 3277 . 3278 . 3279 . 3280 . 3281 . 3282 . 3283 . 3284 . 3285 . 3286 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání