Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3285 . 3286 . 3287 . 3288 . 3289 . 3290 . 3291 . 3292 . 3293 . 3294 . 3295 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 11:03
- Nahlásit

a tak anglina se dneska nekoná, přesunuta na úterý, takže nic se od loňska nezměnilo a furt člověk neví bude nebo nebude?

worick
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 11:25
- Nahlásit

cernej caj
sim tě, někde se tam nepřizabij, nepřeháněj to s těma pochodama, ať ti neupadne noha, počasí co nejkrásnější ať se ti povedou fotky a my tu máme co závidět

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 11:27
- Nahlásit

tak jsem doma - krásně bylo. 5 dnů slůňo, vedro, voda jak kafe teplá a klidná. Pro psa i dítka luxus. Pondělí a úterý vichřice, celý domek "obalen" vrstvou soli z vodní tříště, okna zcela matná neprůhledná (prý si místní nikdy nepostaví domek u moře - jen hloupí vnitrozemci - ale zase to moře hned za plotem...). Voda teplá, vlny na blbnutí... jen dítka se musela neustále držet, neb fakt nemohla ani chodit díky tomu vichru.

Psisko vzorné. Fakt. Neuvěřitelně skvělý štěník. Jen při odjezdu jsem se nasmáli (a já se trošku na něj naštvala)... Celý týden měl povolen kontakt s psisky jen na vodítku - přeci jen nemá dokonalé odvolání ze hry a cizích lidí a dětí tam bylo hodně a nechtěla jsem, aby někoho při svém nadšeném poletování obtěžoval... No a chodil ho prudit místní jarkšír. Vždycky se na něj "prsil" (sranda - ale 50 kilo našeho dorostence se stále chová k dospělým psům uctivě). No a při odjezdu a nakládání věcí do auta jsem byla v klidu - nikde nikdo... neb jorečka tuláka jsem přehlídla. Ten se panečku divil, že kromě očichání se za ním Najtidlo na volno pustilo, poskakovalo, tlapičkou do něj (překvapivě jemně) strkalo... jorek mazal domů... a co mě naštvalo, že Najt za ním. Až ke dveřím... až pak si vzpomněl, proč asi tak ječím... Ale to byl opravdu jen jeden jediný adrenalín. Jinak parádně vycházel i s dětma - za celý týden neutržily jediný šrám - a v to jsem vůbec nedoufala.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 11:33
- Nahlásit

PetraK
vidis, vsecko ti nevypadlo a to je guuuut

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 11:40
- Nahlásit

Xerxová

jéééžiš to jsou krásný fotky!!! a ta poslední!!!!!!!!!!!! sem maximalisticky naštvatá, že jsem ho nemohla vidět, to mě mrzí fakt jako moc.
Takže dovča klapla na 100%!! To je mooc dobře. Stihla sis odpočinout i ty?
"Miluju" tyhle malý psí "hrdiny", co se pak nestačej divit, když je velkej navolno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 11:43
- Nahlásit

worick
jasny

Xerxová
tyjo, to ste byli jen tak chvilku? ja te cekala nejdriv zas o vikendu.

ta posledni fotka je dokonala a je supr, ze ste si to uzili a deti uplne bez sramu

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 11:44
- Nahlásit

Xerxová
krááááása !!!!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 11:45
- Nahlásit

ještě vysvětlivka k tomu že se divím, že neutržila dítka šrám... ne že bych si myslela, že by jim měl úmyslně ublížit - ale i jeho opatrné "podání pacinky" je u nahaté dětské kůže problém. A zakázat mu kontakt s dětmi nechci - takže ony mají výcvik a on taky. A srandu si ze mě dělají všuchni tři a na nařízení občas dlabou... (mrňavka ho krmí z ruky, cpe mu hračky do huby když odpočívá, mladík mu postříkal kožich sprejem na opalování "aby se babi nespálil", Najt sundával dětem z nohy "kroxy" a leze jim do postele...) Ale zvládly to na jedničku všichni

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 11:49
- Nahlásit

byli jsme pryč týden - od úterního večera do dnešního rána (mám naspané dvě hodiny od pěti do sedmi - cestou nespím a za světla neumím...). První půlku dovolené jen my dva, dva prťavci a Najt (měla jsem trochu strach, jak budeme zvládat a úplně pohodička pohoda) a v sobotu za náma dojeli ještě dítek rodiče, takže jsme dokonce měli s Pepou v pondělí celodenní výelt do kopců Velebitu a na Pag jen s Najtem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 12:03
- Nahlásit

Xerxová
že neutržila dítka šrám... ne že bych si myslela, že by jim měl úmyslně ublížit

to by nás snad proboha ani nenapadlo

A srandu si ze mě dělají všuchni tři a na nařízení občas dlabou...

jehehééé vidim, to vidííím!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 12:17
- Nahlásit

Dnes je den zdělávání. Já se zdělala ráno na germánštině. Rumíček se půjde zdělávat odpoledne do školky. To bude tornáááádoooooooo.Jehehééé, rozeberem jim to na kostičky

zbrnd
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 12:18
- Nahlásit

PetraK
Ahoj, kde najdu nějaký obrázky, jak jste už felikýýý?

birma
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 12:23
- Nahlásit

Xerxová
Ta poslední fotka je boží Předpokládám, že má Najtík v hubě míček? Až bude větší, bude moct držet v hubě houpačku pro malou a ona se bude houpáááát

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 12:26
- Nahlásit

Xerxová
ajooo tys psala ze prselo a vychricovalo a pak 5dnu sluno a ja si nejak prebrala, ze ste tam byli 5dnu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 12:27 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

birma
jojo - míček s rolničkou. Zděděný po předpředchozí doze...

zbrnd
poradím - třeba tady skoro aktuální foto... felikéééého psa a maličké bubice

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 12:47
- Nahlásit

Xerxová
krásný fotky
ta poslední vypadá jako koláž jakože to není možný, aby ten pes byl takhle velkej
tak tam jste měli léto a tady jste přijeli do podzimu co?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 12:52
- Nahlásit

Maya
ta poslední vypadá jako koláž
jo...aspon uz chapu, proc paní Píp ma secky ty fotky rozmazany, pak se delaj lip ty kolaze a muze nam tu bulikovat co chce

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 13:44
- Nahlásit

pro trekaře lehký a skladný rozdělávač ohně
http://www.thinkgeek.com/product/754d/

birma
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 13:49
- Nahlásit

Maya
lehký a skladný rozdělávač ohně
hezký ale řekla bych, že sirky nebo zapalovač jsou taky lehký, skladný a určitě jsou levnější

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 13:52 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Kachna
Kachno! neutekl ti Cirát???

http://www.novinky.cz/domaci/346696-na-kokorinsku- se-objevila-vlci-rodinka-po-sto-letech.html

birma
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 13:56 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Fajka
Teď jsem to sem chtěla dát, že má kachna pěkný nový sousedy

Akorát teda já na to koukala na webu ČT

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 14:00
- Nahlásit

Fajka
pšššt, my to tajíme, abysme neměli průšvih.
(ale jinak je to super zpráva :up.
Mojí banku přebral novej majitel, takže asi po deseti letech udělám bance pá pá, páč pan Kim (ten novej majitel) je Rus a banka má 17 poboček v 8 velkých ruských městech: v Moskvě, Petrohradu, Novosibirsku, Kemerově, Jekatěrinburgu, Permu, Krasnojarsku a Surgut.
No, vzhledem k politický situaci nevim, jestli chci mít peníze v bance s ruskym vlastníkem

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 14:02
- Nahlásit

birma
má kachna pěkný nový sousedy
lepší než Franta z maringotky

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 14:09
- Nahlásit

birma
hezký ale řekla bych, že sirky nebo zapalovač jsou taky lehký, skladný a určitě jsou levnější
ale nejsou tak efektní
a navíc když promoknou, tak nefunguou

kachna_
co je to za banku takhle ruská?
mě naštvalo to zdražování u spořky za převody

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 14:14
- Nahlásit

s vlkama sem taky zrovna jdu a koukám někdo mě předběh

birma
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 14:14
- Nahlásit

Maya
navíc když promoknou, tak nefunguou
zapalovač funguje vždycky, ne? A sirky v igeliťáku jsou pořád lehký, skladný a levný

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 14:15
- Nahlásit

Maya
no ona byla ještě na začátku roku německá
(LBBW)

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 14:17
- Nahlásit

birma
tak v tom obyčejným zapalovači když ti navlhne ten škrtací kamínek, tak už si samo taky neškrtneš
a sirky můžou dojít!!

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 14:19
- Nahlásit

kachna_
no ona byla ještě na začátku roku německá
(LBBW

tak to vůbec neznám a nevím, že existuje, natož komu to patří

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 14:29
- Nahlásit

Maya
1. mají strašně příjemné internetové bankovnictví
2. mají výběr z libovolného bankomatu za 6.5
No a já víc ke spokojenosti nepotřebuju
(i když z toho ruského majitele mám strach. Teda já spíš mám strach z toho, co si na něj vymyslí EU)

<< 1 ... 3285 . 3286 . 3287 . 3288 . 3289 . 3290 . 3291 . 3292 . 3293 . 3294 . 3295 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání